„Софтпрес“ е българският издател на „Моята история“, превърналата се в световен бестселър №1 автобиография на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама
17 Април 2019 myPR

Горди сме да споделим, че „Софтпрес“ е българският издател на „Моята история“ – превърналата се в световен бестселър автобиография на Мишел Обама.

„Плажът на мечтите“ от Серхио Бамбарен разговаря със сърцето на читателя
17 Април 2019 myPR

Книгата е приятел, който е до нас и в най-щастливите, и в най-мрачните часове на душата ни.

Ценно изследване за консумативна култура

Сборник „Approaching consumer culture: global flows and local contexts“ е дарен на Библиотеката на Нов български университет неотдавна от доц. д-р Евгения Кръстева- Благоева, която е и негов съставител

„Карта към теб“ от Дж. П. Монингър вдъхва смелост да се отклоним от пътя, за да намерим себе си
4 Април 2019 myPR

Да притежаваме карта към живота на мечтите ни може и да звучи чудесно. Дали обаче като се втурнем право напред, без да поглеждаме встрани, няма да пропуснем безценни гледки?

9 кратки, но разтърсващи пътешествия в сборника „Всеки ден крие в себе си друг“ от Гаст Грьобер
27 Март 2019 myPR

„Всеки ден крие в себе си друг“ (изд. ICU) от Гаст Грьобер е книга пътешественик, която официално пристигна и на българския книжен пазар.

Българската поредица „Приключенията на мотовете“ с над 50 000 продадени копия в Китай
20 Март 2019 myPR

Продажбите в Китай на българската детска поредица „Приключенията на мотовете“ от Радостина Николова са надхвърлили двойно първоначално планирания тираж от 25 000 бройки, обявиха от издателство „Мармот“.

Пленителната книга за майчината обич "Мама" излиза и на български
20 Март 2019 myPR

„Мама" – първата дума на всяко дете. „Мама" – титла, която идва с привилегии и отговорности. „Мама" е и новата книга на Елен Делфорж с изумителните илюстрации на Кантен Гребан, която разказва за чудото на майчинството – не само в един специален ден, а всеки ден. Тя излиза на български език на 27 март с логото на издателство „Дъбови листа".