Почивка в Сидни – защо да си я подарим
1 Април 2020 PromoPointbg.com

​​​​​​​Както можете да видите в Travelagency.com, Сидни е най-известният от всички австралийски градове. За съжаление, малцина са българите, които са имали възможността да го посетят.

#StayHome | Шест революционни технологии и оборудване, които ще ви помогнат да работите по-ефективно от дома
31 Март 2020 Smart Point Consulting

Да работим от комфорта на собствения си дом е нещо, което всички искаме. При по- продължителна работа от вкъщи обаче, това предимство може да се превърне в скучно задължение, ако ни липсва стабилна интернет връзка, която да ни позволява успешно да изпълняваме всичките си задачи. Тъй като дейността на съвременния човек е тясно свързана с новите технологии, необходимостта от добро мрежовото оборудване става все по-голяма. Новите продукти и технологии достигнаха такъв напредък, какъвто само до преди няколко години дори не смятахме за възможен.

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ работи на пълна мощност и в условията на извънредно положение в България
31 Март 2020 AMI Communications Bulgaria

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ работи на пълна мощност в условията на въведеното в страната извънредно положение заради заразата от COVID-19, с което допринася съществено за осигуряването на необходимите количества електроенергия за домакинствата и за работещите индустриални предприятия.

Робърт Де Ниро и Мат Деймън с нова хитова премиера по FilmBox тази седмица

Зрителите могат да се насладят на филми с участието на зашеметяващите Анджелина Джоли и Сандра Бълок

COVID-19 и домашните любимци - отговори на основните въпроси от "Четири лапи"
31 Март 2020 PRoPR Agency

Д-р Марина Иванова: Вирусът на COVID-19 е напълно различен и няма директни генетични връзки с коронавирусите, които могат да причинят заболяване при домашните животни