Zircon X – лимитирана юбилейна мишка от Genesis
19 Април 2022 myPR

Мишката е произведена само в 1000 бройки и идва с параметри, които ще зарадват и най-взискателните геймъри.

Brother пуска в продажба универсална гама от мултифункционални мастиленоструйни А3 устройства – идеални за малкия офис

Универсална, изгодна и свързана, линията мултифункционални А3 устройства предлага на малкия офис и бизнес работните групи професионално качество на разпечатките с ниски експлоатационни разходи.

Портативните SSD Crucial X6 и X8 предлагат издръжливост, висока скорост и голям капацитет

Създаването на все повече дигитално съдържание е по-лесно от всякога. Снимките, музиката и видеото могат да заемат много място и техният обем нараства буквално с всеки изминал ден.

Нова система за видеонаблюдение от Tenda
12 Април 2022 myPR

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на K4W-3TC - четириканален комплект за безжично HD видеонаблюдение.

ADATA с 6 награди от Red Dot Design Awards
8 Април 2022 myPR

Тайванският производител на памети и сторидж решения ADATA Technology бе отличен с шест награди за продуктов дизайн Red Dot за 2022 г., с което отбелязва личен рекорд по брой спечелени отличия в рамките на една година от престижния конкурс.

ASAP и QSAN в ново стратегическо партньорство
5 Април 2022 ASAP

Компанията ASAP, открояващата се със своите персонализирани и иновативни услуги встъпи в ново стратегическо партньорство с QSAN - световен лидер в сферата на решения за съхранение и защита на данни.

Стартира третото издание на Huawei Smartphone Film Festival за късометражни филми, заснети с Huawei P50 Pro

След две изключително успешни издания на Huawei Smartphone Film Festival организаторите на Международния кино-литературен фестивал CineLibri, съвместно с HUAWEI и с медийната подкрепа на АртАкция, обявяват старт на набирането на кандидатури за тазгодишното, трето поред издание!