Уебинарите – за едно по-бързо, по-лесно и по-удобно организиране и провеждане на събития

Уебинарите представляват уеб базирани семинари, за чието осъществяване са необходими само две неща – интернет връзка и подходящ софтуер.

Платформи за дистанционно обучение

Платформите за дистанционно обучение представляват ефективно средство за създаване, управление и провеждане на обучения от разстояние, които могат да бъдат приложени в дейността на различни видове организации и институции.

Acronis представи уникално решение за защита от загуба на данни
9 Юни 2022 Acronis България

Експертизата на Acronis в защитата на данни и пазара на доставчиците на управляеми услуги доведе до създаването на иновативен, ултра-бърз подход за предотвратяване на катастрофални изтичания на данни

Третото издание на Telerik Academy Upskill React е пряк път до овладяването на най-популярната JavaScript библиотека
9 Юни 2022 myPR

Приемът в изданието за 2022 г. е отворен до 11 септември, а кандидатурите, подадени до 10 юли, ще се възползват от отстъпка за ранно записване

„Microsoft Build 2022“ – иновацията продължава
3 Юни 2022 myPR

На своята тридневна годишна конференция „Build 2022“, която се проведе на 24-26 май, Майкрософт обяви нови инструменти и актуализации във функциите, които засягат сферата на софтуерната разработка.

Американският лидер в IT сферата AtScale с нов продукт на пазара
2 Юни 2022 O3PR

Екипът на AtScale Bulgaria стои зад разработването на AtScale Enterprise
Cloud

Как решенията за сигурно управление на документите помагат за модернизацията на правния сектор

Дигиталната трансформация е едно от предизвикателствата, надвиснали над малките и средни предприятия в Европа. Те имат належаща нужда от въвеждане на нови дигитални процеси, иначе рискуват да бъдат пометени в бързо цифровизиращата се бизнес среда.