Нестандартният дебат за София: Как столицата ни може да се развива като зелен град
25 Октомври 2023 myPR

В навечерието на местните избори MOVE.BG организира форум, посветен на устойчивото развитие на София, на който говорят не политици, а зелени новатори, работещи на терен в подкрепа на зелената трансформация на столицата.

“Нестандартният дебат за София” ви среща със зелените новатори от столицата
23 Октомври 2023 myPR

Броени дни преди местните избори, MOVE.BG ви кани на “Нестандартният дебат за София” - различният разговор за бъдещето на София, който ще постави на фокус важната тема защо зелената трансформация трябва да бъде приоритет в развитието на София.

Премиерът акад. Николай Денков ще посети Американския университет за дискусия по присъединяването на България към Еврозоната

Премиерът е поканен на събитието от студентския клуб Модел Европейски съюз (MEU), който отбелязва своята 10-годишнина

Публична дискусия „Местни избори 2023 – кандидати и кампании“

Департамент „Политически науки“ и книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ канят на публична дискусия „Местни избори 2023 – кандидати и кампании“ на 20 октомври 2023 г. от 18.00 ч. Освен на място на деня в НБУ в ЦЕНТЪРа на ул. „Георги С. Раковски“ 191Б събитието ще бъде излъчено и в Zoom (следете за връзка https://www.facebook.com/NBUintheCenter), където всички, които не могат да присъстват, могат да проследят дискусията и да зададат своите въпроси.  

Изборите в София: зеленото развитие да бъде основен приоритет на Столична община, призовава Коалиция "За зелен рестарт"
9 Октомври 2023 myPR

Зелената трансформация ще доведе до конкретни ползи за семействата, за икономиката, за обществото и за природата, заявяват в отворено писмо от коалиция “За зелен рестарт”.

Мимо Гарсия: Почина идолът ми сенатор Даян Файнстайн
29 Септември 2023 Да говорим заедно

Американският политик си отиде на 90-годишна възраст

Careershow