Lenovo представя нова генерация Legion 7 гейминг лаптопи с върхова производителност 

Новото поколение Lenovo Legion Slim 7i и 7 са най-добрите и мощни мобилни 16- инчови лаптопи в света. А
новите Lenovo Legion7i и 7 са най-мощните 16-инчови лаптопи в света.

Philips monitors ще присъства на ISE 2022 с решения за всички основни вертикални пазари
4 Май 2022 PR People Bulgaria

Мониторите Philips, които ще бъдат изложени на ISE 2022, предлагат висока производителност, прогресивно мислене и устойчиви функции за всякакви нужди

AOC пуска усъвършенстван монитор за многозадачна работа: ултраширокият 34”CU34P2C с 65 W USB-C
3 Май 2022 PR People Bulgaria

Специалистът при дисплеите AOC обяви 34” (86,4 cm) AOC CU34P2C, най-новото допълнение във върховата бизнес серия на марката P2.

DeepCool представя въздушните охладители серия AK400 и AK620 WH

DeepCool, глобална марка за проектиране и производство на високопроизводителни компютърни компоненти за ентусиастите по света, обяви серията AK400, която е наследник на AK, включваща популярния модел AK620.

С какво се различава геймърската клавиатура?
28 Април 2022 Netpeak

За много хора обикновената и геймърската клавиатура са едно и също нещо, но това съвсем не е така и в следващите редове ще разберем особеностите на gaming решенията. С какво се отличават и какви са характерните им особености? Какви видове има и техните различия?

За любителите на технологиите - високоефективни великденски подаръци на достъпни цени от Mercusys
21 Април 2022 3CON

Само няколко дни ни делят от Великденските празници, чудесна възможност да прекараме време със семейството и любимите хора, както и чудесна възможност да им покажем нашата признателност чрез желани и специални подаръци. Предлагаме ви няколко продукта за интелигентен и ефективен дом, с които може да изненадате своите приятели и близки - почитатели на технологиите. Подробна информация с технически параметри и визии може да откриете в прикачените файлове.

Mercusys® пуска в България своя нов флагман MR80X – мощен и достъпен Gigabit рутер с технология Wi-Fi 6
21 Април 2022 3CON

Нов мощен и достъпен модел рутер MR80X с технология Wi-Fi 6 вече е и на българския пазар. Флагманът MR80X е наследник на успешния модел MR70X, но предлага още по-висока производителност и комбинирани скорости до 3 Gbps за по-бързо сърфиране в мрежата, стрийминг и сваляне на музика, филми, едновременно.

Новият модел е съвместим с най-новите стандарти за свързване и идва в комбинация с красив и минималистичен дизайн. Обхватът му е много по-широк благодарение на 4-те антени с високо усилване, които подобряват стабилността на връзките, за да се възползват потребителите от силен Wi-Fi сигнал във всяко кътче на дома си.