Дигиталното приложение Retargeting Biz революционизира пазара за електронна търговия с нова автоматизирана маркетингова платформа “All in one”, посветена на онлайн магазините и техните клиенти. Обща инвестиция: над 3 милиона евро
15 Септември 2021 Well Done Marketing /PR Advertising

С инвестиция в размер над 3 милиона евро и свръхмодерни технологии, новата платформа на Retargeting Biz революционизира е-комерс сектора, поставяйки онлайн магазините на топ ниво, като същевременно предлагат уникално изживяване на своите клиенти.

Пет награди от 100 лв. всяка седмица за потребителите на Settle
13 Септември 2021 myPR

Всички желаещи могат да участват във Facebook и Instagram предизвикателството на приложението

Acronis променя името на своето водещо решение за лична киберзащита
9 Септември 2021 Acronis България

Познатият в миналото като Acronis True Image продукт осигурява цялостна защита срещу всички заплахи

Elevator Lab 2021 търси финтех решения за дигитално привличане на клиенти и повишаване на финансовата грамотност
9 Септември 2021 Райфайзенбанк

Стартира нова надпревара в рамките на Elevator Lab – глобалната партньорска програма на Райфайзен Банк Интернешънъл (РБИ), която стимулира бизнес развитието на стартъпи и финтех компании от цял свят. Новото издание на програмата търси иновативни решения в сферите Дигитално привличане на клиенти и Повишаване на финансовата грамотност.

Insurify получава 100 милиона долара финансиране
2 Септември 2021 AMI Communications

В година на динамично развитие, създаденият от българи американски технологичен стартъп ще използва финансирането от Серия Б за разширяване на дейността си

DataArt открива нови офиси в Казахстан и Грузия
25 Август 2021 DataArt България

DataArt, водеща технологична компания за разработване на персонализирани софтуерни решения, обяви, че разширява глобалните си операции в Европа и Централна Азия и отваря нови офиси в Алмати, Казахстан и Тбилиси, Грузия. Едновременно с навлизането на изцяло нови пазари, компанията планира да разшири обхвата си на дейност в България, като освен специалисти в София, вече ще наема разработчици и в Пловдив и Варна, които ще могат да работят дистанционно.