Ретроградният Меркурий вече няма да влияе на пловдивчани и техните гости

Изящна 5-метрова позлатена статуя на Меркурий кацна върху елегантата сграда на Alchemist Residence Von Gfldenburg над Пловдив.

320 млрд. щ.д. губи глобалната търговия за тримесечие заради коронавируса
6 Март 2020 myPR

У нас най-сериозни са предизвикателствата към туризма, IT сектора и транспорта

TLC обяви завръщането на „90 дни до сватбата: Преди срещата“ през 2020
6 Март 2020 All Channels Communication

Премиерата на четвъртия сезон ще изненада феновете на поредицата с купища емоционални моменти и обрати на 11 март от 21:00 часа

Телефоните Nokia са официалните мобилни устройства в „Смъртта може да почака“
5 Март 2020 Grayling Bulgaria

HMD Global обяви, че телефоните Nokia са официален партньор на 25-ия филм за Джеймс Бонд, „Смъртта може да почака“. Във филма ще се появи първият смартфон Nokia с 5G, наред с няколко други, неподвластни на времето телефона Nokia.

ЛАЗЕРНО РЯЗАНЕ/CNC РУТЕРНО - София

Фирма BILD-LTD предлага услугите: Лазерно рязане, рутерно CNC рязане, фрезоване в гр. София. Режем и фрезоваме следните видове материали: плексигласови плоскости и пластмаси (полистирол, полиетилен, полиамид, PET/PETG, полипропилен), дърво и дървени плоскости (шперплат, мдф, пдч). Лазерно рязане и разкрояване с най - добро качество.
Лазерно и рутерно cnc рязане на нормални цени в София.

Стартират европейските наградите „Иновации в политиката“ 2020
4 Март 2020 All Channels Communication

Търсят се най-добрите политически
практики в България

EIT InnoEnergy удължи крайният срок за участие на предприемачи в най-големия конкурс за стартиращи компании от Централна и Източна Европа - PowerUp! 2020 - до 10 март
4 Март 2020 All Channels Communication

• Основната цел на основателя на конкурса EIT InnoEnergy е да осигури пари, ноу-хау и уникални партньорства за най-иновативните идеи и компании в Централна и Източна Европа
• Селектираните екипи от България ще участват в двудневна работилница на 19 и 20 март в подготовка за Националния финал на PowerUp!, който ще се състои на 26 март 2020 г. в София Ивент Център. Събитието е организирано от националния координатор на PowerUp! За България – Клийнтех България.
• Победителите в конкурса ще получат подкрепа за разработването на своите продукти, търговски стратегии, възможности за разширяване на бизнеса на международно ниво, както и достъп до акселераторските услуги на EIT InnoEnergy, както и други възможности за финансиране.