10 години Луксофт България: Трансформация, растеж и иновации
3 Април 2024 PR Point

Луксофт България, водеща компания за дигитална трансформация и разработване на софтуер, отбелязва 10 години успешно присъствие на българския пазар.

Колите на Google Street View отново са в България
1 Април 2024 Grayling Bulgaria

Над 25 български града ще бъдат с обновени изображения в Google Maps

Тенденции в дигиталната трансформация за 2024 г.
27 Март 2024 V+O Communication

Дигиталната трансформация в същността си представлява интегрирането на цифровите технологии във всички аспекти на бизнеса. Това радикално променя начина, по който бизнесът функционира и увеличава стойността, която той носи на клиентите си. Въвеждането на стратегии за дигитална трансформация във всички технологични сектори създаде още по-голям натиск върху бизнеса да подготви своя стратегия и да се адаптира към бъдещето. Ето кои са преобладаващите тенденции за 2024 г.

Надникнете в бъдещето на изкуствения интелект с HONOR AI Magic Portal
26 Март 2024 Well Done Agency

Интер Експо център - В свят, доминиран от технологии и множество приложения, намирането на правилната помощ за оптимизиране на потенциала им вече е от съществено значение.

Microsoft Copilot for Security става общодостъпен от 1 април с нови възможности
14 Март 2024 myPR

През последните две години Microsoft наблюдава зашеметяващ ръст на атаките на пароли – от 579 в секунда до над 4 000 в секунда.

GrowIТ организира безплатна конференция на тема “Иновации и предприемачество” в град Плевен
14 Март 2024 ClearWare

GrowIT, първата изцяло безплатна академия в Плевен, създадена от технологичната компания ClearWare, която развива IT специалисти и разработчици на прототипи за стартиращи компании в България и Европа, организира конференция с подкрепата на Община Плевен на тема „Иновации и предприемачество“. Събитието ще се проведе на 23 март 2024 г. в зала „Амброаз Паре“, Медицински университет – Плевен и участието в него е напълно безплатно, но изисква предварителна регистрация.

Курс по Софтуерно Тестване с Възможност за Работа в Euro Games Technology
6 Март 2024 DevStyleR

Безплатно обучение без специфични изисквания за образование и опит

Нов курс по Софтуерно Тестване с възможност за работа във водещата компания Euro Games Technology обявява DevStyleR Academy. Курсът е насочен към тези, които желаят да стартират кариера в областта на информационните технологии без да имат подходящо образование и опит. Обучението започва от нулата и е достъпно за всички, които имат основни компютърни познания, аналитично мислене и най-вече силна мотивация за обучение и развитие.

Careershow