Топ 10 на най-продаваните книги на Издателството на Нов български университет

Център за книгата представя най-купуваните книги на Издателството на Нов български университет през ноември 2023 г. Класация Топ 10 се поддържа в сайта Електронен каталог на изданията на НБУ. Център за книгата организира представяния на изданията на Нов български университет, видеата могат да се гледат в едноименната фейсбук страница и в ютюб канала New Bulgarian University.

Законът за “Whistleblowers” - законови промени, свързани със защитата на лицата, подаващи сигнали за нарушения от 5 октомври 2023 г.
5 Декември 2023 V+O Communication

На 5 октомври 2023 парламентът прие на второ четене законови промени, свързани със защита на лицата, подаващи сигнали за нарушения.

Ето какви са те!

Холни секции от Мебели Нипес
5 Декември 2023 internetreklama

Холните секции са едни от най-използваните пространства у дома. Това е просто една с стая, но има хиляди предназначения. В нея се събираме съм семейството си в края на деня, гледаме телевизия, споделяме незабравими спомени и каним близки и приятели. Затова обзавеждането и дизайнът са изключително важни, за да бъдат те стилни и удобни. Много хора предпочитат да заложат на красивите мебели, без да обръщат внимание на размерите и функционалността им. Така понякога се изпада в ситуация да имаме страхотна секция за хол, но тя да не се събира в помещението.

JYSK отбелязва 60,2% ръст в печалбата преди данъци
5 Декември 2023 Level One

През финансовата 2022/23 година (FY23), JYSK България постигна EBIT резултат (известен още като ППЛД - печалба преди лихви и данъци) от 30,2 млн. лева и увеличи оборота си с 19,1%, на 601,3 млн. лева. Глобалният търговец на мебели за дома продължи плановете си за разширяване и отвори 5 нови магазина в България.

Коледният камион на Coca-Cola ще бъде днес следобед на паркинга на Kaufland – Стара Загора
4 Декември 2023 V+O Communication

Хипермаркетът на Kaufland – Стара Загора (Бедечка, ул. „Иван Вазов“2) е следващата точка в турнето на емблематичния коледен камион на Coca-Cola. Между 15 и 21 часа днес паркингът на магазина ще бъде завладян от магията на Коледа. Малки и големи ще могат да се срещнат на живо с Дядо Коледа, да се снимат с него и да се потопят в коледното вълшебство.

Kaufland предлага изчистен шаран на -35% за Никулден
4 Декември 2023 V+O Communication

Kaufland България със специално намаление на пресен шаран за Никулден. В навечерието на празника, най-големият ритейлър у нас предлага над 35% отстъпка за традиционния деликатес, подходящ и за постите, а промоцията е валидна до 06 декември. За максимално удобство на клиентите, рибата се предлага изчистена, като са запазени люспите, защото според традицията, те носят здраве и благоденствие в семейството. Вярва се още, че най-големите люспи  от никулденския шаран се слагат в портфейла, за да носят пари през цялата година. Освен празник на моряците и град Бургас, денят честват и банкерите.

Yettel с поредно отличие за добротворчество и позитивна промяна
4 Декември 2023 d:istinkt

Програмата на телекома „Рамо до рамо“ бе отличена на годишните награди „Агент на промяната“ на фондация Social Future