Коалиция "За зелен рестарт" отбеляза една година работа в подкрепа на устойчивото и иновативно развитие на България
27 Юли 2021 myPR

Инициираното от MOVE.BG обединение организира специална дискусия с участието на вицепремиера Атанас Пеканов, посветена на четвъртия вариант на Плана за възстановяване и устойчивост.

Как ще изглежда Българският план за възстановяване и устойчивост?
22 Юли 2021 myPR

Онлайн дискусия с участието на вицепремера Атанас Петканов и изпълнителния директор на WWF България Веселина Кавръкова

Българският ПВУ: Планът на бъдещето?
19 Юли 2021 myPR

На 26 юли от 12:00 гост на онлайн Кръглата маса за Бъдещето ще бъде вицепремиерът Атанас Пеканов, с когото ще обсъдим финалната версия на Националния план за възстановяване и устойчивост.

Покана до медиите
15 Юли 2021 myPR

На 20.07.2021 г., от 8,45 до 13,00 часа, Изпълнителна агенция по горите, съвместно с WWF България Ви канят на проверка на състоянието на гори във фаза на старост на територията на Държавно горско стопанство – София към ЮЗДП, в любимия парк Витоша.

10 Американски търговски камари подписаха декларацията от София
9 Юли 2021 myPR

10 Американски търговски камари подписаха декларацията от София в подкрепа на бъдещото развитие на Инициативата «Три морета»

Зеленият рестарт на България събра политици, експерти на Кръгла маса за бъдещето на страната ни
2 Юли 2021 myPR

На масата седнаха кандидати за депутати от ГЕРБ, БСП, ДПС, Демократична България и "Изправи се! Мутри вън!" и водещи български експерти по темите иновативна икономика, климат и опазване на околната среда. 

Тол система - Kapsch становище
1 Юли 2021 Grayling Bulgaria

Kapsch е водещ световен доставчик на тол решения с операции на 5 континента и успешно внедрени над 30 системи за пътно таксуване по целия свят.