Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4
25 Юли 2019 myPR

Състезателят ще ползва мобилно приложение за сигурност в планината

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците
22 Юли 2019 DataArt България

DataArt, глобалната технологична компания, която проектира, разработва и поддържа персонализирани софтуерни решения, обяви, че инструментът Atlas Framework, разработен от компанията, ще бъде достъпен като проект с отворен код в GitHub под лиценз Apache 2.0. Това означава, че интеграцията с облака ще е значително по-бърза и по-ефективна и че бизнес решенията могат да бъдат реализирани в много по-кратки срокове.
Отварянето на кода на Atlas Framework от страна на DataArt означава, че на разработчиците на .NET решения вече няма да се налага да отделят време и ресурси за проучване, подбор, внедряване, интегриране и фини настройки на набор от основни инфраструктурни инструменти.

ЕРАТА НА РЪКОВОДЕНИТЕ ОТ ДАННИ СПОРТОВЕ: ACRONIS СИ ПАРТНИРА С ИТАЛИАНСКИЯ ФУТБОЛЕН КЛУБ ИНТЕР
22 Юли 2019 Acronis България

Интер избира Acronis за свой Официален партньор за киберзащита, за да осигури пълна киберзащита за своята ИТ инфраструктура

Acronis представя лесна, ефективна и сигурна киберзащита за SAP HANA
11 Юли 2019 Acronis България

Сега вече потребителите могат да архивират цели SAP HANA бази данни и да възстановят критична за бизнеса информация само за няколко минути.

Apple Pay вече е достъпен и за клиентите на FlixBus в България: Лесен, сигурен и поверителен начин на плащане
26 Юни 2019 myPR

FlixBus продължава своя иновативен подход: Глобалният доставчик на автобуси на дълги разстояния от днес предлага на своите клиенти Apple Pay, който трансформира мобилните плащания с лесен, сигурен и поверителен начин на плащане, който е бърз и удобен. 

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма
24 Юни 2019 DataArt България

DataArt, глобалната технологична компания, която проектира, разработва и поддържа индивидуални софтуерни решения, обяви партньорството си с Venza, водеща компания в областта на защитата на данните и регулацията в сектора на туризма и хотелиерството.
Venza ще използва опита на DataArt при изпълнението на следващата фаза от разработването на регулаторната технологична платформа „PEAK”. Това е система, предлагана от Venza, която осигурява сигурност, тестове срещу проникване, PCI-DSS одити и обучение за съответствие.

Acronis Foundation открива ново училище в Нуево Чимботе, Перу
20 Юни 2019 Acronis България

Шестото училище е открито след стартирането на School Initiative program през 2018 г.