Пристрастяващи пътешествия по Da Vinci през май
11 Април 2024 myPR

Очаквайте вълнуващо пътешествие около света с новия сезон на приключенската поредица „Невероятни приключения“ по канал Da Vinci през май.

Емблематични комедии по AMC през май
11 Април 2024 myPR

През май АМС предлага на зрителите си селекция от емблематични комедии. Очаквайте запомнящи се актьорски изяви на Стив Мартин, Даян Кийтън, Хю Грант, Дженифър Анистън, Дейн Кук, Джесика Алба, Рене Зелуегер, Колин Фърт, Ащън Къчър, Катрин Хейгъл, Упи Голдбърг, Мартин Лорънс, Джулия Робъртс, Ричард Гиър и на великия Луи дьо Фюнес!

Вашето ръководство за премахване и изхвърляне на тоалетна-Hamalite.bg
10 Април 2024 daweb

Преместване и изхвърляне на старата тоалетна чиния. Старата да се демонтира а новата да се монтира, ако се наложи хамали софия, ще я изкъртят и извозят. Ако не успеете да се справите или е клеясала.

Открийте перфектната фигура с Cooltech в Естетичен център Vintage Dolls

Искаш да изглеждаш зашеметяващо? Да се сбогуваш с натрупаните мазнини? Да влезеш в желаната форма? Благодарение на апаратът CoolTech всичко това е възможно, при това без никакви усилия! Видими резултати до 3 седмици след първата процедура – обработената зона намалява с до 5,3 см! А след 3 процедури можеш да достигнеш до 70% унищожение на мастните клетки. Трайно отстраняване на мастни клетки без увреждане на кожата, напълно безболезнено и ефективно. Най-доброто решение за твоето тяло.

HIEMT PRO в Естетичен център Vintage Dolls: Най-новото в електромагнитната мускулна стимулация

Електромагнитното скулптуриране на тяло е единствената технология в естетичния сектор, която изгражда мускулна маса и съществременно спомага за стопяването на мазнините в третираната зона.

Подмладяване на кожата с IPL технологията на LUMECCA: Най-новото във високоефективната естетична грижа

Lumeccа работи на принципа на фототермолизата, която прави фотоподмладяване на кожата чрез доставянето на контролирано количество светлина.

Инсентив туризъм: Какво е и какви са ползите?
10 Април 2024 Studio Kipo

Инсентив туризмът е вид бизнес пътуване, което се използва за стимулиране на служители, бизнес партньори или клиенти. Той съчетава в себе си елементи на почивка, екскурзия и тимбилдинг, с цел да мотивира и награди служителите за постигнати резултати, да заздрави отношенията с бизнес партньори или да привлече нови клиенти.

Careershow