СТАРТЪП СВЕТОВНА КУПА БЪЛГАРИЯ 2022
19 Май 2022 myPR

Десет български стартъп компании ще получат възможност да се състезават на финала на "Световна стартъп купа България" в София.

Всяка година на 24 май Acronis дарява по 100 книги на българско училище
19 Май 2022 Acronis България

Дарението за Средно училище „Св. Климент Охридски“ е по повод деня на Светите братя Кирил и Методий, славянската писменост и българската просвета

НИК придобива софтуерния и хардуерния бизнес на Яра в България и Румъния
18 Май 2022 Paragraph 42

Българската технологична компания за прецизно земеделие НИК и Яра Интернешънъл, глобалният лидер в производството на торове, базиран в Норвегия, сключват сделка за покупко-продажба на софтуера на Яра - AgroOffice в България и Румъния.

ПРЕДСТОИ ПЛАТЕНА СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА НА ENDAVA ПРЕЗ ЛЯТОТО

Вчера на среща с медиите британската софтуерна компания Endava, която има над 10000 служители по целия свят и над 400 в България, представи два големи образователни проекта: лятната си стажантска програма и поредицата престижни мастър класове включени под шапката на регионалния проект CONNECT.IT.

Huawei представя нови възможности за разработчиците по време на водещата конференция за игри Nordic Game

Huawei, водеща световна технологична компания продължава участието си на международни събития с Nordic Game - традиционно изложение и търговска конференция, посветени изцяло на гейминг индустрията в Северна и Централна и Източна Европа.

DataArt ще си партнира със Stripe с цел подобряване на финансовата инфраструктура за клиентите
13 Май 2022 DataArt България

DataArt, глобална технологична компания, която проектира, разработва и поддържа софтуерни решения, обяви стратегическо партньорство със Stripe, платформа за финансова инфраструктура за бизнеса. Партньорството е насочено към разработка на софтуерни решения за подобрени разплащания за клиентите на двете компании.

Дигиталните портфейли значително понижават разходите на потребителите за трансгранични преводи
12 Май 2022 myPR

Норвежката платформа за мобилни разплащания Settle изпълнява трансгранични преводи до 18 пъти по-евтино от традиционните финансови оператори