Трансформацията с изкуствен интелект и технологиите, които водят до промяна
17 Ноември 2023 myPR

С наближаването на края на 2023 г. индустриите по целия свят са потопени в трансформация, откривайки изцяло нови начини на работа благодарение на напредъка на изкуствения интелект (AI).

MICROSOFT: 70% увеличение на производителността във фазата на ранен достъп до Copilot
17 Ноември 2023 myPR

С наближаването на края на 2023 г. индустриите по целия свят са потопени в трансформация, откривайки изцяло нови начини на работа благодарение на напредъка на изкуствения интелект (AI).

Tapo печели наградата за най-иновативно приложение за интелигентен дом на Network X Awards 2023
14 Ноември 2023 3CON

Tapo има удоволствието да обяви определянето си за най-иновативно приложение за интелигентен дом на Network X Awards 2023 - водещо събитие, посочващо лидерите в телеком индустрията.

Сигурните удостоверителни услуги от Evrotrust вече са налични в Huawei AppGallery
9 Ноември 2023 All Channels Communication Group

Страхотни новини за всички Huawei потребители! Водещата международна технологична компания съобщи, че приложението на Evrotrust, лидер в сферата на удостоверителните услуги и електронните подписи, вече е достъпно в Huawei AppGallery.

ERP навлиза в своето 5-то десетилетие. Allied Market Research прогнозират, че ERP пазарът ще достигне 117,09 милиарда долара до 2030 г.
8 Ноември 2023 V+O Communication

Пазарът на ERP решения съществува от над 40 години. През тези 4 десетилетия, пазарът се разрасна с нови доставчици на решения и навлезе в нови индустрии. Според Allied Market Research, през 2020 година пазарът е възлизал на 43,27 милиарда долара. Те прогнозират, че стойността му ще достигне 117,09 милиарда долара до 2030 г., въпреки продължаващите промени, следствие на COVID-19 пандемията и нaрушените доставки на суровини и стоки.

Acronis представя MSP Academy в помощ на доставчиците на управляеми услуги

Acronis MSP Academy е цялостна програма за обучение, предназначена за доставчици на управляеми услуги, обхващаща бизнес операции, технологии, продажби и маркетинг

Kaufland откри своя „най-технологичен“ хипермаркет в столичния квартал „Манастирски ливади“
2 Ноември 2023 V+O Communication

Kaufland България откри своя 15-и хипермаркет в София в столичния квартал „Манастирски ливади“. За изграждането му са вложени всички технологични иновации, които ритейлърът активно внедрява в ежедневната си работа. Общата инвестиция за новия магазин е 50 млн. лв., като с нея инвестициите в София надвишават 450 млн. лв., а броят на магазините в страната става 65.

Careershow