ПРЕДСТОЯЩО: МОЯТ ГЛАС, нов музикален спектакъл на Камелия Тодорова
15 Октомври 2021 A Positive Communications

На 22.11.2021 г., в Зала 2 - Театър Азарян на Националния дворец на културата, Камелия Тодорова ще представи спектакъла МОЯТ ГЛАС.

Васил Петров с нова дата за концерт в Русе - 2 Ноември
12 Октомври 2021 ЕВРО БМ ЕООД

Концерта „Симфоничен начин“ или SymphoNY way ще се състой в Канев център

SOHO представя акустичен концерт на Ния Петрова и Явор Милчев
12 Октомври 2021 SOHO - Sofia Holistic Coworking Company

На 22 октомври посетителите на градината на зелената къща на SOHO ще бъдат наобиколени от музика за душата - уютния глас на Ния, сливащ се с китарата на Явор.

Три онлайн събития ще запознаят деца и младежи с музикалното програмиране, в рамките на Европейска седмица на програмирането

За пета поредна година Сдружение „Алтернативен свят Оренда“ организира три онлайн събития по музикално програмиране, в рамките на петото издание на най-голямата европейска инициатива за дигитално образование „Запознайте се и програмирайте“ към Европейска седмица на програмирането (9 - 24 октомври 2021 г.).

Излиза дългоочакваният албум “Сладки до Безобразие“
7 Октомври 2021 boxteamtv@gmail.com

След близо две годишна работа по различни проекти хипхоп изпълнителят и музикален продуцент МC Flair и Айсън Айса издават новият си албум този месец, който ще бъде компилация със 17 трака от различни изпълнители.

Победителите в конкурса „Sounds liкe You“ бяха обявени на официална церемония в Деня на музиката
5 Октомври 2021 All Channels Communication Group

Десетте финалисти в конкурса – десет уникални композиции с дължина до две минути, бяха обявени на 22 септември и публикувани в YouTube канала на Huawei Mobile

Пиеро Епифания представя последния си албум 'Miles, los amigos' с концерт
5 Октомври 2021 myPR

На 6 октомври 2021г. в Sofia Live Club, Пиеро Епифания ( фронтмен на групата Ritmos Negros) ще представи последния си албум ‘Miles, los amigos‘ („Хиляди приятели“) - своеобразно музикално-биографично приключение с космополитен привкус.