Acronis предоставя на партньорите си #CyberFit Academy
20 Октомври 2020 Acronis България

Новите курсове за обучение и сертифициране помагат на партньорите да изградят технически и търговски опит в областта на киберзащитата

Българската платформа nPloy преобразява местния пазар на труда
20 Октомври 2020 myPR

За една година българската мрежа за създаване на професионални връзки даде възможност на над 150 компании да открият мечтаните служители.

Финтех компаниите, част от Програмата за иновации на Visa в България, представиха своите иновативни решения на Demo Day
20 Октомври 2020 AMI Communications

Десет стартъпа демонстрираха своите постижения по време на технологичния форум DigitalK

Програмата за иновации на Visa в България (Visa Innovation Program), реализирана в сътрудничество с Eleven Ventures, организира първия си Demo Day като част от тазгодишния DigitalK. Събитието се проведе през втория ден на един от най-големите технологични форуми в региона на Югоизточна Европа.

Състезанието по програмиране DataArt Proggy-Buggy ще се проведе на 24 октомври
15 Октомври 2020 DataArt България

Първото по рода си международно състезание по програмиране, насочено към професионалисти и ентусиасти, ще се проведе на 24 октомври, като тази година инициативата ще се проведе изцяло онлайн.
Proggy-Buggy е блиц състезание, което по забавен и динамичен начин ще предизвика участниците да решат 13 задачи в сферата на програмирането в рамките на 42 минути.

Новите бизнес предимства са надеждна свързаност и киберсигурност
14 Октомври 2020 Acronis България

Създателите на криптовируси печелят милиони, всеки ден се появяват над 400 000 нови вида зловреден софтуер

Lidl Plus – първото мобилно приложение за лоялност на Lidl e вече в България
14 Октомври 2020 myPR

Специални оферти, атрактивни отстъпки и още много предимства – всичко на едно място в телефона на клиента и по всяко време предлага Lidl Plus – първото мобилно приложение за лоялност на Lidl.

Новата версия на Acronis Cyber Infrastructure с подобрена киберзащита е вече на пазара
13 Октомври 2020 Acronis България

Acronis, глобален лидер в киберзащитата, пусна на пазара Acronis Cyber Infrastructure 4.0– важен ъпдейт на софтуерното инфраструктурно решение на компанията. С повече от 350 нови възможности и подобрения, актуализацията помага на партньорите и крайните потребители на Acronis да подобрят поведението и управляемостта на своята инфраструктура, като същевременно засилват сигурността на данните си.