Вече може да добавяте карти за достъп в приложението Huawei Wallet
14 Август 2023 All Channels Communication Group

Днес в много съвременни сгради и пространства достъпът се осъществява с помощта на доближаването на карта до съответната четяща област за отваряне на врата или бариера.

Изкуственият интелект вече е част от живота ни – дори и да не го знаем!
10 Август 2023 Chapter4 Communications Bulgaria

Има много виждания и спекулации относно изкуствения интелект. Много от тях рисуват плашеща картина на бъдещето, но изкуственият интелект (ИИ) вече е част от нашето ежедневие – и то към момента не като заплаха, а като полезно улеснение за живота ни.

Защо дигиталната трансформация е необходимост за МСП?
7 Август 2023 V+O Communication

Пандемията действително ускори използването на дигитални продукти и услуги от страна на крайните потребители, което доведе до необходимостта за малките и средните предприятия (МСП) да предприемат дигитална трансформация, за да гарантират своите растеж и конкурентоспособност. Разберете за някои от най-съществените предимства на дигиталната трансформация и как можете да я приложите в своя бизнес.

Microsoft Inspire: Ускоряване на трансформацията на изкуствения интелект чрез партньорство
24 Юли 2023 myPR

Microsoft Inspire е възможност да се признае ролята на партньорите за успеха на клиента и да се споделят нови възможности и начини за взаимодействие с продуктите на Microsoft.

Как изкуственият интелект може да вкуси и помирише напитки?

Миналата седмица се появи новината, че се е родила първата в света енергийна напитка, разработена изцяло от изкуствен интелект в сътрудничество с водещ унгарски производител на енергийни напитки.

Schneider Electric представи първия в сектора безплатен въглероден калкулатор за по-добро разбиране на цялостния екологичен отпечатък на центровете за данни

Инструментът помага да се оцени общият въглероден отпечатък (обхвати 1, 2 и 3) за всички емисии по цялата верига на стойността, включително косвените емисии.

Световна сензация – изкуствен интелект разработи и опита първата си енергийна напитка

Изкуственият интелект може да революционизира света на енергийните напитки – той не само разработи перфектната според него рецепта, но я и опита.

Careershow