Теленор представя за първи път интерактивен онлайн театър
24 Юни 2019 myPR

Теленор, заедно с професионалната театрална трупа за импровизации „ХаХаХа ИмПро“ ще представи за първи път онлайн театър на живо.

Фолклорна магия оживява в подлеза на Софийски университет “Св. Климент Охридски”
24 Юни 2019 myPR

Музикален пърформанс “Седемте чудеса на България” е символ на красотата и обединението на България

Наближава крайният срок за участие в b2b Media Awards 2019
24 Юни 2019 myPR

Най-иновативните компании, проекти и предприемачи могат да се включат в петото издание но b2b Media Awards 2019 до края на седмицата.

Международна научна конференция „Четвъртата индустриална революция и Балканите“

ВСУ „Черноризец Храбър“ предлага създаването на научен консорциум с университети от балканските страни

Venza ще си партнира с DataArt за разработването на високотехнологично решение в сферата на туризма
24 Юни 2019 DataArt България

DataArt, глобалната технологична компания, която проектира, разработва и поддържа индивидуални софтуерни решения, обяви партньорството си с Venza, водеща компания в областта на защитата на данните и регулацията в сектора на туризма и хотелиерството.
Venza ще използва опита на DataArt при изпълнението на следващата фаза от разработването на регулаторната технологична платформа „PEAK”. Това е система, предлагана от Venza, която осигурява сигурност, тестове срещу проникване, PCI-DSS одити и обучение за съответствие.

Факултетът по икономически и социални науки на ПУ чества юбилей с международна конференция
24 Юни 2019 Mega Communication Ltd.

Съвременни тенденции в икономиката, международна търговия, политика и сигурност, корпоративни финанси и управление, иновативни подходи в маркетинга. Това са само част от направленията, в които ще протече Юбилейната международна научна конференция под мотото „Икономическа и социална (дез)интеграция“, организирана по повод 25-ата годишнина от основаването на Факултета по икономически и социални науки към Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

На танци през лятото - започва ТАНЦОВО ЛЯТО 2019

За осма поредна година Танцова формация  “СОФИСТИК-ЖИВО” ще се погрижи да направи горещите летни дни по-интересни, по-вдъхновени, по-полезни и много танцови. По време на лятната програма ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2019 ще можете да се срещнете с разнообразието на Модерния танц; ще се научите да танцувате като звездите от MTV и ще се впуснете в едно незабравимо източно приключение с много KPOP танци. И не само!...