Acronis повишава ефективността на продукта Acronis Backup чрез мощни възможности за корпоративна киберзащита
4 Април 2019 Acronis България

Acronis Backup 12.5 Update 4 разширява обхвата на поддържаните работни натоварвания и удвоява броя на защитените устройства, които могат да бъдат управлявани от един единствен сървър за контрол.

Проучване на Acronis във връзка с предстоящия World Backup Day разкрива 30% скок на загубата на потребителски данни през 2018
28 Март 2019 Acronis България

Непосредствено преди World Backup Day на 31 март, компанията Acronis обяви резултатите от проведено от нея проучване 2019 World Backup Day Survey за 2019 относно навиците за защита на данните на потребителите по целия свят. Те показват, че 65.1% от анкетираните потребители са заявили, че или те, или член на тяхното семейство са загубили данни през изминалата година, като резултат от случайно изтриване, проблем с хардуера или софтуера – скок от 29.4% от предходната година.

Качествената ICT инфраструктура прави дигитализацията възможна
28 Март 2019 3CON

Новател ще представи своята трансформация от чист телеком доставчик към доставчик на управляеми ICT услуги на предстоящия B2B TECH FORUM 2019

Перфектната буря: Cloud, AI and Blockchain Evolution
20 Март 2019 3CON

B2B TECH FORUM 2019 събира за четвърта година водещите експерти от света на информационните технологии.

FIA WEC Team Project 1 поставя началото на многогодишно партньорство с Acronis
18 Март 2019 Acronis България

Team Project 1 обяви, че Аcronis, световен лидер в киберзащитата и хибридното облачно съхранение, е партньор в екипа по проект на FIA World Endurance Championship (WEC). Швейцарско-сингапурската компания ще предоставя решения за бекъп, съхранение и възстановяване на данни след евентуален срив и ще създава по-ефективен и сигурен работен процес.

Surface for Business представя устройства на българския пазар
14 Март 2019 myPR

От 1 май 2019 г. търговските партньори на Майкрософт ще продават определени конфигурации на Surface Pro 6 for Business и Surface Laptop 2 for Business на 11 европейски пазара: България, Хърватия, Чехия, Естония, Гърция, Унгария, Латвия, Литва, Румъния, Словения и Словакия.

DS TECHEETAH ПРЕДПРИЕМА СТЪПКА НАПРЕД С ВОДЕЩАТА В КИБЕРЗАЩИТАТА КОМПАНИЯ ACRONIS
12 Март 2019 Acronis България

DS TECHEETAH са изключително щастливи да обявят нов стратегически съюз със световния лидер в киберзащитата и хибридното облачно съхранение, Acronis. DS TECHEETAH и Acronis са поставили началото на тригодишно партньорство, което ще включва логото на Acronis на DS E-TENSE FE19 кола от E-Prix в Хонг Конг на 10 март 2019г.