Отриване на изложба „Числа“ на Александър Цанков

Книжарница и галерия ,,НБУ в ЦЕНТЪРа“ отправя покана за откриване на изложба „Числа“ на Александър Цанков на 18. април 2024 г. от 18.00 ч. на ул. „Георги С. Раковски“ 191Б.
Водещ на събитието е гл. ас. д-р Румен Кожухаров.

11 пъти избори и нула реформи в образованието
12 Април 2024 Заедно в час

Без добро образование нито една друга реформа няма да е успешна

Изложба на колекция от нестандартно сгънати дипляни „Книжен свят“

Книжарница и галерия ,,НБУ в ЦЕНТЪРа“ отправя покана за посещение на изложба от нестандартно сгънати дипляни „Книжен свят“ от 15 до 20 април 2024 г. Провежда се в рамките на седмицата на програма „Графичен дизайн“ и е част от събитията, свързани с честване на „30 години департамент „Кино, реклама и шоубизнес“.

Нов живот за летището в Балчик ще предложат студенти от ВСУ "Черноризец Храбър" и букурещкия университет "Йон Минку" в международен конкурс

Архитектурният факултет на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ и Факултета по урбанизъм на Университета по архитектура и градоустройство „Йон Минку“ в Букурещ, са организатори на стартиралия в Балчик международен студентски конкурс за креативни идеи „Нов живот за летището в Балчик“ (NEW LIFE FOR BALCHIK AIRPORT).

Благоевградските Грифони възобновяват традиционния турнир по американски флаг футбол в АУБ
11 Април 2024 myPR

Състезанието ще събере на едно място отбори от студенти, възпитаници, и софийски клубове на 13 април от 10:00 ч. в кампуса на АУБ 

Третото издание на конференцията „Поглед към медиите“ събира експерти от медийния свят
9 Април 2024 myPR

Конференцията ще се проведе на 10 април от 19:30 ч. в аудиторията на Академичен център “Балкански”

Ски училище Алпин – научи се от най-добрите

Вече 19 години Ски училище „Алпин“ в Пампорово организира групови и индивидуални занимания за начинаещи и запалени скиори – деца и възрастни. Какво предлагаме – модерен ски гардероб и опитен ски учител, който ще запали и развие Вашата страст към спорта!

Careershow