За трета поредна година Schneider Electric заема първото място в класацията на Gartner® Топ 25: Европа Топ 15 при веригите за доставки

Schneider Electric, глобалният лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, зае първото място в класацията на Gartner Топ 25: Европа Топ 15 при веригите за доставки, като вече три поредни години запазва челната си позиция.

WIZZ AIR ОСИГУРЯВА 100 000 БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТИ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКИТЕ ГРАЖДАНИ
11 Август 2022 M3 Communications Group, Inc.

800 европейски маршрута ще са достъпни за периода 15 септември – 8 декември 2022 г.

Леново бележи девето поредно тримесечие с високи приходи и висока рентабилност.
11 Август 2022 All Channels Communication

Хон Конг, 10 август, 2022– Lenovo Group (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) днес обяви силни резултати за първото тримесечие на фискалната година, подобрявайки, както приходите, така и рентабилността си за девето поредно тримесечие. Нетният доход за първото тримесечие нарасна с 11 % на годишна база като достигна до 516 милиона щатски долара и 35% на годишна база, достигайки 556 милиона щатски долара извън официалния доклад на HKFRS (Hong Kong Financial Reporting Standarts). Приходите нараснаха до 17 милиона щатски долара, което е ръст от 5 % на годишна база в постоянна валута. 

DIGITALL ОТЛИЧЕНА С НАГРАДА ЗА БИЗНЕС ПОСТИЖЕНИЯ
11 Август 2022 V+O Communication

Технологичната компания DIGITALL бе отличена с наградата на Salesforce „Изключителни бизнес постижения на годината 21/22“ като признание за успеха и високите резултати на компанията като дистрибутор на Salesforce през изминалата година. DIGITALL получи наградата по време на EMEA Cloud Reseller Leadership Summit, който беше организиран от Salesforce и се проведе в Дубровник, Хърватия.

Carlsberg отбелязва 30 години партньорство с Liverpool FC с червен дизайн
11 Август 2022 United Partners

Карлсберг България представя на пазара лимитирана серия дизайни зад глобалната марка Carlsberg, посветени на 30-годишното партньорство с един от най-обичаните и успешни клубове в света –  Liverpool FC.

БАКБ предлага услугата Apple Pay на своите клиенти с карти Visa
10 Август 2022 Милива

Българо-американска кредитна банка предлага на своите клиенти Apple Pay, по-
сигурен и лесен начин за плащане, който премахва нуждата от даване на платежната
карта на търговец, докосването на физически бутони или използването на пари в брой,
като същевременно използва функционалността на iPhone за защита на всяка
транзакция.

БАКБ с ръст от 32 % на ипотечните кредити
10 Август 2022 Милива

В условията на висока инфлация и глобална несигурност, Българо-американска кредитна банка запазва своя растеж и успешно приключва второто тримесечие на 2022 год.  Нетната печалба на БАКБ е в размер на 10.792 млн. лева след данъчно облагане. Данните показват ръст от 31.55% спрямо второто тримесечие на 2021 г., воден основно от нетните приходи от такси и комисионни.