„Национална финансиада“ спечели първа награда в категория „Кампания за устойчиво развитие/корпоративна социална отговорност“ на конкурса PR Приз 2019
17 Май 2019 MSL

Дигиталната образователна инициатива на Банка ДСК „Национална финансиада“ бе отличена с престижната първа награда в категория „Кампания за устойчиво развитите/корпоративна социална отговорност“ на конкурса PR Приз 2019 на БДВО (Българско дружество за връзки с обществеността).

All Channels Communication Group е “Aгенция на годината” на PR Приз 2019

След като грабна отличието “Агенция на годината” на BAPRA Bright Awards 2019 миналия месец, All Channels Communication Group доказа, че е повече от агенция и на PR Приз 2019.

LG УСКОРЯВА РАЗВИТИЕТО НА ИЗКУСТВЕНИЯ ИНТЕЛЕКТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СОБСТВЕН AI CHIP

Новият AI процесор с LG Neural Engine е предназначен за използване в различни продукти включително прахосмукачки роботи, перални машини и хладилници

По-безопасна и по-устойчива поддръжка на летищата – Valtra и Nokian Tyres обединяват усилията си в проект за автономно почистване на снега

За да покажат, че това е възможно, Valtra и Nokian Tyres си партнират с три други финландски компании през март 2019 г. в съвместен проект за „доказване на концепцията“ в най-северното летище на Европейския съюз.

VIVACOM предостави сателитен интернет на българската Антарктическа база на Южния полюс
17 Май 2019 myPR

17.05.2019 г. гр. София VIVACOM предостави неограничен достъп до интернет на българските учени в антарктическата база „Св. Климент Охридски“ на остров Ливингстън, Южния полюс.

Turkish Airlines разшири мрежата си с полети до Страсбург

Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече дестинации от всяка друга, отново добави Страсбург към своята бързо разрастваща се мрежа от полети.

Ето как можете да настроите вашият телевизор, за да се насладите на последния сезон на „Игра на тронове“

С наближаването на финала на Game of Thrones, споделяме с вас полезна информация за това как можете да направите преживяването пред екрана още по-добро, чрез правилните настройки.