WWF: Газът и ядрената енергия не са „зелени" технологии
31 Май 2022 myPR

Пет причини против включването им в Таксономията на ЕС

Кофас отчита ръст от над 15% в индекса на потребителските цени в България за 2022 г.
30 Май 2022 Paragraph 42

Експертите отбелязват 20% ръст в цените на храна и безалкохолни напитки

Американската търговска камара обсъди с част от правителството темите „Енергетика“, „Здравеопазване“ и Трансатлантическите отношения
19 Май 2022 myPR

Днес Американската търговска камара в България проведе дискусия по стратегически теми с представители на Правителството на Република България, сред които са енергийната диверсификация, декарбонизацията на електроенергийния сектор, здравеопазване и трансатлантическата икономика.

Възстановяване чрез подобряване на енергийната ефективност
3 Май 2022 3CON

Напълно ново финансиране за безвъзмездна помощ от Европейския съюз е програмата REACT-EU. Чрез нея Европейският фонд за регионално развитие (ЕФРР) подпомага българските малки и средни предприятия да се възстановяват от икономическите последици от разпространението на пандемията COVID-19.

Зелената трансформация е шанс за положителното развитие на България и Европа, споделиха политици и експерти
6 Април 2022 myPR

Коалиция “За зелен рестарт” и Представителството на ЕК в България организираха специална конференция, посветена на зелената трансформация и борбата с климатичните промени.

Устойчивото бъдеще на България и Европа
30 Март 2022 myPR

На 5-и април водещи представители на Европейската комисия, българското правителство, бизнеса и науката ще търсят решения за успешен преход към нулеви нетни емисии.

Мимо Гарсия участва в Кръгла маса на тема „Обществените медии в България – управление, програмни политики, финансиране и регулация“

Мимо Гарсия участва в Кръглата маса, организирана от Факултета по журналистика и масова комуникация