ВСУ "ЧЕРНОРИЗЕЦ ХРАБЪР" КАНИ ГИМНАЗИСТИ НА КУРС ПО ЛИЧНИ ФИНАНСИ, ВОДЕН ОТ ПРОФ. ДАНИЕЛА БОБЕВА

Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" кани учениците от гимназиалния етап на курс по лични финанси, който ще се води от преподавателя и един от водещите български финансисти - проф. д-р Даниела Бобева.

Изложба – фотография и обекти „Камера обскура“
21 Януари 2022 myPR

Книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ представя на 26 януари 2022 г. от 18.00 ч. историята и съвременната употреба на легендарната камера обскура, родила фотографията и киното.

УХТ оглави международен проект „Безопасни храни за Европейския съюз“
19 Януари 2022 ПР агенция Golden Crown

Мащабен международен проект „Безопасни храни за Европейския съюз“ (SafeFood4EU), финансиран от Европейската Комисия, стартира официално.

Участници в "Клуб на криминалиста" създават Корпус на поемните лица

Клубът на криминалиста, създаден по инициатива на студенти на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, инициира създаването на Корпус на поемните лица.

Задочници в УХТ: Несериозно е 3-ма да пречат на повече от 300 студенти
12 Януари 2022 ПР агенция Golden Crown

“Днес учебните занятия в УХТ преминаха изключително спокойно и изцяло в академична атмосфера, тъй като вероятно протестиращите срещу зелените сертификати колеги участват на протеста в София”. Това заяви Райко Онбашиев, студент втора година по магистърска програма „Безопасност на храните“ на среща с ръководството на университета.

ВУЗФ отвори официално ранния си прием на студенти
11 Януари 2022 myPR

Записването за летния семестър в бакалавърските и магистърските програми ще продължи до края на февруари

Последен краен срок да станете учители със Заедно в час
11 Януари 2022 Заедно в час

Програма “Нов път в преподаването” е подходяща както за специалисти с педагогическа правоспособност, така и за висшисти без предишен опит и образование за учители