Най-леката оптична система в света показват на изложбата „Медикус, Денто, Галения 2019“
15 Октомври 2019 myPR

Най-леката оптична система в света с приложение в медицината ще бъде показана за първи път в България на изложбата „Медикус, Денто, Галения 2019“.

1200 розови балона в памет на жените, които всяка година губят битката с рака на гърдата
14 Октомври 2019 myPR

На 16.10.2019 г. (сряда) от 11:00 часа на площадката пред Моста на влюбените (от страната на НДК) ще бъдат пуснати 1200 розови балона в памет на жените, които всяка година губят битката с рака на гърдата.

Иновации за по-бързо лечение представя изложбата „Медикус, Денто, Галения 2019“
10 Октомври 2019 myPR

Изложбата за медицина, стоматология и фармация ще се проведе от 16 до 19 октомври в Международен панаир Пловдив с участието на водещи български и чуждестранни компании.

Нови подходи за интегрирането на хората с аутизъм представя конференцията „Аутизмът не е присъда!“
10 Октомври 2019 3CON

На 11 ноември в присъствието на заместник-министъра на образованието Деница Сачева и началника на РУО – София д-р Ваня Кастрева ще бъде официално открита първата международна конференция „Аутизмът не е присъда!“. В дните от 11 до 13 ноември в Театро (бивш Модерен театър) София експерти в областта на аутизма ще изнасят всеки ден по една лекция, свързана с превенцията, лечението или образованието и живота на хората в аутистичния спектър. 

Кампания „Открито за диабета“ осигурява безплатни изследвания за диабет в 19 населени места в цялата страна
10 Октомври 2019 V+O Communication

Безплатни измервания на кръвна захар и гликиран хемоглобин ще бъдат проведени в 19 населени места в цялата страна. Те са част от образователната кампания „Открито за диабета“, която се организира за осма поредна година от фармацевтичната компания Sanofi България.

Ценни съвети за бъдещи и настоящи родители дадоха водещи специалисти на „Форум бременност и детско здраве“ в Пловдив
8 Октомври 2019 Investor Media Group

Над 200 родителите посетиха над-престижното събитие за майчино и детско здраве

С грижа за здравето - безплатни консултации с турски специалист по Урология на 12.10.2019г.(събота)

"Здравето е основно и безкомпромисно право на всеки" - това послание е изпратено до всички хора от световнопризнатия уролог проф. д-р.Семих Аян, а от MEDICALPARK ви предлагат да се възползвате от това право напълно безплатно.