С над 76 лековити извора наш курорт е лидер в Европа
23 Ноември 2020 myPR

С рекордните  над 76 лековити минерални извора малкото градче Баня е уникат за Европа и света,  отчита журито на Балканските Туристически Оскари 2020.

Парфюми и аромати за дома Swiss Arabian вече и в България

Брандът Swiss Arabian Al Amar, който вече може да се намери и в България, предлага концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за дома.

PlayStation®5 се предлага в магазините на VIVACOM на страхотна цена
20 Ноември 2020 myPR

Най-новата игрова конзола PlayStation®5 вече се предлага във VIVACOM на страхотна цена.

Добавете радост и настроение с този десен
19 Ноември 2020 DiKa

Ако търсите хубав и оригинален принт за този сезон, значи е време за каре! Този десен е мултифункционален и подходящ за всеки гардероб. Стилистите, дизайнерите и жените го обожават, защото карето е абсолютният стилов хамелеон, който винаги привлича окото. Ако трябва да го опишем с две думи, то те ще бъдат: непреходно и винаги в тренд!

Независимо как ще изберете да го носите, едно нещо е безспорно – тази класическа тенденция се завръща и през 2020/21. Начините за съчетаване са безбройни – изберете този, който най-добре съответства на стила и светоусещането ви и със сигурност ще се откроите.

Представяне на скулптурата „Танц на слънцето“, посветен на отношенията между Япония и България
18 Ноември 2020 M3 Communications Group, Inc.

Откриването на скулптурата „Танц на слънцето“ ще е финалното събитие от програмата на Дни на японската култура в България.

Матю Макконъхи и Ал Пачино са звездите на седмицата по каналите на FilmBox
17 Ноември 2020 M3 Communications Group, Inc.

Тази сряда каналите на FilmBox предлагат вълнуващи филми с любими холивудски актьори. Eкшънът „Хазарт“ с участието на Ал Пачино и Матю Макконъкхи ще започне точно в 23:35 ч. по FilmBox Stars, a биографичната продукция „Аутсайдерите“, където в главните роли влизат Кики Палмър и О'Шей Джаксън, ще се излъчи в 7:50 ч. по FilmBox Extra HD.