Mercusys® обяви локална наличност на флагмана MR50G AC1900 Dual Band Gigabit - един рутер с високоефективни функции, на достъпна цена
14 Юли 2020 Smart Point Consulting

Mercusys®, компания, специализирана в доставката на съвременни устройства, които формират основата на днешната онлайн свързаност, пуска на българския пазар новия си флагман, рутерът MR50G AC1900 Dual Band Gigabit, оборудван с технологии MU-MIMO, Smart Connect, Beamforming, родителски контрол и режим Access Point, на достъпна цена, за по-гладко и бързо сърфиране.

Sony Xperia 1 II вече се предлага във VIVACOM
10 Юли 2020 myPR

Sony Xperia 1 II има изящен 6.5-инчов 4K HDR OLED дисплей, със за съотношение 21:9 за изживяване като на кино, който прави цветовете още по наситени и живи. Високата производителност на модела се гарантира от мощния процесор Qualcomm Snapdragon 865 5G, в комбинация с 8 GB RAM памет и 256 GB вградена памет.

Motorola Edge и Motorola Edge+ са най-новите предложения от VIVACOM
9 Юли 2020 myPR

Най-новите предложения от Motorola – Motorola Edge и Motorola Edge+ вече се предлагат от VIVACOM. Motorola Edge е налична както онлайн на сайта на телекома, така и в магазините на цена от 33,98 лв. на месец с план Smart U, а Motorola Edge+ е на разположение на клиентите само в онлайн магазина на VIVACOM на цена от 71,98 лв. на месец с план Smart U.

Huawei започва продажбата на серията лаптопи Matebook в България

От 6 юли Huawei разширява портфолиото си от интелигентни продукти в България с още една категория – ултрапреносимите лаптопи от серията Matebook. Те ще се предлагат в търговските мрежи на Технополис, Техномаркет, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp, сред които Ardes.bg, Laptop.bg, Стантек , Жар Компютърс, Техмарт, Plesio, Ozone.bg и други.

Мобилните приложения на VIVACOM вече са налични в HUAWEI AppGallery

Oнлайн магазинът за приложения на Huawei – AppGallery, продължава разширяването на селекцията на най-любимите и най-полезните приложения, които са станали неизменна част от дигиталния лайфстайл на потребителя. Платформата предлага не само популярните приложения на глобално ниво, но и важни за клиентите качествени приложения на локално такова.

Philips monitors отвежда конзолния гейминг на следващото ниво с моделите 558M1RY и 278M1R

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips Monitors пуска два нови монитора Momentum, единият от които създаден в сътрудничество с Bowers & Wilkins.

AOC е #1 в света при геймърските монитори

AOC гордо анонсира водещата си роля на световния пазар при гейминг мониторите през първото тримесечие на 2020 г. Марката постига най-висок пазарен дял – 19,5% глобално, изпреварвайки конкурентите за второ поредно тримесечие (IDC Gaming Tracker Q1 2020).