Orange и SES обединяват усилия за O3b mPOWER и стартират нова ера в сателитните комуникации
28 Февруари 2020 Grayling Bulgaria

Orange ще бъде първият световен телекомуникационен оператор, който интегрира в своята мрежа революционна система за комуникация с терабайтови възможности O3b mPOWER през сателит, за да подкрепи нарастващото търсене на свързаност в Африка

Брус Уилис и HELL отново заедно – холивудската звезда ще участва в новата реклама заедно със знойната красавица от Despacito
28 Февруари 2020 Chapter 4 Communicatons

Световноизвестният бранд удължи договора на холивудската звезда за още две години

Изложбата “Осинови любовта”, посветена на бездомните животни е в Добрич от 2 март
28 Февруари 2020 PRoPR Agency

На 2 март (понеделник) 2020 г. организацията за защита на животните „Четири лапи", с подкрепата на Община Добрич и зооцентъра в град Добрич, откри изложбата под мотото „Осинови любовта" като част от националната си кампания в помощ на бездомните животни „Осинови.ме”. Паната със снимките, които в един кадър разказват историята на бездомните или осиновени животни, направени от хора от цялата страна, могат да бъдат видяни на пл. „Възраждане”, пред Народно читалище „Йордан Йовков” и ще бъдат там до 30 април.

Международната и българската комуникационна общност се събира в София на PR Conference 2020
28 Февруари 2020 myPR

“The PR animal of the future”| PR Conference 2020 ще събере на едно място водещи представители на международната и българска PR общност, които заедно ще проследят новите тенденции в комуникационната индустрия. Конференцията ще се проведе на 5 март 2020 г. от 12:00 до 16:20 часа в хотел Интерконтинентал, София.

За първи път Конкурсът гостува в Сърбия
28 Февруари 2020 myPR

С майсторски клас на международното търговско изложение ProWein в Дюселдорф започва тазгодишната програма на Балканския международен винен конкурс (Balkan International Wine Competition, BIWC).

HEINEKEN® ПРЕДСТАВИ НОВА КАМПАНИЯ С УЧАСТИЕТО НА ДВАМА ШАМПИОНИ ОТ ФОРМУЛА 1 - „КОГАТО ШОФИРАШ, НИКОГА НЕ ПИЙ”
28 Февруари 2020 myPR

Heineken® обяви началото на кампанията си за отговорна консумация - „Когато шофираш, никога не пий“, която тази година е с участието на бившите шампиони от Формула 1, баща и син - Кеке и Нико Росберг.

5 причини дървесината да не обича водата
28 Февруари 2020 myPR

Timmer предпазва и защитава дървените изделия