Обновена версия на БГ БАРКОД – Платформа за съхранение и споделяне на продуктова информация

От юни 2018 г. стартира нова версия на продуктовия каталог на GS1 България – БГ Баркод (www.bgbarcode.bg). Каталогът е отделен като самостоятелна платформа, а новият дизайн е изцяло ориентиран към потребителите.

Рекламна агенция Progress Factory
13 Август 2018 X

Оналайн реклама с рекламна агенция Progress Factory

„КРАСИВ ДОБРИЧ“ – 48-часовото филмово предизвикателство.
25 Юли 2018 ARUNA PR Advisory

Община Добрич и CastFolio – българската онлайн платформа за развлекателната индустрия, организират 48-часов филмов маратон на тема „КРАСИВ ДОБРИЧ“.

COCA-COLA ПУСНА ПЪРВИЯ ВЕРТИКАЛЕН ТИЙН СЕРИАЛ У НАС
17 Юли 2018 myPR

SEEN е първият вертикален тийн сериал, който Coca-Cola пуска в България. Епизодите вървят всяка седмица в петък и може да се гледат на MySparx/WOAH и на страницата на Coca-Cola във Facebook - https://www.facebook.com/cocacolabulgaria/.

Progress Factory

Progress Factory
0888252723
https://www.progressfactory.bg/bg/

Прогрес Фактори

Прогрес Фактори
0888252723
https://www.progressfactory.bg/bg/

Управляващите .ею домейна ще работят заедно с Международната коалиция срещу фалшификатите за борба срещу киберпрестъпността
29 Юни 2018 Ardency Consulting

София, 28 юни 2018 г. – Днес, EURid, организацията, която управлява .ею и .eu домейните от името на Европейската комисия, съобщи за споразумение с IACC – International Anti-Counterfeiting Coalition или Международната коалиция срещу фалшификатите за съвместни действия и противодействие на киберпрестъпността при домейните .eu и .ею.