Иновативни айс кафета с отличието „Продукт на годината“ 2022 в категория „Кафе напитки“ за България
21 Септември 2022 Chapter4 Communications Bulgaria

За седма поредна година представиха най-голямата световна награда за иновации в продукти и услуги, гласувани от потребителите

Нова модна кампания: DEICHMANN и Jung von Matt залагат изцяло на модата и хумора

Новите обувки от актуалната колекция на DEICHMANN са абсолютен хит - заедно с придружаващата ги, изпълнена със самоувереност постановка на новата модна кампания, озаглавена "Love the shoe. Аnd the price".

Стара Загора посреща театрални спектакли от 7 държави за студентския фестивал „Данаил Чирпански"
20 Септември 2022 myPR

Международен студентски театрален фестивал „Данаил Чирпански" ще се проведе за трети път в Стара Загора, от 23 до 27 септември.

РЕВОЛЮЦИОННАТА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА MYRKL, ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ПРИЕМ ПРЕДИ КОНСУМАЦИЯ НА АЛКОХОЛ, ИДВА В БЪЛГАРИЯ
20 Септември 2022 myPR

Първата в света научно тествана хранителна добавка, предназначена за прием преди консумация на алкохол, вече е достъпна и в България.

„Нестле за Живей Активно! Град 2022” събра повече от 7000 ентусиасти и над 200 кучета от различни породи избрали да се раздвижат, а не да изкарат вечерта на диваните
19 Септември 2022 myPR

Нощна София „гръмна“ в ритъма на движението и танците, улиците на града се изпълниха с ентусиасти, водени от трима олимпийски шампиони, двадесет национални, европейски и национални медалисти в различни дисциплини, над 30 артисти и певци и повече от 50 столични спортни и танцувални клуба

Какви видове превози на товари има?
19 Септември 2022 Studio Kipo

Съществуват много услуги за превоз на товари - като групажен, международен транспорт, по шосе, по вода, по въздух и още. Вижте кои са те.

КРИС ТЕОФИЛИДЕС Е ИЗБРАН ЗА КРУИЗНА ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА ЗА 2022 НА НАГРАДИТЕ SEATRADE CRUISE В МАЛАГА, ИСПАНИЯ
19 Септември 2022 Action Global Communications Bulgaria

Celestyal, носител на редица награди и превърнала се в избор №1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие, има удоволствието да съобщи, че нейният главен изпълнителен директор, Крис Теофилидес е обявен за Круизна личност на годината за 2022 на Seatrade Cruise Awards.