България се изкачва в „Индекса на работната сила“ на ManpowerGroup Solutions
21 Февруари 2019 ARUNA PR Advisory

Според „Индексa на работната сила 2018“ (Total Workforce Index™ 2018) на ManpowerGroup (NYSE: MAN) Solutions Ирландия, Норвегия и Великобритания са най-добрите пазари на труда за намиране, наемане и задържане на умения в глобален мащаб.

„Как да спечелим от лотарията” - стратегии за спечелване на пари от всички лотарии в България, Европа и САЩ
21 Февруари 2019 myPR

През последните няколко години наблюдаваме бум на лотарийните игри, които се предлагат на българския пазар.

ГИС системата на МВР спечели отличието „ИТ проект на годината“
21 Февруари 2019 myPR

Географската информационна система на Министерството на вътрешните работи получи награда за най-значим ИТ проект в категория „Централна администрация“ на престижния конкурс „ИТ проект на годината“.

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ СЪВМЕСТНАТА СИ КОЛЕКЦИЯ С ЛЮИС ХАМИЛТЪН ЗА ПРОЛЕТ 2019
21 Февруари 2019 United Partners

Tommy Hilfiger,представен в България от SARKK SA, има удоволствието да разкрие съвместната мъжка колекция TommyXLewis, създадена от американския дизайнер Томи Хилфигър и петкратния световен шампион във Формула 1 и глобален посланик на марката - Люис Хамилтън. Колекцията ще бъде достъпна за всички български фенове на Tommy Hilfiger на 12 март в избрани магазини на марката в страната.

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ КОЛЕКЦИЯТА TOMMYxZENDAYA ЗА ПРОЛЕТ 2019
21 Февруари 2019 United Partners

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, има удоволствието да разкрие съвместната дамска колекция TommyXZendaya, създадена от американския дизайнер Томи Хилфигър и актрисата и глобален посланик на марката – Зендая. Колекцията ще бъде достъпна за всички български фенове на Tommy Hilfiger от 16 април в избрани магазини на марката в страната.

Samsung разкрива бъдещето с изцяло нова мобилна категория: представяме Galaxy Fold
21 Февруари 2019 Proximity Sofia

Samsung Electronics Co., Ltd. разкри дългоочаквания Galaxy Fold, революционно сгъваемо устройство, създаващо изцяло нова мобилна категория. Galaxy Fold разполага с първия в света 7.3-инчов Infinity Flex Display, който се сгъва в компактно устройство с дисплей отгоре на капака. Galaxy Fold предлага мощен нов начин за изпълнение на много задачи, гледане на видеоклипове, игри и др. – създавайки потребителски преживявания и възможности от следващо поколение, разработвано с години.

Samsung представя три нови преносими устройства за балансиран и свързан живот
21 Февруари 2019 Proximity Sofia

Samsung Electronics Co., Ltd. днес представи новата си гама от преносими Galaxy устройства: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit / Galaxy Fit e и Galaxy Buds. Смарт часовниците, и безжичните слушалки са създадени да отговорят на различния ритъм и начин на живот на потребителите: от тези търсещи хармония в ежедневието, до тези, които се нуждаят от допълнителна мотивация. Новите преносими устройства правят постигането на всички цели още по-удобно, стилно и забавно.