Dual-View видео режимът на камерата на Huawei P30 и P30 Pro вече е наличен за България
14 Май 2019 myPR

Иновативният split-screen режим ще позволи на потребителите да развихрят своята креативност

ADATA стартира онлайн активности по случай рождения си ден
6 Май 2019 myPR

Тайванската компания производител на DRAM модули, NAND флаш продукти и мобилни аксесоари ADATA стартира кампания с промоционални оферти и игра с разнообразни награди, с която отбелязва своя 18-и рожден ден. Активностите ще продължат до началото на месец юни.

Nokia True Wireless Earbuds вече са налични в България
6 Май 2019 Grayling Bulgaria

Отвори, докосни, слушай. Истинските безжични слушалки Nokia съчетават лекота, комфорт и елегантен дизайн. Без усилие ги свързвате с телефона си, за да слушате музика, без да се налага да използвате кабели. Когато приключите, ги поставете в стилния калъф, където се зареждат за следващия път.

Brother съветва как да се справите с шума в офиса

Сентенцията, че тишината е злато, е колкото банална, толкова и вярна. Това с особена сила важи за динамичните офиси, където концентрацията и продуктивността трябва да са винаги на ниво. Brother обяснява значението на тихата работна среда и по какъв начин тя може да бъде постигната с монохромните лазерни принтери на марката.

Откриване на подслушвателни устройства

Ако се чувствате следени или подслушвани, то има един начин, чрез който да разберете това – детектор за подслушвателни устройства!

ADATA анонсира XPG SPECTRIX D60G
19 Април 2019 myPR

ADATA Technology обяви появата на своя нов DDR4 модел от гейминг бранда XPG. SPECTRIX D60G идва с уникален двоен RGB светлинен дизайн, който осигурява най-голямата RGB повърхност при модул паметите, като освен това има и широк честотен обхват от 3200 до 4133MHz с поддръжка на Intel® XMP 2.0 за любителите на овърклокинга.

Силата на докосването: MMD пуска интерактивния дисплей Philips 222B9T със SmoothTouch
18 Април 2019 PR People Bulgaria

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips за монитори анонсира пускането на модела Philips 222B9T – 22-инчов LCD монитор със SmoothTouch.