Играчки за нанизване от Smart baby - едно ново забавление
23 Юни 2018 Smart Baby

Образователни играчки на най-малките

Д-Р БОРИСЛАВ ИВАНОВ, ДМ ОТ ВЕРИГА БОЛНИЦИ „МЕДЛАЙН-ЦЕНТРАЛ ХОСПИТАЛ“ В ПЛОВДИВ СТАНА НОСИТЕЛ НА IRONMAN

Известният пловдивски акушер-гинеколог д-р Борислав Иванов, ДМ от верига болници „Медлайн-Централ Хоспитал“ спечели престижния триатлон Ironman, който е една от най-трудните еднодневни спортни надпревари и сред осемте най-изтощителни състезания в света.

Интерактивният TechnoMagicLand отваря врати в София, за да разпали искрата на откривателството
21 Юни 2018 myPR

Какво е чувството да си затворен в гигантски сапунен мехур? Как е възможно водата да тече нагоре? А как компютърните програми компресират текстове? На 23 юни в София Тех Парк отваря врати TechnoMagicLand - интерактивен технологичен център за деца и младежи, където ученици, преподаватели и родители ще имат възможност да опознаят науката и технологиите отблизо и да си отговорят на тези и още много въпроси.

Дете в самолета – правила, документи и полезна информация
21 Юни 2018 myPR

Предстои ви пътуване с дете със самолет, но не знаете какви са възможностите, правилата, необходимите документи. Експертите от eSky разказват за различните категории пътници във въздушния превоз и какво трябва да знаете при пътуване на деца със самолет.

Какво цели посещението на Нено Димов в ЮНЕСКО тази седмица
20 Юни 2018 myPR

Хората ЗА Пирин днес: концерт в София и събиране на подписи в Благоевград

Задава се „Приключенски многобой - Мездра 2018“
20 Юни 2018 myPR

Поредицата от екстремни събития на „Приключенски Екстрийм Тур“ продължава на Археологически комплекс „Калето“, регистрацията за участие стартира

Безплатни консултации при уролозите в „Централ Хоспитал“-Пловдив

Екипът на отделението по урология в МБАЛ „Централ Хоспитал“ в Пловдив организира безплатни консултации за пациентите през първата половина на юли.