Последен шанс да закупите билети за Samodiva Mastermind
21 Юни 2019 3CON

Late Bird tickets - последните билети за първата мастермайнд конференция в България, на която ще срещнем някои от най-успешните международни лектори

Ново парково пространство изградиха доброволците на TELUS International в Пловдив
21 Юни 2019 Proximity Sofia

На 15 юни се проведе инициативата TELUS Ден на Подкрепа, в която над 200 доброволци – служители на TELUS International с техните семейства и приятели, облагородиха част от градското пространство в Пловдив - в района на булевард „Менделеев“, като изградиха нова детска площадка, обновиха вече съществуваща такава, създадоха нов фитнес на открито, както и освежиха двора на детска градина “Радост” на ул. “Дон” в квартала.

Air France-KLM и верига хотели стартират първата в Европа двойна програма за лоялни клиенти
21 Юни 2019 О3 PR

Air France-KLM Group и най-голямата верига хотели в Европа Accor Group стартират първата в туристическата индустрия на Стария континент двойна програма за лоялни клиенти, обявиха двете компании. Революционният проект Miles + Points ще обедини Flying Blue и Le Club AccorHotels, давайки възможност на лоялната клиентска база на двете компании в целия свят да се възползва от двойна наградна система.

Guided tour през изложбата „Електронни сънища"
21 Юни 2019 myPR

Албена Баева ще разкаже повече за работите, авторите и темите в първата за България изложба с участието на изкуствен интелект.
 

Международна научна конференция „Четвъртата индустриална революция и Балканите“ започва във ВСУ „Черноризец Храбър“

Международната научна конференция „Четвъртата индустриална революция и Балканите“ ще се проведе във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ на 21 и 22 юни 2019 г. Организатор и домакин на събитието е Юридическият факултет на университета. Началото на пленарната сесия е от 10,30 ч. в петък – 21 юни, в Учебно-спортния комплекс на университета.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладя и Пловдив

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 покори Европейската столица на културата за 2019 - Пловдив.

„Коко преди Шанел“ – историята на една модна легенда оживява по FilmBox Extra HD

През последната седмица на юни FilmBox ще предложи на зрителите биографичен филм за един от най-известните модни дизайнери – Габриел „Коко“ Шанел.