Master Class Modern Mobile Technology
15 Февруари 2019 DevStyleR

Последните тенденциите при създаването на Android приложения. Повече за Android development – Navigation with Architecture Component from Android Jet Pack и Android Auto – common architecture ще разберете на 20-ти февруари.

Българските програмисти са четвърти в света по най-широк спектър от познания в различните програмни технологии
13 Февруари 2019 DataArt България

България е сред четирите държави в света, в които програмистите демонстрират най-голямо разнообразие от познания и интереси в различните технологии. Това показват данните от тазгодишната класация на компанията за разработка на софтуер DataArt, базирани на статистиките от платформата Skillotron, чрез която софтуерни специалисти от различни части на света могат да тестват своите умения и знания.
В статистиките са включени над 15 000 участника от общо 74 държави, представители на които са били активни потребители в игровата платформа Skillotron.

Hadoop: Обработка на Big Data
11 Февруари 2019 IC Academy

Hadoop e платформа с отворен код за обработка на голям брой данни между група сървъри. Hadoop може да поддържа приложения, които работят с данни в размер на ексабайти. В обучението ще придобиете знания за Hadoop платформата и неговата екосистема.

Дизайн на бази данни и SQL
11 Февруари 2019 IC Academy

Повечето технически и бизнес данни са съставени от многобройни таблици с взаимоотношения. Бази данните предлагат надеждно съхранение и сигурност. В курса ще научите за понятията и дизайн на релационните системи за управление на бази данни и ще се запознаете с SQL.

Програмиране на С за начинаещи
11 Февруари 2019 IC Academy

Искате да научите С. Запишете се в групата за обучение и усвоете необходимите ви знания.

Курс Програмиране на Go, Въведение
11 Февруари 2019 IC Academy

Go е програмен език с отворен код, разработен от Google, направен да създава софтуерни системи с различна трудност.

Курс Full-Stack Developer
11 Февруари 2019 IC Academy

Курс „Full-Stack Developer“ за начинаещи е предназначен да ви подготви за кариера като един от най-търсените специалисти за разработка на уеб системи.