VIVACOM ще предлага Samsung Galaxy J6
15 Юни 2018 myPR

Модерен, но в същото време практичен - Samsung Galaxy J6 идва в магазините на VIVACOM, след като само преди броени седмици беше представен за първи път.

Посолството на Кралство Мароко - почетен гост на Медийните Оскари
15 Юни 2018 myPR

Посолството на Кралство Мароко, начело с Н.Пр. г-жа Закиа Ел Мидауи, ще бъде почетен гост на Годишните журналистически награди тази вечер във Военния клуб, съобщават организаторите от VIP Communication PR.

За планиране на пътуването с Air France е достатъчна само една гласова команда към Алекса
11 Юни 2018 Anelia Peytcheva

От 13 юни, Air France ще предложи иновация - разпознаване на глас от виртуалния гласов асистент Алекса, разработен от Amazon и ще бъде една от първите авиокомпании, предлагащи тази функционалност.

20 000 MB свобода с предплатен мобилен интернет “Easy Traffic” от VIVACOM
11 Юни 2018 myPR

В сезона на хората с независим дух - лятото, VIVACOM предлага свободата да сърфираш без обвързване. Стартовият предплатен пакет за мобилен интернет “Easy Traffic” предоставя 20 000 MB, валидни 30 дни от момента на активация.

Оптична мрежа от VIVACOM и в Перник
7 Юни 2018 myPR

Перник влиза в списъка нa градовете с оптична мрежа от VIVACOM. От този месец над 9000 домакинства в Перник имат достъп до интерактивна телевизия и фиксиран високоскоростен интернет от VIVACOM.

Служители на Теленор участваха в Postbank Business Run
5 Юни 2018 myPR

Главният изпълнителен директор на Теленор г-н Оле Бьорн Шулстъд и близо 30 служители на телекома участваха в тазгодишното издание на Postbank Business Run на 4 юни в Business Park Sofia.

Филмово лято на висока скорост очаква клиентите на VIVACOM
5 Юни 2018 myPR

Код „Оранжевo” за изгодни пакетни предложения обявява VIVACOM през юни. ТВ пакетите се предлагат в комбинация с фиксиран интернет, като клиентите на VIVACOM могат сами да съчетават различните варианти за услугите спрямо собствените си нужди и потребление и така да се възползват от атрактивни отстъпки.