Революционна AI технология на Huawei позволява на незрящите да „виждат“ човешките емоции
17 Декември 2018 All Channels Communication Group

Huawei стартира нов проект „Facing Emotions”, който разкрива как изкуственият интелект може да подобри живота ни по всевъзможни начини. Благодарение на новия флагман на компанията Huawei Mate 20 Pro стремглавата еволюция на технологичните устройства може да бъде видяна и усетена не само чрез холивудските продукции, но и в реалния всекидневен живот.

На COP24 беше подписана важна за България декларация за намаляване на въглищната зависимост
17 Декември 2018 myPR

През последните две седмици полският град Катовице е в центъра на световните медии. Домакин на най-важната годишна среща за климата на ООН, по-известна като COP24, той събра представители на високо равнище от 200 държави. До късно тази нощ ще продължат дискусиите върху последните детайли на правилника за прилагане на Парижкото споразумение от 2015 г., който трябва да ръководи изпълнението му в детайли по години. Международната природозащитна организация WWF предупреждава, че от това решение до голяма степен зависи и бъдещето на нашата планета.

Директорката на Езикова гимназия „Иван Вазов“ Вихра Ерамян в кампания „Топъл обяд“
17 Декември 2018 ПР агенция Golden Crown

Щастлива съм, че участвах в кампания „Топъл обяд“. Благодаря на президента на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите доц. д-р Невен Енчев, че ме покани и ме направи част от тази благородна кауза, която се организира по негова идея пред болница „Медлайн“ в Пловдив повече от 5 години. Това заяви Вихра Ерамян, директор на Езикова гимназия „Иван Вазов“ в Пловдив, която днес раздаде храната на нуждаещите се.

Перфектният Коледен списък
17 Декември 2018 Proximity Sofia

Три телефона, за които си струва да напишеш писмо на дядо Коледа

Монтесори за бебета от Smart Baby
16 Декември 2018 X

Играчки за най-малките

Какво е амалгамен сепаратор?
16 Декември 2018 dentexpert.info

Напоследък много се заговори за амалгамите в стоматологията, благодарение на наредбата на Министерство на здравеопазването и предстоящата регулация в цялата страна, която ще изисква използването на амалгамни сепаратори в повечето дентални практики. Редица международни проучвания показват, че 50% от живака, попадащ в пречиствателните станции за отпадъчни води, идва от амалгамните пломби. Въпросът е един от основните в съвременната дентална индустрия, касаещи околната среда.

ВЪРНЕТЕ ЦЕНТРАЛНА МИНЕРАЛНА БАНЯ НА СОФИЯ
14 Декември 2018 myPR

Граждани по халати за баня протестират срещу опита на Столичната Община да наруши собствената си „Стратегия за използване на минералните води“ от 2017г.