Пивовари разказват славната история на Шуменско
20 Февруари 2019 AMI Communications

Новата кампания на бранда обединява 42-ма служители от завода под мотото „Шуменско, нашата бира

L’OREAL представи иновативна AI технология за онлайн диагностика на кожата
20 Февруари 2019 M3 Communications Group, Inc.

Световният лидер в козметика L'Oreal представи нов революционен начин за диагностика на кожата.

Силно присъствие на български вина от местни сортове на ВИНАРИЯ 2019
20 Февруари 2019 myPR

Силно присъствие на българскина вина, ориентирани към местни сортове има на ВИНАРИЯ 2019. В нея се представят 127 български и чуждестранни изби участват в 27-ото издание на международната специализирана изложба „Винария“. 28 са новите изложители, а 7 компании се завръщат на престижния форум за лозарство и винарство.

Пловдив отново става столица на агробизнеса, виното и храните
20 Февруари 2019 myPR

В продължение на пет дни Пловдив отново ще бъде столица на агробизнеса, виното и храните. Над 650 фирми показват постиженията и технологичното бъдеще на селското стопанство, винарската и хранителната индустрия. Изложители от 30 държави представят технологии и техника, материали и препарати, семена и посадъчен материал, вина и високо алкохолни напитки, храни и гурме специалитети в Международен панаир Пловдив от 20 до 24 февруари 2019 г.

Рисковете за Турция и цяла Азия в ИТ сектора остават високи
20 Февруари 2019 Paragraph 42

Секторът е силно концентриран и конкурентен, което води до постоянни иновации, заедно с отслабване на бариерите между традиционните ИТ компании и техните продукти.

Промяна на касови апарати и софтуер

БТПП проведе експресна онлайн анкета сред членовете си относно новите изисквания към фискалните устройства в Наредба Н-18 и готовността на бизнеса за прилагането й.  Допитването бе извършено в периода 16-18 февруари 2019 година, а мотиви за него бяха постъпили сигнали от фирми.

Най-добрите работодатели бяха отличени във второто издание на Employer Branding Awards
19 Февруари 2019 myPR

Близо 20 компании грабнаха призовите места в Годишните Employer Branding Awards, организирани за втора година от b2b Media.