Стартира конкурсът YOUNG LIONS BULGARIA 2019 – PR
25 Април 2019 All Channels

Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА), в партньорство с Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА), обявява началото на конкурса Young Lions Bulgaria 2019 – PR.

Работно време на магазините на Теленор за великденските и майски празници
24 Април 2019 myPR

Във връзка с предстоящите великденски празници магазините на Теленор ще работят на 26 април (петък) и 27 април (събота) със стандартно работно време.

МИМО ГАРСИЯ: КУЧЕТА НЕ СА ОПАСНИ, АКО СА ОБИЧАНИ!

Мимо Гарсия, 21 г., е студент по журналистика и СЕО на платформата за подкрепа и помощ ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО, основана от психолог и логопед Галинка Чавдарова - логопед в Люлин.

МИМО ГАРСИЯ: ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО за изневярата и истинската любов

Мимо Гарсия, 21 г., е студент по журналистика и СЕО на платформата за подкрепа и помощ ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО, основана от психолог и логопед Галинка Чавдарова - логопед в Люлин.

Само още една седмица възможност за кандидатстване в Лятната стажантска програма на VIVACOM
22 Април 2019 myPR

Само една седмица остава до края на срока за кандидатстване за Лятната стажантска програма на VIVACOM. Всички желаещи могат да изпратят CV и мотивационно писмо на www.vivacom.bg/Кариери до 30-ти април 2019 г.

Нова асоциация ще защитава интересите на телекомуникационните оператори
19 Април 2019 V+O Communication

Браншова асоциация на българските телекомуникационни оператори (БАБТО) е новото сдружение с нестопанска цел, което беше учредено преди дни от 8 представители на малкия и средния бизнес в областта на телекомуникациите. Учредители на организацията са: „НЕТ 1“ ЕООД, „СКАТ ТВ“ ООД, „НЕТЕРА" ЕООД, „ВИДЕОСАТ 21 ВЕК ООД, „НОРТ ВЕСТ ЮНИОН“ ООД, „КИВИ-ТВ“ ООД, „ДЕЛТА 95“ ООД и „ТЕЛЕКАБЕЛ“ АД.

ЛОГОПЕД В ЛЮЛИН: ЗАПИШИ ЧАС!

ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА, ЛОГОПЕД В ЛЮЛИН: ЗАПИШИ ЧАС!