Мимо Гарсия за имотните измами и баба Йова

Мимо Гарсия, сътрудник на Галинка Чавдарова - логопед в Люлин, коментира случилото се с баба Йова.

Потребителски или ипотечен кредит?
18 Март 2019 3CON

Сравняваме общата цена с размера на месечните плащания, бързината при получаването на средствата с направените разходи, емоцията с цифрите – сочи анализът на Кредитланд

DIKA ОТКРИ 24 МАГАЗИНА ВЪВ ФРАНЦИЯ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ
18 Март 2019 DiKa

На 13 февруари българската модна марка направи официално откриване на своя първи обект в световната столица на модата - Париж. Месец по-късно DiKa се радва на цели 24 самостоятелни обекта в цяла Франция.

Huawei получи първия в света 5G CE сертификат на TÜV Rheinland
18 Март 2019 All Channels Communication

Глобалният бранд получи поредно признание за лидерската си позиция в 5G сферата

Боряна Баташова и Теодор Тодоров - Тео отново на модния модиум
18 Март 2019 Event NewLive Agency

Звездни, бляскави и любими на публиката - Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова се качват отново на най-бляскавата модна сцена у нас. Сценичният тандем ще води финалната гала вечер на пролетно-лятната седмица на модата в София тази година.

Разпечатване на триизмерни модели в Библиотеката на Нов български университет

Семинарът „Разпечатване на триизмерни модели“ ще се проведе на 22 март 2019 г. от 14.30 ч. до 15.30 ч. в залата за екипна работа в читалня „Проф. Иванка Апостолова, д. н.“ на библиотеката

Анастас Шопов разкрива тенденциите при IoT и бъдещето на бизнеса на форума Business Excellence 2022
18 Март 2019 AVS Agency

Анастас Шопов – управляващ директор на софтуерната компания ERP.BG е сред лекторите на икономическия форум Business Excellence 2022, който събира световни и национални бизнес лидери, които ще споделят своя опит в постигането на най-високите икономически резултати на компаниите, в които работят или управляват. Събитието ще се проведе на 21 март в зала EFE на хотел Маринела в София, където вечерта ще се състои и официалната церемония по връчването на наградите „Компания на годината“.