Община Малко Търново реализира проект „Реконструкция, модернизация и въвеждане на мерки за енергийна ефективност на административна сграда на УПБЗН гр. Малко Търново и многофамилни жилищни сгради на територията на гр. Малко Търново“ ДБФП BG16RFOP001-2.002

Община Малко Търново организира официална церемония „Първа копка“ по проект „Реконструкция, модернизация и въвеждане на мерки за енергийна ефективност на административна сграда на УПБЗН гр. Малко Търново и многофамилни жилищни сгради на територията на гр. Малко Търново“.
Събитието ще се проведе на 18.05.2020г. от 11:00 часа в к-с „Изток“ , гр.Малко Търново.

ТЕЦ „ КонтурГлобал Марица Изток 3“ произведе 14.5% от електроенергията в страната за периода на извънредното положение

ТЕЦ „ КонтурГлобал Марица Изток 3“ произведе 14.5% от електроенергията в страната за периода на извънредното положение

Готвене онлайн и чат с внуците: как по-възрастното поколение използва технологиите

Много възрастни хора живеят сами или далеч от децата си и умните устройства им помагат да преодолеят дистанцията в комуникацията, освен това някои полезни функции изключително много улесняват ежедневието им. Експертите на LG събраха полезна информация как смартфоните могат да бъдат от полза за всеки един от нас, независимо от възрастта.

Играчките се завръщат в новите епизоди на Power Players
12 Май 2020 knowbox

Cartoon Network ви кани на нови приключения с Аксел и неговия безстрашен екип играчки. В предстоящите епизоди на поредицата героите ги очакват свежи предизвикателства, които изискват много изобретателност. Ще могат ли и този път да спрат злите планове на Бесния?

Подкрепете деца в риск в условията на извънредна ситуация

Поради извънредната ситуация в страната децата и младежите без родителска грижа вече 2 месеца не могат да напускат пределите на Центровете от семеен тип, които са техният дом. В тези центрове те живеят в групи от 8 до 14 деца, като много от тях са уязвими поради увреждания и редица съпътстващи заболявания.

Пробегът на мира тази година преминава през България виртуално
11 Май 2020 AVS Agency

България посреща виртуалната щафета официално на 11 май, като с участие на български бегачи ще бъдат изминати общо за страната ни 1008 км.

Смарт телевизорът може да ни е треньор

Експертите от LG събраха няколко съвета как да превърнете смарт телевизора си във фитнес помощник.