5 основни предимства на професионалните счетоводни услуги
28 Ноември 2023 SEOsof

Навигацията в бурните морета на финансовото управление често може да изглежда като трудно начинание. Сред сложната плетеница от цифри и разпоредби фирмите могат да се окажат в непознати води, без да са сигурни в посоката, в която да поемат. Привличането на професионални счетоводни услуги обаче може да бъде светлинният лъч, който да насочи кораба ви към бреговете на успеха. В тази статия ще разгледаме пет основни предимства на професионалните счетоводни услуги.

Близо половината от българите предпочитат родните мебели

На Годишната конференция на БКДМП бяха изнесени данни от национално проучване за потребителските нагласи относно обзавеждането

За пръв път започна презареждането на ядрено гориво в единствената плаваща АЕЦ „Академик Ломоносов“
27 Ноември 2023 Icona communications group

Специалистите от „Росатом“ започнаха първото в историята презареждане на ядрено гориво в единствената в света плаваща атомна топлоелектрическа централа „Академик Ломоносов“. ПАТЕЦ се намира в гр. Певек, Чукотка.

Отличени са най-успешните ни търговски аташета

Голямата награда е за СТИВ на България в Австрия

Kaufland откри рибен щанд в магазина си в Ботевград и организира рибна фиеста на 2 декември
27 Ноември 2023 V+O Communication

Броени дни преди Никулден Kaufland България откри витрина с прясна риба в своя хипермаркет в Ботевград. Над 20 са видовете риба и морски дарове, които ще се предлагат на щанда с обслужване, като към тях всяка седмица в асортимента се добавят между два и пет различни сезонни артикула. Инвестицията в модернизацията на магазина в Ботевград е в размер на 200 хил. лв.

КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ ИНВЕСТИРА В НАД 200 ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛA
27 Ноември 2023 United Partners

До края на 2023 г., Карлсберг България ще подмени на 100% служебния си автопарк, инвестирайки в над 200 хибридни автомобила. Така компанията цели да намали въглеродните емисии, отделяни в атмосферата, както и да насърчи екологичното мислене сред своите служители.

Careershow