Учи, докато се забавляваш през лятото!
26 Юли 2021 Proximity Sofia

Чрез геймификация и добавена реалност мобилното приложение Smart Classroom AR предлага на учениците от 1 до 12 клас лесен начин да трупат знания и през лятото

Acronis назначава Патрик Пулвърмулър за главен изпълнителен директор
7 Юли 2021 Acronis България

Компанията за кибер защита добавя завършен лидер към екипа си за ускоряване на растежа, разширяване на мрежата от доставчици на услуги и подготовка за следващото ниво

ADSYS започва предлагането на решенията на AICUDA Technology

Българската фирма „АДСИС“ ЕООД, която повече от 20 години доставя модерни сървърни и сторидж системи, обяви, че започва предлагането на интелигентните решения за видеоанализ на един от световните лидери в областта – AICUDA Technology.

Как DLP - Data Leak Prevention решенията предлагани от Инфинити ООД могат да защитят чувствителната корпоративна информация?
1 Юли 2021 Инфинити ООД

Вследствие на новите регулации за защита на данните (като Общия регламент за защита на данните GDPR), защитата на личната информация стана задължителна за всички организации.

Acronis отвори нов офис в Израел
24 Юни 2021 Acronis България

В израелския офис ще бъдат наети повече от 100 нови служители, фокусирани върху спиране на киберзаплахи, развитие на мрежа от партньори и осигуряване на защита на организациите в региона и по целия свят

Synology обяви пускането на DSM 7.0 и разширение на C2 cloud

Synology днес обяви предстоящото пускане на DiskStation Manager (DSM) 7.0 и значително разширяване на платформата Synology C2 с четири нови облачни услуги.

DataLocker спечели престижната награда на Cyber Defense Magazine (CDM) за Next-Gen in Encrypted Hardware #RSAC 2021
22 Юни 2021 Инфинити ООД

Инфинити ООД има удоволствието, в качеството си на златен партньор за Република България на американската компания DataLocker, Inc., водещ доставчик на криптирани решения за съхранение и сигурен пренос на чувствителна информация, да обяви, че DataLocker спечели престижната награда на Cyber ​​Defense Magazine (CDM) за Next-Gen in Encrypted Hardware за 2021г.