Технологичната общност в Бълагрия се събра на SQL Server 2019 Discovery Day за четвърта поредна година
19 Юни 2019 myPR

На 13-ти юни се проведе SQL Server 2019 Discovery Day – традиционна среща на експертите в сферата, органзирана от Инспирит и SQL Master Academy.

Gen-D - платформа, която ще ускори реформите в цифровото образование в региона
18 Юни 2019 myPR

Програмата "Gen-D - изграждане на цифрово бъдеще", реализирана от "Propulsion" с подкрепата на Microsoft, стартира днес с цел да допринесе за цифровата трансформация в образованието в България и други страни, участващи в програмата. В съответствие със стратегическите рамки, насочени към развитието на цифровото общество в България, сътрудничеството в рамките на Gen-D ще представлява ресурс за преподаване и обучение по информатика.

Софтуерната компания ERP.BG с награда за принос в IT образованието
17 Юни 2019 AVS Agency

Компанията има дългосрочната политика за партньорство с българските университети и развитие на образованието по информационни технологии

ФТС България - отбеляза четвърт век със стилно тържество в София Тех Парк
12 Юни 2019 ФТС България

На 7 юни 2019г. компанията ни  - ФТС България -  отбеляза четвърт век със стилно тържество в София Тех Парк, заедно с клиенти, партньори и приятели.

Новата версия на приложението MyTelenor предлага нов дизайн и нови функционалности
10 Юни 2019 myPR

Новата версия на приложението MyTelenor, предлага нов дизайн, още повече удобства за клиентите на Теленор, както и нови функционалности.

Аcronis разкри плановете си за предстоящия Global Cyber Summit, на който ще започне революцията в киберзащитата
10 Юни 2019 Acronis България

Конференцията ще събере на едно място експерти, новатори, клиенти и партньори за едно изключително сътрудничество, за да отговари на нуждите от киберзащита

VENTURI ОБЯВИ ACRONIS ЗА СВОЙ ПАРТНЬОР ПО КИБЕРЗАЩИТА
7 Юни 2019 Acronis България

Отборът VENTURI Formula E и Acronis, световен лидер в киберзащитата, обявиха подписването на многогодишно технологично партньорство. Съгласно споразумението, Acronis ще стане официален партньор на отбора VENTURI Formula-E, предоставяйки иновативни решения за киберзащита, за да подобри сигурността и гъвкавостта на данните и да създаде по-ефиктивен работен процес.