Huawei представя нови възможности за разработчиците по време на водещата конференция за игри Nordic Game

Huawei, водеща световна технологична компания продължава участието си на международни събития с Nordic Game - традиционно изложение и търговска конференция, посветени изцяло на гейминг индустрията в Северна и Централна и Източна Европа.

DataArt ще си партнира със Stripe с цел подобряване на финансовата инфраструктура за клиентите
13 Май 2022 DataArt България

DataArt, глобална технологична компания, която проектира, разработва и поддържа софтуерни решения, обяви стратегическо партньорство със Stripe, платформа за финансова инфраструктура за бизнеса. Партньорството е насочено към разработка на софтуерни решения за подобрени разплащания за клиентите на двете компании.

Дигиталните портфейли значително понижават разходите на потребителите за трансгранични преводи
12 Май 2022 myPR

Норвежката платформа за мобилни разплащания Settle изпълнява трансгранични преводи до 18 пъти по-евтино от традиционните финансови оператори

Microsoft Security обявява нови мулти-облачни възможности
10 Май 2022 myPR

Майкрософт обяви нови решения, които могат да помогнат на потребителите да подобрят своята видимост и контрол сред множеството доставчици на облачни услуги, работното натоварване, различните устройства и цифровата идентичност – всичко това от централизиран модел на управление.

Актуална информация от Microsoft по повод Световния ден на паролата
9 Май 2022 myPR

Никой не обича паролите, защото са не само неудобни, но и основна цел за редица атаки. Въпреки това обаче, години наред именно те са най-важният слой за защита за всичко в дигиталния ни живот – от имейл до банкови сметки, колички за пазаруване и видео игри.

Предстоящо практическо обучение за работа с водещата BI платформа Tableau

Тим ВИЖЪН България ще проведе поредно издание на практическото си обучение "Основи на работата с Tableau" в интервала от 18 до 20 май 2022 г. Обучението се провежда успешно вече над 6 години и запознава участниците с функционалните възможности и добрите практики за работа с Tableau - една от водещите платформи за бизнес анализи в света.

Tableau – 10 години лидер сред системите за анализ

Водещото аналитично решение Tableau за десета поредна година е сред Лидерите при платформите за бизнес анализи според независимата международна класация Gartner Magic Quadrant for Analytics & Business Intelligence Platforms.