Остава месец до края на най-голямата кампания в защита на океаните „Глас за океана“
24 Октомври 2018 V+O Communication

Surfrider Foundation Europe разработи мащабна кампания за мобилизиране на гражданите преди европейските избори, които ще се проведат през 2019 г.
Кампанията „Глас за океана“ предлага на гражданите, независимо дали са студенти, експерти или любители на океана, възможност да изразят своите виждания за защитата на океаните. Те ще бъдат анализирани от Surfrider и организацията ще постави тези искания преди провеждането на европейските избори.

За Пирин: от вторник тръгва информационно турне в 9 града на България
22 Октомври 2018 myPR

Експерти на коалицията от неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България" ще започват информационна кампания в защита на Национален парк Пирин в 9 града на България между вторник и четвъртък тази седмица.

Информационна кампания в защита на Национален парк Пирин ще обиколи 9 града на България следващата седмица
19 Октомври 2018 myPR

София, 19 октомври 2018 г. – Експерти на коалицията от неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България" провеждат информационна кампания в защита на Национален парк Пирин в 9 града на България следващата седмица. Срещите се организират с подкрепата на гражданите, които протестираха през цялата първа половина на годината срещу планираното застрояване на световното наследство на ЮНЕСКО и опитите на практика да се унищожи защитения му статут.

Въглищата спират. Какво ще правим след това?
10 Октомври 2018 myPR

WWF Ви кани на първата публична дискусия по темата за справедлив енергиен преход в България

ШЕСТИМА БЪЛГАРИ СА СРЕД ФИНАЛИСТИТЕ НА МЕЖДУНАРОДНИТЕ НАГРАДИ ЗА ИНОВАЦИИ В ПОЛИТИКАТА
5 Октомври 2018 All Channels Communication Group

Innovation in Politics Awards 2018 ежегодно отличават най-впечатляващите инициативи и иновативни практики в публичната сфера

Да опазим мигриращите риби по Дунав
4 Октомври 2018 myPR

WWF участва в амбициозен проект за възстановяване на екологичните коридори в реката

Реновираха сградата на РУП Берковица
18 Август 2018 Ivan Dimitrov

Успешно приключва изпълнението на проект „Повишаване на енергийната ефективност на сграда на държавната администрация – РУ Полиция Берковица, находяща се в гр. Берковица, пл. „Йордан Радичков“ № 13”