Седмица на Емоционалната интелигентност ще се проведе в София през април
20 Февруари 2019 3CON

Международна конференция и сертификационни обучения са част от събитията организирани от Фондацията за развитие на Емоционалната интелигентност в България

Българите все повече се стараят да не разочароват половинките си в най-романтичния ден от годината
20 Февруари 2019 Chapter4

У нас стойността на безконтактните транзакции около празника на влюбените Свети Валентин нараства значително за последните 3 години – с 2015% спрямо 2016 година

MASTERCARD РАЗКРИВА НАЙ-ГОРЕЩИТЕ ДЕСТИНАЦИИ ЗА ХРАНЕНЕ И ПАЗАРУВАНЕ ПО СВЕТА
20 Февруари 2019 Chapter4

Къде харчим най-много за удоволствия, като храна и пазаруване, според Global Destination Cities Index на Mastercard

NUTRILITE DOUBLE X ексклузивно представени в България от Amway
19 Февруари 2019 V+O Communication

NUTRILITE представя новата си хранителна добавка - NUTRILITE DOUBLE X. Правилното хранене е жизненоважен фактор за постигане на вътрешен баланс на тялото, а балансираното и разнообразно хранене е важно, за да се поддържа психическото и физическо благосъстояние, както и крепко здраве през години.
NUTRILITE DOUBLE X помага на хората да запълнят потенциалните пропуски в ежедневната си диета и да поддържат здраво тялото си, като осигуряват 12 основни витамина, 10 основни минерали и важни фитонутриенти от всичките пет цветни групи. Обновената формула на хранителната добавка NUTRILITE DOUBLE X съдържа PhytoBlend, ексклузивен комплекс, включващ екстракти от 22 вида плодове, зеленчуци и билки, които не винаги са лесни за получаване от ежедневната ни диета.

10 фит минути с Виктор Ангелов - гост Арти

Тиин сензацията Арти отново ще подпали Youtube, но този път не в собствения си влог или с нова песен, а с участие в новото фит предаване на България - ,,10 фит минути с Виктор Ангелов".

Канал Da Vinci със специална програмна седмица за Деня на жената!
15 Февруари 2019 myPR

Очаквайте специалната празнична седмица на телевизионния канал Da Vinci по повод Международния ден на жената, с която каналът ще отбележи революционните постижения на удивителни жени от цял свят и от всички времена!

SWIZZ BEATZ И ТЪКЪР ХАЛПЕРН БЯХА ОБЛЕЧЕНИ В TOMMY HILFIGER НА 61 ГОДИШНИ НАГРАДИ ГРАМИ
15 Февруари 2019 United Partners

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че музикалният продуцент Swizz Beatz и музикантът Тъкър Халперн носеха TOMMY HILFIGER повреме на 61 годишни награди Грами в Лос Анджелис.