34 здравни стартъпи са избрани да се състезават за повече от 100 000 евро безвъзмездни средства в 4 конкурса

EIT Health е една от най-големите инициативи в световен мащаб в областта на здравеопазването, с подкрепата на Европейския комитет и Европейския институт за иновации и технологии (EIT), отпуска над 100 000 евро до края на 2018 г. чрез своите награди InnoStars Awards: програми за обучение и конкурси в рамките на European Health Catapult и програмата за финансиране HeadStart Funding за иноватори в сферата на здравето, за трансформиране на техните иновативни идеи в пазарни решения.

188 стартъпи от цяла Европа, включително България, участваха в трите конкурси, като 8 + 6 от тях бяха избрани за финала през есента, а 25 стартираха обучението си в Instituto Pedro Nunes Incubator (IPN) в Коимбра (Португалия) – един от най-добрите инкубатори в света.

Най-добрите 5 отбора сред стартиращите фирми на идейно ниво, също бяха излъчени.

Доц. Георги Йорданов подкрепи кампания „Топъл обяд“
10 Август 2018 ПР агенция Golden Crown

Зам.-председателят на здравната комисия в парламента доц. д-р Георги Йорданов подкрепи кампания „Топъл обяд“, която Ортодоксалният орден на Хоспиталиерите организира от 5 години пред болница „Медлайн“ в Пловдив.

LIDL С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО КЪМ МЛАДИТЕ РОДИТЕЛИ
10 Август 2018 myPR

С ново видео за продуктовата линия Lupilu, компанията цели да привлече вниманието и да провокира разговор за родителството

Природозащитниците настояват за публичен избор на съдиите от 5-членката, която ще гледа делото за плана на Пирин
10 Август 2018 myPR

София, 10 август 2018 г. – Коалицията от неправителствени организации и граждански групи „За да остане природа в България" се обръща към Висшия съдебен съвет (ВСС) и председателя на Върховния административен съд (ВАС) да изберат публично 5-членния състав на ВАС, който ще разглежда дали 3-членен състав на същия съд правилно е отменил правителственото решение от декември 2017 г., с което беше променен планът за управление на Национален парк Пирин, за да се разреши застрояване на близо половината му територия.

Във Варненския свободен университет ще се проведе десетото юбилейно издание на най-популярния форум за млади русисти в Европа

Х Международна квалификационна школа „Съвременни педагогически технологии в обучението по руски език като чужд“ ще се проведе от 13 до 17 август 2018 година във Варненския свободен университет. Тя е организирана от университетския Руски център с подкрепата на Фонд „Русский мир“.

Sex Shop Секс Еротика - секс играчки и вибратори онлайн с безплатна доставка в България
9 Август 2018 Секс Шоп Еротика

Sex shop секс еротика е онлайн магазин, който предлага секс играчки за мъже и жени с безплатна и дискретна доставка.

Кои са най-добрите масово произвеждани часовникови механизми?

С какво един механизъм за часовник е по-добър от друга марка механизми? Японски или швейцарски механизъм? Ние от Chasovnici-bg.com ще разнищим това!