Acronis става официален партьор за киберзащита на Атлетико Мадрид
10 Юни 2020 Acronis България

Испанският професионален футболен клуб ще използва услугите Acronis Backup, Disaster Recovery и File Sync and Share, за да защити чувствителните си данни и да оптимизира бизнес процесите си.

Неограничено забавление с VOYO.BG вече и в Huawei AppGallery

Oнлайн магазинът за приложения на Huawei – AppGallery, представя все по-интригуващи глобални и локални предложения в своето портфолио, с което печели още по-голямо доверие от своите потребители. Доказателство за това е фактът, че активните потребители на AppGallery за месец април 2020г. се е увеличил три пъти, в сравнение със същия период през 2019г. до внушителната цифра от 625 113 потребителя.

Acronis влиза в официално партньорство с Асочационе Спортива Рома
29 Май 2020 Acronis България

Acronis, световен лидер в киберзащитата, обяви официално партньорство с италианския професионален футболен клуб Асочационе Спортива Рома. Съгласно споразумението, Acronis ще предоставя решения, базирани на изкуствен интелект (AI) и машинно самообучение (ML) за обработка на футболни данни с цел оптимизиране на играта и бизнес процесите, както и решения за киберзащита.

Esri предоставя безплатен достъп до ГИС софтуер и обучение в подкрепа на хора, останали без работа заради пандемията
27 Май 2020 Monika Donkina

Програмата има за цел да допринесе за повишаване на квалификацията на повече хора и за успешното им реализиране на пазара на труда в съвременните условия.

Ново изследване показва, че сигурността е най-търсената нова услуга, която клиентите търсят от доставчиците на управлявани услуги
21 Май 2020 Acronis България

Acronis, световен лидер в киберзащитата, обяви резултатите от ново проучване, проведено от Omdia (бившата Ovum), което показва, че най-търсената услуга, която клиентите търсят от доставчиците на управлявани услуги (MSP), е сигурност.

Ново от Алтерко Роботикс: MyKi Tcam, смарт камера, измерваща телесна температура за 0.5 секунди

Новият продукт е цялостно решение за превенция на епидемии, включващо скрининг на телесната температура и интелигентна система за предупреждение

Nokia 3.2 е поредният смартфон на марката, който получава Android 10
15 Май 2020 Grayling Bulgaria

HMD Global обяви, че Nokia 3.2 е поредният модел на бранда, който вече получава Android 10. Това означава, че до момента десет от моделите на нашия пазар вече са получили най-новата версия на операционната система от появата ѝ.