Оптималният модел на работа е хибрид между работа от вкъщи и от офиса според проучване на Adecco Group
7 Юли 2020 V+O Communication

Пандемията от Covid-19 вероятно ще промени начина на работа на света повече, отколкото всяко друго отделно събитие в нашия живот. Тя доведе до съществени промени в нагласите и очакванията както на служителите, така и на работодателите. Но доколко тази промяна ще бъде трайна, и къде ще видим устойчива трансформация, изследва световният лидер в областта на HR решенията Adecco Group с последното си проучване Resetting Normal: Defining the New Era of Work. То е проведено през май сред 8000 служители и топ мениджъри на възраст между 18 и 60 години, които досега са работили в офис.

Юбилейното десето издание на VIVACOM Техническа академия завърши успешно онлайн
7 Юли 2020 myPR

55% от кандидатствалите за стаж или работа участници са назначени в компанията

Lidl с веган бургери от растителни протеини
7 Юли 2020 myPR

Най-новото предложение за любителите на безмесните продукти и алтернативите на месо отново е в Lidl. От 6-ти до 12-ти юли във всички магазини на веригата могат да бъдат открити веган бургери Next level meat. Иновативните бургери, създадени на базата на растителни протеини, са сравними на вкус и вид с говеждия бургер. Приготвят се точно както и месото – на тиган или на грил. Времето за готвене е между 10-12 минути и подобно на месните бургери, вкусът им изпъква най-добре, когато са средно изпечени.

Приетите в специалност „Топлотехника“ в УХТ без такси за целия курс на обучение

Студентите от специалност "Топлотехника" от професионално направление 5.4. "Енергетика" в Университета по хранителни технологии /УХТ/, приети през учебната 2020-2021 година, ще бъдат освободени от заплащане на такси за целия курс на обучението си. Това съобщи зам.-ректорът по учебната дейност доц. Христо Спасов, който цитира 137 Постановление на МС. Оценяваме високо политиката на държавата, насочена към стимулиране на направления и специалности в сферата на висшето образование, които отговорят на изискванията и потребностите на реалната икономика и пазара на труда и в които има недостиг на специалисти, коментира той.

Възрастен мъж лекувал сам болните си очи 3 седмици от страх да не се зарази с COVID-19

Д-р Димитриос Власиадис, началник на Очно отделение в МБАЛ „Централ Хоспитал“

ALSO разширява с Acronis географското покритие на портфолиото си в България
7 Юли 2020 Acronis България

ALSO България и Acronis поеха ангажимент да осигурят на организациите възможностите и подкрепата, необходими им да успеят в условията на днешните безпрецедентни предизвикателства, които пандемичната криза поставя пред всички нас.

Как да изберем шофьорски курсове в София
7 Юли 2020 PromoPointbg.com

Неминуемо в живота на повечето хора изниква необходимостта да придобият шофьорска книжка. Това не е лесна задача и се налага да изберете място, което не просто заслужава доверието и парите ви.