Новини на агенция

Защо жените харесват мъжки часовници

Най-общо казано, важно е да изберете часовник, който отговаря на размера на вашата китка, независимо дали ще е класически дамски часовник или мъжки спортен ръчен часовник.

Дамите на първо място: Изграждане на най-добрата колекция от дамски часовници

​​​​​​​Постоянно в реклами за маркови часовници се рекламират само мъжки такива, но дамските часовници имат много повече разнообразие. Тук се опитваме да създадем списък с основни дамски часовници с помощта на Chasovnici-bg.com.

Световноизвестното изложение за маркови часовници Baselworld 2022 – Отменено!

Baselworld - световното изложението за маркови часовници и бижута , планирано за пролетта на 2022 г., обяви, че няма да се проведе, тъй като организаторите са „решили да отделят повече време за пускането на новата концепция на изложението“.

Chasovnici-bg.com - 24-часова еротика

Серията часовници Eros на Andersen Geneve просто няма аналог в света.
Женева е истинско тиктакащо море, изпълнено със стотици часовникарски марки. Някои са тук от повече от век, други са буквално от вчера, но всички те се борят за парченце или цяла порция слава. А в борбата за нея правила няма. Няма и табута, в което се убедихме, след като се натъкнахме на колекцията на Andersen Geneve.

Chasovnici-bg: Швейцарската марка Certina пуска нов часовник DS SuperPH500M Sea Turtle Conservancy

Новият модел швейцарски часовник Certina с благотворителна кауза за опазване чистотата на моретата и океаните!

Два нови мъжки часовника за водолази Tissot Seastar 2000 Professional

Универсален и функционален. Това е новият мъжки часовник на швейцарската марка Tissot от колекцията Seastar 2000 Professional. Техническите му параметри, дизайн и ниво на изработка отговарят на часовниците от по-високия ценови клас. Сега Seastar 2000 Professional се предлага в две нови версии, пуснати на пазара в началото на 2022 г.

Новият луксозен и скъп механичен часовник Ulysse Nardin Freak S

Най-новият механичен мъжки часовник на марката Ulysse Nardin от колекцията Freak S, представен от сайтът за маркови часовници Chasovnici-bg