Практически опит и кариерни възможности за студентите, завършили VIVACOM Техническа академия
14 Юни 2019 myPR

За девета поредна година 16 студенти от III и IV курс от специалност „Телекомуникации“ на Техническия университет в София завършиха успешно VIVACOM Техническа академия. Шестима от тях започнаха стаж в компанията, двама бяха назначени на работа.

Samsung Galaxy Fit – от днес в магазините на VIVACOM
13 Юни 2019 myPR

На разположение на всички активни хора от днес в магазините на VIVACOM е най-актуалният фитнес тракер Samsung Galaxy Fit.

Кои са лекторите на Samodiva Mastermind Summit
13 Юни 2019 3CON

Героите не се раждат, героите се създават! На 27 юни в „Рейнбоу плаза“ ще ви го докажем! Заповядайте на първата по рода си Samodiva Mastermind конференция с 8 международни лектори.

Над 300 души се включиха в инициативата за безопасен интернет „Дигитални скаути“ на Теленор
12 Юни 2019 myPR

Над 300 души се включиха в играта на Теленор „Дигитални скаути: На лов за забавления и знания“, посветена на темата за безопасен интернет.

Покана за b2b Media Awards 2019
12 Юни 2019 myPR

Най-иновативните компании, проекти и предприемачи могат да се включат в петото издание но b2b Media Awards 2019 до края на месеца.

Intracom Telecom открива дъщерно дружество в Италия

Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, официално откри ново дъщерно дружество в Италия. Този стратегически ход е в унисон с ангажимента и твърдите планове на компанията за експанзия на нейните съвременни решения и технологии в Средиземноморския регион. Откриването беше отбелязано на 6 юни в сградата на Посолството на Гърция в Рим.

Kaufland България с десет награди в сферата на маркетинговите комуникации и корпоративната социална отговорност
12 Юни 2019 AMI Communications

Сред тях са Grand Prix и злато от творческия рекламен фестивал ФАРА за кампанията „Свежите Супергерои“, и приз за цялостна зелена политика от Националния конкурс „Най-зелените компании в България“