Acronis обяви първия си годишен Доклад за околната среда, социалните дейности и управлението (ESG)
15 Февруари 2022 Acronis България

Acronis обяви резултатите от първия си годишен Доклад за околната среда, социалните дейности и управлението (ESG). Този доклад определя стандарта, с който Acronis се гордее в своите неспирни усилия да помага на нашата планета чрез своите инициативи за разнообразието, околната среда и обществото.

Уебинарите – за едно по-бързо, по-лесно и по-удобно организиране и провеждане на събития
11 Февруари 2022 NIT-New Internet Technologies LTD

Уебинарите представляват уеб базирани семинари, за чието осъществяване са необходими само две неща – интернет връзка и подходящ софтуер.

Creatio представи основна актуализация на платформата – Atlas 8.0, за изграждане на приложения и работни процеси „без код“ и с максимум свобода

Изданието Atlas включва нови възможности, групирани в три основни иновации: no-code конзола, Freedom UI (потребителски интерфейс) и композируем подход за разработка „без код“

Модерната платформа “Career Show” дава възможност за лични срещи с работодатели
9 Февруари 2022 myPR

Водещите кариерни събития Career Show се разрастват в модерна платформа за работа. Тя предлага възможност за лични видео срещи между работодатели и кандидати, през цялата година.

Изцяло нова ера за персоналните компютри с новите функции на Windows 11
4 Февруари 2022 myPR

Новостите включват пристигането на Android™ приложенията в Windows, както и преработени приложения Notepad и Media Player

Платформи за дистанционно обучение
3 Февруари 2022 NIT-New Internet Technologies LTD

Платформите за дистанционно обучение представляват ефективно средство за създаване, управление и провеждане на обучения от разстояние, които могат да бъдат приложени в дейността на различни видове организации и институции.

Acronis обявява нови, подобрени функции на партньорската си програма
27 Януари 2022 Acronis България

Acronis обновява партньорската си програма още веднъж, за да осигури комфорт на лоялните партньори, предлагайки финансова подкрепа и стимули, спортни сътрудничества и др.