Acronis става официален партньор за архивиране и съхранение на дани на футболния клуб Манчестър Сити
26 Ноември 2018 Acronis България

Acronis, глобален лидер при хибридни облачни решения, обяви глобално технологично партньорство с футболния клуб Манчестър Сити. Като част от партньорството, Acronis ще помогне на клуба да подобри и развие своите възможности за архивиране на данни и съхранение.

Dell EMC представя иновативна хибридна система и модерен център за съхранение на данни за VMware среди
21 Ноември 2018 All Channels Communication

Dell EMC, един от водещите доставчици на облачни услуги, обяви ключово допълнение към портфолиото и интеграциите си с VMware, създадено да помага на потребителите допълнително да автоматизират работата на модерния си център за съхранение на данни и хибридни облачни среди. Тези нови възможности позволяват на бизнеса да ускори иновациите, да опрости операциите и цялостно да ускори инициативите за ИТ трансформация.

Acronis взе наградата “2018 Gartner Peer Insights Customers’ Choice” за решения за архивиране и възстановяване на данни
20 Ноември 2018 Acronis България

Acronis, глобален лидер в кибер защитата и хибридните облачни решения , взе наградата“2018 Gartner Peer Insights Customers’ Choice” за решения за архивиране и възстановяване на данни.

Acronis помага на Williams да направи печалби с кибер защита, чества нови партньорства с водещи спортни отбори
20 Ноември 2018 Acronis България

Acronis, глобален лидер при кибер защита and хибридни облачни решения в момена честваща своята 15-та годишна, днес обяви, че успешно е формирала множество технологични партньорства, както мотоспорт, така и с футболни отбори тази година, с почти половен петабайт спортни данни, сега защитени от загуба на данни и рансъмуер атаки.

Българските граждани ще вземат международно признати изпити на майчиния си език
16 Ноември 2018 5W Communications

От 1 ноември гражданите на България имат възможността да вземат изпитите за Microsoft Office Specialist на български език, което улеснява процеса на придобиване на тези световно признати сертификати за цифрова грамотност

Софтуерът Dell EMC Cyber Recovery предоставя най-новата защита на данните срещу кибер атаки
13 Ноември 2018 All Channels Communication

Нов софтуер и услуга помагат на потребителите да защитят важната си информация от злонамерени кибер атаки

DataArt спечели престижното международно състезание Malta Blockchain Summit Hackathon
9 Ноември 2018 DataArt България

Eкип от iGaming дивизията към компанията беше класиран на първо място в престижното международно състезание Malta Blockchain Summit Hackathon. Събитието се състоя през ноември 2018 г. и представлява най-мащабното състезание в сферата на блокчейн.