ACRONIS TRUE IMAGE 2020 AВТОМАТИЗИРА 3-2-1 БЕКЪПИТЕ КАТО ЕДИНСТВЕНО ПЕРСОНАЛНО РЕШЕНИЕ ЗА РЕПЛИКИРАНЕ НА ЛОКАЛНИТЕ РЕЗЕРВНИ КОПИЯ В ОБЛАКА
20 Август 2019 Acronis България

Acronis, световният лидер в киберзащитата, днес пусна на пазара Acronis True Image 2020 - новата версия на своето всепризнато персонално решение за киберзащита. Като част от обявяването, компанията разкри, че новата версия дава възможност на потребителите автоматично да копират локални резервни копия в облака – което го превръща в първото персонално решение за автоматизиране на правилото за бекъп 3-2-1 правилото за бекъп 3-2-1, което експертите по защита на данните почти универсално препоръчват.

Huawei представи нова разпределена операционна система HarmonyOS
9 Август 2019 All Channels Communication Group

HarmonyOS ще осигури смарт изживяване във всички възможни сценарии

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

През 2001 г.* МенторМейт започва да създава мобилни приложения. В последващите години компанията създава солидно портфолио, което включва услуги като стратегическо консултиране, UI/UX дизайн, cloud услуги, управление на проекти, разработване на уеб приложения, софтуерен качествен контрол (QA), continuation engineering и, разбира се, разработване на мобилни апликации. МенторМейт предлага иновативни софтуерни решения, които разрешават различни технологични казуси в здравеопазването, производството, финансите, образованието и други. От офисите си в САЩ, България и Швеция компанията се е посветила на мисията винаги да дава най-доброто от себе си и да бъде в крак с най-новите технологии. Научете повече на mentormate.com/bg.

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела
31 Юли 2019 myPR

Всеки, който инсталира мобилното приложение за сигурност в планината, ще може да наблюдава напредъка на състезателя по маршрута Е4

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0
31 Юли 2019 Acronis България

Acronis Cyber Infrastructure 3.0 позволява на крайните клиенти и доставчици на услуги да изградят мащабни, изгодни и универсални решения за киберзащита на периферни локации и устройства.

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4
25 Юли 2019 myPR

Състезателят ще ползва мобилно приложение за сигурност в планината

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците
22 Юли 2019 DataArt България

DataArt, глобалната технологична компания, която проектира, разработва и поддържа персонализирани софтуерни решения, обяви, че инструментът Atlas Framework, разработен от компанията, ще бъде достъпен като проект с отворен код в GitHub под лиценз Apache 2.0. Това означава, че интеграцията с облака ще е значително по-бърза и по-ефективна и че бизнес решенията могат да бъдат реализирани в много по-кратки срокове.
Отварянето на кода на Atlas Framework от страна на DataArt означава, че на разработчиците на .NET решения вече няма да се налага да отделят време и ресурси за проучване, подбор, внедряване, интегриране и фини настройки на набор от основни инфраструктурни инструменти.