Sanofi и Google с новa виртуална лаборатория Innovation Lab в областта на здравеопазването
19 Юни 2019 V+O Communication

Sanofi и Google ще създадат виртуална иновативна лаборатория - Innovation Lab, с амбицията радикално да трансформират начина на предоставяне на лекарства и здравни услуги, използвайки силата на новите технологии и данни.

Нови възможности за лечение в чужбина за българите
14 Юни 2019 myPR

Когато споменем качествено здравеопазване, със сигурност първата ни асоциация не е националната здравна система. Тя все още се нуждае от съществени подобрения. Ето защо все повече българи избират да се лекуват в чужбина. Кои са първите дестинации които ви идват наум щом става дума за „здравен туризъм“? Германия, Турция, може би? Е, със сигурност можем да добавим още една страна, с качествено медицинско обслужване и това е Австрия.

10 факта vs 10 мита за енергийните напитки
13 Юни 2019 Level One

Влиянието им върху организма неведнъж е противопоставяла мненията на експерти по здравословно хранене, на лекари и здравни организации

Въздушен или електрически - предимства и недостатъци на стоматологичните микромотори
13 Юни 2019 dentexpert.info

Стоматологичният наконечник е един от най-често използваните инструменти от общата стоматология и ендодонтията до имплантологията. Затова наличието на добре работещ наконечник е от съществено значение. Но за да работи наконечникът добре трябва да бъде задвижван качествен от микромотор.

Удължиха работното време на хирургичния кабинет в Медицински център-1 в Пловдив

Кабинетът по хирургия в Медицински център-1 в Пловдив удължава работното си време от този месец. Всеки ден нуждаещите се могат да го посещават и да бъдат консултирани от специалист между 9 и 16 ч.

Мобилен дентален юнит
6 Юни 2019 dentexpert.info

Елегантният дентален блок DEX 3 е мобилен и готов за работа без инсталация. Напълно оборудван с всякакъв вид периферия, осигуряващ пълна производителност.
Той може да работи с външен компресор или да бъде снабден със свой собствен.

"Здравето е основно и безкомпромисно право на всеки" послание на световно признатият уролог проф.Д-р.Семих Аян

Проф.д-р Семих Аян ще гостува в гр.София на  15.06.2019г. (събота)  и гр.Варна на  16.0.2019г.(неделя)  с  БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ