Пълното портфолио от лаптопи ThinkPad вдъхновява за производителност и гъвкавост в бизнеса
15 Март 2022 All Channels Communication

Днес Lenovo обяви най-новите попълнения в портфолиото на ThinkPad: X13 и X13 Yoga Gen 3, както и обновените лаптопи от серия ThinkPad L трето поколение с подобрени функции за сътрудничество и свързване.

Популярната петъчна игра в мобилното приложение на Yettel се завръща с атрактивни изненади
11 Март 2022 d:istinkt

​​​​​​​Обичаната от мнозина петъчна игра в мобилното приложение Yettel Bulgaria се завръща с ново име и още по-атрактивни изненади.

С „Петък с Yettel“ потребителите имат възможността всеки петък да опитат късмета си и да спечелят мегабайти и атрактивни отстъпки от онлайн магазина на Yettel.

Tenda анонсира MW5s за българския пазар
9 Март 2022 myPR

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на MW5s 2-pack. Меш системата се състои от 2 модула и осигурява сумарно WiFi покритие на площ до 230 кв.м.

AOC започва партньорство с Riot Games
4 Март 2022 PR People Bulgaria

AGON by AOC разкрива първия в света официален League of Legends геймърски монитор: AGON PRO AG275QXL

Huawei с ексклузивни оферти за дамите до 10 март

Оторизираният онлайн магазин на Huawei – huaweistore.bg, предлага няколко ексклузивни оферти със срок до 10 март, които комбинират продукти, специално насочени към дамската аудитория.

Твърдият диск Western Digital Ultrastar DC HC560 с обем 20TB вече се предлага в България

Българската фирма „АДСИС“ ЕООД, която повече от 20 години доставя модерни сървъри и системи за съхранение на данни, обяви, че вече разполага на склад с най-големия модел твърд диск от серията Ultrastar DC HC560 на Western Digital, който предлага внушителните 20TB за запис на данни.

MSI спечели сърцата на читателите на престижното издание PCMAG

Тайванската технологична компания MSI е големият победител в наградите Readers’ Choice 2022 на престижното издание PCMag.