Потопете се в новите ултра широки извити геймърски монитори AOC CU34G2 от серията G2
10 Декември 2019 Well Done Marketing /PR Advertising

Амстердам, 10-ти декември 2019 г. – Специалистът при дисплеите AOC обяви два нови 86.3 см (34”) ултра широки (21:9) геймърски дисплеи от новата серия G2. Двата UWQHD (Ultra-Wide Quad HD – 3440 x 1440 пиксела) дисплея си приличат на външен вид, но се различават по честотата на опресняване. CU34G2X предлага впечатляващите 144 Hz, които перфектно подхождат на състезателните игри, а CU34G2 е със 100 Hz честота на опресняване. И двата модела са снабдени с VA панел, който възпроизвежда дълбоко, мастилено черно, натурални и живи цветове и много високо естествено контрастно съотношение. В допълнение към високите честоти на опресняване геймърите ще се насладят на изживяване без накъсване и насичане, благодарение на поддръжката на AMD FreeSync. Времето за реакция (MPRT) от 1 ms гарантира плавна игра без замазване на движенията.

Изключителен дизайн в комбинация с качество на картината от ново измерение: MMD представя монитора Philips 276C8
3 Декември 2019 Well Done Marketing /PR Advertising

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви пускането на LCD монитора Philips Moda 276C8 с USB-C.

Как да задържим топлината у дома в зимния сезон?
2 Декември 2019 All Channels Communication

7 начина да запазите дома си топъл в студените месеци

Оръжие за измерване на мръсния въздух у дома
28 Ноември 2019 All Channels Communication

Всяка година 7 милиона души умират от усложнения, причинени от замърсения въздух

ADATA представи тънък и мобилен външен SSD диск
19 Ноември 2019 myPR

Тайванската компания ADATA Technology обяви пазарния дебют на своя нов преносим външен SSD диск, който се отличава с елегантен дизайн с тънък корпус и компактни размери.

Tenda обяви локална наличност на премиум модела AC8
7 Ноември 2019 myPR

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на своя премиум WL Dual-band Gigabit рутер AC8 за българския пазар. Устройството се предлага на цена от 56 лв. с ДДС с 24-месечна гаранция от официалния дистрибутор Most Computers.

AOC Q27T1 с дизайн на Studio F. A. Porsche вече е в продажба
5 Ноември 2019 PR People Bulgaria

След обявяването на модела по-рано през годината, потребителите с афинитет към дизайна с нетърпение очакваха момента, в който ще могат да сложат новия AOC Q27T1 с дизайн от Studio F. A. Porsche на своите бюра. Това време дойде. 68,6-сантиметровият (27”) монитор с IPS панел с QHD, без ръбове и с тристранен безрамков дизайн, и уникална стойка е истинско произведение на изкуството, което превръща работата в удоволствие.