Хемороидите могат да влошат качеството на живот на пациентите

Фармацевтите са най-достъпните специалисти, от които хората често търсят съвет как да се справят със заболяването

Не! На ограничителните мерки във фитнес залите!
18 Януари 2022 Mr. 3Hours

Фитнес залите не бива да бъдат с ограничен достъп, защото благодарение на фитнес тренировките и правилното хранене се засилва имунната ни система.

Какво е протеинът – храна или не
17 Януари 2022 PromoPointbg.com

За да използваме тялото си в пълния му капацитет, трябва да бъдем сигурни, че го снабдяваме с необходимото „гориво“ – хранителните вещества, които са градивни елементи в неговия състав.

Искате пълноценна закуска? Избягвайте тези 5 често срещани грешки!
13 Януари 2022 FitwithStrahil

Всички сме чували израза „закуската е най-важното хранене за деня“. И това до голяма степен е вярно. Но има значение не само дали закусквате, а и какво.

Фитнес инструктор онлайн? Внимание! Опасно е!
13 Януари 2022 Mr. 3Hours

Фитнес инструктор или фитнес треньор онлайн е услуга, която активно се активизира с настъпването на т.нар. Covid панедмия.

Таблетки за отслабване - мит или реалност
12 Януари 2022 PromoPointbg.com

Вероятно няма човек, който в някакъв етап от живота си да не се е замислял дали е необходимо да намали теглото си, или не си е представял как би изглеждал с малко по-стегнато тяло.

Мимо Гарсия, съосновател на психо-логопедичната платформа за подкрепа и помощ Да говорим заедно: Предразсъдъците пречат на хората с различни заболявания да живеят нормално, а не толкова самите болести
11 Януари 2022 Мимо Гарсия

Съоснователят на психо-логопедичната платформа за подкрепа и помощ Да говорим заедно Мимо Гарсия за уроците от филмите „Думи по стените на банята“ и „Песента на слона“