Писмо от АОБР до Министър-председателя

Писмо от АОБР до Министър-председателя заради оставащите няколко дни, в които Република България може да коригира изпратения от самата нея, силно негативен доклад относно състоянието на биоразнообразието в Република България. Държавата спешно трябва да поиска от консорциум ДЗЗД „ЕНВИМОН" да коригира, чрез общо европейска методология оценката на параметъра „Бъдещи перспективи" в доклада си, поръчан от МОСВ.

BESCO - Българската стартъп асоциация апелира за отворен диалог и подава ръка за сътрудничество към правителството
28 Ноември 2019 All Channels Communication

Представителите на стартъп екоситемата в България застават зад ефективното регламентиране на новите бизнес модели и услуги в страната и се обявяват твърдо срещу предложените промени в закона, засягащи краткосрочното отдаване под наем на апартаменти

СЕДЕМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТА ОТ БЪЛГАРИЯ ПОПАДАТ СРЕД 80-ТЕ ФИНАЛИСТА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ КОНКУРС „НАГРАДИ ЗА ИНОВАЦИИ В ПОЛИТИКАТА“ 2019
13 Ноември 2019 All Channels Communication Group

След приключването на местните избори в България, отново сме на политическа вълна - наближават международните награди Innovation in Politics Awards 2019 (IPA). Традиционно престижните награди отличават най-иновативните политически практики в цяла Европа.

Мимо Гарсия след проучване на „Евробарометър“: „Криминализиране на хомосексуалността – не, не стига!.“
27 Октомври 2019 Да говорим заедно

Ироничен коментар на Мимо Гарсия, студент по журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и съосновател на платформата за подкрепа и помощ „ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО„, във връзка с проучване на "Евробарометър".

Страхът е непознат за великите българи!
26 Октомври 2019 myPR

Местните избори са надежда, която подхранва у нас желание за промяна и за ново начало на по-добър живот.

Десетки кметове от цяла Европа подписаха декларация за преход към нисковъглеродна икономика
16 Октомври 2019 myPR

Сред тях е и градоначалникът на въгледобивната община Бобов дол