Пощенска банка успешно внедри шест робота в дейността на своята администрация
4 Август 2020 Proximity Sofia

Пощенска банка внедри 6 робота в дейността на „Кредитна администрация“, с което успешно финализира пилотен проект за автоматизация на 20 различни работни процеса с помощта на RPA (Robotic Process Automation) технологии. С въвеждането на тази иновация банката оптимизира дейността на едно от най-натоварените звена и облекчи всекидневните задължения на своите служители, като прехвърли огромен обем от работата им върху т.нар. роботи.

Конферентен и културен туризъм обогатяват родното Черноморие в Ковид-кризата
4 Август 2020 myPR

"La Mer Residence" е финалист за Морските Оскари, Амфитеатър "Арена" става сцена на церемонията  

Как се отрази кризата на страните от Югоизточна Европа и какви са перспективите за възстановяването им?
4 Август 2020 V+O Communication

Какво е отражението на COVID-19 кризата върху здравните системи и икономиките на 11-те държави от Югоизточна Европа и какви са перспективите за възстановяването им? Това е предметът, който разглежда най-новият анализ на водещата бизнес платформа в региона – SeeNews.
Докладът покрива Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Молдова, Черна гора, Северна Македония, Румъния, Сърбия и Словения. Анализът е направен на базата на 11 основни индикатора: мерки за ограничаване на разпространението на вируса, икономически мерки, прогнози за възстановяване на БВП, излагане на дългов риск, индустриално производство, кредитни рейтинги, секторен риск, перспективи за увеличаване на брутната добавена стойност, пазар на труда, данъчен риск и експортен риск.

HELL ENERGY пуска нови екологични алуминиеви кенове, за да реши проблема с отпадъците
3 Август 2020 Chapter 4

Hydro CIRCAL са направени от висококачествен рециклиран алуминий със сертифициран състав от минимум 75% рециклирани отпадъци

Coca-Cola стартира първата си кампания от началото на пандемията: „Отворени както никога преди“

Рекламната кампания е вдъхновена от идеята за новите възможности, които всички ние откриваме във времената на социална дистанция

Кофас: Страните от ЦИЕ стават по-привлекателни за преместване на производството
30 Юли 2020 Paragraph 42

Пандемията от COVID-19 засегна множество компании в Китай, които временно преустановиха производството, а това от своя страна се отрази и върху доставките на стоки.

Във Франция тържествено започна сглобяването на реактора ИТЕР

Във Франция беше проведена тържествена онлайн церемония, поставяща началото на монтажа на международния термоядрен експериментален реактор ИТЕР, в която участваха официалните представители на страните в проекта.