Становище на АИКБ, БСК и БТПП относно размера на „тол таксите“ за тежкотоварни автомобили над 3,5 тона

Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), Българска стопанска камара (БСК) и Българска търговско-промишлена палата (БТПП) бяха информирани от фирми в спедиторския и транспортен бранш относно готвеното въвеждане на „тол таксите“, които МРРБ предлага да се начисляват на тежкотоварни автомобили над 3,5 тона от 16 август 2019г.

„Софтпрес“ е българският издател на „Моята история“, превърналата се в световен бестселър №1 автобиография на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама
17 Април 2019 myPR

Горди сме да споделим, че „Софтпрес“ е българският издател на „Моята история“ – превърналата се в световен бестселър автобиография на Мишел Обама.

Онлайн Свара на български език ще могат да играят любителите на картовите игри

Новосъздадения game publisher Fish and Chips 777 пусна своята първа игра - VIP Svara. Играта е разработена в сътрудничество с утвърдената game компания Casualino, създала Belot.BG и редица други успешни картови игри, и следва тяхната формула на успех.

ВСУ "Черноризец Храбър" участва в Европейската седмица на клъстерите

Иновации в строителството и машиностроенето ще бъдат представени по време на международна среща-дискусия „Съвременно инженерство – иновативно индустриално строителство и машиностроене“, организира Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“, в партньорство с Европейския индустриален клъстер.

Как е разработена Time-of-Flight камерата, участваща в четворната Leica камера на Huawei P30 Pro

За нито един фен на мобилната фотография не е тайна, че P серията на Huawei от години определя стандартите в тази област. С появата на серията P9 и нейната двойна Leica камера получихме смартфон, способен на революционни за времето си снимки.

Модерна българска кухня ще представят претенденти за Националната кулинарна купа 2019
17 Април 2019 myPR

Ястия от ориз в гювече ще сътворят участниците в дисциплината „Нов прочит на българската кухня“, която се включва за първи път в турнирите за Националната кулинарна купа, най-голямото състезание за топготвачи в България.

ILLA J е вторият хедлайнер на Vola Open Air
17 Април 2019 myPR

Братът на легендата J Dillа пристига със своя бенд за пръв път в България