Новият Nokia 5710 XpressAudio: 4G телефон с вградени безжични слушалки
26 Август 2022 Grayling Bulgaria

Моделът, който е достоен наследник на серията XpressMusic, се предлага с подвижни безжични слушалки, които се съхраняват и зареждат в самия телефон.

Brother сочи самотаксуването като ключ към по-доброто клиентско изживяване в търговията на дребно

За да подобрят изживяването на клиентите и да увеличат ефективността, търговците на дребно се обръщат към технологиите. Японската компания Brother проучва как самотаксуването (SCO) и технологията за пазаруване и сканиране трансформират нашето пазарно поведение.

ADATA анонсира LEGEND 960 PCIe Gen4 x4 M.2 2280 SSD
26 Август 2022 myPR

Technology обяви пазарния дебют на своя нов PCIe Gen4 x4 M.2 2280 SSD диск. LEGEND 960 предоставя подобрено ниво на производителност за усъвършенствани дизайнерски приложения като 3D анимация, дизайн на игри, виртуално изкуство, създаване на съдържание и други.

Samsung Electronics представя високопроизводителния 990 PRO SSD, оптимизиран за гейминг и творчески приложения
25 Август 2022 Chapter 4

Високата скорост на 990 PRO намалява времето за зареждане и увеличава риспонса на играта, а решенията му за термоконтрол поддържат устройството при оптимална температура за непрекъсната игра

Porsche Design и AGON by AOC разкриват нов гейминг монитор - PD27S

Печелещ награди дизайн в комбинация с геймърски характеристики

Шикозната серия V5 на AOC вече включва USB-C монитори с вградена уеб камера

Специалистът при дисплеите AOC обяви три нови мултифункционални монитора от своята серия V5, насочени към домашните офис потребители и студенти, които искат да обновят оборудването си преди новата учебна година.

Атрактивни промоции на фотографските модели на Huawei през август и в деня на фотографията – 19 август
19 Август 2022 All Channels Communication Group

19 август е приет за Световен ден на фотографията, посветен на фотографията като изкуство, както и на споделянето на нашите незабравими моменти в снимки.