Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма
24 Юни 2019 DataArt България

DataArt, глобалната технологична компания, която проектира, разработва и поддържа индивидуални софтуерни решения, обяви партньорството си с Venza, водеща компания в областта на защитата на данните и регулацията в сектора на туризма и хотелиерството.
Venza ще използва опита на DataArt при изпълнението на следващата фаза от разработването на регулаторната технологична платформа „PEAK”. Това е система, предлагана от Venza, която осигурява сигурност, тестове срещу проникване, PCI-DSS одити и обучение за съответствие.

Факултетът по икономически и социални науки на ПУ чества юбилей с международна конференция
24 Юни 2019 Mega Communication Ltd.

Съвременни тенденции в икономиката, международна търговия, политика и сигурност, корпоративни финанси и управление, иновативни подходи в маркетинга. Това са само част от направленията, в които ще протече Юбилейната международна научна конференция под мотото „Икономическа и социална (дез)интеграция“, организирана по повод 25-ата годишнина от основаването на Факултета по икономически и социални науки към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

На танци през лятото - започва ТАНЦОВО ЛЯТО 2019

За осма поредна година Танцова формация  “СОФИСТИК-ЖИВО” ще се погрижи да направи горещите летни дни по-интересни, по-вдъхновени, по-полезни и много танцови. По време на лятната програма ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2019 ще можете да се срещнете с разнообразието на Модерния танц; ще се научите да танцувате като звездите от MTV и ще се впуснете в едно незабравимо източно приключение с много KPOP танци. И не само!...

V+O Communication ще бъде PR и дигитална агенция на Adecco за България
24 Юни 2019 V+O Communication

Adecco Group, световният лидер в областта на HR решенията, избра V+O Communication за свой стратегически комуникационен партньор за България. V+O Communication ще поеме връзките с медиите на компанията, както и дигиталните комуникации.

Клиентското обслужване и собствените марки на Kaufland България са отличени с два международни медала за качество
24 Юни 2019 AMI Communications

Признанията се присъждат от независимата международната сертифицираща асоциация ICERTIAS в съответствие с препоръките на международната търговска камара и ESOMAR*

С Форум „140 години, посветени на здравето“ УМБАЛ „Свети Георги” отбеляза празника си
21 Юни 2019 Mega Communication Ltd.

С грандиозен спектакъл – форум в Драматичния театър УМБАЛ „Свети Георги“ отбеляза 140 години от основаването си. Събитието с присъствието си уважиха зам.-министърът на здравеопазването д-р Бойко Пенков, кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, председателят на Общински съвет – Пловдив Савина Петкова, областният управител Здравко Димитров, ректорът на Медицински университет – Пловдив чл.-кор. проф. д-р Стефан Костянев, Пловдивският митрополит Николай, Знеполският епископ Архимандрит Арсений, зам.-кметове и районни кметове на Пловдив, директорът на ОДМВР – Пловдив ст. комисар Атанас Илков, депутати от Пловдив и още много представители на държавната власт, органите на реда, здравни и обществени организации, настоящи и вече пенсионирали се служители на болницата, предишни директори.

На 24.06.2019 г. (понеделник) от 14:00 ч. в Конферетната зала на Музеен комплекс – гр. Смядово, ул. „Йордан Овчаров” № 4 ще се проведе заключителна пресконференция по проект “Децата на Община Смядово – заедно мечтаят, учат и играят“

Общата цел на проект „Децата на Община Смядово – заедно мечтаят, учат и играят“ беше да се подобрят условията за равен достъп до училищно образование, да се засили мотивацията на ученици и родители за участие в образователния процес, да се включат родителите в образователния процес и да се преодолеят негативните обществени нагласи, основани на етнически произход.