89-годишната Гена прогледна след операция в МБАЛ „Централ Хоспитал“
22 Януари 2021 ПР агенция Golden Crown

Лекарите от отделението по Очни болести и очна хирургия в МБАЛ „Централ Хоспитал“ Пловдив спасиха от слепота 89-годишна пловдивчанка с успешна операция.

Проучване на БТПП за ваксинациите

Мениджърите в компаниите: 1/3 от служителите имат интерес към ваксинация

Българският Червен кръст събра близо 2 млн. лева в помощ на лечебни заведения
21 Януари 2021 M3 Communications Group, Inc.

Забележителните резултати са част от благотворителната инициатива на организацията „Заедно срещу COVID-19”

Стоматологичен кабинет с рентген в кв. Кършияка, гр. Пловдив

Ако живеете или просто се намирате пловдивския квартал Кършияка, и търсите спешни или качествени стоматологични услуги, то дентална практика Вита Дент е чудесното решение за вас. Стоматологична клиника Vita Dent се намира на улица „Карловска“ 16, пресечка на улица „Оборище“, в близост до моста на Герджика и Новотела(Гранд хотел „Пловдив“).

След ожесточена 38-дневна битка с COVID-19: Георги победи вируса с помощта на медиците от „Централ Хоспитал“ и „Медлайн“, върна се у дома
18 Януари 2021 ПР агенция Golden Crown

След 38-дневен престой в болницата Георги прегърна съпругата си. Това е чудо, лекарите на „Централ Хоспитал“ направиха и невъзможното, за да се върне татко в къщи, заявиха Милен и Илиян Стойкови, които бяха дошли да посрещнат 67-годишния си баща.

Детска дентална клиника "Усмивка" в Пловдив

Екипът на Детска дентална клиника УСМИВКА е с дългогодишен опит в профилактиката и лечението на оралните заболявания в детска възраст. Именно този опит ни дава увереност, че можем и знаем как да направим нещата по правилния начин. Дълбокото ни убеждение е, че детската дентална медицина е уникално съчетание от непрекъснато обновяващи се познания, усъвършенстващи се умения и вътрешно усещане, за което думи трудно се намират.

Стоматологичен кабинет в ж.к. Христо Смирненски, Пловдив

Стоматологичният кабинет „Diamond“, на Д-р Екатерина Георгиева се намира на ул. „Баучер“, пресечка на булевард „Пещерско шосе“, в близост до УМБАЛ „Пълмед“ и търговски център МОЛ Пловдив.
На своите пациенти предлага следните услуги: