Гастрономически специалитети и винарски изби от Сицилия ще се представят на Вкусове от Италия 2019
20 Февруари 2019 myPR

Гастрономически специалитети и винарски изби от Сицилия ще се представят на зоната „Вкусове от Италия“, която се провежда за 15-та поредна година в рамките на международната специализирана изложба „Винария“ в Международен панаир Пловдив от 20 до 24 февруари 2019.

Реализираните дейности и постигнатите положителни резултати по проект BG16RFOP001-2.001-0070-C02 „Подобряване на енергийната ефективност на културната инфраструктура в гр. Провадия“ бяха представени на заключителна пресконференция

По време на заключителната пресконференция, ръководителят на проекта инж. Янко Янков презентира основните цели, изпълнените дейности и постигнатите резултати в рамките на проекта. Той подчерта, че значително е намалено потреблението на първична енергия и са редуцирани разходите за електричество на тези обществени сгради. С изпълнението на заложените индикатори се достигна клас на енергопотребление "С".

УНИЦЕФ И LIDL ОБЕДИНЯВАТ УСИЛИЯ В ПОДКРЕПА НА РАННОТО ДЕТСКО РАЗВИТИЕ
19 Февруари 2019 myPR

УНИЦЕФ и Лидл България обединяват усилия в подкрепа на родителите в грижата за техните деца като част от програмата за ранно детско развитие на организацията.

Дронове летяха в Технологичен институт на ВСУ „Черноризец Храбър“, управляваха ги ученици на варненската Математическа гимназия

Участниците в състезателната школа по програмиране бяха гости на специализирана лекция за графи и получиха персонална покана за включване в международен изследователски лагер по анализ на биомедицински изображения през юни във Варненския свободен университет

Велики умове и роботи – на фокус по канал Da Vinci през февруари!
18 Февруари 2019 myPR

Канал Da Vinci предлага на зрителите си да се приготвят за някои мащабни идеи с премиерната поредица на канала „Абсолютно гениално с Дик и Дом“.

НОВАТА G СЕРИЯ НА LG ПОСТАВЯ НОВИ ГРАНИЦИ НА ЗВУКА ПРИ СМАРТФОНИТЕ
18 Февруари 2019 All Channels Communication

С Crystal Sound OLED и Meridian Audio Technology, LG G8 ThinQ предлага премиум качество на звука навсякъде

Влезте в творческия свят на EOS R: Canon анонсира новия компактен EOS RP с пълноформатен сензор
18 Февруари 2019 Paragraph 42

Canon Европа днес пуска на пазара EOS RP – малък, лек и практичен безогледален фотоапарат с пълноформатен сензор, предназначен за напреднали любители, които желаят да се възползват от революционната EOS R система на Canon.