Kaufland България отчита все по-голяма и разнообразна потребителска кошница по време на коледните и новогодишни празници
12 Декември 2018 AMI Communications

Клиентите на търговската верига започват подготовката за празниците от по-рано, пазаруват повече и по-широк кръг продукти, а коледната им трапеза става все по-разнообразна

Wizz Air разширява базата си във Варна
12 Декември 2018 M3 Communications Group, Inc.

2-РИ БАЗИРАН САМОЛЕТ ВЪВ ВАРНА, 6 НОВИ МАРШРУТА И ОБНОВЕНА ЧЕСТОТА НА ПОЛЕТИТЕ ОТ МОРСКИЯ ГРАД ПРЕЗ 2019 г.

MULTIVAC Marking & Inspection празнува 25-ти рожден ден като дъщерна компания на MULTIVAC. Компанията разширява и производствения си капацитет

С празнична церемония провела се миналия петък MULTIVAC Marking & Inspection отбеляза откриването на нова производствена и офис сграда и в същото време отпразнува 25-ти рожден ден като част от Групата MULTIVAC.

Американската търговска камара в България избра нов борд
11 Декември 2018 myPR

Американската търговска камара избра нов Борд на директорите. Това се случи по време на редовното свикано Общо събрание на членовете на организацията вчера. Събитието се състоя в хотел „ИнтерКонтинентал София“.

Обзорно изследване на ManpowerGroup за заетостта: Българските работодатели имат по-предпазливи планове за наемане на служители през първото тримесечие на 2019 г.
11 Декември 2018 ARUNA PR Advisory

Българските работодатели очакват скромно темпо на наемане на служители в периода януари-март според резултатите от Обзорното изследване на ManpowerGroup за заетостта, които бяха обявени днес.

Нови инструменти за мениджърите
11 Декември 2018 FIPRA

Най-съвременните технологии като блокчейн, изкуствения интелект (ИИ) и кибер сигурността стават все по-често срещани. Достатъчно подготвени ли за обаче мениджърите за тях?

LIDL ОТКРИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ СИ МАГАЗИН В БЪЛГАРИЯ
10 Декември 2018 myPR

92-ят обект на веригата отвори врати днес във Варна и е изграден по нов модел за гъсто населени градски райони