Летни занятия „Кибермагьосници“

В рамките на седмица децата ще разгадават тайните на киберпространството с експерименти и игри, и ще знаят как безопасно да го използват

СТАРТИРАХА РЕМОНТНО-ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИТЕ РАБОТИ ПО ПРОЕКТ BG05M20P001-1.002-0023 – ЦЕНТЪР ЗА КОМПЕТЕНТНОСТ „ИНТЕЛИГЕНТНИ МЕХАТРОННИ, ЕКО- И ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ“

На 26 юни 2019 г. в трети корпус на Технически университет-София, филиал Пловдив, се проведе официална церемония „Първа копка“, с която стартира ремонт и преустройство на част от съществуваща сграда по проект BG05M20P001-1.002-0023 - Център за компетентност „Интелигентни мехатронни, еко- и енергоспестяващи системи и технологии“.

Премиера на „Ангели в действие“ – документален филм за състоянието и бъдещето на образованието в България.
25 Юни 2019 ARUNA PR Advisory

Днес от 18:00 ч. в Дома на киното ще се състои премиерата на пълнометражния документален филм „Ангели в действие” на режисьора Николай Михайлов.

Образованието е най-важната основа за детето
25 Юни 2019 ЛъкиКидс

Образованието е изключително важно за бъдещето развитие на децата. За това те да могат да бъдат конкурентно способни, да упражняват доходоносни професии, да имат възможност да избират и накрая да си осигурят висок стандарт на живот.

Международна научна конференция „Четвъртата индустриална революция и Балканите“

ВСУ „Черноризец Храбър“ предлага създаването на научен консорциум с университети от балканските страни

Факултетът по икономически и социални науки на ПУ чества юбилей с международна конференция
24 Юни 2019 Mega Communication Ltd.

Съвременни тенденции в икономиката, международна търговия, политика и сигурност, корпоративни финанси и управление, иновативни подходи в маркетинга. Това са само част от направленията, в които ще протече Юбилейната международна научна конференция под мотото „Икономическа и социална (дез)интеграция“, организирана по повод 25-ата годишнина от основаването на Факултета по икономически и социални науки към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Международна научна конференция „Четвъртата индустриална революция и Балканите“ започва във ВСУ „Черноризец Храбър“

Международната научна конференция „Четвъртата индустриална революция и Балканите“ ще се проведе във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ на 21 и 22 юни 2019 г. Организатор и домакин на събитието е Юридическият факултет на университета. Началото на пленарната сесия е от 10,30 ч. в петък – 21 юни, в Учебно-спортния комплекс на университета.