Въглищните региони на ЕС споделят нуждата от справедлив енергиен преход, сочи нов анализ на WWF
19 Февруари 2020 myPR

Документът ще бъде представен официално днес на среща в Брюксел

Генералният директор на OIV Пау Рока с визита в УХТ
19 Февруари 2020 ПР агенция Golden Crown

Генералният директор на Международната организация на лозата и виното /OIV/ г-н Пау Рока ще бъде гост на Университета по хранителни технологии.

Варненският свободен университет издава новата книга на проф. арх. Ян Геел. Авторът ще я представи във Варна на 5 март 2020 г.

Световноизвестният датски архитект и урбанист проф. Ян Геел ще представи във Варна новата си книга. Визитата е по покана на ВСУ „Черноризец Храбър“, който издава „Как да изследваме градския живот“ на български език

Приказната Венеция и защо да я посетите
19 Февруари 2020 PromoPointbg.com

Венеция е един от онези градове, за които хората мечтаят.

За първи път в България се предлага жилищен кредит с 30 години фиксирана лихва
19 Февруари 2020 Proximity Sofia

Пощенска банка пуска на пазара в България нов „Супер жилищен кредит“ – първият жилищен кредит с фиксирана лихва за целия срок на кредита. Иновативният продукт осигурява на клиентите, които планират покупка на имот, дългосрочна сигурност и предвидимост за бъдещето. Той е в размер до 250 000 евро и може да се използва за покупка, ремонт, строителство или довършителни дейности по жилище, както и за рефинансиране на съществуващ жилищен кредит.

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВИ НОВИ КОЛЕКЦИИ ЗА ПРОЛЕТ 2020 В ЛОНДОН, ЗАЕДНО ЛЮИС ХАМИЛТЪН И ПЕВИЦАТА H.E.R.
19 Февруари 2020 United Partners

Четвъртата колекция TommyXLewis и първата съвместна капсулна колекция TommyXLewisXH.E.R. направиха своя дебют на Седмицата на модата в Лондон. Шоуто TOMMYNOW за пролет 2020 се състоя на 16 февруари в легендарните The Tanks на галерията за съвременно изкуство Tate Modern в Лондон. Изненадата тази година беше певицата H.E.R., която добави своя уникален почерк върху 12 уникални артикула TommyXLewisXH.E.R . Вдъхновени от темата за лоялността, колекциите за пролет 2020 останаха верни на убеждението на марката, че значителен напредък в устойчивостта и многообразието се постигна най-добре, чрез ефективни партньорства.

Идеи за озеленяване - екологичното и естетическо решение за интериора и екстериора
18 Февруари 2020 Inter Expo Center

Много идеи и системи ни представят участниците в юбилейното 20-о издание на изложение Архитектурно-строителна седмица