Новини на агенция

Chasovnici-bg.com - 24-часова еротика

Серията часовници Eros на Andersen Geneve просто няма аналог в света.
Женева е истинско тиктакащо море, изпълнено със стотици часовникарски марки. Някои са тук от повече от век, други са буквално от вчера, но всички те се борят за парченце или цяла порция слава. А в борбата за нея правила няма. Няма и табута, в което се убедихме, след като се натъкнахме на колекцията на Andersen Geneve.

Chasovnici-bg: Швейцарската марка Certina пуска нов часовник DS SuperPH500M Sea Turtle Conservancy

Новият модел швейцарски часовник Certina с благотворителна кауза за опазване чистотата на моретата и океаните!

Два нови мъжки часовника за водолази Tissot Seastar 2000 Professional

Универсален и функционален. Това е новият мъжки часовник на швейцарската марка Tissot от колекцията Seastar 2000 Professional. Техническите му параметри, дизайн и ниво на изработка отговарят на часовниците от по-високия ценови клас. Сега Seastar 2000 Professional се предлага в две нови версии, пуснати на пазара в началото на 2022 г.

Новият луксозен и скъп механичен часовник Ulysse Nardin Freak S

Най-новият механичен мъжки часовник на марката Ulysse Nardin от колекцията Freak S, представен от сайтът за маркови часовници Chasovnici-bg

Orient представя нови модели механични часовници с фазите на Луната

Четирите нови механични часовници Ориент с фаза на Луната се отличават с полускелетна апертура на позиция 9 часа, индикатор за резерв на механичната мощност на позиция 12 часа и фаза на Луната с показване на дата на позиция 6 часа. Уникалният дизайн и висококачествената механика направиха моделът Mechanical Moon Phase един от най-обичаните на марката Orient в цял свят.

Casio става виртуален с новата си колекция G-SHOCK

Тази година марката Casio представи нова гама от мъжки удароустойчиви часовници G-SHOCK, чиято колекция се нарича Virtual World, споделят от онлайн магазин Chasovnici-bg.com.

Новият и подобрен Ulysse Nardin Diver Chronograph

Ulysse Nardin очевидно е по средата на важен процес на преструктуриране и актуализиране на повечето си емблематични часовници. След новите модели в морската колекция „Marine“, беше време Diver да придобие по-свеж вид. След миналогодишната еволюцията на моделите с 3 стрелки, марката сега предлага три нови, но веднага разпознаваеми часовника за гмуркане Diver Chronographs. Все така внушителен, все така смел, все така безпогрешно изглеждащ Ulysse Nardin, новият часовник хронограф ("Хронографът" е часовник, който има вградена функция "хронометър") се възползва от най-новата модернизация на дизайна и изключва доста ненужно тегло, ставайки доста по-лек, по-облекчен и придобива много по-съвременен вид.
Новият 2019 Ulysse Nardin Diver Chronograph 44 mm се предлага в два редовни модела - 18k розово злато+синьо и титан+черно - както и ограничено издание „Hammerhead Shark“ в титан+синьо.