Ново изследване показва, че сигурността е най-търсената нова услуга, която клиентите търсят от доставчиците на управлявани услуги
21 Май 2020 Acronis България

Acronis, световен лидер в киберзащитата, обяви резултатите от ново проучване, проведено от Omdia (бившата Ovum), което показва, че най-търсената услуга, която клиентите търсят от доставчиците на управлявани услуги (MSP), е сигурност.

Ново от Алтерко Роботикс: MyKi Tcam, смарт камера, измерваща телесна температура за 0.5 секунди

Новият продукт е цялостно решение за превенция на епидемии, включващо скрининг на телесната температура и интелигентна система за предупреждение

Nokia 3.2 е поредният смартфон на марката, който получава Android 10
15 Май 2020 Grayling Bulgaria

HMD Global обяви, че Nokia 3.2 е поредният модел на бранда, който вече получава Android 10. Това означава, че до момента десет от моделите на нашия пазар вече са получили най-новата версия на операционната система от появата ѝ.

Acronis и отборът на Toyota Gazoo Racing WEC обявиха официално партньорство
15 Май 2020 Acronis България

Acronis, световният лидер в киберзащитата, обяви ново технологично партньорство с отборът на Toyota Gazoo Racing WEC, ставайки техен Официален партньор за изкуствен интелект. Acronis ще проектира решения, базирани на изкуствен интелект, за да подпомогне представянето на отбора както на пистата, така и извън нея.

Подобрено изживяване за притежателите на Nokia 1 Plus – ъпдейтът до Android 10 (Go edition) вече е наличен в България
15 Май 2020 Grayling Bulgaria

HMD Global обяви, че Nokia 1 Plus е поредният модел на бранда, който вече получава Android 10 (версия Go), с което компанията утвърждава ангажимента си да предоставя най-новите актуализации на операционна система за устройствата от цялото си портфолио.

КОНТРАКС E ПРИЗНАТ ЗА ЗЛАТЕН ПАРТНЬОР НА ACRONIS В БЪЛГАРИЯ
13 Май 2020 Acronis България

КОНТРАКС придоби статут на Златен партньор на Acronis. Компанията предлага облачни услуги от портфолиото на Acronis Cyber Cloud, които включват решения за защита на данни, възстановяване на информация след сривове, синхронизиране и споделяне на корпоративни ресурси и защита от зловреден софтуер и хакерски атаки.

Kaufland Service IT HUB е партньор на международния Datathon 2020

Събитието ще се състои изцяло онлайн от 15 до 17 май

Kaufland Service IT HUB ще предизвика участниците в престижния международен Datathon 2020 - Data Science Хакатон, с реален казус от работата на технологичната компания. Събитието ще се състои с нейна подкрепа и изцяло онлайн от 15 до 17 май.