Сайтовете от групата на „Меломан БГ“ представиха новата си визия
14 Февруари 2020 myPR

В деня на виното и любовта сайтовете от групата на "Меломан БГ" представят новия си външен вид... с любов към своите читатели. Електронното списание 10-те най (10te.bg), кулинарният сайт Вкуси ме (vkusi.me), музикалният портал Меломан.бг (meloman.bg) и мъжката зона Мустак (mustache.bg) вече са с много по-модерен, функционален и бърз дизайн.

Теленор отбелязва Деня за безопасен интернет с поредица образователни видеа и кампания против онлайн тормоза
11 Февруари 2020 myPR

Теленор отбелязва Международния ден за безопасен интернет за поредна година като публикува поредица образователни видеоклипове, достъпни на ottebzavisi.net.

Нов мениджър „Информационна сигурност“ в Мнемоника
10 Февруари 2020 Acta Verba

Мартин Димов е новият мениджър „Информационна сигурност“ на българската ИТ компания Мнемоника. Той има повече от 14 години опит в областта на информационните технологии, 10 от които е работил по прилагането на решения за технологична защита на бизнеса.

Платформата Smart Classroom посреща новата година с изцяло нов облик
24 Януари 2020 Proximity Sofia

Ученици и учители вече се радват на обновени функционалности и дизайн, съобразени с препоръки от самите тях

10 Причини да Предпочетете Онлайн Пазаруването за Вашето Дете!
8 Януари 2020 Идивиди ООД

Случвало ли ви се е да имате един от онези дни, в които сте толкова стресирани, че единственото нещо, което би могло да повдигне духа ви, е шопинг терапия? За наше щастие ние живеем в ерата на модерните технологиите и дори и крачка не трябва да правим, за да изпълним нашите шопинг желания. Благодаря на бога за създателите на ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕТО!

Как звучи една катастрофа?
23 Декември 2019 Havas PR

Съюзът на Българските Автомобилисти създаде сайт, който напомня за значението на коланите по време на път

Портал Интерестал навърши 11 години
17 Декември 2019 Смартолюшън ЕООД

На 7 Ноември 2019 г. портала Interestal отбеляза своя 11-и рожден ден. Уебсайтът предоставя интересни, полезни и положителни услуги, информация, инструменти и игри на своите посетители и читатели.