ПОДАРЪЦИ ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА LIDL И ПРЕЗ ЛЯТОТО
4 Август 2020 myPR

За трета поредна година веригата дава възможност на 33 късметлии да спечелят ваучер за пазаруване на стойност 3 000 лева

Смартфони Nokia само за 1 лев в брой в онлайн магазина на VIVACOM
4 Август 2020 myPR

До 16 август включително в онлайн магазина на VIVACOM, потребителите могат да направят своя избор между избрани смартфони Nokia на цена от 1 лев в брой с тарифни планове Smart XL+ и Smart U и специални аксесоари за тях с намаление.

Как се отрази кризата на страните от Югоизточна Европа и какви са перспективите за възстановяването им?
4 Август 2020 V+O Communication

Какво е отражението на COVID-19 кризата върху здравните системи и икономиките на 11-те държави от Югоизточна Европа и какви са перспективите за възстановяването им? Това е предметът, който разглежда най-новият анализ на водещата бизнес платформа в региона – SeeNews.
Докладът покрива Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Косово, Молдова, Черна гора, Северна Македония, Румъния, Сърбия и Словения. Анализът е направен на базата на 11 основни индикатора: мерки за ограничаване на разпространението на вируса, икономически мерки, прогнози за възстановяване на БВП, излагане на дългов риск, индустриално производство, кредитни рейтинги, секторен риск, перспективи за увеличаване на брутната добавена стойност, пазар на труда, данъчен риск и експортен риск.

Wizz Air Унгария ще бъде първата авиокомпания със сертификат за въздушен превозвач от EASA
4 Август 2020 M3 Communications Group, Inc.

Надзорът на EASA ще даде възможност на авиокомпанията да засили сътрудничеството с националните органи за гражданска авиация на своите настоящи и бъдещи пазари. Wizz Air Унгария ще продължава да лети под унгарския флаг, а Унгарската служба за гражданска авиация ще продължава да упражнява регулаторен контрол върху оперативния лиценз и разрешителните за опериране на различни маршрути на превозвача.

Diamond and Champagne Night by MODA & SSG Jewellery and Diamonds

В първия ден от месец август беше поставено новото начало на списание MODA на яхтеното пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас с вечерното събитие Diamond and Champagne Night.

Писателката Десислава Николова ще дари апаратура за бебета в Разлог
4 Август 2020 myPR

На 8-ми август 2020 г. от 13.00 ч. българската писателка Десислава Николова ще направи дарение на отделението по неонатология в МБАЛ Разлог.