Дигитален ресурсен център за проекти в областта на точните науки и изкуството спечели първо място в Академия „Иновация в действие“ 2018/2019
11 Юни 2019 Havas PR

Проект в областта на иновативното образование – дигитален ресурсен център за *STEAM (наука, технологии, инженерство, изкуство и математика) проекти е големият победител в петото юбилейно издание на Академия „Иновация в действие“ 2018/2019.

15 юни е крайният срок за записване за безплатната лятна академия на “Заедно в час”
5 Юни 2019 Заедно в час

Повече от 500 ученици вече се записаха за летните занимания, които ще се проведат в две училища в София

Софийският университет награди HeleCloud за ползотворното им сътрудничество
4 Юни 2019 Intelday Solutions

Днес на официална церемония Факултетът по математика и информатика (ФМИ) на СУ „Св. Климент Охридски“ награди HeleCloud с благодарствен плакет за цялостно ползотворно сътрудничество с факултета и неговия Кариерен център.

ВУЗФ разкрива три нови магистърски програми на бъдещето
3 Юни 2019 myPR

Висшето училище по застраховане и финанси ще открие новата учебна 2019/2020 година с три нови магистърски програми, ориентирани към изграждане на специалисти за професиите на бъдещето – посока, която ВУЗФ следва от години.

Ученици от цялата страна показват какво “от тях зависи” на първи юни
31 Май 2019 Заедно в час

Близо 100 ученици ще вземат участие във финалната конференция на програмата за ученическо лидерство “Приключението: От мен зависи” . Тенисистката Цветана Пиронкова ще бъде специален гост на приключенците с вдъхновяваща реч на живо

IX Международна научна конференция за архитектура и строителство ArCivE’ 2019

130 български и чуждестванни лектори ще участват в IX Международна научна конференция