Внимавайте при избора на бягаща за домашно ползване! Виже тези съвети на база опита на фитнес треньора Мартин Гергов!
19 Май 2022 Mr. 3Hours

Да си имаш бягаща пътека за домашно ползване е огромно предимство, но не се хвърляйте на първата ви предложена на евтина цена.

Високо кръвно? Ето как да се справиш с него с правилно хранене и спорт
19 Май 2022 FitwithStrahil

Високото кръвно налягане е често срещано състояние и също толкова често се пренебрегва. Човек може да привикне към хронично завишеното си кръвно, да не усеща негативни симтоми и да не се интересува от него с години.

Безплатна онлайн лекция „Първи грижи за новороденото“ в „УМБАЛ-Пловдив“
18 Май 2022 myPR

Отделението по Неонатология в „УМБАЛ-Пловдив“ и Центърът за обществена подкрепа „За деца и родители” в Пловдив канят отново бъдещи и настоящи родители на онлайн среща с водещия педиатър д-р Диана Аргирова.

Д-р Васил Василев, Втора кардиология в „УМБАЛ-Пловдив“: Случаи на хипертония все по-често се диагностицират при деца
17 Май 2022 myPR

Кардиолозите от „УМБАЛ-Пловдив“ се присъединяват към глобалната инициатива, ръководена от Международната асоциация по хипертония (ISH) и одобрена от Световната лига по хипертония (WHL), за да напомнят и да призоват всеки човек да измери днес кръвното си налягане, както и да започне да го проследява и в бъдеще.

NEUTROGENA® ПРАЗНУВА 50 ГОДИНИ ХИДРАТАЦИЯ
17 Май 2022 Chapter 4

За 50-та годишнина на Norwegian Formula, Neutrogena® пуска на пазара хидратиращ хигиенен крем за ръце, който съчетава хидратация за ръце с хигиенен компонент

Лаймската болест е инфекция, предавана от кърлежи
15 Май 2022 ArsMedica.bg

Лаймската болест се причинява от бактерията Borrelia burgdorferi от семейство Spirochetaceae. Предава се при ухапване от кърлежи-преносители от род Ixodes. Заболяването се среща в целия свят