Nokia е лидер в актуализациите на софтуера и сигурността
3 Септември 2019 Grayling Bulgaria

В класа на смартфоните до 350 лв. други водещи марки имат три пъти по малко актуализации до последната версия на Android. Nokia води с над 90% в съответните класове. ; Едва една четвърт от моделите поддържащи Android са актуализирани до последната версия на операционната сиситема.

Acronis дава възможност на организациите да подобрят киберзащитата си с помощта на Аcronis Cyber Services
26 Август 2019 Acronis България

Acronis, световният лидер в киберзащитата, обяви пускането на пазара на Acronis Cyber Services, давайки възможност на организации с всякакъв размер за достъп до оценка на риска относно киберсигурността, информираност относно защитата и услуги за реакция при инциденти, които досега бяха твърде сложни и скъпи, за да бъдат използвани от по-малките организации.

ACRONIS TRUE IMAGE 2020 AВТОМАТИЗИРА 3-2-1 БЕКЪПИТЕ КАТО ЕДИНСТВЕНО ПЕРСОНАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА РЕПЛИКИРАНЕ НА ЛОКАЛНИТЕ РЕЗЕРВНИ КОПИЯ В ОБЛАКА
20 Август 2019 Acronis България

Acronis, световният лидер в киберзащитата, днес пусна на пазара Acronis True Image 2020 - новата версия на своето всепризнато персонално решение за киберзащита. Като част от обявяването, компанията разкри, че новата версия дава възможност на потребителите автоматично да копират локални резервни копия в облака – което го превръща в първото персонално решение за автоматизиране на правилото за бекъп 3-2-1 правилото за бекъп 3-2-1, което експертите по защита на данните почти универсално препоръчват.

Huawei представи нова разпределена операционна система HarmonyOS
9 Август 2019 All Channels Communication Group

HarmonyOS ще осигури смарт изживяване във всички възможни сценарии

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

През 2001 г.* МенторМейт започва да създава мобилни приложения. В последващите години компанията създава солидно портфолио, което включва услуги като стратегическо консултиране, UI/UX дизайн, cloud услуги, управление на проекти, разработване на уеб приложения, софтуерен качествен контрол (QA), continuation engineering и, разбира се, разработване на мобилни апликации. МенторМейт предлага иновативни софтуерни решения, които разрешават различни технологични казуси в здравеопазването, производството, финансите, образованието и други. От офисите си в САЩ, България и Швеция компанията се е посветила на мисията винаги да дава най-доброто от себе си и да бъде в крак с най-новите технологии. Научете повече на mentormate.com/bg.

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела
31 Юли 2019 myPR

Всеки, който инсталира мобилното приложение за сигурност в планината, ще може да наблюдава напредъка на състезателя по маршрута Е4

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0
31 Юли 2019 Acronis България

Acronis Cyber Infrastructure 3.0 позволява на крайните клиенти и доставчици на услуги да изградят мащабни, изгодни и универсални решения за киберзащита на периферни локации и устройства.