24-часова дигитална конференция Accelerate Global представя последните тенденции и иновации в технологичната индустрия

Уникална 24-часова дигитална конференция Accelerate Global ще се проведе онлайн на 28 октомври 2020. Събитието ще включва 200 сесии на 7 езика, по време на които ще бъдат представени последните тенденции и иновации в технологичната индустрия.

WIZZ AIR РАЗШИРЯВА ИТАЛИАНСКАТА СИ МРЕЖА С НОВА БАЗА В БАРИ И 7 МАРШРУТА
23 Октомври 2020 M3 Communications Group, Inc.

Авиокомпанията ще базира 1 нов самолет в града

Новият енергоблок ВВЕР-1200 на Ленинградската АЕЦ подаде първа електроенергия в мрежата
23 Октомври 2020 Icona communications group

„Това е значимо събитие, както за самия енергоблок, така и за Русия. В процеса на пускане на енергоблока има два основни момента – въвеждането на реактора на минимално контролируемо ниво на мощност и първото му включване в мрежата, когато започва да изпълнява своята функция и да произвежда електроенергия. Днес страната ни получи още един енергоблок с мощност от 1200 мегавата и укрепи авторитета си като водеща в областта на атомната енергетика“, отбеляза Александър Локшин, заместник генерален директор по оперативно управление на „Росатом“.

Новият енергоблок ВВЕР-1200 на Ленинградската АЕЦ подаде първа електроенергия в мрежата

Новият шести енергоблок с реактор ВВЕР-1200 на Ленинградската АЕЦ бе включен за първи път в енергийната мрежа на Русия и достигна мощност от 240 мегавата.

Международните Хранителни изложения 2020 – от 4 до 7 ноември в Интер Експо Център
22 Октомври 2020 Inter Expo Center

При спазване на изискванията на здравните власти, участниците в Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и Салон на виното ще представят тенденциите в сектора

Американската търовска камара в България участва на Срещата на върха на Инициативата „Три морета” в Талин, Естония
22 Октомври 2020 myPR

Американската търговска камара в България взе участие по време на Виртуалната среща на върха на форума „Три морета“ в Талин, Естония, която се проведе на 19 октомври 2020 г.

Как да превърнем компанията ни в едно от „Най-добрите места за работа в света“?
22 Октомври 2020 V+O Communication

Като следствие на пандемията от коронавирус, компаниите по света поеха нови роли и отговорности. Проучване на световния лидер в HR решенията Adecco Group показва, че 80% от служителите се доверяват на работодателя си, че той ще им осигури по-добър работен свят след Covid-19, а 61% от тях са уверени, че компанията, за която са работили, ще ги подкрепя по време на всякакви бъдещи кризи. След като спечели това доверие, сега бизнесът трябва да покаже лидерство в активното водене на хората през този период на промяна.