Борбата с африканската чума по свинете изисква близко сътрудничество между ловци и институции
30 Септември 2022 d:istinkt

Инж. ВАСИЛ ВАСИЛЕВ, председател на УС на Национално ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“:

The Ocean Race и Warner Bros. Discovery обединяват сили в партньорство с изключителна продукция и отразяване на живо
30 Септември 2022 All Channels Communication

14-ото издание на The Ocean Race ще започне от Аликанте (Испания) на 15 януари 2023 г. и ще завърши в Генуа (Италия) в началото на лятото 2023 г.

Kaufland България разширява портфолиото си с наематели до над 500 активни обекта
30 Септември 2022 V+O Communication

С откриването на най-новия хипермаркет на Kaufland у нас в столичния квартал „Горубляне“, компанията разширява своето портфолио с услуги за крайния клиент. Така от днес, освен разнообразието от над 17 000 артикула в хипермаркета, всеки може да пазарува от SOpharmacy, Mr. Almond, Inmedio и RepEat като част от концепцията на ритейлъра One Stop Shopping - всички услуги на едно място. С тях общият брой активни обекта във всички 63 хипермаркета в страната надхвърля 500. Към днешна дата в търговската мрежа на Kaufland България има над 500 търговски обекта и 120 активни наематели. Само за последните две години One Stop Shopping концепцията е допълнена от 70 нови партньорства.

Аутсорсингът на счетоводство не е за всеки!
30 Септември 2022 Съни 7 Еоод

Защо аутсорсингът на счетоводството не е за всеки?

Решения за бизнеса. Практиката показва, че при подобна нужда от счетоводство, логиката и подходът за решаване на проблемите с поддържането на счетоводство и данъчно счетоводство за много представители на малкия и среден бизнес е коренно различен. Ето няколко портрета на съвременни бизнесмени в реалностите на България.

DataArt се присъединява към на Socotra App MarketPlace
29 Септември 2022 DataArt България

DataArt, глобална технологична компания, която проектира, разработва и поддържа софтуерни решения, и CAPE Analytics, лидер в AI-базираните решения за геопространствено обследване на имоти, обявиха, че тяхното съвместно приложение за оценка на риска вече е достъпно на Socotra App MarketPlace.

100 общини подкрепиха ускоряването на програмите за енергийна ефективност

Националната конференция „Устойчиво финансиране на проекти за енергийна ефективност и ВЕИ“ постави на фокус риска за изпълнението на Националния план за възстановяване и устойчивост

Биоконверсията е едно от ключовите решения за постигане на нулев отпадък
29 Септември 2022 Icona communications group

Конференция с участието на австрийски, германски и български компании представи работещи бизнес решения за кръгова икономика