Дигитализация и глобален екип донесоха на Мусала Софт наградата „Employer Brand Leader“
20 Февруари 2023 Мусала Софт

Софтуерната компания Мусала Софт е победител в категория „Employer Brand Leader“ на годишните награди Employer Branding Awards 2023, организирани от B2B Media. Компанията е наградена за цялостната си стратегия за дигитална трансформация, бизнес решения базирани на данни, както и за глобализацията и многообразието в екипите си през изминалата година.

Интерфудс България ЕАД избра иновативната ERP платформа на SoftOne за своята цялостна бизнес оптимизация
16 Февруари 2023 V+O Communication

Интерфудс България ЕАД, водеща компания в областта на маркетинга и дистрибуцията на бързооборотни стоки на българския пазар, избра иновативното ERP решение на SoftOnе, за да подкрепи ефективно всички свои бизнес операции. От основаването си през 1992 портфолиото на Интерфудс България ЕАД включва световно признати брандове, добре известни на потребителите и утвърдени сред ключовите клиенти в България.

Microsoft стартира изцяло нова, базирана на изкуствен интелект търсачка Bing и браузър Edge
15 Февруари 2023 myPR

За да дадем възможност на хората да отключат радостта от откриването на нещо ново, да усетят чудото на сътворението и способността да боравят по-добре със световни знания, ще подобрим начина, по който светът се възползва от мрежата, като преосмислим инструментите, които милиарди хора използват всеки ден – търсачката и браузъра.

Поемете контрола с G-Menu на AGON by AOC
9 Февруари 2023 Well Done Agency

Едно приложение за управление на всички монитори и периферни устройства от AGON by AOC

Научи Java със Scalefocus Academy
7 Февруари 2023 myPR

След старта на новия DevOps курс, следващата технология на фокус в Scalefocus Academy е Java

Община Велико Търново внедри защита от Acronis, за да съответства на GDPR и да намали капиталовите разходи

Община Велико Търново въведе системата за киберзащита Acronis Cyber Protect Cloud, за да може по-лесно и ефективно да спазва изискванията на GDPR и тези за защита на личните данни на гражданите и служителите си. Платформата замени досегашните собственоръчно написани скриптове за бекъп и остарялата антивирусна програма в Общината.

Acronis Cyber Foundation празнува пет години, помагайки на деца и общности в нужда

Развивайки широка палитра от инициативи, програмата Acronis Cyber Foundation Program, заедно със своите партньори, продължава да осигурява нови образователни възможности и хуманитарна подкрепа за нуждаещите се региони