Acronis #CyberFit Summit донесе революционна киберзащита в ОАЕ
29 Ноември 2019 Acronis България

Acronis, глобален лидер в киберзащитата, посрещна през изминалата седмица стотици доставчици на услуги, риселъри и корпорации по време на Acronis #CyberFit Summit, който се състоя на красивия остров Яс Ротана, Абу Даби.

Министерство на правосъдието успешно създаде уникален портал за електронно правосъдие

Министерство на правосъдието създаде уникален портал за електронно правосъдие. Успешната реализация на портала дава пряк и удобен достъп на гражданите и бизнеса до редица услуги предлагани от различни институции - Министерство на правосъдието, Агенцията по вписванията, Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“, Главна дирекция „Охрана“ Национално бюро за правна помощ и Централен регистър на особените залози.

Борислав Борисов: Чрез надградените митически системи предоставяме на икономическите оператори бързо действие, увеличен капацитет и повишена надеждност

Агенция „Митници” представи резултатите от проект „Надграждане на основните системи на Агенция „Митници" за предоставяне на данни и услуги към външни системи - БИМИС 2020 (фаза 1)", финансиран от Оперативна програма „Добро управление“.

Отчитане на човешкия фактор е основния въпрос при планиране на корпоративната киберсигурност
15 Ноември 2019 Grayling Bulgaria

Днес, след като организациите са инсталирали модерни фишинг филтри и защитни стени и разполагат със специализирани инструменти за контрол на киберзаплахи, престъпниците, насочиха вниманието си към служителите като начална точка на навлизане в информационните системи на компаниите. Използването на пропуски в познанията на потребителите или използването на човешки слабости като невнимание, невежество или небрежност е значително по-лесно и по-евтино, отколкото да се опитват да заблудят сложен софтуер за защита.

Acronis подписа стратегически глобален договор за дистрибуция с Ingram Micro
15 Ноември 2019 Acronis България

Алиансът гарантира, че доставчиците на услуги могат да предоставят иновативна и модерна киберзащита във време, когато традиционните решения са неефективни за организациите по цял свят

Броят на потребители засегнати от зловреден софтуер насочен към финансите им е нараснал със 7% през първото полугодие на 2019 до 430 000
1 Ноември 2019 Grayling Bulgaria

Изследователите на Kaspersky откриха 430 000 потребители, изправени пред злонамерен софтуер, насочен към кражба на финанси, криптовалути и услуги за дигитални-пари през първата половина на 2019 г. - със седем процента повече в сравнение със същия период на миналата година.

Acronis обявяви пускането на пазара на Acronis Cyber Cloud 8.0
25 Октомври 2019 Acronis България

Новата версия дава възможност на доставчиците на услуги да защитават цялостни инфраструктури