Детски голф лагери в "Пирин Голф & Кънтри Клуб"

За 10-та поредна година комплекс „Пирин Голф & Кънтри Клуб" организира интернационални детски голф лагери. По време на програмата, децата и младежите имат възможността да се запознаят с магията на голф играта, както и да прекарат една незабравима ваканция, изпълнена с много игри и разходки сред природата.

Адам Фъргюсън е новият ръководител на продуктовия маркетинг на HMD Global
22 Май 2020 Grayling Bulgaria

HMD Global обявяви назначаването на Адам Фъргюсън за ръководител на продуктовия маркетинг на компанията.

НАД 230 РИСУНКИ ПОЛУЧИ БУЛАТОМ ЗА КОНКУРСА “ЧИСТА ЕНЕРГИЯ ЗА ЧИСТО БЪДЕЩЕ”
22 Май 2020 myPR

Децата на България участваха с над 230 рисунки и компютърни визии на тема „Чиста енергия за чисто бъдеще“ в ученическия конкурс, организиран от Българския атомен форум (БУЛАТОМ).

Комплексни решения за международен транспорт
22 Май 2020 Smarkethink

Имате нужда от услуги в областта на международния транспорт? Изберете професионално обслужване и високо качество с отговорност към всеки клиент.

TLC със специални епизоди проследяващи как любими двойки се справят в условия на изолация с „90 дни до сватбата: Под карантина“

Премиерният епизод от специалната поредица „90 дни до сватбата: Под карантина“ включва епизоди с редица двойки от настоящи и предишни сезони и ще се излъчи в събота, 23 май от 21:00 ч. по TLC.

Ново изследване показва, че сигурността е най-търсената нова услуга, която клиентите търсят от доставчиците на управлявани услуги
21 Май 2020 Acronis България

Acronis, световен лидер в киберзащитата, обяви резултатите от ново проучване, проведено от Omdia (бившата Ovum), което показва, че най-търсената услуга, която клиентите търсят от доставчиците на управлявани услуги (MSP), е сигурност.

7 начина печатните технологии да подпомогнат здравните системи

Ефективните здравни системи са от решаващо значение за предоставянето на отлична грижа за пациентите, но твърде често те страдат от технически пречки и слаби звена в процесите. Затова е важно да бъдат оптимизирани своевременно.