Община Крумовград приключва дейностите по проект за енергийна ефективност на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението"
20 Юни 2018 Ivan Dimitrov

Община Крумовград проведе заключителна пресконференция по Проект „Повишаване на енергийната ефективност на сграда на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" – Крумовград“

Община Крумовград приключва дейностите по проект за енергийна ефективност на ОДК гр. Крумовград
20 Юни 2018 Ivan Dimitrov

Община Крумовград проведе заключителна пресконференция по Проект „Повишаване на енергийната ефективност на сграда от културната инфраструктура - ОДК гр. Крумовград“

Да инвестираме в природата с програма LIFE
19 Юни 2018 myPR

Форумът е от голямо значение, тъй като ще определи бъдещето на опазването на европейската природа, свързано с икономически растеж.

Ще ремонтират сградата на ОДК - гр. Провадия
19 Юни 2018 Ivan Dimitrov

Стартират дейностите по проект "Подобряване на енергийната ефективност в общинска образователна инфраструктура - ОДК Провадия"

Министър-председателят на България г-н Бойко Борисов ще открие първия Пловдивски икономически форум на 21 юни
18 Юни 2018 myPR

Първият Пловдивски икономически форум, под надслов „Комплексният контекст на растежа“ ще се проведе в хотел „Империал“ Пловдив в четвъртък и петък, 21-22 юни 2018 г.

КОНКУРСЪТ „ИНОВАЦИИ В ПОЛИТИКАТА“ СТАРТИРА ЗА ВТОРА ПОРЕДНА ГОДИНА

Той отличава най-впечатляващите инициативи и иновативни практики в публичната сфера

Рисковете от присъединяването на страните от Западните Балкани в ЕС са предимно икономически
6 Юни 2018 Paragraph 42

Срещата на върха между ЕС и страните от Западните Балкани, състояла се на 17 май 2018 г. в София, потвърди ангажимента на съюза за продължаване на разговорите за членство.