Casio ProTrek с трето поколение троен сензор

Най-новото от японската марка Casio - трето поколение троен сензор за моделите ProTrek, представени от сайтът за часовници Chasovnici-bg.com

Acronis придобива T-Soft и разширява развойната си дейност
1 Август 2018 Acronis България

Acronis, водеща компания в областта на кибер защитата и хибридното облачно съхранение отбеляза 15-тата си годишнина като обяви, че разширява дейностите си в Европа чрез придобиването на софтуерната компания T-Soft, която вече ще се нарича Acronis Bulgaria.

За 10-та поредна година Milestone е доставчик номер 1 в света за софтуер за видео управление(VMS)
18 Юли 2018 myPR

Milestone Systems ще увеличи бюджета си за иновации с45% до края на 2019 година, за да разработи дългосрочни нововъведенияв 6 основни технологични сфери.

Цялостен курс “Визуално програмиране за деца”

През септември месец стартира курс предназначен за малчугани на възраст между 7 и 14 години, които ще преминат през 5-степенно обучение по програмиране.

Курс за деца “Първи стъпки в програмирането”

Лятно издание на курс “Първи стъпки в Програмирането” (“Аз вече програмирам“) – 1во ниво от програмата “Визуално програмиране за деца”. Обучението е предназначено за малчугани на възраст между 7 и 14 години.

Milestone Systems ускорява иновациите и увеличава капацитета за развитие с 45%
22 Юни 2018 Acta Verba

Голямата инвестиция в иновации ще бъде направена в шест ключови технологични области и ще е разпределена в няколко локации – София, Копенхаген и Барселона

TP Vision представи новите 4K OLED телевизори с Ambilight и Android TV в България
21 Юни 2018 MSLGROUP

Гамата модели за 2018 година се отличава с най-награждавания в Европа 55-инчов модел 9002 Philips OLED TV