Лидерът по киберзащита Acronis назначава Paul Maritz за председател на борда на директорите
19 Октомври 2021 Acronis България

Paul Maritz е натрупал опита си в компании като Microsoft и VMware и ще се фокусира върху затвърждаване позицията на Acronis като водещ доставчик на продукти за киберзащита и услуги за доставчиците на услуги

Защо да използваме CMS (система за управление на съдържанието)
16 Октомври 2021 Zhaki 3000

Каква е разликата между класически уебсайт, програмиран в HTML и CMS система? (на български език - система за управление на съдържанието). Това описание е доста точно. Технологията, на която се основава, е напълно различна.

Плановете за миграция към облачните решения расте, въпреки опасенията за сигурността
13 Октомври 2021 Acta Verba

Глобално проучване: Близо 6 от 10 ИТ лидери в България вярват, че миграцията в облака трябва да бъде приоритет за една устойчива занапред дигитална инфраструктура

Първи национален образователен конкурс „Дигитални истории от училището и университета“
8 Октомври 2021 Esri Bulgaria

По повод Световния ден на Географските информационни системи (ГИС), Есри България в партньорство с Министерство на образованието и науката и водещи образователни организации, обявява Национален образователен конкурс за истории с дигитални карти под надслов “Дигитални истории от училището и университета“.

Медицината на бъдещето посредством дигиталните технологии вече е медицина на настоящето
1 Октомври 2021 PRoPR Agency

Австрийска платформа за телемедицина успешно оперира и в България

Управляващият борд на МенторМейт се разраства с две нови български попълнения
29 Септември 2021 МенторМейт

Елеонора Георгиева и Красимир Николов се присъединяват към ръководния екип на МенторМейт, заемайки ролите Vice President of Delivery и Vice President of Technology.

Акронис България отваря нов офис и продължава да се разраства
28 Септември 2021 Acronis България

Acronis, глобалният лидер в кибер защитата, днес анонсира официалното отваряне на новия си офис в иновативната и модерна бизнес сграда NV Tower. То е знак за нов етап от бързото развитие на компанията въпреки всички трудности, свързани с пандемията. Непрекъснато нарастващия брой служители в българското дружество е основна причина за тази промяна. Новият офис ще даде възможност за изграждане на оперативен център за кибер защита в София, както и за подобряване на инфраструктурата, използвана от всички екипи по развойна дейност. Също така ще осигури значително по-добри условия на труд за всички служители на компанията с по-голям фокус върху тяхното здраве и безопасност.