Курс Приложения със Swift
11 Февруари 2019 IC Academy

С това обучение ще придобиете умения за създаване на бързи и мощни приложения и ще научите синтаксиса и семантиката на Swift.

Курс "Структури от Данни и Алгоритми с Java"
11 Февруари 2019 IC Academy

В днешно време най-търсени са тези професионалисти, които знаят как да програмират надеждно и ефективно от гледна точка на ресурси и производителност.

Курс "Java приложения с Spring Boot и Microservices"
11 Февруари 2019 IC Academy

Spring Framework е популярен фреймуърк за разработка full-stack Java приложения, който опростява процеса на разработка и промотира спазването на добри практики, като предлага множество от независими и мощни сървиси.

Разработка на Android приложения
11 Февруари 2019 IC Academy

Android е платформа с отворен код (Оpen Source) за смартфони, таблети и други мобилни устройства. Курсът предлага упражнения и проекти, които ще ви помогнат да се запознаете с актуалните средства за разработка и ще научите как да създавате собствени приложения.

Изчислителна Интелигентност, Въведение
11 Февруари 2019 IC Academy

В своята работа на ИТ специалистите и програмистите често се налага да разрешават сложни проблеми чрез използване на алгоритми, системи и програмни парадигми.

Acronis увеличава възможностите за кибер защита с ново решение Acronis SDI Appliance
8 Февруари 2019 Acronis България

Високоефективното решение за кибер защита интегрира доказан и тестван хардуер и софтуер в един продукт, лесен за инсталиране и работа.

IPT курс Java Spring 5: Hibernate, Spring MVC, WebFlux и REST от 16 февруари 2019

На 16 февруари 2019 започва съботно-неделен курс Spring 5: Hibernate, Spring MVC, WebFlux и REST, подходящ за участници с опит с езика Java.
Онлайн заявки за участие се подават на http://iproduct.org/schedule/