Новини на агенция

Швейцарските Raymond Weil раздават 3000 часовника Freelancer AC/DC Limited Edition на фенове на групата

Израснали сте през 70-те или 80-те години на миналия век? Ако е така, със сигурност сте слушали поне няколко AC/DC хита по радиото. Дори най-вероятно сте предан фен на групата? Кой не обича най-емблематичните хитове Highway to Hell или You Shook Me All Night Long? AC/DC са продали над 200 милиона копия. Все пак, не е нужно да сте заклети фенове, за да участвате в конкурса на швейцарската марка часовници Raymond Weil, за да спечелите Freelancer ръчен часовник от лимитирана серия. Да, тя има тема AC/DC и това може би е най-добрата част. Така че, седнете, намерете старите си AC/DC касети и нека разгледаме по-отблизо часовника (и какви са правилата на играта).

5-те най-добри часовника за гмуркане от 2019 г, представени от сайтът Chasovnici-bg.com

Това е идеалният момент от годината да погледнем назад кои бяха най-добрите представени модели за изминалата 2019 година. По-конкретно, нека да разгледаме, със сигурност най-изобилната категория в наши дни, със стотици нови модели и серии часовници за гмуркане. И с повече от 80 нови часовника само за 2019 г., изборът не е толкова лесен. Но ето това е нашето предложение за най-добрите часовници за гмуркане през 2019.

Марката Tudor и Дейвид Бекъм в нова рекламна кампания

Най-новата рекламна кампания на марката скъпи часовници Tudor в партньорство с Дейвид Бекъм

Колекция от хубави часовници за всеки повод

Няколко от най-масовите и харесвани ръчни часовници на марките Casio, Seiko, Tissot i Citizen, представени от сайтът за маркови часовници Chasovnici-bg.com

Новият дом на швейцарската марка Rolex в България

Единственият магазин на Ролекс в България - как е създаден, как е възникнала идеята?

Най-новото от Rolex - мъжкият часовник Rolex Sky-Dweller

Един от най-новите мъжки модели на марката Ролекс - Sky-Dweller

Мъжкият часовник Rolex Sky-Dweller

Най-новият мъжки модел на едноименната марка Rolex - Sky-Dweller.