Т MARKET откри своя 89-ти магазин

На 13 април Т MARKET откри своя първи магазин в Свиленград. Той се намира на ул. „Гео Милев“ 2. Това е 44-тият град в страната, в който компанията стъпва, а общият брой на обектите вече е 89.

Отваря приемът за програмата на Endeavor – Dare to Scale 2021
12 Април 2021 Proximity Sofia

От днес, 12 април 2021 г., отваря приемът за Dare to Scale – четиримесечна програма за растеж, насочена към предприемачи и бизнеси, които вече са преминали ранната фаза на развитието си и разрастват дейността си. Програмата се организира от българския офис на глобалната предприемаческа мрежа Endeavor с основен партньор Пощенска банка и подкрепата на Софтуер Груп и Изпълнителната агенция за малки и средни предприятия (ИАНСМП). Изданията на Dare to Scale през 2019 г. и 2020 г. грабнаха наградата за „Най-добра акселераторска програма“ на Централноевропейските стартъп награди CESA за България.

За първи път в България: HR процес гарантира почти 100% успеваемост при подбора на кандидати
12 Април 2021 M3 Communications Group, Inc.

360Insights e единственото по рода си дигитално решение у нас за задълбочен анализ и ефективен подбор на кадри

Кофас: „Американският спасителен план“ ще доведе до по-голям търговски дефицит, но и умерено възстановяване
12 Април 2021 Paragraph 42

Търговският дефицит на САЩ достигна рекордно високо ниво – над 900 милиарда щатски долара през 2020 г. Това се дължи на ескалиращите отношения с Китай, както и на пандемията от COVID-19, която значително ограничи износа на стоки от налагането на локдаун през изминалата година.

Lidl отвори врати в Троян – 50-ия град, в който веригата стъпва
12 Април 2021 myPR

Ефектът Lidl от дейността на компанията в града възлиза на 890 000 лв. годишно

ВУЗФ открива „Академия за предприемачи“
12 Април 2021 myPR

Новият проект на бизнес университета ще подпомага безплатно млади предприемачи да създават стартъпи

Решенията за мрежова сигурност на Flowmon вече са достъпни на българския пазар

С подписването на договор с Flowmon, лидер на пазара в страните от Централна и Източна Европа на решения за Anomaly Detection Systems, Асбис България разширява портфолиото си от решения за мониторинг и защита на трафика. С неотдавнашното придобиване на Flowmon Networks от KEMP Technologies се предоставя и възможност на клиентите за комбинация от Application Delivery Controllers и решенията за NPMD (Network Performance Monitoring Detection) и NDR (Network Detection and Response).