Община Велико Търново внедри защита от Acronis, за да съответства на GDPR и да намали капиталовите разходи

Община Велико Търново въведе системата за киберзащита Acronis Cyber Protect Cloud, за да може по-лесно и ефективно да спазва изискванията на GDPR и тези за защита на личните данни на гражданите и служителите си. Платформата замени досегашните собственоръчно написани скриптове за бекъп и остарялата антивирусна програма в Общината.

Acronis Cyber Foundation празнува пет години, помагайки на деца и общности в нужда

Развивайки широка палитра от инициативи, програмата Acronis Cyber Foundation Program, заедно със своите партньори, продължава да осигурява нови образователни възможности и хуманитарна подкрепа за нуждаещите се региони

Enterprise Mobility в ерата на дигиталната трансформация от SoftOne
19 Януари 2023 V+O Communication

В основата си, Enterprise Mobility Management (EMM) гарантира, че мобилните устройства, приложения и платформи, на които служителите разчитат, са надеждни. И въпреки че хората считат това за стандартна практика в бизнеса, това не е съвсем така. Така или иначе, когато се прилага правилно, EMM може да бъде важен двигател на растежа, поради причините, обяснени по-долу.

През 2023 средната цена на изтичането на данни ще надмине 5 млн. долара за инцидент, прогнозира доклад на Acronis

Делът на фишинг атаките е нараснал 1,3 пъти в периода от юли до октомври, установи Acronis. В момента те съставляват 76% от всички атаки, което прави 18% ръст в сравнение с установеното в предходния доклад на Acronis, публикуван по-рано тази годината.

Отговорът на SoftOne на предизвикателствата на дигиталната трансформация
14 Декември 2022 V+O Communication

Големите резултати обикновено идват с малки и премерени стъпки. Това е доказано от опита както в живота като цяло, така и в бизнеса, и особено когато става дума за дигитална трансформация. Няма нужда от големи приказки. Само лесни стъпки, които постепенно да доведат до желания резултат. Това е надеждното и разумно предложение на SoftOne за всяка компания, която иска да навлезе в света на дигиталната трансформация.

Услугата ONE wallet by Postbank се присъедини към семейството на Huawei AppGallery
5 Декември 2022 All Channels Communication Group

Huawei има още една добра новина за собствениците на обявените наскоро нови серии смартфони Huawei nova 10 и Huawei Mate 50, както и на всички други Huawei устройства, използващи собствения магазин за приложения на компанията – AppGallery.

Стани DevOps инженер за 90 дни със Scalefocus Академия
1 Декември 2022 myPR

Специализираната софтуерна академия на Scalefocus стартира изцяло нов курс за DevOps инженери в началото на 2023 г.

Careershow