Състезанието по програмиране DataArt Proggy-Buggy ще се проведе на 24 октомври
15 Октомври 2020 DataArt България

Първото по рода си международно състезание по програмиране, насочено към професионалисти и ентусиасти, ще се проведе на 24 октомври, като тази година инициативата ще се проведе изцяло онлайн.
Proggy-Buggy е блиц състезание, което по забавен и динамичен начин ще предизвика участниците да решат 13 задачи в сферата на програмирането в рамките на 42 минути.

Lidl Plus – първото мобилно приложение за лоялност на Lidl e вече в България
14 Октомври 2020 myPR

Специални оферти, атрактивни отстъпки и още много предимства – всичко на едно място в телефона на клиента и по всяко време предлага Lidl Plus – първото мобилно приложение за лоялност на Lidl.

HMD Global запазва лидерската си позиция при ъпдейтите на AndroidTM
9 Октомври 2020 Grayling Bulgaria

HMD Global запазва лидерската си позиция при ъпдейтите на операционната система Android и отбелязва поредица от постижения, с които допълнително утвърждава непрекъснатия си стремеж да предлага винаги чист, сигурен и актуален Android, на който феновете могат винаги да се доверят.

DataArt обяви пускането на видеоплатформата Octopus
7 Октомври 2020 DataArt България

DataArt, глобална технологична консултантска компания, която проектира, разработва и поддържа софтуерни решения, обяви пускането на Octopus - нова платформа за видеосподеляне и стрийминг в реално време.

Octopus е проектирана да предложи на бизнеса достъпно, бързо и надеждно решение за споделяне на видеосъдържание, което може да бъде персонализирано според спецификите и нуждите на клиента.

Българи спечелиха световна награда за дизайн на мобилно приложение
1 Октомври 2020 Bo & Bo Communications

Българи получиха награда за дизайн на мобилно приложение от най-големия в света конкурс за дизайн A’ Design Award & Competition. Сребърното отличие се връчва на екипа на дигиталната агенция Brandly Collective за дизайна на проекта DeafUP, подпомагащ професионалното развитие на глухите хора в Източна Европа. Приложението ще бъде програмирано за iOS и Android.

Иван Нейков: Електронното трудово досие е необходимост
23 Септември 2020 Айдиа Адвъртайзинг EООД

Първият легитимен софтуер, дигитализиращ трудово-правните отношения – sHRedy, направи своята премиера пред широката аудитория

Acronis Global Cyber Summit обединява лидери с идеи за бъдещето на съвременната киберзащита
17 Септември 2020 Acronis България

Лидери в технологичната индустрия и експерти по киберсигурност са готови да споделят възгледите си по време на виртуалното събитие за активно ангажираните с киберзащита