SE760 е новият външен SSD диск от ADATA
18 Февруари 2020 myPR

ADATA Technology анонсира новото попълнение в портфолиото си от ултракомпактни външни SSD устройства под моделното наименование SE760. Дискът разполага с USB 3.2 Gen 2 интерфейс и се отличава с изключително компактни размери и висока производителност.

Телефоните Nokia с шест отличия от Наградите за дизайн iF 2020
14 Февруари 2020 Grayling Bulgaria

HMD Global, домът на телефоните Nokia, обяви, че шест модела смартфони и телефони Nokia са отличени на тазгодишното издание на престижните награди iF DESIGN за изключителни постижения в дизайна (iF DESIGN™ Awards 2020).

Logitech представя ново решение за видео стрийминг за вашето домашно студио
12 Февруари 2020 Well Done Marketing /PR Advertising

Logitech StreamCam® и Logitech Capture вдъхновяват хората да споделят своята страст

Huawei обявява празнична сервизна кампания по случай деня на влюбените 14 февруари
12 Февруари 2020 All Channels Communication Group

Huawei обявява празнична сервизна кампания за празника на влюбените 14 февруари. Всеки клиент, който посети на място официалния Център за обслужване на клиенти на Huawei в град София на ул. „Леге“ N6 и се възползва от сервизна услуга, ще получи 10% отстъпка при негаранционна такава, безплатен протектор за смартфон, както и специален подарък – изненада.

Suunto 7 с интегриран Wear OS и спорто проследяване
12 Февруари 2020 sportenmagazin

Един елемент на Suunto 7, за който не сме говорили, е живота на батерията. Часовниците на Suunto са известни с това, че осигуряват голям живот на батерията. 7-мицата може да издържи 48 часа в режим smartwatch и 12 часа със спортни функции за проследяване и употреба. Това е малко по-малко от това, което могат да предложат други часовници Suunto.

Huawei и Техномаркет откриха първата в България демо зона на компанията, демонстрираща цялата екосистема от нейни продукти
7 Февруари 2020 All Channels Communication Group

Днес в най-големия технологичен хипермаркет в страната – Техномаркет Mакс на бул. „Цариградско шосе“ 92, официално бе открита новата демо зона на Huawei, която представя непрекъснато растящото портфолио на марката в различни сценарии на използването му.

AOC пуска серията B2 от начално ниво с елегантен 3-странен безрамков дизайн

Специалистът при дисплеите AOC обяви три нови монитора от своята серия от начално ниво B2. С диагонал от 21,5” (54,7 см), 23,8” (60,4 см) и 27” (68,6 см) тези три модела предлагат красив безрамков дизайн по 3 от страните, Full HD резолюция (1080p), ултра тънък профил и изчистен гръб с възможност за VESA монтаж.