Нов български софтуер автоматизира HR процесите на малките и средните предприятия
3 Октомври 2019 myPR

3/4 от заетите в България работят в малки и средни предприятия*, които са гръбнакът на икономиката. Все повече от тези фирми срещат проблем с намирането, развитието и задържането на кадри и поставят като основен бизнес приоритет управлението на човешкия капитал.

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом
2 Октомври 2019 DataArt България

DataArt обяви пускането на SkinCareAI - прототипно приложение, което анализира изображения на кожата, за да открие ранни признаци на меланом (вид кожен рак).
Използвайки най-новите постижения в областта на машинното обучение (ML), SkinCareAI е в състояние да извлече информация от огромна база данни, използвайки ML алгоритми за ранно откриване на меланом.

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита
1 Октомври 2019 Acronis България

Acronis, световният лидер в киберзащитата, обяви подписването на ново глобално споразумение за дистрибуция с Advantech Co. Ltd., новатор в развитието на интелигентните системи.

.digicompLead 2019 представя измерими ползи, утвърдени решения и успешни примери за дигитална трансформация
1 Октомври 2019 Key Experts Group

Иновативни софтуерни решения, които подпомагат развитието на бизнеса, успешни примери за дигитална трансформация и демонстрации на живо ще бъдат част от програмата на втората конференция за бизнес софтуер .digicompLead, която ще се проведе на 17 октомври в Бизнес център Capital Fort.

Студенти от Франция се запознаха с иновативната ERP платформа и екосистема на българската софтуерна компания ERP.BG
25 Септември 2019 AVS Agency

Студентите от ÉCOLE D'INGÉNIEURS EN INFORMATIQUE- 3 iL Limoges, град Лимож, Франция гостуваха на софтуерната компания ERP.BG, където имаха възможност да се запознаят отблизо с българската екосистема ERP.net и иновативната ERP платформа EnterpriseOne.

CREATIVE ASSEMBLY SOFIA АНОНСИРА ПЪРВОТО СИ САМОСТОЯТЕЛНО ЗАГЛАВИЕ: TOTAL WAR SAGA: TROY
25 Септември 2019 myPR

SEGA® Europe Ltd. обяви новото заглавие на Creative Assembly - Total War Saga: TROY™, вълнуваща стратегическа игра, която отразява една от най-великите истории, разказвани някога.

Таблети в класните стаи на Профилирана хуманитарна гимназия “Св. Св. Кирил и Методий” във Велико Търново
18 Септември 2019 Intersalon Italy

Дарител е Драгомир Йосифов, който е великотърновски архитект. Той е внук на Драган Алексиев, който е бил заместник-директор на гимназията и много уважавана личност. Дарението се осъществи и със съдействието на Председателя на общинския съвет на Велико Търново – Венцислав Спирдонов.