WWF и партньори пуснаха хиляда есетрови риби по Дунав
19 Април 2019 myPR

Оцелели от епохата на динозаврите, днес есетрите за застрашени от изчезване

НАВИВАЩИЯТ СЕ OLED ТЕЛЕВИЗОР НА LG АКЦЕНТИРА НА СМЕЛА ИНСТАЛАЦИЯ ПО ВРЕМЕ НА СЕДМИЦАТА НА ДИЗАЙНА В МИЛАНО
18 Април 2019 All Channels Communication

LG и Foster + Partners подчертават уникалността на OLED телевизорите със съвместната арт инсталация Redefining Space

Коботи забъркват коктейли на тазгодишното международно изложение за индустриални машини и технологии MACHTECH & INNOTECH EXPO 2019
18 Април 2019 V+O Communication

От 15 до 18 април 2019 г., в Интер Експо Център експерти и любители могат да посетят единствения професионален форум за машини и технологии за металообработка, индустриална автоматизация, електроника и роботика в България MACHTECH & INNOTECH EXPO 2019.
Без съмнение, тазгодишният фаворит на посетителите стана UR5е – колаборативният робот от семейството на e-Series на Universal Robots, познат още като кобот, който влезе в ролята на барман и изненада аудиторията със свежи и вкусни коктейли забъркани от самия него.

Проект за мрежа за зарядни станции за електромобили спечели българския финал на конкурса за стартъпи PowerUp!
17 Април 2019 All Channels Communication

Спечелилият проект Green charger бе представен от Росен Данчев. Той ще има възможност да представи България на международния финал на състезанието за енергийни стартъпи PowerUp!, който ще се проведе в полския град Краков на 21-и май.

Air France-KLM ще вози безплатно реставраторите на Нотр Дам
17 Април 2019 О3 PR

Air France-KLM ще осигури безплатен транспорт за всички партньори, които ще вземат участие в реконструкцията на катедралата Нотр Дам в Париж.

Модерна българска кухня ще представят претенденти за Националната кулинарна купа 2019
17 Април 2019 myPR

Ястия от ориз в гювече ще сътворят участниците в дисциплината „Нов прочит на българската кухня“, която се включва за първи път в турнирите за Националната кулинарна купа, най-голямото състезание за топготвачи в България.

Новите жилищни кредити на Банка ДСК са с още по-добри параметри и улеснена процедура за кандидатстване
17 Април 2019 MSL

С портфейл от над 2 155 млн. лева към края на 2018 г., Банка ДСК е традиционен лидер в жилищното и ипотечно кредитиране на българския пазар, с устойчиво представяне и високи стандарти в обслужването. С лидерството си в сегмента „Банкиране на дребно“ и персоналното отношение към клиентите, в портфейла ѝ се обслужват 1/5 от жилищните и ипотечни кредити на банковия пазар, а след обединяването с Експресбанк през 2020 г., пазарният дял на банката ще надхвърли 25%.