CES 2021: Lenovo представя най-тънкия ThinkPad досега
12 Януари 2021 Symmetric Communication

С титаниево покритие, новият член в семейството на Lenovo ще е с дебелина едва 11мм

Мимо Гарсия в новия формат на платформата за подкрепа и помощ ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО "Къси послания"
12 Януари 2021 Мимо Гарсия

Мимо Гарсия се присъедини към "Къси послания" - нов формат на платформата за подкрепа и помощ "ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО", на която той е ко-създател

Мимо Гарсия: "Комуникацията между преподавател и възпитаник е най-ценна и тя е задължително да се извършва очи в очи, офлайн."
12 Януари 2021 Мимо Гарсия

Студентът по журналистика Мимо Гарсия е остро несъгласен с онлайн обучението.

Пощенска банка с две международни награди за дигитално банкиране
12 Януари 2021 Proximity Sofia

В навечерието на своята 30-а годишнина Пощенска банка бе удостоена с две международни награди от престижния конкурс World Finance Digital Banking Awards 2020 на авторитетното издание World Finance Magazine. Отличията са в категориите „Най-добра дигитална банка“ (Best Consumer Digital Banks, Bulgaria) и „Най-добро приложение за мобилно банкиране“ (Best Mobile Banking Apps, Bulgaria) за потребителите в България. Зимното издание на конкурса отличава най-добрите банки в предоставянето на дигитални услуги на потребителите и въвеждането на иновативни модели за управление.

ТЕЦ „ КонтурГлобал Марица Изток 3“ произведе почти 11% от електроенергията в страната през 2020 г.
12 Януари 2021 AMI Communications

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ осигури почти 11% от общо произведената в страната електроенергия през 2020 г. Това електричество е достатъчно да покрие средно-годишните нужди на около 1 милион български домакинства.