Кофас начертава два сценария за възстановяване след кризата
27 Май 2020 Paragraph 42

Процес на постепенно възстановяване на икономиките или втора вълна на вируса са основните два сценария според Грегорж Шилевич, регионален икономист на Кофас груп.

LIDL ПОДКРЕПЯ БЪЛГАРСКИТЕ БИО ПРОИЗВОДИТЕЛИ С НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ
27 Май 2020 myPR

В изпълнение на поетите ангажименти по ПМС 70 за допълнителна подкрепа на българските производители, Лидл България започва национална кампания за популяризиране на български био продукти.

До 8 юни училищата в 20 области могат да подават заявки за учители от “Заедно в час”
27 Май 2020 Заедно в час

Тази година организацията се фокусира върху подготовката на учители в начален етап, математика, информатика, природни науки и английски език

Удължава се срокът за участие в конкурса БАЛКONA
27 Май 2020 3CON

Желаещите да преобразят терасите си могат да се включат до 5 юни

Формулата за сформиране на бъдещи лидери вече е известна - Schaffhausen Institute of Technology стартира уникална магистърска програма
27 Май 2020 Acronis България

Дигиталният свят е изправен пред криза, която в същото време отвори много нови възможности. За да се справи с недостига на потенциални лидери за дигиталния сектор, Schaffhausen Institute of Technology (SIT) разработи нов курс, магистърска програма по Компютърни науки и софтуерното инженерство, за по-добра подготовка на завършилите за заемане на ръководни позиции, най-вече в сферата на ИТ и научни дисциплини. Новоразработената програма стартира през септември 2020 и е достъпна за студенти с бакалавърска степен по Компютърни науки или Софтуерно инженерство, които имат амбиции да бъдат част от следващото поколение технологични лидери.

Номинираният за над 15 награди сериал „Черни пари и любов” идва в България по Timeless Drama Channel

Главните роли в хитовата турска продукция са поверени на звездите Енгин Акюрек и Туба Бююкюстюн

Пощенска банка предлага потребителски кредит с възможност за овърдрафт без лихва за първата година
27 Май 2020 Proximity Sofia

Пощенска банка предлага на своите клиенти потребителски кредит с промоционални условия и с възможност да изтеглят овърдрафт без лихва за първите 12 месеца. Кредитът може да бъде използван както с цел покриване на текущи нужди, така и за обединение на задълженията, като клиентите имат възможност да се възползват и от допълнителни преференциални условия по кредита, в случай че отговарят на изискванията на банката.