Коронавирусът поставя на проверка сигурността при работа от вкъщи
18 Март 2020 Acronis България

Тъй като властите по целия свят работят за овладяване на смъртоносния коронавирус и се опитват да спрат разпространението му, въведените ограничения за пътуване карат много организации да преосмислят своята дейност. Вместо да пътуват до регион, където всички пътници от техния полет на връщане може да бъдат поставен под карантина, мнозина разчитат на видеоконференции, синхронизиране и споделяне на файлове и други решения за отдалечена работа, за да продължат работата си. В Китай, където болестта започна и където политиките за отдалечена работа са необичайни в исторически план, видео услугата, използвана от компании за конферентни разговори Zoom, отбеляза само за 1 ден увеличаване броя на изтеглянията с 15%.

Световният лидер по киберзащита Acronis назначава ветерана в областта на сигурността René Bonvanie за председател на Борда
12 Март 2020 Acronis България

Технологичният лидер от глобалната компания Palo Alto Networks ще помогне да бъде прокарана стратегията за киберзащита на Acronis в целия корпоративен сектор

Huawei ID получи Европейският печат за неприкосновеност на личния живот за Европа и ЕИЗ

Aspiegel Limited, дъщерна фирма на Huawei Technologies Cooperatief U.A (Холандия), получи Европейски печат за неприкосновеност на личния живот (EuroPriSe) за услугата HUAWEI ID в рамките на Европейския съюз (EU) и Европейска икономическа зона (EEA).

Българска софтуерна компания с международна награда за иновации в Германия!
20 Февруари 2020 "3G&R" PLtd

RoboBIZZ - 1ST PLACE IN CATEGORY "BEST INNOVATION", ECOMMERCE EXPO BERLIN 2020

Актуализирането до Android 10 ПРАВИ ПРОБЛЕМИ НА НЯКОИ SONY СМАРТФОНИ
12 Февруари 2020 sportenmagazin

Новата версия на Android 10 вече е факт и много смартфони се радват на новите му функции. Оказва се обаче, че наред с положителните, операционната система има своите недостатъци, особено за някои смартфони на Sony.

Можем ли да се доверим на онлайн системата за счетоводно обслужване
7 Февруари 2020 PromoPointbg.com

За никого не е тайна, че в съвременния свят все по-голяма част от хората в обществото са привърженици на дистанционния тип обслужване.

9 технологични прогнози за финасовия сектор
6 Февруари 2020 DataArt България

Дигиталната трансформация набира скорост, което неминуемо ще окаже влияние върху финансовия сектор. Технологии като изкуствен интелект (AI), роботизирана автоматизация на процеси (RPA) и анализи на големи масиви от данни ще заменят традиционните банкови системи, които или вече не работят, или работят бавно и неефективно.