Tidal предлага семейни пакети
4 Май 2020 myPR

Глобалната музикална и стрийминг платформа TIDAL вече предлага и услугата семейни планове за до 6 акаунта.

Acronis стартира глобална #CyberFit партньорска програма за 2020
29 Април 2020 Acronis България

Acronis, световен лидер в киберзащитата, обяви началото на актуализираната и модернизирана партньорска програма Acronis #CyberFit за 2020.

Acronis става официален партньор за киберзащита и на Yokohama Marinos
28 Април 2020 Acronis България

Четирикратния победител в японската професионална футболна лига Yokohama Marinos ще използва решенията на Acronis за сигурна киберзащита при създаване на резервни копия, съхранение, синхронизиране и споделяне на файлове

Acronis стана официален партньор по киберзащита на американския Уошингтън Редскинс
27 Април 2020 Acronis България

Acronis, световният лидер в областа на киберзащитата, с гордост съобщи за новото си технологично партньорство с Уошингтън Редскинс от Националната футболна лига на САЩ. Съгласно многогодишното споразумение Acronis ще предоставя иновативни решения за киберзащита за ИТ инфраструктурата на отбора.

Как да се представите успешно на видео интервю
16 Април 2020 Tek Experts

Видео интервютата са вече често срещани в процеса за наемане на работа, oсобено в извънредната ситуация в момента. Добрата новина е, че и сега има работодатели, чиято дейност се разраства и продължават да наемат специалисти.

SAS и Software Group пуснаха иновативна платформа за подкрепа на българското правителство в борбата срещу COVID-19

SAS, лидер в областта на анализите и партньорът на SAS Software Group, глобална ИТ компания, специализирана в решения за дигитализация и интеграция за финансовия сектор, обединиха усилията си да създадат интегрирана платформа, която ще помогне на българското правителство в борба срещу COVID-19.

Acronis назначи Amy Luby за Channel Chief Evangelist
15 Април 2020 Acronis България

Acronis, световен лидер в киберзащитата, обяви, че Amy Luby, уважаван специалист в общността на доставчиците на ИТ услуги, се присъединява към компанията като Channel Chief Evangelist. В тази си нова роля тя ще покаже на доставчиците на ИТ услуги как включването на киберзащита към портфолиото от услуги дава възможност за разрастване на техния бизнес.