Acronis и отборът на Toyota Gazoo Racing WEC обявиха официално партньорство
15 Май 2020 Acronis България

Acronis, световният лидер в киберзащитата, обяви ново технологично партньорство с отборът на Toyota Gazoo Racing WEC, ставайки техен Официален партньор за изкуствен интелект. Acronis ще проектира решения, базирани на изкуствен интелект, за да подпомогне представянето на отбора както на пистата, така и извън нея.

Подобрено изживяване за притежателите на Nokia 1 Plus – ъпдейтът до Android 10 (Go edition) вече е наличен в България
15 Май 2020 Grayling Bulgaria

HMD Global обяви, че Nokia 1 Plus е поредният модел на бранда, който вече получава Android 10 (версия Go), с което компанията утвърждава ангажимента си да предоставя най-новите актуализации на операционна система за устройствата от цялото си портфолио.

КОНТРАКС E ПРИЗНАТ ЗА ЗЛАТЕН ПАРТНЬОР НА ACRONIS В БЪЛГАРИЯ
13 Май 2020 Acronis България

КОНТРАКС придоби статут на Златен партньор на Acronis. Компанията предлага облачни услуги от портфолиото на Acronis Cyber Cloud, които включват решения за защита на данни, възстановяване на информация след сривове, синхронизиране и споделяне на корпоративни ресурси и защита от зловреден софтуер и хакерски атаки.

Kaufland Service IT HUB е партньор на международния Datathon 2020

Събитието ще се състои изцяло онлайн от 15 до 17 май

Kaufland Service IT HUB ще предизвика участниците в престижния международен Datathon 2020 - Data Science Хакатон, с реален казус от работата на технологичната компания. Събитието ще се състои с нейна подкрепа и изцяло онлайн от 15 до 17 май.

Frontex информира с ГИС карта за възможностите за пътуване в Европа в условията на пандемия
12 Май 2020 Monika Donkina

Всеки, на когото му предстои пътуване ще може да се информира от картата за текущите рестрикции и възможности за пътуване в Европа, въведени с цел ограничаване на заразата с коронавирус.

Nokia 7.2 и Nokia 2.3 са поредните смартфони на марката, които получават Android 10
7 Май 2020 Grayling Bulgaria

HMD Global обяви, че Nokia 7.2 и Nokia 2.3 са поредните модели на бранда, които вече получават Android 10. Това означава, че до момента осем от моделите на нашия пазар вече са получили най-новата версия на операционната система от появата ѝ.

Acronis дава възможност на доставчиците на услуги да предлагат първата по рода си цялостна киберзащита в индустрията - Acronis Cyber Protect
5 Май 2020 Acronis България

Acronis Cyber Protect предлага интегрирана защита на данните и киберсигурност, базирани на изкуствен интелект, което дава възможност на доставчиците на услуги да подобрят своята производителност и да защитават клиентите си от киберзаплахи.