Huawei представи EMUI 9.0, новата операционна система за Android-Pie
3 Септември 2018 All Channels Communication Group

На тазгодишното издание на IFA от Huawei Consumer Business Group (HCBG) представи и EMUI 9.0, най-новият ъпдейт на базираната на Android операционна система на комапнията.

Dell надмина всички на IFA 2018 с модерни, иновативни устройства за консуматори и малки бизнеси
30 Август 2018 All Channels

Направо от Gamescom 2018, където Dell обявиха новите 24 и 27 инчови игрални монитори и обновлението на техните Alienware стационарни компютри, вълнението продължава на IFA 2018. Dell обявява нов сет от иновативни устройства, които да подобрят компютърното изживяване за всеки консуматор, мобилен професионалист и собственик на разрастващ се малък бизнес.

Dell внася иновации в игрите за 10-тия годишен Gamescom
24 Август 2018 All Channels

Най-добрите иновации на Gamescom за 2018 година можете да видите в Зала 8 на игралната зоната на Windows. Dell и Alienware ще учат ентусиасти на игрите как да играят като професионални шампиони в електронните спортове, с помощта на най-новите хардуери, софтуери и още много други инструменти, които да направят мечтите им реалност. По случай 10-тото издание на годишното събитие, Gamescom ще се превърне в най-грандиозното игрище от 22 до 25 август в Кьолн, Германия.

Casio ProTrek с трето поколение троен сензор

Най-новото от японската марка Casio - трето поколение троен сензор за моделите ProTrek, представени от сайтът за часовници Chasovnici-bg.com

Acronis придобива T-Soft и разширява развойната си дейност
1 Август 2018 Acronis България

Acronis, водеща компания в областта на кибер защитата и хибридното облачно съхранение отбеляза 15-тата си годишнина като обяви, че разширява дейностите си в Европа чрез придобиването на софтуерната компания T-Soft, която вече ще се нарича Acronis Bulgaria.

За 10-та поредна година Milestone е доставчик номер 1 в света за софтуер за видео управление(VMS)
18 Юли 2018 myPR

Milestone Systems ще увеличи бюджета си за иновации с45% до края на 2019 година, за да разработи дългосрочни нововъведенияв 6 основни технологични сфери.

Цялостен курс “Визуално програмиране за деца”

През септември месец стартира курс предназначен за малчугани на възраст между 7 и 14 години, които ще преминат през 5-степенно обучение по програмиране.