Премиерата на SONY PLAYSTATION 5 може да бъде отложена.
19 Март 2020 sportenmagazin

Премиерата на дългоочакваните наследници на Sony PlayStation 4 и Xbox One ще бъде игралното събитие на годината. И двете конзоли ще влязат в продажба през сезона на ваканциите в края на 2020 година. Въпреки това вече има съобщения, че Sony иска да пусне PlayStation 5 за първи път само за няколко седмици. За разлика от тях се очаква Microsoft да пусне Xbox One 2 на E3 2020, като събитието за игри предстои през юни. Плановете на Sony вероятно ще се променят.

Panasonic получи престижни награди iF Design Award 2020
17 Март 2020 myPR

Panasonic получи iF DESIGN AWARD 2020 – престижната световна награда за дизайн – за 14 свои продукта и проекта, включително високоговорител, камера, слушалки, телевизор, грамофон, концепция и др.

Tenda обяви локална наличност на 4G680 4G LTE рутер
11 Март 2020 myPR

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на 4G680 за българския пазар. Устройството представлява 4G LTE рутер с най-новата LTE технология и се предлага на цена от около 130 лв. с включен ДДС и 24-месечна гаранция от официалния дистрибутор Most Computers.

TP-Link пуска на българския пазар две нови иновативни устройства: достъпният рутер Archer AX10 и революционния Archer AX50
10 Март 2020 Smart Point Consulting

София, 10 март 2020 - TP-Link®, водещ световен доставчик на мрежови продукти за крайни потребители и бизнес клиенти, пуска на българския пазар две нови устройства: достъпния Wi-Fi 6 рутер, Archer AX10 и Archer AX50, първият рутер AX3000, който предлага топ технологията Wi-Fi 6 Gig +.

Завладяващ външен вид и богатство от функции MMD представя монитора Philips 346P1CRH

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви пускането на 34-инчовия (86,36 см) Philips 346P1CRH LCD монитор.

Lanberg: WiFi безжична външна камера
6 Март 2020 myPR

Полският бранд Lanberg, част от портфолиото на компанията Impakt, която вече присъства на българския пазар с марки като Genesis, Fury и Ugo, анонсира нов модел WiFi камера под моделното наименование SM01-OCB20. Устройството е предназначено за универсална употреба и предлага лесна инсталация. Производителят е оборудвал камерата с магнитен държач, така че да може да се монтира върху различни повърхности в дома, а и извън него, без пробиване или използване на двойно залепваща лента.

Huawei представи обновения HUAWEI MateBook X Pro и HUAWEI MateBook D, които ще се появят и на българския пазар по-късно през годината

Новият Ultra FullView лаптоп дава нова дефиниция на
мобилната интелигентност и свързаност