Samsung разкрива нов преносим SSD диск T5 EVO с 8 TB капацитет и компактен дизайн
14 Ноември 2023 better. gaming agency

Samsung Electronics Co., Ltd., световен лидер в съвременната технология на полупроводниците, днес разкри T5 EVO, лек преносим твърдотелен диск (SSD) с капацитет до 8 терабайта (TB), което е най-големият капацитет в момента на пазара за преносими SSD дискове.

Genesis представи наследника на Thor 303 TKL
14 Ноември 2023 myPR

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своя нов модел компактна клавиатура, която се явява наследник на добре познатия Thor 303 TKL.

Новият монитор Philips 49B2U5900CH с Busylight индикатор и уеб камера съвместима с Windows Hello™ открива нови възможности за сътрудничество на работното място
9 Ноември 2023 Well Done Agency

Philips добавя нов монитор с впечатляващ набор от функции към продуктовата си B2B серия 5000 на 9-ти ноември 2023 г.

Дебют на U27G3X/BK и U32G3X/BK: AGON by AOC разкрива най-новите си 4K монитори за ежедневно съвършенство в гейминга
7 Ноември 2023 Well Done Agency

AGON by AOC – една от водещите световни марки за гейминг монитори1 и ИТ аксесоари – има удоволствието да представи два иновативни монитора, предназначени да подобрят ежедневното гейминг изживяване.

V-TAC Русе предлага осветителни тела от гипс
26 Октомври 2023 ФАШЪН.БГ ООД

Гипсът е предпочитан материал в декорацията на дворци и имения от стотици години. Въпреки това днес наблюдаваме нарастващ интерес към осветителните тела от гипс, защото те са екологични, нямат токсично покритие, и са безвредни за природата. Перфектни са за всякакъв тип помещения – дневна, детска стая, спалня, офис и т.н. Освен това поради естеството на материала повечето повреди възникнали при транспорт или монтаж могат лесно да бъдат отстранени.

Скандалното „обръщане“ на USB. Променящият всичко USB-C
19 Октомври 2023 better. gaming agency

USB е сигурно най-често срещаният тип конектор, който се използва за мишки, клавиатури, зарядни устройства и флаш памет, като е особено популярен за последното.

Schneider Electric издава първия за сектора си план за оптимизиране на центровете за данни с цел оползотворяването на потенциала на изкуствения интелект

Центровете за данни трябва да преустроят дизайна на своята физическа инфраструктура, за да отговорят на новите потребности в епохата на изкуствения интелект (ИИ)

Careershow