Курс "Java приложения с Spring Boot и Microservices"
6 Февруари 2019 IC Academy

Spring Framework е популярен фреймуърк за разработка full-stack Java приложения, който опростява процеса на разработка и промотира спазването на добри практики, като предлага множество от независими и мощни сървиси.

Курс "Структури от Данни и Алгоритми с Java"
6 Февруари 2019 IC Academy

В днешно време най-търсени са тези професионалисти, които знаят как да програмират надеждно и ефективно от гледна точка на ресурси и производителност. Как представяме данните заема централно място при дизайна на приложенията. Този курс се фокусира върху използването на ефективни алгоритми с мощни структури от данни в Java.

Изкуствен интелект за по-емоционално общуване на незрящите у нас с Huawei Facing Emotions
1 Февруари 2019 All Channels Communication Group

Това, което бе невъобразимо преди няколко години, днес е буквално в ръцете ни. Доскоро използвахме телефоните само за комуникация, днес те са мултифункционални устройства с широк спектър от възможности.

Acronis събира световните технологични лидери на конференция по киберзащита в София
30 Януари 2019 Acronis България

Първата по рода си среща на високо равнище в България свързва софтуерните инженери с идеите за киберзащита на лидерите от цял свят.

Курс Приложения със Swift
28 Януари 2019 IC Academy

С това обучение ще придобиете умения за създаване на бързи и мощни приложения и ще научите синтаксиса и семантиката на Swift.

Big Data с Java и Hadoop
28 Януари 2019 IC Academy

Курс „Big Data с Java и Hadoop“ е предназначен за девелопъри, които искат да добият умения в използването на Hadoop за Big Data.

Курс Python Fundamentals
28 Януари 2019 IC Academy

Курс „Python Fundamentals“ ще ви запознае с един от най-мощните и едновременно с това лесен и адаптивен език за програмиране – Python.