Откриване на подслушвателни устройства

Ако се чувствате следени или подслушвани, то има един начин, чрез който да разберете това – детектор за подслушвателни устройства!

ADATA анонсира XPG SPECTRIX D60G
19 Април 2019 myPR

ADATA Technology обяви появата на своя нов DDR4 модел от гейминг бранда XPG. SPECTRIX D60G идва с уникален двоен RGB светлинен дизайн, който осигурява най-голямата RGB повърхност при модул паметите, като освен това има и широк честотен обхват от 3200 до 4133MHz с поддръжка на Intel® XMP 2.0 за любителите на овърклокинга.

Силата на докосването: MMD пуска интерактивния дисплей Philips 222B9T със SmoothTouch
18 Април 2019 PR People Bulgaria

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips за монитори анонсира пускането на модела Philips 222B9T – 22-инчов LCD монитор със SmoothTouch.

Как е разработена Time-of-Flight камерата, участваща в четворната Leica камера на Huawei P30 Pro

За нито един фен на мобилната фотография не е тайна, че P серията на Huawei от години определя стандартите в тази област. С появата на серията P9 и нейната двойна Leica камера получихме смартфон, способен на революционни за времето си снимки.

ADATA добавя нова USB памет с капацитет до 64GB
16 Април 2019 myPR

Тайванският производител на DRAM модули и NAND флаш продукти ADATA Technology анонсира ново попълнение към компактните си USB памети. 

Два нови монитора AOC, проектирани от Studio F. A. Porsche
12 Април 2019 PR People Bulgaria

Изключителният стил среща върховите технологии при дисплеите

Изцяло ново ниво на потапяне: MMD пуска 32“ 4K UHD геймърски монитор за конзоли Philips Momentum с Ambiglow
11 Април 2019 PR People Bulgaria

Амстердам, 11-ти април, 2019 г. – MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips за монитори, обяви пускането на новия Philips Momentum 326M6VJRMB – 32-инчов гейминг модел за конзоли. Той предлага безпрецедентно ниво на потапяне в действието за играчи със своята 4K UHD резолюция, 60 Hz честота на опресняване и Ambiglow технология, която разширява геймърското преживяване и извън екрана. В допълнение,