Избор на модели за промяна на здравната система

БТПП е напълно убедена, че действащата здравна система не работи ефективно. Има необходимост от промени, които да осигурят по-високо качество на здравните услуги, подобряването на здравословното състояние на гражданите и снижаване на смъртността.

Защо главният прокурор накара екоминистъра да предложи на правителството незаконно разширяване на концесията в Национален парк Пирин
27 Ноември 2018 myPR

София, 27 ноември 2018 г. – Миналата седмица от националния тв ефир главният прокурор Сотир Цацаров заплаши правителството, че или променя концесията за ски зона Банско в Национален парк Пирин, или ще му бъде потърсена наказателна отговорност заради извършените нарушения в нея. В резултат екоминистърът Нено Димов обяви, че тази или следваща сряда внася в Министерски съвет искане за мандат да преговаря за промяна на концесията.

Удовлетворяват исканията на НПСС. Отпускат 29,4 мил. лева допълнително за ремонт на студентските общежития.
26 Ноември 2018 myPR

Парламентът ще гласува допълнителни 29,4 мил. лева за ремонти на студентските общежития в страната. Това беше обсъдено между първо и второ четене в бюджетната комисия в Народното събрание.

Главният прокурор и екоминистърът подготвят народа за незаконно разширяване на концесията в Национален парк Пирин
23 Ноември 2018 myPR

По повод интервюто на главния прокурор Сотир Цацаров в „Шоуто на Слави“ снощи и днешната спешна пресконференция на екоминистър Нено Димов коалицията от неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България“ заявява ...

UK: first Brexit hurdle cleared, one more to go
19 Ноември 2018 Paragraph 42

What On Wednesday the 14th November, Prime Minister Theresa May's government backed the long-awaited Brexit agreement negotiated between the United Kingdom and the European Union (EU).

Съдът разгледа правителственото решение за Пирин, заради което десетки хиляди граждани протестираха месеци наред
15 Ноември 2018 myPR

За 28 декември 2018 г. е насрочен митинг „Ще празнуваме ли за Пирин"

Природозащитниците подкрепят протеста на майките на деца с увреждания за оставката на вицепремиера Валери Симеонов
6 Ноември 2018 myPR

София, 6 ноември 2018 г. – Експерти на коалицията от неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България" продължават информационната кампания в защита на Национален парк Пирин в София, на 6 ноември 2018 г. (вторник) от 18,30 ч. в Smartfablab на бул. Христо Смирненски 1, в страничния двор на Университета за архитектура, строителство и градоустройство.