Увеличена продуктивност и конфиденциалност в едно: MMD пуска новия Philips 242B1V

MMD, водещ специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви новия 24” (23,8" / 60,5 см диагонал) LCD монитор Philips 242B1V. Проектиран, за да помогне на професионалистите да увеличат своята продуктивност, докато защитава чувствителните данни и съдържание от любопитни очи, новият модел идва с Full HD резолюция (1920 x 1080) и SmartImage, за да осигури най-доброто представяне на изображения и видео.

AOC разширява портфолиото от бизнес монитори с десет нови модела от серията P2

Във времената на нарастващо търсене на монитори с по-голям размер, подобрена свързаност и качество на изображението, специалистът при дисплеите AOC обяви новата серия от монитори P2 за професионални потребители.

XPG и ADATA модул памети постигнаха овърклокинг на 5000MHz
26 Май 2020 myPR

ADATA Technology обяви, че нейната XPG овърклокинг лаборатория XOCL, в сътрудничество с MSI, е овърклокнала SPECTRIX D50 и D60G 32GB RGB DDR4 модули памет до честота от 5000MHz на Intel® Z490 платформа.

ADATA представи новите FALCON и SWORDFISH PCIe SSD дискове
20 Май 2020 myPR

Тайванският технологичен производител ADATA Technology обяви пазарния дебют два нови SSD диска. FALCON и SWORDFISH са M.2 2280 устройства, базирани на 3D NAND памет, с поддръжка на PCIe Gen3x4 интерфейс и според компанията предлагат отлична производителност и надеждност.

Thor 420 - новата гейминг клавиатура от Genesis
19 Май 2020 myPR

Полският бранд Genesis, част от портфолиото на компанията Impakt, която вече присъства на българския пазар с марки като Lanberg, Fury и Ugo, анонсира своята най-нова премиум гейминг клавиатура Thor 420.

TP-Link пуска на местния пазар RE505X - нов усилвател на сигнала с AX технология и разширено Wi-Fi 6 покритие
16 Май 2020 Smart Point Consulting

TP-Link лансира в България първият Dual-Band Gigabit AX1500 усилвател на сигнала с Wi-Fi 6 технология - RE505X. Моделът се базира на най-новата безжична технология Wi-Fi 6, като по този начин предлага по-голяма скорост за сърфиране, по-голям капацитет и намалява претоварванията в мрежата. Wi-Fi 6 позволява да се елиминират зоните без Wi-Fi сигнал и позволява на потребителите да се радват на мрежата на бъдещето с по-бързи скорости за качване и сваляне, както и възможност за свързване на множество устройства едновременно.

Покажи въображение в предизвикателство #SpeakImagination и спечели Huawei P40 Pro

Серията Huawei P40 е създадена с идеята да провокира артистичното въображение и от днес Huawei дава възможност на своите фенове да се пренесат във виртуален свят и да използват безграничните възможности на своето въображение в новия конкурс „Speak Imagination”. Той кани потребителите да се включат в процеса на създаване на истинска реклама на Huawei P40 Pro, а най-добрите 4 истории от България, Австрия и други държави в Европа ще бъдат наградени с флагмана Huawei P40 Pro. Най-оригиналните 4 истории в България ще получат Huawei Мini Speaker.