ADATA с 6 награди от Red Dot Design Awards
8 Април 2022 myPR

Тайванският производител на памети и сторидж решения ADATA Technology бе отличен с шест награди за продуктов дизайн Red Dot за 2022 г., с което отбелязва личен рекорд по брой спечелени отличия в рамките на една година от престижния конкурс.

ASAP и QSAN в ново стратегическо партньорство
5 Април 2022 ASAP

Компанията ASAP, открояващата се със своите персонализирани и иновативни услуги встъпи в ново стратегическо партньорство с QSAN - световен лидер в сферата на решения за съхранение и защита на данни.

Стартира третото издание на Huawei Smartphone Film Festival за късометражни филми, заснети с Huawei P50 Pro

След две изключително успешни издания на Huawei Smartphone Film Festival организаторите на Международния кино-литературен фестивал CineLibri, съвместно с HUAWEI и с медийната подкрепа на АртАкция, обявяват старт на набирането на кандидатури за тазгодишното, трето поред издание!

MSI пуска нови Business & Productivity лаптопи с 12-то поколение процесори Intel® Core™

MSI, световен лидер в геймърския хардуер и иновативните бизнес решения, обяви нови бизнес лаптопи от сериите Summit, Prestige и Modern с 12-то поколение процесори Intel® Core™.

Най-продаваният геймърски монитор на AOC става още по-бърз
22 Март 2022 PR People Bulgaria

Доказаните G2 модели на AGON by AOC вече поддържат 165 Hz

Genesis Thor 660 – безжична механична TKL клавиатура
21 Март 2022 myPR

Най-новото попълнение в продуктовата гама на Genesis е Thor 660 - механична TKL клавиатура с двоен режим на свързване (кабелно и безжично през Bluetooth).