Шведската марка Fjällräven представя нови дизайни на своя Kånken за пролет-лято 2020
28 Февруари 2020 United Partners

Семейство Kånken пораства с още два дизайна през идния пролетно-летен сезон. Нови модели чанта за през рамо и чанта за кръст Kånken ще са достъпни в България през месец март!

Роклята, която стои добре на всеки тип фигура
28 Февруари 2020 DiKa

Ако се чудите, коя е тя, отговорът е: роклята-риза!
Както подсказваимето, това е модел, силно повлиян от кройката на мъжките ризи, трансформиран в най-женствената дреха: роклята. Тази изумителна дреха води началото си от 50-те години на миналия век, когато едни от най-великите френски модни дизайнери я правят част от своите колекции.

Samodiva Mastermind Summit - конференция, чиито теми бяха избрани от жените!
27 Февруари 2020 3CON

Единственото у нас мастърмайнд събитие с фокус върху жените лидери представя вдъхновяващи примери и възможности за успешна бизнес реализация на дамите.

Селото, Бъдещето: Новата изложба в музея „Соломон Гугенхайм“, подкрепена от Lavazza
26 Февруари 2020 Chapter 4 Communicatons

Този проект представлява потвърждение на ролята на Lavazza като посланик на креативността, иновациите и устойчивостта

Дамски чанти – придобивка за плажа или разходка в града
25 Февруари 2020 PromoPointbg.com

Добре подбраните с вкус и внимание, дамски чанти, не просто ще прегърнат летните атмосферни условия, но ще се превърнат в основен акцент на цялостното ви облекло.

BE LX – образователно онлайн риалити

В днешни дни голяма част от аудиторията в социалните мрежи обогатява и доразвива своите знания и умения чрез следване на инфлуенсъри и гледане на създадените от тях видеа. Да следваш инфлуенсър е доста забавно. Освен забавлението можете да бъдете сигурни, че се научават нови и интересни неща в различни сфери от живота.

TOMMY HILFIGER ОБЯВИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ В СВОЯТА ПРОГРАМА TOMMY HILFIGER FASHION FRONTIER CHALLENGE
24 Февруари 2020 United Partners

Tommy Hilfiger обяви двамата победители в интернационалната програма Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge за 2019 г. Глобалното предизвикателство има за цел да подкрепи стартъп предприемачи от целия свят да развият своите ефективни бизнес решения за насърчаване на положителните промени в модата. Общият награден фонд, който двамата ще си поделят, за да развият своя бизнес, е 150 000 евро. Допълнителна „награда на публиката“ от 10 000 евро беше отредена на трета стартъп компания.