Теодора Цончева представи видео към новата си песен "Без грим"
9 Септември 2019 AVS Agency

Теодора Цончева хвърля гаджето си в басейн в новото си видео

Дарина Златкова: „Наблюдава се завръщане към фолклора, а той ни носи силата от поколенията преди нас“
6 Септември 2019 Just Feel-Darina Zlatkova & Petar Milanov

Напоследък има завръщане към фолклора и то с доста положителни примери. Твърд привърженик съм на тезата, че е хубаво да го има в автентичния му вид, но е също така хубаво да присъства и по-осъвременен, за да може да достигне до повече хора и до младите поколения. Смятам, че това е неговият естествен път, каза в ефира на телевизия BULGARIA ON Air певицата Дарина Златкова от Ансамбъл „Филип Кутев“.

Концерт в Пловдив, Bee Bop Café, 27 септември: “Просто (по)чувствай”- среща на минало и настояще в музиката на Дарина Златкова и Петър Миланов

Дарина Златкова и Петър Миланов ще представят съвместния си музикален албум "Just feel..." с концерт в Пловдив на 27 септември в Bee Bop Café.

Концерт в Sofia Live Club, 26 септември: “Просто (по)чувствай”- среща на минало и настояще в музиката на Дарина Златкова и Петър Миланов

Дарина Златкова и Петър Миланов ще представят съвместния си музикален албум "Just feel..." с концерт в София на 26 септември в Sofia Live Club.

Клубни концерти: “Просто (по)чувствай”- среща на минало и настояще в музиката на Дарина Златкова и Петър Миланов

За първи път двамата фолклорни изпълнителни от Ансамбъл „Филип Кутев“ ще представят на живо всички композиции от съвместния си проект „Just feel…“ – един албум с изцяло авторска музика, вдъхновена от автентични фолклорни мотиви от непознати песни от Родопите.

Дарина Златкова и Петър Миланов от Ансамбъл „Филип Кутев“ възкресиха забравени от столетие фолклорни мотиви от Родопите

Изпълнителите от Ансамбъл „Филип Кутев“ Дарина Златкова и Петър Миланов откриха в сборници стари автентични фолклорни мотиви от непознати родопски песни. За да покажат на широката аудитория красотата на народната музика, пречупена през тяхната мисъл и душевност, те разработиха тези образци в същата стилистика мелодично и текстово и записаха композициите в авторски албум, наречен „Just Feel…“.

Два Huawei P30 Pro и 5G рутер на компанията са част от професионалния сет за 5G предаването на живо на първия концерт на вода на Орлин Павлов
21 Август 2019 All Channels Communication Group

На 28 август на Гребната база в Пловдив ще се състои първият концерт на Орлин Павлов, проведен върху плаващи понтони.