ФОЛКЛОРНИ КОНЦЕРТИ В ЧЕСТ НА ПРОЛЕТТА
24 Март 2023 myPR

Вдъхновени от българските традиции, бит и култура музикантите Мария Магдалена Брегова /сопран/, Ася Любенова /мецосопран/, Милена Великова /мецосопран/, Калина Иванова /алт/, Деница Йорданова /пиано/, споделиха с публиката пъстротата и разнообразието на българския музикален фолклор в два концерта посветени на настъпващата пролет.

Какво да подарим на дете? 6 полезни и интересни идеи
24 Март 2023 myPR

Всеки от нас поне веднъж се е изправял пред въпроса какъв подарък да избере за малко дете. В днешно време за децата има изобилие от играчки и дрешки и изборът става още по-труден.

Първият епизод на „Подкаст: Порция Баланс“ на „Нестле за по-здрави деца“ за балансирано детско меню вече е достъпен онлайн
24 Март 2023 myPR

Приказната аудио кулинарна пиеса, вдъхновена от нуждите на деца и родители с увредено зрение, събира харизмата на Ути Бъчваров, вдъхновението на Йоанна Темелкова, експертизата на д-р Ивелина Герова и подкрепата Съюза на слепите в България.

Рокли за специални поводи
23 Март 2023 DiKa

Модата е неразделна част от всекидневието, а специалните поводи са моментите, в които да блеснем и да изразим своята индивидуалност.
Завръщането към обичайния ритъм на живот е свързано и с редица тържествени събития. Те, от своя страна, предразполагат към развихряне на модното въображение. На почит в тези моменти е нейно величество: РОКЛЯТА!

FilmBox представя черната комедия „Хешър“ с участието на Джоузеф Гордън-Левит и Натали Портман

Любимата Натали Портман изиграва главната женска роля и е продуцент на продукцията

Lavazza съветва как да станете експерт по кафеените зърна
23 Март 2023 Chapter 4

Отдадена на изграждането на един по-добър свят, кафе по кафе, италианската компания за кафе Lavazza разкрива тайните на кафеените зърна, за да позволи на любителите на кафето по целия свят да се потопят в свят на ненадмината свежест, интензивен аромат и несравнима експертиза – за едно незабравимо сетивно изживяване

Големи имена и филмова класика по AMC през април
22 Март 2023 myPR

Филмовият канал AMC ще предложи на аудиторията си през април филми на големи режисьори с участието на топ актьори, както и филми, превърнали се във филмова класика.