Кариерно развитие и нови възможности в "Ден на кариерата" и участието на над 10+ частни образователни институции, членове на БАЧУ
5 Декември 2023 KNOW YOUR BRAND

За първа година, Факултетът по науки за образованието и изкуствата - СУ "Св. Климент Охридски" бе домакин на кариерно издание от поредица предстоящи инициативи и събития, "Ден на кариерата".

400 лаптопа на Huawei те очакват в голяма игра на Lidl Plus
5 Декември 2023 All Channels Communication Group

Мобилното приложение Lidl Plus, което вече почти 3 години е част от постоянно растящото семейство от локални приложения в AppGallery, дава възможност на 400 свои фенове да спечелят нов лаптоп за Коледа, а именно Huawei MateBook D15.

Kaufland дарява 30 ст. от всяка продадена до Коледа играчка Kidland®
5 Декември 2023 V+O Communication

И тази година, през декември, Kaufland България приветства всички желаещи да извършат добро дело, като отделя средства от продажбата на детски играчки от собствената си марка Kidland®. За всяка продадена играчка компанията ще дари 30 стотинки на програмата „Топъл обяд“ на Българския Червен кръст (БЧК). Чрез нея са осигурява топъл обяд за ученици в неравностойно положение.

Коледният камион на Coca-Cola ще бъде днес следобед на паркинга на Kaufland – Стара Загора
4 Декември 2023 V+O Communication

Хипермаркетът на Kaufland – Стара Загора (Бедечка, ул. „Иван Вазов“2) е следващата точка в турнето на емблематичния коледен камион на Coca-Cola. Между 15 и 21 часа днес паркингът на магазина ще бъде завладян от магията на Коледа. Малки и големи ще могат да се срещнат на живо с Дядо Коледа, да се снимат с него и да се потопят в коледното вълшебство.

Kaufland предлага изчистен шаран на -35% за Никулден
4 Декември 2023 V+O Communication

Kaufland България със специално намаление на пресен шаран за Никулден. В навечерието на празника, най-големият ритейлър у нас предлага над 35% отстъпка за традиционния деликатес, подходящ и за постите, а промоцията е валидна до 06 декември. За максимално удобство на клиентите, рибата се предлага изчистена, като са запазени люспите, защото според традицията, те носят здраве и благоденствие в семейството. Вярва се още, че най-големите люспи  от никулденския шаран се слагат в портфейла, за да носят пари през цялата година. Освен празник на моряците и град Бургас, денят честват и банкерите.

Yettel с поредно отличие за добротворчество и позитивна промяна
4 Декември 2023 d:istinkt

Програмата на телекома „Рамо до рамо“ бе отличена на годишните награди „Агент на промяната“ на фондация Social Future

Над 217 млн. лв. е приносът на Лидл България към икономиката на община Пловдив за 2022 г.
4 Декември 2023 d:istinkt

Инвестициите за изграждането и обновяването на деветте магазина от веригата в общината до момента надхвърлят 65 млн. лв.