Acronis представя лесна, ефективна и сигурна киберзащита за SAP HANA
11 Юли 2019 Acronis България

Сега вече потребителите могат да архивират цели SAP HANA бази данни и да възстановят критична за бизнеса информация само за няколко минути.

Apple Pay вече е достъпен и за клиентите на FlixBus в България: Лесен, сигурен и поверителен начин на плащане
26 Юни 2019 myPR

FlixBus продължава своя иновативен подход: Глобалният доставчик на автобуси на дълги разстояния от днес предлага на своите клиенти Apple Pay, който трансформира мобилните плащания с лесен, сигурен и поверителен начин на плащане, който е бърз и удобен. 

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма
24 Юни 2019 DataArt България

DataArt, глобалната технологична компания, която проектира, разработва и поддържа индивидуални софтуерни решения, обяви партньорството си с Venza, водеща компания в областта на защитата на данните и регулацията в сектора на туризма и хотелиерството.
Venza ще използва опита на DataArt при изпълнението на следващата фаза от разработването на регулаторната технологична платформа „PEAK”. Това е система, предлагана от Venza, която осигурява сигурност, тестове срещу проникване, PCI-DSS одити и обучение за съответствие.

Acronis Foundation открива ново училище в Нуево Чимботе, Перу
20 Юни 2019 Acronis България

Шестото училище е открито след стартирането на School Initiative program през 2018 г.

Технологичната общност в Бълагрия се събра на SQL Server 2019 Discovery Day за четвърта поредна година
19 Юни 2019 myPR

На 13-ти юни се проведе SQL Server 2019 Discovery Day – традиционна среща на експертите в сферата, органзирана от Инспирит и SQL Master Academy.

Gen-D - платформа, която ще ускори реформите в цифровото образование в региона
18 Юни 2019 myPR

Програмата "Gen-D - изграждане на цифрово бъдеще", реализирана от "Propulsion" с подкрепата на Microsoft, стартира днес с цел да допринесе за цифровата трансформация в образованието в България и други страни, участващи в програмата. В съответствие със стратегическите рамки, насочени към развитието на цифровото общество в България, сътрудничеството в рамките на Gen-D ще представлява ресурс за преподаване и обучение по информатика.

Софтуерната компания ERP.BG с награда за принос в IT образованието
17 Юни 2019 AVS Agency

Компанията има дългосрочната политика за партньорство с българските университети и развитие на образованието по информационни технологии