Официално започна ъпдейтването на смартфоните Nokia с Android 10: Nokia 8.1 е първият модел, който ще получи последната версия на Android
15 Октомври 2019 Grayling Bulgaria

Спазвайки обещанието си да предлага смартфон преживяване, което се подобрява непрекъснато, HMD Global, домът на телефоните Nokia, обяви, че считано от днес започва ъпдейтването до Android 10 на Nokia 8.1, в България.

МИМО ГАРСИЯ: „Колко пари да дадем за джобни?“ & „Как да научим детето да си прави сметката?“
15 Октомври 2019 Да говорим заедно

Мимо Гарсия: Всички родители се сблъскват с въпросите – „Колко пари да дадем за джобни?“ и „Как да научим детето да си прави сметката?“. Но има и един трети – „Защо стотинките са важни?“.

Елегантният Samsung Galaxy A30s e новото попълнение в магазините на VIVACOM
14 Октомври 2019 myPR

Новият Samsung Galaxy A30s вече е наличен в магазините на VIVACOM и онлайн на сайта на цена от 15.98 лв. на месец с план SMART XL. Смартфонът има елегантен и модерен дизайн, и се предлага в зелен, бял и черен цвят.

Логопед в Люлин: "Как обикновените бобени зърна помагат на скъпите за нас деца?"
14 Октомври 2019 Да говорим заедно

Галинка Чавдарова е детски психолог и логопед в Люлин.
Тя е основател на платформата за подкрепа и помощ ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО.
ЗАПИШЕТЕ ЧАС: 087 782 4485

Изключителният Nokia 7.2 е вече в България
10 Октомври 2019 Grayling Bulgaria

HMD Global, домът на телефоните Nokia, обяви, че официалните продажби на дългоочаквания Nokia 7.2 вече стартираха в България.

Всички магазини на Теленор вече са достъпни за хора в инвалидни колички
10 Октомври 2019 myPR

Всички магазини на Теленор в страната вече са достъпни за посетители в инвалидни колички. Телекомът е първият оператор в страната, осигурил тази възможност за хората с увреждания във всички свои търговски обекти.

Теленор добавя нови приложения и платформи към трафик пакетите в плановете Тотал+
9 Октомври 2019 myPR

Теленор добавя нови приложения и платформи към трафик пакетите, достъпни за абонатите на плановете Тотал+, както и нова дигитална услуга, която може да се добави в позиция за дигитални услуги с абонамент или като допълнителен пакет към абонаментния план.