Кикимора за музикалните формати - интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура
7 Август 2018 myPR

Миналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с КИКИМОРА. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.

Нуфри за предаването на знания между поколенията музиканти - интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактур
31 Юли 2018 myPR

Миналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с Димитър Василев-Нуфри. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.

Khanъ за екзотиката на фолклора ни - интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура
23 Юли 2018 myPR

Миналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с Khanъ. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.

JFT за текучеството в една група - интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура
16 Юли 2018 myPR

Миналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с JFT. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.

Световният шампион по бийтбокс Александър Деянов Skiller: „Нашата музика е част от градската култура“
6 Юли 2018 myPR

Skiller „Бързата уста“ на Запада, както е известен в цял свят, ще се качи отново на сцената на Sprite Urban Fest тази събота

9-годишна варненка с Grand Prix от музикален фест в Италия
3 Юли 2018 myPR

Златното момиче на Варна - 9-годишната София Иванова, обра първите места в цели три категории от VIII-то издание на международния конкурс “Le Stelle di Garda" в Gardesano, Италия.

Anonyme за отношението към младите метъл банди - интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура
2 Юли 2018 myPR

Миналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с Anonyme. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.