Антония Григорова с призовото 4то място на Royal Ultra Sky Marathon в Италия
23 Юли 2019 myPR

Българската състезателка пребори силна конкуренция и предизвикателен терен на 9тия старт от Световните Серии по Скайрънинг

WWF: Лошото управление на водите причинява засушавания в Европа
22 Юли 2019 myPR

Редица градове в Северна Европа са изправени пред риск от недостиг на вода

ТОП звезди на българския спорт подкрепиха проекта „България: срещу агресията в спорта“

Проф. д-р Петър Христов – ректор на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, даде старт на приятелския мач между млади спортни журналисти и звезди на българския спорт, който се проведе снощи в Националната спортна база „Спорт палас“.

Телевизия прокарва незаконен път в защитена местност и ограничава достъпа на посетители до плаж в Странджа
22 Юли 2019 myPR

Природозащитната коалиция "За да остане природа в България" алармира, че на плаж "Листи", който е в Природен парк "Странджа" и до който няма улеснен достъп за МПС, е прокаран незаконен път в гората и плажът е блокиран за посетители от телевизионна продукция, която снима своето шоу там.

Tийнейджъри сами рециклират пластмаса и й вдъхват нов живот, като създават предмети на изкуството
22 Юли 2019 V+O Communication

Първата в страната ни работилница за рециклиране на пластмаса по технологията Precious Plastic, отвори врати на The Bridge Fest , благодарение на „Моят зелен град“

THERMA V SPLIT Е НАЙ-НОВОТО ЕКОЛОГИЧНО ПОПЪЛ-НЕНИЕ В ПОРТФОЛИОТО ОТ ТЕРМОПОМПИ НА LG
19 Юли 2019 All Channels

LG Electronics (LG) представя последното попълнение към Therma V портфолио-то си. Моделът Therma V R32 Split е създаден специално за домакинствата в про-цес на реновиране. Мултифункционалността му предлага на потребителите както отопление за дома, така и осигуряването на винаги топла вода.

Младежи, млади спортисти и спортни журналисти коментират мерки срещу агресията в спорта

Обучение по проект „България: Срещу агресията в спорта 2019” на Регионалната агенция за предприемачество и иновации – Варна (РАПИВ), започва утре – 19 юли от 14.00 ч. в Националната спортна база „Спорт палас“ до Варна.