Фонд „Обединени срещу COVID-19” е Проект на годината на Американска търговска камара в България
16 Декември 2021 myPR

Фонд „Обдинени срещу COVID-19” бе отличен за Проект на годината от Борда на директорите на Американската търговска камара в България. Това се случи вчера по време на Годишната среща на членовете на Камарата с посланика на Съединените американски щати у нас Н. Пр. Херо Мустафа.

Американска търговска камара в България е готова за сътрудничество с новото правителство на страната
15 Декември 2021 myPR

Днес Американска търговска камара в България проведе бизнес-среща с Н. Пр. Херо Мустафа, посланик на Съединените американски щати в България.

Зам.-министър Събев: Министерството на земеделието подкрепя 9% ДДС за храните
14 Декември 2021 M3 Communications Group, Inc.

Бъдещето на селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост в обхвата на Зелената сделка бяха основните теми на форума „Криза и зелена сделка: време за бързи решения в земеделието“

WWF: Да ползваме биомаса, без да изсичаме горите
3 Декември 2021 myPR

Преходът към нисковъглеродна икономика може да се реализира по устойчив начин

Посланикът на Р Косово у нас НП Делфин Плана: Държавите от Балканите трябва да работят за съвместни туристически платформи
2 Декември 2021 myPR

Посланикът на Р Косово у нас НП Делфин Плана ще бъде специален гост на седмото издание на годишните награди Balkan Awards of Tourism Industry 2021 тази вечер в хотел Маринела.

Липсата на правилна информационна кампания може да удължи кризата
30 Ноември 2021 myPR

Страната ни се намира в изключително сложна политическа ситуация. Третите по ред извънредни парламентарни избори показаха фрагментирано политическо представителство и поява на нови формации, както и потенциална възможност за редовно правителство.

Позиция на коалиция „За зелен рестарт“ - до политическите партии от 47-то Народно събрание
22 Ноември 2021 myPR

Позиция на коалиция „За зелен рестарт“ - MOVE.BG, WWF България, „Грийнпийс“ - България и „Институт Кръгова Икономика“ - до политическите партии от 47-то Народно събрание.