Новини на агенция

Два нови мъжки часовника за водолази Tissot Seastar 2000 Professional

Универсален и функционален. Това е новият мъжки часовник на швейцарската марка Tissot от колекцията Seastar 2000 Professional. Техническите му параметри, дизайн и ниво на изработка отговарят на часовниците от по-високия ценови клас. Сега Seastar 2000 Professional се предлага в две нови версии, пуснати на пазара в началото на 2022 г.

Новият луксозен и скъп механичен часовник Ulysse Nardin Freak S

Най-новият механичен мъжки часовник на марката Ulysse Nardin от колекцията Freak S, представен от сайтът за маркови часовници Chasovnici-bg

Orient представя нови модели механични часовници с фазите на Луната

Четирите нови механични часовници Ориент с фаза на Луната се отличават с полускелетна апертура на позиция 9 часа, индикатор за резерв на механичната мощност на позиция 12 часа и фаза на Луната с показване на дата на позиция 6 часа. Уникалният дизайн и висококачествената механика направиха моделът Mechanical Moon Phase един от най-обичаните на марката Orient в цял свят.

Casio става виртуален с новата си колекция G-SHOCK

Тази година марката Casio представи нова гама от мъжки удароустойчиви часовници G-SHOCK, чиято колекция се нарича Virtual World, споделят от онлайн магазин Chasovnici-bg.com.

Новият и подобрен Ulysse Nardin Diver Chronograph

Ulysse Nardin очевидно е по средата на важен процес на преструктуриране и актуализиране на повечето си емблематични часовници. След новите модели в морската колекция „Marine“, беше време Diver да придобие по-свеж вид. След миналогодишната еволюцията на моделите с 3 стрелки, марката сега предлага три нови, но веднага разпознаваеми часовника за гмуркане Diver Chronographs. Все така внушителен, все така смел, все така безпогрешно изглеждащ Ulysse Nardin, новият часовник хронограф ("Хронографът" е часовник, който има вградена функция "хронометър") се възползва от най-новата модернизация на дизайна и изключва доста ненужно тегло, ставайки доста по-лек, по-облекчен и придобива много по-съвременен вид.
Новият 2019 Ulysse Nardin Diver Chronograph 44 mm се предлага в два редовни модела - 18k розово злато+синьо и титан+черно - както и ограничено издание „Hammerhead Shark“ в титан+синьо.

Сайтът Chasovnici-bg.com представя новият часовник Casio, модел G-Shock G-Steel GST-B100GC-1A

Една от най-силните страни на линията Casio G-Shock е големият обхват и разнообразието от подлинии и модели. Японският гигант предлага G-Shock за почти всеки вкус и бюджет, вариращ от дигитални модели от под $100 до ръчно гравирани шедьоври, достигащи 4-цифрена цена. Линията Casio G-Shock G-Steel стои здраво в средата на този диапазон, придавайки по-първокласно усещане и усъвършенствани функции в по-достъпна ценова категория. Въпреки че линията G-Steel не беше в центъра на вниманието през последните години, последното издание на Casio съживява името с изискана нова цветова гама. С настоящата технология на механизма на марката и красива черно-златиста цветова палитра, новият Casio G-Shock G-Steel GSTB100GC-1A предлага ново смело лице към колекцията среден клас на марката.

Seiko дава нов тласък на колекцията си от спортни часовници Seiko 5 Sports Watches

Seiko винаги е създавал часовници около конкретни групи от ясно дефинирани принципи. Разграничаването на продуктовата линия предлага яснота за купувачите - за всяка цел има ръчен часовник.