Мотски приключения на премиерата на „Вълшебникът се смее последен”
17 Януари 2020 myPR

Дългоочакваната четвърта част на най-четената детска поредица за 2019 г. в Столична библиотека "Приключенията на мотовете" ще бъде представена на 21 януари (вторник) от 18:30 ч. в "+това" (София, ул. "Марин Дринов" 30"). На премиерата на „Вълшебникът се смее последен" (изд. „Мармот") ще присъстват авторите Радостина Николова и Андрей Михов, а вълшебническо участие ще вземе Златина Димитрова от "Корпус за бързо гърмене".

Каматa връчи Златната топка на Татяна Лолова
23 Декември 2019 myPR

Голямата българска актриса Татяна Лолова поздрави лично Христо Стоичков за празниците и пожела на всички присъстващи на неговата среща с автограф щастлива и усмихната 2020 година.

Преводачката Силвия Борисова е носител на държавната награда на Полша “Златен кръст”
19 Декември 2019 myPR

Силвия Борисова, преводачката на носителката на Нобел за литература Олга Токарчук, бе удостоена с високата държавна награда “Златен кръст”, която се присъжда за изключителни заслуги към полската култура и литература.

"Изгубената душа" - красива приказка за смисъла и ценностите от нобелистката Олга Токарчук и световно признатата художничка Йоана Консехо
10 Декември 2019 myPR

Носителката на Нобеловата награда за литература за 2018 г. Олга Токарчук и илюстраторката Йоана Консехо, удостоена със специалната награда Bologna Ragazzi Award за 2018 г., обединяват сили в общ проект. Резултатът е "Изгубената душа" (изд. ICU) - полиграфическо бижу с мощно въздействие върху всички сетива. Преводът отново е поверен на Силвия Борисова, наричана "органичния преводач на Токарчук" на български.

„Световната PR революция“ на Максим Бехар вече и на българския пазар
10 Декември 2019 M3 Communications Group, Inc.

Книгата се задържа дълго на първо място по продажби сред новите заглавия в PR секцията на Amazon.com

„Забавното четене“ с национален конкурс за детски разказ
5 Декември 2019 Investor Media Group

Включете се в „Моите любими книжни герои в една история“ до 20 декември

Магията на Андерсеновите приказки, претворена от знаменития илюстратор Кантен Гребан
5 Декември 2019 myPR

Има едно златно правило за семейните библиотеки и то гласи, че в тях винаги има място за още една книга от Ханс Кристиан Андерсен.