УНИЦЕФ пресъздава насилието и тормоза в училище чрез виртуална реалност
11 Декември 2018 Havas PR

Днес в Националния дворец на културата УНИЦЕФ представи интерактивна инсталация в рамките на кампанията „Заедно срещу насилието в училище“.

MULTIVAC Marking & Inspection празнува 25-ти рожден ден като дъщерна компания на MULTIVAC. Компанията разширява и производствения си капацитет

С празнична церемония провела се миналия петък MULTIVAC Marking & Inspection отбеляза откриването на нова производствена и офис сграда и в същото време отпразнува 25-ти рожден ден като част от Групата MULTIVAC.

Над 30% от българите ще отделят до 200 лв. за подаръци на близките си, като повечето от тях ще заложат на модни артикули
11 Декември 2018 myPR

Данните са от проучване за Коледното пазаруване, което е проведено онлайн сред потребители на OLX България

Млада писателка дари кувьоз на болницата в Горна Оряховица
11 Декември 2018 myPR

В книгата „Щастлива и красива бременност като моята” Десислава Николова споделя своите най-незабравими 9 месеца и успя да повлияе положително на стотици бъдещите майки да заченат, да имат по-спокойна бременност и по-леко раждане.

Американската търговска камара в България избра нов борд
11 Декември 2018 myPR

Американската търговска камара избра нов Борд на директорите. Това се случи по време на редовното свикано Общо събрание на членовете на организацията вчера. Събитието се състоя в хотел „ИнтерКонтинентал София“.

Световната шампионка Дейзи Ланг и Холи Бери красиха боксова гала в Ел Ей
11 Декември 2018 myPR

Трикратната световна шампионка по бокс - Дейзи Ланг (Деси Кирова), бе специален гост на гала-вечерта по женски бокс в Ел Ей, излъчена по  HBO tv, съобщава ВИП Комюникейшън. 

Новият Samsung QLED 8K TV е вече в България
11 Декември 2018 Proximity Sofia

Най-новият телевизор на Samsung предоставя иновативни технологии, които обединяват всички приложения на едно място и върховно зрително изживяване.