WWF предлага алтернативи за въгледобивните райони в България
6 Юни 2019 myPR

Природозащитната организация от година и половина работи за справедлив преход в Перник и Бобов дол

Екологичният отпечатък може да се намали, чрез употребата на умни домашни електроуреди

Някои домашни уреди могат да бъдат използвани дълги години наред и да изиграят огромна роля в това да ограничим екологичният отпечатък, с който белязваме планетата.

Абсурдът с отнемането на лиценза на Автомобилната федерация стигна и до парламента
5 Юни 2019 myPR

На 28.05.2019 г. се състоя протест пред Министерски съвет, чиято причина бе ескалиращото недоволство срещу отнемането на лиценза на Българската федерация по автомобилен спорт (БФАС).

По-музикално лято с Huawei P30 и водоустойчивата колонка Soundstone

От началото на юни Huawei стартира лятна промоция в България за модела Huawei P30. В който и от трите му атрактивни цвята да го закупите от всеки от оторизираните ни партньори, с него ще получите овална червена портативна музикална колонка – Huawei Soundstone Portable Bluetooth Speaker.

Експерти предупреждават: “Въздухът през лятото е не по-малко опасен от въздуха през зимата”
4 Юни 2019 PRoPR Agency

Българската мрежа на Глобалния договор на ООН отбеляза Световния ден на околната среда със събитие-лекция имащо за цел да информира обществото ни какви са опасностите от мръсния въздух, който дишаме ежедневно,кои са здравословните проблеми, до които той води и какъв в приноса на бизнеса за чистия въздух.

Захранка.бг – ексклузивен представител за България на британската марка CCMOORE
4 Юни 2019 myPR

Захранка.бг е новият официален партньор и дистрибутор за България на продуктите на водещата английска компания #CCMOORE, лидер в производството на продукти и добавки за риболова!

Избраха най-добрия стартъп за Централна и Източна Европа във финала на PowerUp!

Словашкият стартъп Danubia NanoTech спечели големия финал на най-големия конкурс за стартиращи компании от Централна и Източна Европа - PowerUp!, организиран от InnoEnergy. В надпреварата се включиха над 300 компании от 24 държави в Централна и Източна Европа. Компанията получи чек за 50 000 евро и възможност да се присъедини към престижния бизнес акселератор Highway® на InnoEnergy.