ФТС България - отбеляза четвърт век със стилно тържество в София Тех Парк
12 Юни 2019 ФТС България

На 7 юни 2019г. компанията ни  - ФТС България -  отбеляза четвърт век със стилно тържество в София Тех Парк, заедно с клиенти, партньори и приятели.

Новата версия на приложението MyTelenor предлага нов дизайн и нови функционалности
10 Юни 2019 myPR

Новата версия на приложението MyTelenor, предлага нов дизайн, още повече удобства за клиентите на Теленор, както и нови функционалности.

Аcronis разкри плановете си за предстоящия Global Cyber Summit, на който ще започне революцията в киберзащитата
10 Юни 2019 Acronis България

Конференцията ще събере на едно място експерти, новатори, клиенти и партньори за едно изключително сътрудничество, за да отговари на нуждите от киберзащита

VENTURI ОБЯВИ ACRONIS ЗА СВОЙ ПАРТНЬОР ПО КИБЕРЗАЩИТА
7 Юни 2019 Acronis България

Отборът VENTURI Formula E и Acronis, световен лидер в киберзащитата, обявиха подписването на многогодишно технологично партньорство. Съгласно споразумението, Acronis ще стане официален партньор на отбора VENTURI Formula-E, предоставяйки иновативни решения за киберзащита, за да подобри сигурността и гъвкавостта на данните и да създаде по-ефиктивен работен процес.

Приложението Digital Scouts е вече налично в Google Play и Apple App Store
6 Юни 2019 myPR

Приложението за участие в играта „Дигитални скаути: На лов за забавления и знания“ вече може да бъде свалено от Google Play и Apple App Store.

DEG става инвеститор в DataArt
6 Юни 2019 DataArt България

DataArt, водеща глобална технологична компания, която проектира и поддържа индивидуални софтуерни решения, обяви, че немската финансова институция за насърчаване на развитието DEG става инвеститор в компанията.

Това е вторият голям инвеститор в DataArt, след като през ноември 2018 г. Da Vinci Capital насочи финансирането си към компанията.

Ъпгрейд на модели на Huawei до EMUI 9 вече достигна до над 80 милиона потребители в света

Huawei пусна ъпдейт до своя потребителски интерфейс EMUI 9 за по-стари модели на компанията като Mate 9 and P10, изпълнявайки обещанието си да се грижи постоянно за все по-доброто потребителско изживяване.