Брекзит и бъдещето на световната търговия
23 Октомври 2018 myPR

Брекзит и развитието на търговските отношения между САЩ и традиционните им партньори ще са горещите теми до края на тази и началото на следващата година.
От решенията в Брюксел, Лондон и Вашингтон ще се очертаят възможностите за запазване на сегашните нива на търговия в Западния свят, както и дали ще се търсят нови доставчици по веригите.
Компаниите трябва да предприемат нови стратегии за справяне със ситуацията след Брекзит. Това важи в пълна сила и за България.

Чии интереси защитават обществените поръчки ?
23 Октомври 2018 3CON

В процеса на изпълнение на обществената поръчка може да възникне некоректно отношение и от двете страни, а договорът защитава интересите и на възложителя и на изпълнителя

Групата GEFCO е в световния топ пет на класацията 2019„HappyTrainees”
22 Октомври 2018 Action Global Communications Bulgaria

Групата GEFCO, глобален лидер в индустриалната логистика и европейски лидер в автомобилната логистика, получи наградата 2019"HappyTrainees" в световните, европейски и френски класации. За пръв път GEFCO се нарежда сред петте най-големи компании в света за щастливи стажанти, студенти и международни корпоративни доброволци.

Coca-Cola HBC Youth Empowerment
22 Октомври 2018 NIT-New Internet Technologies Ltd

Youth Empowered е програма на Coca-Cola HBC, която цели да подпомогне младите хора на възраст 18-30 години.

Изключителен старт на първото издание на кариерната програма на Kaufland България „Управители на бъдещето“
22 Октомври 2018 AMI Communications

• Първите назначения по програмата за подготовка на кадри вече са факт
• Нови групи по програмата започват в началото на месеците януари, април, юли и октомври

Първа глоба по Общия регламент за защита на личните данни

По-рано този месец ръководителят на Европейския надзорен орган по защита на данните - Джовани Бутарели, заяви пред агенция "Ройтерс", че първите санкции по Общия регламент за защита на личните данни (ЕС) 2016/679 (известен още като „GDPR") ще са налице до края на годината.

ПРЕСИНФОРМАЦИЯ ЗДРАВЕ И КРАСОТА С НАТУРАЛНИ И БИО ПРОДУКТИ

Българска търговско-промишлена палата организира 4-то специализирано търговско изложение „Здраве и красота с натурални и био продукти". Събитието ще се проведе от 24 до 27 октомври в Изложбена зала ЦУМ, вход откъм Музея на гр. София. Вход свободен. Медиен партньор е Монитор.