Филмово производство в облака – Microsoft и The Walt Disney Studios ще разработват съвместно иновации
1 Октомври 2019 Acta Verba

Microsoft и The Walt Disney Studios обявиха началото на 5-годишно партньорство за иновации в областта на създаването и дистрибуцията на видео съдържание в облачната платформа Microsoft Azure

Джеймс Бонд и Пазители на Галактиката ползват софтуер на български специалисти
1 Октомври 2019 myPR

Декорите и осветлението в някои от най-хитовите холивудски блокбъстъри са проектирани със софтуер, разработен от български специалисти.

.digicompLead 2019 представя измерими ползи, утвърдени решения и успешни примери за дигитална трансформация
1 Октомври 2019 Key Experts Group

Иновативни софтуерни решения, които подпомагат развитието на бизнеса, успешни примери за дигитална трансформация и демонстрации на живо ще бъдат част от програмата на втората конференция за бизнес софтуер .digicompLead, която ще се проведе на 17 октомври в Бизнес център Capital Fort.

Студенти от Франция се запознаха с иновативната ERP платформа и екосистема на българската софтуерна компания ERP.BG
25 Септември 2019 AVS Agency

Студентите от ÉCOLE D'INGÉNIEURS EN INFORMATIQUE- 3 iL Limoges, град Лимож, Франция гостуваха на софтуерната компания ERP.BG, където имаха възможност да се запознаят отблизо с българската екосистема ERP.net и иновативната ERP платформа EnterpriseOne.

CREATIVE ASSEMBLY SOFIA АНОНСИРА ПЪРВОТО СИ САМОСТОЯТЕЛНО ЗАГЛАВИЕ: TOTAL WAR SAGA: TROY
25 Септември 2019 myPR

SEGA® Europe Ltd. обяви новото заглавие на Creative Assembly - Total War Saga: TROY™, вълнуваща стратегическа игра, която отразява една от най-великите истории, разказвани някога.

Таблети в класните стаи на Профилирана хуманитарна гимназия “Св. Св. Кирил и Методий” във Велико Търново
18 Септември 2019 Intersalon Italy

Дарител е Драгомир Йосифов, който е великотърновски архитект. Той е внук на Драган Алексиев, който е бил заместник-директор на гимназията и много уважавана личност. Дарението се осъществи и със съдействието на Председателя на общинския съвет на Велико Търново – Венцислав Спирдонов.

Microsoft предлага нови ресурси за организациите с нестопанска цел
18 Септември 2019 myPR

През последните 5 години Microsoft предостави безплатен софтуер на стойност над 3 180 000 долара на повече от 1 000 НПО в България