JYSK България представи новата си колекция градински мебели и дизайн тенденциите за летния сезон 2023
27 Май 2023 Level One

Веригата анонсира и новия си B2B департамент в Българияи и плановете си до края на годината за още 6 нови и 5 обновени обекта у нас

Романтичната комедия „Малкото голямо момиче“ ще забавлява зрителите в последния уикенд на месец май

Кийра Найтли показва на зрителите какво е да си един пораснал тийнейджър в днешно време

Представяне на „Мобилният потребител“ от Димитър Трендафилов

Център за книгата и департамент „Икономика“ представят монографията „Мобилният потребител“ с автор Димитър Трендафилов на 1. юни 2023 г. от 16.00 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Kaufland и Quartal Station канят децата на безплатен куклен театър
26 Май 2023 V+O Communication

Kaufland България продължава традицията си да кани най-малките си клиенти на неделен куклен театър. На 28.05, в неделя, всички желаещи могат да се потопят в чудния свят на театралното изкуство в новооткрития кулинарен квартал Quartal Station, който е разположен на паркинга на хипермаркета на бул. „Тотлебен“ в гр. София. Постановката „В царството на татко Сапун“ ще бъде представени на малчуганите и техните родители от 11:30 часа с вход свободен.

„Книги за смет“ пристига в Шумен и Варна с подкрепата на Kaufland
26 Май 2023 V+O Communication

Последният трети уикенд от първата част на тазгодишното издание на инициативата „Книги за смет“ ще се проведе тази събота и неделя в градовете Шумен и Варна. Организаторите ще очакват всички желаещи на паркинга на Kaufland в Шумен (27 май), кв. Тракия на бул. „Симеон Велики“ 28 и във Варна (28 май), кв. Одесос на ул. „Девня“ 24.

Нов български университет на Пролетния базар на книгата

Изданията на Нов български университет са разположени в шатра №52 и могат да бъдат разгледани до 4 юни, когато е последният ден на най-големия базар на книга в страната. Част от книгите могат да бъдат закупени с 20 % отстъпка. Изложени са най-новите университетски заглавия.

Yettel предлага 4 смарт придобивки с 25% отстъпка срещу старо устройство
26 Май 2023 d:istinkt

Потребителите спестяват от цената на XIAOMI 12 Lite 5G 128GB, NOKIA G60 5G 128GB, HUAWEI Watch GT 3 42mm и MOTOROLA Edge 30 Neo 5G + Smart Clock