Стартира образователното турне „Знам.бе“
10 Октомври 2019 AVS Agency

На 13 октомври стартира образователното турне „Знам.бе“, което ще посети 30 училища в 30 от градовете на България. Турнето ще продължи два месеца, а представителите на организацията ще изминат 5000 километра с кемпер.

Истинска революция готвят френските марки на „Автосалон София 2019“
10 Октомври 2019 myPR

На изложението дебютират горещи италиански спортисти и индийски кросоувъри

Изключителният Nokia 7.2 е вече в България
10 Октомври 2019 Grayling Bulgaria

HMD Global, домът на телефоните Nokia, обяви, че официалните продажби на дългоочаквания Nokia 7.2 вече стартираха в България.

Олга Токарчук спечели Нобеловата награда за литература за 2018 г.
10 Октомври 2019 myPR

Полската писателка Олга Токарчук спечели Нобеловата награда за литература за 2018 г. Шведската академия обяви новината след миналогодишния прецедент, при който връчването на наградата беше отменено.

Програмата PRIMER за предприемачи е отворена за кандидатстване до 31 октомври
10 Октомври 2019 All Channels Communication Group

Европейската организация EIT InnoEnergy и Клийнтех България стартират трети сезон на пре-акселераторска програмата Primer, която цели да обучава и подготвя предприемачи с идеи, които имат пазарен потенциал и биха въздействали положително върху устойчивото развитие на България.

„Ана“ от Мануела Драганова - завладяваща история за пътя към успеха
10 Октомври 2019 myPR

Има истории за любов. Има истории за успех. Има истории и за силата да се пребориш със самия себе си, пред каквито и предизвикателства да те изправя животът. „Ана” (изд. „Сиела”) от Мануела Драганова е роман, който събира в себе си всичко това.

Всички магазини на Теленор вече са достъпни за хора в инвалидни колички
10 Октомври 2019 myPR

Всички магазини на Теленор в страната вече са достъпни за посетители в инвалидни колички. Телекомът е първият оператор в страната, осигурил тази възможност за хората с увреждания във всички свои търговски обекти.