Кубрат Пулев да излезе срещу Джошуа на българска песен, призовават музиканти
17 Февруари 2020 myPR

Кубрат Пулев да излезе на ринга в предстоящия мач срещу Антъни Джошуа през юни в Лондон на българска песен. За това призовават родни музиканти в рамките на кампанията “За повече българска музика в ефира” във видео обръщение в социалните мрежи.

Завръщане в бъдещето 2020: мястото, което ни показа новият формат на СИХРЕ
17 Февруари 2020 Inter Expo Center

Формулата на успеха е в съчетанието на бизнес платформа и професионална съпътстваща програма

Практичен и удобен – новият таблет Lenovo Tab M8 вече е във VIVACOM
17 Февруари 2020 myPR

От днес новият модел таблет Lenovo Tab M8 се предлага в магазинната мрежа и онлайн от VIVACOM на цена от 4.98 лв. на месец с план i-Traffic L+. Таблетът е стилен и компактен и е перфектен избор за работа и забавление.

Нова фондация развива дигиталния сектор в България / Фондация Digital4Bulgaria с мисия да развива дигиталния сектор

Фондация Digital4Bulgaria е основана в края на 2019 г. Тя обединява мрежата от събития Digital4, които се провеждат в различни градове в страната, изграждайки т.нар. Дигитална карта на България. Основателите ѝ споделят, че мисията на организацията е активно да развива дигиталния сектор в страната и да популяризира възможностите, които новите дигитални технологии предоставят на бизнеса.

Кои са победителите в третото издание на конкурса?
17 Февруари 2020 myPR

Над 20 компании грабнаха отличията в третото издание на Годишните награди на b2b Media за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд.

Доц. Кремена Никовска представи УХТ на дискусия за винено-кулинарния туризъм
17 Февруари 2020 ПР агенция Golden Crown

Ролята на Университета по хранителни технологии за развитието на винения и културен туризъм бе темата, която доц. д-р Кремена Никовска от катедра „Хранене и туризъм“ представи на дискусията „Винено-кулинарен туризъм: състояние и перспективи за развитие“.