Интраорална камера и монитор
8 Декември 2019 dentexpert.info

Съвременните интраорални камери имат невероятни технологични характеристики. Притежават LED осветление и камера с висока резолюция, способна да увеличава детайлите до степен, показваща и най-труднозабележимите детайли. Това означава, че всеки стоматологичен специалист може да получи реална представа и да даде възможно най-точна диагноза.
Снимките направени от нея, може да се прикачат към здравната история на пациента, което да направи проследяването на всички промени много по-лесно.
Една от най-големите ползи е, че кадрите от интраоралната камера се визуализират на монитора, и ви помагат много лесно и разбираемо да обясните конкретния случай на пациента.

Lincolnshire residents soon to gain access to 5 new GPs
27 Ноември 2019 myPR

Residents of the UK region of Lincolnshire will soon gain better access to basic health care, as five new general practitioners (GPs) from Europe concluded job interviews held in Grantham.

*75,5% от българите припознават киселото мляко като храна, от която могат да се набавят полезни пробиотици
21 Ноември 2019 MSL

Кисело мляко My BifiPro на „Димитър Маджаров“ е пробиотичен продукт от ново поколение

Безплатни консултации за рак на гърдата и мамографии в ДКЦ „Св. Георги“
21 Ноември 2019 ПР агенция Golden Crown

ДКЦ „Св. Георги“ в Пловдив се включва активно и в трета кампания за превенция на онкологични заболявания, която се организира по програма на Министерството на здравеопазването.

ДКЦ „Св. Георги“ с кампания безплатни прегледи срещу рака на дебелото и правото черво
19 Ноември 2019 ПР агенция Golden Crown

ДКЦ „Св. Георги“ в Пловдив стартира кампания за безплатни профилактични прегледи за ранна диагностика на рак на дебелото и правото черво само за пациенти над 50-годишна възраст.

Безплатни прегледи за диабет в Бургас
19 Ноември 2019 V+O Communication

Безплатни измервания на кръвна захар и гликиран хемоглобин ще бъдат проведени в 19 населени места в цялата страна до края на ноември. Те са част от образователната кампания „Открито за диабета“, която се организира за осма поредна година от фармацевтичната компания Sanofi България. Целта на инициативата е превенция, ранна диагностика на захарен диабет тип 2 и правилен контрол на заболяването, което в световен мащаб се превръща в новата здравна пандемия.
В Бургас изследванията ще се проведат на 20 ноември от 8.30 до 13.00 ч. в Здравна служба, кв. Долно езерово, ул."Астория", 6 А, кабинет 1.