Мария Илиева, Теодор Тодоров - Тео и Нана Гладуиш с плакети за инициативи свързани с жените с рак на гърдата
13 Декември 2018 PR NewLive Agency

Благодарствени плакети получиха водещ номер едно в страната - Теодор Тодоров - Тео, кралицата на музиката в България - Мария Илиева и председателя на фондация "Една от 8" - Нана Гладуиш, заради подкрепата си за инициативи свързани с жените с рак на гърдата. Те бяха връчени от Даниел Шопов - директор на козметичната компания организатор на кампанията, по време на концерт част от националното турне „Благодаря! От любов към живота".

Бяла Карта дарява 15 000 лв. за децата с увреждания от „Център за Надежда“
13 Декември 2018 United Partners

Бяла Карта ще дари 15 000 лева за инициативата на неправителствената организация I CAN TOO в нейната кауза за набиране на средства за мобилен терапевт за децата с увреждания в „Център за Надежда“.

Слънчеви и диоптрични рамки
13 Декември 2018 X

Качествени рамки за очила

Gift guide 2018: идеи за луксозни подаръци
12 Декември 2018 Styleinspiratrice

Какво можем да класифицираме като луксозни подаръци? От известно време мисля върху тази тема, защото луксът може да се разглежда като:

O.H. за жените на метал сцената - интервю с PartyTr1p Br0s и Фрактура
12 Декември 2018 myPR

Миналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с O.H.. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто в канала на PartyTr1p Br0s в Youtube.

МОНА ГОЧЕВА ПОКАЗА ЯКЕ ЗА БРЕМЕННИ, КОЕТО МОЖЕШ ДА ПОЛЗВАШ И СЛЕД БРЕМЕННОСТТА
12 Декември 2018 myPR

Красивата певица и актриса Мона Гочева, която очаква първото си дете и вече е в напреднала бременност, бе сред първите, които се сдобиха с практичното и удобно яке за бременни на Lidl.

3D мапинг радва столичани до 21 декември пред национална галерия "Квадрат 500"
12 Декември 2018 Пюър комюникейшън

3D мапинг ще радва столичани до 21 декември пред Национална галерия "Квадрат 500". Визии от природата, растителния и животински свят, ще могат да бъдат видени върху фасадата на българския Лувър всеки ден от 18:30 до 19:30 ч.