Нов компактен и достъпен екстендер от Tenda
6 Април 2020 myPR

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на А15 за българския пазар. Устройството представлява безжичен двулентов WiFi екстендер, предназначен за двуетажни къщи, вили и многостайни апартаменти с площ над 120 квадратни метра.

#ОставамВкъщи VIVACOM удвоява мегабайтите на допълнителния пакет VIVACOM Mobix Plus
2 Април 2020 myPR

VIVACOM стартира кампания за удвояване на МВ на максимална скорост в допълнителния пакет VIVACOM Mobix Plus. Пакетът стандартно включва 30 000 MB на цена от 4.80 лв. с ДДС, сега мегабайтите стават 60 000, а цената остава същата.

Бизнесът и облакът - дигитализацията вече е задължителна
30 Март 2020 Intelday Solutions

Март се оказа особено бурен месец: Глобалната пандемия COVID-19 завъртя света буквално с главата надолу, заплашвайки здравето, благополучието и дори живота на милиарди хора.

eBay подкрепя малките и средни предприятия срещу ефектите от пандемията от COVID-19
27 Март 2020 Grayling Bulgaria

Bay обяви, че отлага заплащането на почти всички такси за търговците на платформата си и временно няма да променя рейтинга на търговците, които са засегнати от пандемията от COVID-19.

Microsoft представя училище за работа с изкуствен интелект
17 Март 2020 Acta Verba

AI Business School е платформа с безплатен онлайн майсторски клас, предназначен за бизнес лидери

Конкурсът MSI Creator Awards 2020 приема участия Покажете вашата креативност!

За да почете креативните професионалисти по целия свят, които са се посветили на 2D графичния дизайн, 3D анимацията и видеообработката, MSI, водеща глобална марка в създаването на дигитално съдържание, анонсира старта на своя конкурс MSI Creator Awards. MSI Creator Awards е онлайн конкурс за дизайн, който има за цел да открива и изследва талантите в индустрията.

Сайтовете от групата на „Меломан БГ“ представиха новата си визия
14 Февруари 2020 myPR

В деня на виното и любовта сайтовете от групата на "Меломан БГ" представят новия си външен вид... с любов към своите читатели. Електронното списание 10-те най (10te.bg), кулинарният сайт Вкуси ме (vkusi.me), музикалният портал Меломан.бг (meloman.bg) и мъжката зона Мустак (mustache.bg) вече са с много по-модерен, функционален и бърз дизайн.