Българските потребители избраха 6 продукта на Kaufland за „Продукт на годината“
23 Септември 2022 V+O Communication

„Брей!“ е големият победител в категорията за ”Собствени марки“ на наградите „Продукт на годината“. Това обяви водещият на тазгодишната церемония по награждаване - певецът Орлин Павлов. Четири са отличията, които Kaufland България получи за общо шест свои продукта от собствената линия на веригата. Престижната награда на потребителите беше дадена на краве сирене „Брей!“, кюфтетата смес по стандарт „Стара планина“, айрянът и серията кисели млека от българско краве мляко „Брей!“. Победителите бяха обявени в присъствието на Глобалния директор на конкурса "Продукт на годината" Филип Гелдер.

Кристина Ричи и Хамиш Линклейтър в емоционална романтична комедия по FilmBox
23 Септември 2022 M3 Communications Group, Inc.

„Десет неща, които трябва да направим, преди да се разделим“ ще завладее вниманието на кино любителите тази събота

Притежателите на Kaufland Card вече ползват отстъпки и извън хипермаркетите на веригата
21 Септември 2022 V+O Communication

Притежателите на Kaufland Card вече ползват отстъпки и извън хипермаркетите на веригата. От началото на тази седмица всеки клиент с активна Kaufland Card може да се възползва от разнообразни промоционални оферти не само за продукти в хипермаркетите на веригата, но и за други артикули и услуги, предлагани от партньорите на най-големия ритейлър у нас.

SOFIA LIVE FESTIVAL с високо признание от Европа
21 Септември 2022 myPR

Един от най-младите и обещаващи музикални фестивали в София SOFIA LIVE FESTIVAL получи висока оценка от европейската културна общност.

FOREO представя ново поколение на емблематичната си колекция LUNA като NFT в метавселената
20 Септември 2022 M3 Communications Group, Inc.

Шведският иноватор ще изненада с новa колекция LUNA 4: най-доброто издание досега на най-продаваната четка за почистване на лице в света с още по-меки силиконови точки на допир, режими на дълбоко и нежно почистване с пет различни масажа, които засилват циркулацията и подобряват естественото производство на колаген. Всичко това с моментално видими резултати. В допълнение, устройствата LUNA 4 включват ревитализираща NIR LED светлина, загряване, микроток и за първи път устройство за тяло, което се справя с целулита

Предимства на ПВЦ спрямо други материали
20 Септември 2022 Studio Kipo

Когато избирате дограма, трябва да обърнете внимание на няколко неща. Едно от най-важните предимства на новите прозорци е материалът, от който са изработени.

Най-голямата верига зоомагазини у нас отваря врати в Kaufland кв. “Крива река“
19 Септември 2022 V+O Communication

Най-голямата верига зоомагазини в България открива новия си атрактивен и модерен обект в столичния Kaufland в кв. „Крива река“ на 17 септември 2022 г. Това е вторият магазин на Petmall в Kaufland България, а другият се намира в столичния квартал „Малинова долина“ и е един от първите отворили физически магазини на зоо веригата.