Как и къде можете да продавате стари книги?
3 Август 2022 Donchev

Рано или късно много хора имат въпрос: какво да правят със старите книги? Вариантът да ги изхвърлим, няма да обмисляме. Първо, жалко е. Второ, защо да изхвърляте, когато можете да продадете? Това, разбира се, ще изисква известно време и усилия. Но в резултат на това ще се отървете от ненужните книги, ще освободите място в апартамента и ще спечелите малко пари. Ако не се интересувате от пари, а просто трябва да прикачите множество ненужни книги, които са запълнили жилищното пространство някъде, тогава можете да ги дарите на малки библиотеки, например затворнически, областни, или да ги дарите на старчески дом. Ще разгледаме по-подробно варианта за продажба на книги. И така, къде можете да продавате стари книги?

Биографичната книга на Матю Пери излиза на български език през ноември
26 Юли 2022 STEAM Net Ltd

Звездата от „Приятели“ разказва за живота си в „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“

„Другата ръка” от Крис Клийв - поглед през очите на другия
25 Юли 2022 myPR

В разгара на лятото издателство ICU ще зарадва почитателите на британската литература с второ издание на „Другата ръка” от Крис Клийв.

„НБУ в ЦЕНТЪРа“ отбелязва рождението на Александър Дюма-баща

Книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ отбелязва 220 годишнината от рождението на един от най-четените френски писатели в света Александър Дюма-баща (1802-1870).

ФУТБОЛЪТ: ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ОТБОРИ, ПРАВИЛА, ПЪРВЕНСТВА, ТАКТИКИ
15 Юли 2022 myPR

Най-всеобхватната енциклопедия на тема футбол вече е в книжарниците. По повод Световното първенство 2022 издателство Книгомания пусна на пазара луксозно издание от 400 страници и с твърди корици „Футболът: енциклопедия. Отбори, правила, първенства, тактики“. Стилният том, от една страна, е добър справочник за резултати и информация за всички най-важни мачове от световни и континентални първенства, за отбори и техните треньори и мениджъри.

Топ 10 на най-продаваните книги на Издателството на Нов български университет

Център за книгата представя най-купуваните книги на Издателството на Нов български университет през юни 2022 г. Класация Топ 10 се поддържа в сайта Електронен каталог на изданията на НБУ.

Ютубърът Емил Конрад с кулинарен дебют - "Хаос в кухнята"
7 Юли 2022 INFLUENCER.BG

Хаосът в кухнята вече никога няма да бъде същият, защото Емил Конрад направи своя кулинарен дебют и издаде първата си книга с любими рецепти - “Хаос в кухнята”.