Kaufland България подпомага кариерното и личностното развитие на младежи
24 Март 2023 Proximity Sofia

Седем ментори от Kaufland България ще подпомагат кариерното и личностно развитие на младежи като част от програмата „Mentor the young”. Началото на четвъртото издание на инициативата бе дадено на 12 март, неделя, по време на официално събитие.

Над 80 от служителите на Kaufland влизат в първото издание на „Академии за развитие“
23 Март 2023 Proximity Sofia

Kaufland България ще развива компетенциите на служителите си във филиалната мрежа чрез своята нова програма „Академии за развитие“. В първото ѝ издание ще се включат над 80 души, които ще бъдат разпределени в три групи и за период от шест месеца ще преминат през целенасочено обучение.

Алтерко разработва първия си персонализиран чип за устройствата си Shelly

Разработването и производството на чиповете за Shelly ще бъде в партньорство с производителя на платки Espressif Systems

Kaufland намалява времето за пазаруване с нови каси на самообслужване
23 Март 2023 V+O Communication

Kaufland България продължава модернизацията на магазините си и от днес разкрива нова касова зона на самообслужване в хипермаркета си в Стара Загора-Казански (ул. „Стамо Пулев“ 2). В нея клиентите ще могат да отчитат и плащат покупките си на 6 каси, като на три от тях ще може да се плаща с карта и на три – с карта и в брой. До края на годината ритейлърът планира въвеждане на подобни каси в още 8 свои магазина в цялата страна, с което общият брой на обектите с каси на самообслужване ще стане 34. Kaufland е единственият ритейлър, чийто самостоятелни каси предлагат възможността за едновременно плащане и с карта, и в брой. Инвестицията в каси на самообслужване от старта на поетапната модернизация във всички филиали възлиза на над 4 млн. лв.

Доклад за Трансатлантическата икономика 2023: Постигнати нови рекорди, въпреки насрещните ветрове
22 Март 2023 myPR

Нов доклад на Американската търговска камара в Европейския съюз (AmCham EU) и на Търговската камара на САЩ (U.S. Chamber Commerce) подчертават, че ключовите движещи сили на Трансатлантическата икономика, като инвестиции, търговия и приходи на компаниите – постигат силни резултати през 2022 г.

По стъпките на съвършенството в обзавеждането и интериора
22 Март 2023 Inter Expo Center

Какво открихме на виртуалната си разходка из ЕКСПОМЕБЕЛ 2023 – българското изложение на мебелите и дизайна, седмица преди старта?

„Росатом“ и Агенцията по атомна енергия на Китай подписаха програма за дългосрочно сътрудничество в областта на реакторите на бързи неутрони
22 Март 2023 Icona communications group

В рамките на посещението на председателя на Китай Си Дзинпин в Москва, Русия и Китай подписаха комплексна програма за дългосрочно сътрудничество в областта на реакторите на бързи неутрони и затваряне на горивния цикъл.

Careershow