Acronis стана официален партньор за киберзащита на американския отбор по бейзбол San Diego Padres
14 Януари 2020 Acronis България

Acronis, световният лидер в киберзащитата, обяви технологично си партньорство с американския професионален отбор по бейзбол, San Diego Padres. Съгласно многогодишното споразумение, Acronis ще предоставя иновативни решения за киберзащита, предназначени за защита на данните и за оптимизиране на работните потоци от данни, с цел подобряване ефективността на екипа.

Футболният клуб Liverpool си партнира с Acronis за кибер архивиране и съхранение на данни
19 Декември 2019 Acronis България

Acronis, световният лидер в киберзащитата, обяви многогодишно партньорство с футболния клуб Liverpool, ставайки официален глобален партньор на клуба за кибер архивиране и съхранение.

Нова платформа за споделено пътуване FlixCar стартира във Франция
19 Декември 2019 myPR

Глобалният доставчик на мобилност FlixMobility с марките си FlixBus и FlixTrain направи пътуването лесно, удобно и достъпно след старта си през 2013 г.

Как изкуственият интелект на Microsoft подобрява работното място
19 Декември 2019 Acta Verba

Microsoft отбеляза голямо технологично постижение през 2018 г., като създаде изкуствен интелект (AI), чийто превод от китайски на английски език не се различаваше от човешкия.

Предстои „Часът на програмирането“ (Hour of Code) – научно-технологична работилница
11 Декември 2019 Acta Verba

На 14 декември (събота) от 11:00 до 13:00 ч. в Училищна Телерик Академия ще се проведе безплатна технологична работилница по повод международния ден „Часът на програмирането“ (Hour of Code).

Acronis придобива 5nine, за да добави унифицирано управление на облака и инструменти за сигурност към портфолиото си
10 Декември 2019 Acronis България

Acronis, световният лидер в киберзащитата, обяви придобиването на 5nine, глобален доставчик на решения за управление и сигурност на облака на Microsoft Hyper-V и Azure. Като част от споразумението, 5nine ще стане изцяло дъщерно дружество на Acronis.

Изкуствен интелект ще бори киберпрестъпленията в Европа
4 Декември 2019 Ardency Consulting

Днес EURid, организацията с нестопанска цел, на която Европейската комисия делегира управлението на домейна от най-високо ниво .eu.официално стартира Система за предвиждане на злоупотреби и ранно предупреждение (Abuse Prediction and Early Warning System – съкр. APEWS), разработвана в продължение на години от EURid в партньорство с Университета от Льовен (Белгия).