Kaufland откри рибен щанд в магазина си в Ботевград и организира рибна фиеста на 2 декември
27 Ноември 2023 V+O Communication

Броени дни преди Никулден Kaufland България откри витрина с прясна риба в своя хипермаркет в Ботевград. Над 20 са видовете риба и морски дарове, които ще се предлагат на щанда с обслужване, като към тях всяка седмица в асортимента се добавят между два и пет различни сезонни артикула. Инвестицията в модернизацията на магазина в Ботевград е в размер на 200 хил. лв.

Топ 5 най-красиви коледни базари в Европа, които да посетите през декември
27 Ноември 2023 M3 Communications Group, Inc.

Пасажерите на Wizz Air могат да се потопят в неповторима празнична атмосфера с уникална културна програма и греяно вино с полети на цени, започващи от 28,99 лв.

КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ ИНВЕСТИРА В НАД 200 ХИБРИДНИ АВТОМОБИЛA
27 Ноември 2023 United Partners

До края на 2023 г., Карлсберг България ще подмени на 100% служебния си автопарк, инвестирайки в над 200 хибридни автомобила. Така компанията цели да намали въглеродните емисии, отделяни в атмосферата, както и да насърчи екологичното мислене сред своите служители.

Един от най-добрите ортопеди-травматолози в Европа проф. Владимир Мартинек ще оперира в МБАЛ "Доверие"
27 Ноември 2023 3CON

На 2-ри декември проф. д-р Владимир Мартинек, водещ ортопед-травматолог от Германия, ще извърши три високоспециализирани операции в МБАЛ "Доверие". Всички желаещи имат възможността да се запишат за преглед и консултация от един от най-добрите специалисти в Европа.

Плюшен енот с благотворителна кауза ще се продава от днес в Lidl
27 Ноември 2023 d:istinkt

1 лев от продажбата на плюшената играчка отива в подкрепа на деца със специални образователни потребности

Мълниезащита от Блитц Гард
27 Ноември 2023 internetreklama

Осигурете най-добрата защита от мълния с Блитц Гард!
Вече не е нужно да се страхувате от природните бедствия! Ние сме специализирани в изграждането на качествени и ефективни системи за защита от мълнии, заземителни уредби и защита от пренапрежение.

мебели Мирчеле
27 Ноември 2023 internetreklama

"SIMEX е вече MIRCHELE" - След 11 успешни години на българския пазар, решихме, че е време да разширим кръгозора си. Освен познатите продукти на SIMEX, в нашите шоуруми ще намерите обзавеждане от най-качествените производители в Eвропа - асортимент от съвременни и класически мебели от масив и MDF, подбрани на базата на нашия опит и съобразно вашите нужди!

Careershow