Дени Роял е новият вицепрезидент на отдел Дизайн в МенторМейт

МенторМейт представя новия си вицепрезидент

Аcronis подобрява киберзащитата, като превръща традиционните методи за създаване на резервни копия и защита на данни в остарели за времето си.
21 Октомври 2019 Acronis България

Интегрираната памет от решения осигурява пълна защита на гранични, крайни и средни центрове за мобилни данни

Acronis Global Cyber Summit поставя началото на революцията в киберзащитата
16 Октомври 2019 Acronis България

Традиционното създаване на резерни копия и защита на данните са остарели; бъдещето изисква съвременни решения за киберзащита, които ще се занимават с безопасността, достъпността, поверителността, автентичността и сигурността (SAPAS) на данни, приложения и системи

Acronis ще инвестира $10 милиона в програма за стимулиране на доставчици на услуги
10 Октомври 2019 Acronis България

Скорошно финансиране позволява на Acronis да подкрепи доставчиците на услуги, помагайки им да увеличат приходите си с нови модерни услуги за киберзащита

Нов български софтуер автоматизира HR процесите на малките и средните предприятия
3 Октомври 2019 myPR

3/4 от заетите в България работят в малки и средни предприятия*, които са гръбнакът на икономиката. Все повече от тези фирми срещат проблем с намирането, развитието и задържането на кадри и поставят като основен бизнес приоритет управлението на човешкия капитал.

DataArt обяви пускането на SkinCareAI – мобилно приложение, откриващо ранни признаци на меланом
2 Октомври 2019 DataArt България

DataArt обяви пускането на SkinCareAI - прототипно приложение, което анализира изображения на кожата, за да открие ранни признаци на меланом (вид кожен рак).
Използвайки най-новите постижения в областта на машинното обучение (ML), SkinCareAI е в състояние да извлече информация от огромна база данни, използвайки ML алгоритми за ранно откриване на меланом.

Acronis и Advantech подписват глобално споразумение за дистрибуция за по-високо ниво на IoT киберзащита
1 Октомври 2019 Acronis България

Acronis, световният лидер в киберзащитата, обяви подписването на ново глобално споразумение за дистрибуция с Advantech Co. Ltd., новатор в развитието на интелигентните системи.