Huawei кани феновете си на уъркшоп по креативно себеизразяване, с режисьора Крис Захариев, модния фотограф Virginia Y и новия смартфон nova 5T
12 Ноември 2019 All Channels Communication Group

Huawei кани всички любители на новите технологии и комуникациите на отворен уъркшоп, посветен на креативното себеизразяване в социалните медии.

Средният приход от абонат, приходите и печалбата на Теленор България продължават да растат и през третото тримесечие на 2019 г.1
12 Ноември 2019 myPR

И през третото тримесечие на 2019 г. Теленор България запази тенденцията за ръст на приходите и печалбата преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA), която се наблюдаваше и през първата половина на 2019 г. 

Най-силните Employer Branding стратегии са във фокуса на "Битката за талантите"
11 Ноември 2019 myPR

Третото издание на форума представя комуникационни кампании и стратегии на големите работодатели за привличане и задържане на талантите.

GoPro MAX and GoPro HERO 8 Black са вече в магазините на VIVACOM
8 Ноември 2019 myPR

VIVACOM предлага най-новите GoPro камери GoPro HERO 8 Black и GoPro MAX. Впечатляващите камери са подходящи за всички любители на екстремните спортове, пътешественици и влогъри и предлагат live стрийминг в социалните мрежи.

Теленор посреща новите си служители по програмата за хора с увреждания Open Mind
6 Ноември 2019 myPR

Четирима нови служители започват работа в Теленор по програмата за кариерно развитие на хора с увреждания Open Mind. Товададе официалния старт на петото издание на програмата. На официалното събитие в централата на телекома присъства главният изпълнителен директор на Теленор България Джейсън Кинг. Гости на събитието бяха Йоана Колева от неправителствената организация JAMBA, която помага за реализацията на трудовия пазар на хората с различни възможности и е партньор на Теленор, както и главният секретар на „Агенция по заетостта“ Ангел Ангелов.

Зашеметяващи снимки във второто издание на изложбата „Живот в оранжево 2.0“ - #кодоранжево
6 Ноември 2019 myPR

Поради големия интерес, от 06.11.2019 до 20.11.2019 г. в градината на НДК, в пространството срещу някогашното култовото заведение „Кравай“, всички жители и гости на столицата ще могат да се насладят на второто издание на изложбата „Живот в оранжево 2.0“ и да се потопят в есенно оранжево настроение. Поводът за изложбата е двоен - първият рожден ден на #кодоранжево и 10-тият рожден ден на VIVACOM.

Галинка Чавдарова е логопед в Люлин
6 Ноември 2019 Да говорим заедно

ЛОГОПЕД / ПСИХОЛОГ В ЛЮЛИН ЗА ДЕЦА!
ЗАПИШЕТЕ ЧАС: 087 782 4485