Министърът на околната среда провали заседание по дело за “Пирин”
26 Септември 2019 myPR

Днес, заседанието по делото пред 5-членен състав на ВАС, което трябваше да разгледа необходима ли е екологична оценка на новия проект на план за управление на Национален парк “Пирин”, беше отложено заради молба от  министъра на околната среда и водите.

Кмет на Община Куклен и пълна листа за общински съветници издигна Коалиция ЗС „Александър Стамболийски“
25 Септември 2019 ПР агенция Golden Crown

С пълна листа от 13 кандидати за общински съветници ще се яви Коалиция ЗС „Александър Стамболийски“ на изборите на 27 октомври 2019 г. в Община Куклен.

Доклад на ООН алармира за ефекта от климатичните промени върху водата и леда на планетата
24 Септември 2019 myPR

Учените предупреждават за сериозните заплахи, надвиснали над океаните, полярните райони и високопланинските области

Позиция на членове и симпатизанти на СДС – град Пловдив
13 Септември 2019 ПР агенция Golden Crown

Позиция на членове и симпатизанти на СДС – град Пловдив

Кандидатът за кмет на община Куклен Елена Филева гост на празника на с. Яврово
11 Септември 2019 ПР агенция Golden Crown

Кандидатът за кмет на община Куклен Елена Филева беше сред официалните гости на честванията по повод 100 години от рождението на писателя академик Николай Хайтов в неговото родно място – Яврово. Дните по традиция се провеждат между 6 и 8 септември и съвпадат с празника Малка Богородица, храмовия празник на явровската църква.

ПОЗИЦИЯ На БАПРА и БДВО
9 Септември 2019 myPR

През последните 30 години обществото ни стана свидетел на много политически скандали, клеветнически кампании и остри предизборни сблъсъци. Но може би за пръв път се сблъскваме с използване на лични снимки на човек, близък до един от кандидатите за кмет на град София. Ние, членовете на БАПРА и БДВО, категорично заявяваме, че са прекрачени граници на нормалната предизборна агитация.

Държавата е на път да изгони един от най-големите данъкоплатци в страната ни
5 Септември 2019 myPR

Държавната комисия по хазарта е отказала подновяването на лиценза за онлайн хазарт на Betfair (Полко Лимитид) - британска компания, една от най-големите в света. Решението е взето на заседание, проведено на 9 август 2019 г., а протоколът от него може да бъде намерен на страницата на регулатора ( http://www.dkh.minfin.bg/ ).