Kaufland намалява пластмасата си с близо 30%
11 Август 2022 V+O Communication

Kaufland отчита спад от 27% в употребата на пластмаса за 2021 г., с което компанията на глобално ниво преизпълнява с 4 години предварително заложените планове в Стратегията на цялата Schwarz група - ReSet Plastic. Според поетите ангажименти, компаниите в групата Schwarz, към които е и Kaufland, трябва да намалят употребата на пластмаса с минимум 20% до 2025 година, да направят пластмасовите опаковки на всички свои собствените марки максимално рециклируеми, както и да включат средно 25% рециклат в опаковките същите на тези продукти.

Какви документи трябва да съберете, за да кандидатствате за кредитна карта и да получите най-добрите условия?
10 Август 2022 Targetbox

Кредитната карта е удобен финансов инструмент, чрез който клиентът получава револвиращ заем в размер, определен от банката.

Потребителски кредит: Съвети за избор и получаване
10 Август 2022 Targetbox

Кои са важните нюанси, на които трябва да обърнете внимание при потребителското кредитиране.

Макси рокли - съвети как да съчетаете тенденция плюс вдъхновение
10 Август 2022 Targetbox

Универсални и пълни с характер, макси роклите завинаги ще останат в гардероба на пълните жени.

Режисьорът Ники Илиев ще представи „Завръщане 2“ на паркинга на Kaufland в Петрич
10 Август 2022 V+O Communication

Паркингът на Kaufland в Петрич ще се превърне в кино на открито на 12, 13 и 14 август. Киномаратонът ще започне в петък вечер с нашумелия български филм „Петя на моята Петя“ и ще завърши в неделя с прожекцията на „Жълт Олеандър“ с участието на Китодар Тодоров и Мариан Вълев.
Специално за всички зрители в Петрич, гост на събитието в събота вечер ще бъде режисьорът, сценарист и актьор Ники Илиев, който ще представи безспорният си хит „Завръщане“ 2. Продължението на „най-гледания български филм за 2019“ – „Завръщане“, ще бъде прожектирано на 13 август от 21 часа. Авторът ще разкаже на публиката за вдъхновението зад филмите му, ще разкрие тайната на успешната българска продукция и ще отдели време за отговори на въпроси.

Carpet Cleaning in Kathmandu
10 Август 2022 Facility Service

Janitorial services, floor cleaning, specialized office cleaning, and commercial cleaning are offered throughout the greater Kathmandu region.

Новият Nokia G11 Plus вече е в България
9 Август 2022 Grayling Bulgaria

Свършете си работата перфектно с новия, надежден Nokia G11 Plus, само за 309 лева