Acronis продължава традицията с трето годишно дарение на книги за българско училище

В чест на деня на Светите братя Кирил и Методий Acronis дарява над 100 книги на Основно училище „Христо Ботев“ в с. Крепост с щедрата подкрепа на книжарница Сиела

Глобалната платформа AWS Community Day идва в България

Еднодневна конференция събира водещи експерти от облачната общност

Acronis опростява защитата на крайни устройства с ново EDR решение

Предназначено за доставчици на управляеми услуги, интегрираното решение за защита на крайни устройства и реагиране + бекъп дава възможност за повсеместно възприемане на усъвършенствани средства за сигурност

SoftServe България и „Заедно в час“ си партнират в полза на развитието на българското образование
15 Май 2023 SoftServe Bulgaria

SoftServe България подава ръка на “Заедно в час“ като подобрява дигиталната платформа за обучение prepodavame.bg. Заедно в час е организация с нестопанска цел, чиято мисия е да осигури качествено образование за всяко дете в България. SoftServe България е дигитална компания, специализираща в разработването на софтуер и предоставянето на консултантски услуги. Партьорството на двете организации е в полза на развитието на българското образование е се стреми да подобри функционалността на образователната платформа, за да улесни учители и учащи се и да превърна платформата prepodavame.bg във водещ портал за достъпно образование в България.

Cloud CRM и фирмите от малкият бизнес в ерата на хибриден модел на работа
5 Май 2023 V+O Communication

Преминаването към хибриден модел на работа беше и все още е предизвикателство за фирмите, независимо колко малки или големи са те, но може да бъде особено трудно за малките компании, за които често времето и ресурсите са оскъдни. Въпреки това собствениците на малък бизнес, които решат да инвестират време и усилие във внедряването на облачно CRM решение, със сигурност ще се възползват от неговите предимствата, които несъмнено предлагат нови нива на гъвкавост и продуктивност.

Играта Redfall и опцията да поканиш приятели са вече достъпни с PC Game Pass
4 Май 2023 myPR

Xbox обяви „Покана за приятели за PC Game Pass“ за настоящите членове на PC Game Pass, които могат да дадат на до петима приятели безплатна 14-дневна пробна версия на платформата.

GLAMI използва подобен на ChatGPT изкуствен интелект, за организация на модните продукти
28 Април 2023 V+O Communication

В България GLAMI регистрира над 3.5 милиона потребителски сесии месечно и организира над 1 милион модни артикула.

Careershow