Започна кандидатстването за лятното издание на практикантската програма на Kaufland България
26 Май 2023 Proximity Sofia

За седма поредна година Kaufland България ще проведе своята практикантска програма. В новото ѝ издание, което ще започне през юли месец тази година, компанията ще посрещне 30 участници. Процесът по кандидатстване вече започна и желаещите да се включат в програмата могат да го направят на кариерния уебсайт на компанията: www.kariera.kaufland.bg

Delta Planet Mall е най-предпочитаното място за покупка на дрехи, обувки и козметични продукти във Варна и региона
26 Май 2023 Paragraph 42

26 май 2023 г. Delta Planet Mall е най-предпочитаното място за закупуване на дрехи, обувки и козметични продукти във Варна и региона. Жителите на Варна и региона го разпознават като модерен търговски център, който предлага уютна атмосфера, чистота, качествено обслужване и просторен паркинг. Това показват резултати от проучване на агенцията за маркетингови изследвания – BluePo!nt, проведено в края на месец април. Сред останалите негови отличителни предимства се подреждат разнообразието от съвременни модни брандове, богат избор от висококачествени продукти на едно място и забавления за цялото семейство. Това и са параметрите, в които Delta Planet Mall изпреварва в най-голяма степен своите конкуренти – с ръст от средно 30% спрямо 2019 г.
Delta Planet Mall е последният наскоро посетен търговски център от жителите на Варна и региона – предимно с цел покупка на дрехи, разходка, вечеря в заведение, среща с приятели или покупка на обувки. Той утвърждава позицията си на любимо място за прекарване на време със семейството. Над една четвърт от клиентите го посещават в компанията на близките си хора – партньор/и и деца. Близо половината пък споделят, че локацията на Delta Planet Mall е комуникативна и лесна за достигане – както през седмицата, така и през уикенда.
Любимите магазини на посетителите на Delta Planet Mall са Pepco, IKEA, Sinsay, New Yorker и CROPP, a измежду обектите за забавление – Cinema City. Над 95% от анкетираните биха го препоръчали на свои приятели и познати, а над 65% го предпочитат пред останалите търговски центрове в града. Резултатите показват, че 79,8% от посетителите не могат да откроят негативни негови характеристики. Делът на седмични посещения се е увеличил с 20% за последните 4 години, спрямо отслабване на тази тенденция при един от ключовите конкуренти в града.
„Основна цел за нас е да отговорим на нуждите на всеки посетител. Наясно сме, че разнообразието от обекти е изключително важно за клиентската лоялност, затова непрестанно работим в посока разширяване на портфолиото от брандове. Щастливи сме, че само 4 години след откриването, Delta Planet Mall предлага над 40 марки, ексклузивно представени във Варна и региона. Стремим се ежедневно да утвърждаваме концепцията за уютна атмосфера, в която посетителите създават хубави спомени с най-близките си хора – независимо дали се наслаждават на вкусна храна, завладяващ филм, вълнуващи събития или разходка по магазините. Заедно с целия екип, полагаме усилия да направим времето, прекарано в търговския център, наистина специално за тях“, сподели Ноах Мааян – Мол Мениджър.
Съвместното проучване на Delta Planet Mall и BluePo!nt очертава тенденциите в навиците за пазаруване във Варна и сред посетителите на търговския център. Близо 30% е ръстът на спонтанна познатост на търгoвския център, спрямо 2019 г. За сравнение, при конкурентите този показател драстично намалява или много слабо расте през посочения период. Количественото изследване комбинира два метода – живи интервюта сред (600 души) и exit интервюта, изследващи удовлетвореността от потребителското преживяване след посещение на Delta Planet Mall – (400 посетители). Характеристиките, които обединяват и двете групи респонденти, включват извадката от мъже и жени с преобладаващо средно до висше образование, активна трудова заетост и средни до високи доходи.

СКАЙ ПРОТЕКТ – Мрежи за селското стопанство и строителството

Защитете земеделската продукция от лоши метеорологични въздействия със СКАЙ ПРОТЕКТ и специализираните мрежи против градушка. Вземете от нас мрежа за ограда, за строителни цели, мрежа за сянка, против птици и насекоми, против вятър и много други.

Максим Бехар – „Най-добър PR професионалист в света“ на международните награди IPRCCА

Престижният конкурс регистрира номинации на общо 700 участника от цял свят

Благотворителен щанд на „Каритас“ на фермерския пазар на Lidl този уикенд в София
26 Май 2023 d:istinkt

Предстоящият този уикенд в София фермерски пазар на Лидл България ще включва и щанд с благотворителна кауза на фондация „Каритас“, наред с традиционните предложения от български земеделци, фермери и занаятчии.

Opel Mokka e 2023 – това ли е правилният електрически автомобил за вас?
25 Май 2023 Mr. 3Hours

Чичо Али шофира повече от 20 години и е тук, за да ви даде мнението си за електрическия автомобил Opel Mokka 2023 г. Пригответе се за честен преглед на електрическия автомобил, от неговите характеристики до представянето му в реалния свят.

Завладяващата история на СПА „Белчински извор“ в интервю с Антон Попов
25 Май 2023 Mr. 3Hours

Спа комплекс „Белчински Извор” е истински природен рай, защото тук можете да усетите лечебната сила на минералната вода. А в СПА център "Гала Плацидия" ще се насладите на разнообразието от СПА процедури и терапии.