Медицинско проучване показва ефикасността на хомеопатията като съпътстващо лечение в онкологията за подобряване качеството на живот на пациентите
21 Октомври 2021 V+O Communication

Проучване, проведено от проф. Михаел Фрас, специалист по вътрешни болести в болничното отделение по онкология и професор от Университета по медицина във Виена показва, че прилагането на хомеопатични лекарства, като допълнение към конвенционалното лечение на рака на белия дроб, помага да се подобри качеството на живот на пациентите и предизвиква по-добро понасяне на тежката химиотерапия. Резултатите сочат, че благодарение на хомеопатията значително се подобряват 15 странични ефекти (умора, гадене, загуба на апетит и др.) и се удължава преживяемостта на пациентите със 7 месеца.
Резултатите от проучването са публикувани в списание The Oncologist , специализирано в онкологията и хематологията. Проучването оценява въздействието на хомеопатичните лечения върху качеството на живот и върху преживяемостта при пациенти с напреднал стадий на рак бял дроб.

Как да се предпазим от измами при обмяна на валута?
21 Октомври 2021 3CON

Все по-често чуваме за измами при обмяна на валута. Експертите от водещата финансова институция „Фактор И.Н.“ дават съвети как да се предпазим от най-честите измами. В днешния динамичен свят, когато пътуванията между държавите са почти ежедневие, обмяната на валута е сред най-честите финансови операции. За всяко пътуване зад граница имаме нужда от валута, за да се разплащаме в страната, която ще посетим.

Дамски парфюми тестери
21 Октомври 2021 Парфюми тестери Testeri-Bg

Имате нужда от дамски парфюмен тестер на ниска цена? Срещате трудност в избора?

От утре УХТ пак преминава към On-Line обучение
20 Октомври 2021 ПР агенция Golden Crown

Ректорът проф. Пламен Моллов призова всички да се ваксинират

Vivacom с онлайн промоция на най-актуалните Nokia смартфони и аксесоари
20 Октомври 2021 myPR

От 20 до 31октомври Vivacom предлага ексклузивно в своя онлайн магазин най-актуалните смартфони Nokia, както и аксесоари от същата марка на много атрактивни цени.

50% от възрастните страдат от пърхот
20 Октомври 2021 M3 Communications Group, Inc.

Проучвания показват, че всеки втори човек се бори с неприятния кожен проблем

„НБУ В ЦЕНТЪРа“ отбелязва рождението на Стилиян Чилингиров
20 Октомври 2021 myPR

Книжарница и галерия „НБУ В ЦЕНТЪРа“ отбелязва 140 годишнината от рождението на българския писател и общественик Стилиян Чилингиров (26.10.1881 – 23.11.1962).