Новите дестинации, до които ще летим изгодно
11 Април 2019 myPR

Обикновено с нетърпение очакваме авиокомпаниите да ни изненадат с нови полети, до които можем да летим на добри цени. Кои са новите дестинации от лятното разписание, кога стартират полетите, в кои дни от седмицата и колко ще ни струват билетите, разказва Ванина Хаджиева от онлайн туристическа агенция eSky.

LG ПРЕДСТАВЯ ПРЕДИМСТВАТА НА LG HOME НА INNOFEST EUROPE 2019
11 Април 2019 All Channels Communication

Решенията за жилищни пространства на компанията за европейския пазар бяха представени на ежегодния фестивал на InnoFest 2019

Столична община подписва споразумение за сътрудничество в областта на иновациите с Клийнтех България и InnoEnergy
11 Април 2019 All Channels Communication

Клийнтех България, InnoEnergy и Столична община ще подпишат тристранно споразумение за сътрудничество на 11-и април в София. Трите страни ще обединят усилия за стимулиране на предприемачеството и иновациите в сфери като умни градове, енергии и повишаване качеството на атмосферния въздух в столицата. Една от основните цели на споразумението е създаване на условия за устойчиво икономическо развитие на София с фокус върху опазването на околната среда.

HUAWEI ПРЕДСТАВИ ПРЕД ЛАЙФСТАЙЛ МЕДИИ И ИНФЛУЕНСЪРИ НОВИТЕ СИ МОДЕЛИ HUAWEI P30 И P30 PRO
11 Април 2019 All Channels Communication

Huawei представи в България най-новите си модели HUAWEI P30 и HUAWEI P30 Pro на специално събитие, на което присъстваха представители на най-посещаваните и четени български лайфстайл медии и едни от най-популярните български инфлуенсъри, фотографи и видео блогъри.

“Избавлението на чифлика” с нови епизоди по Discovery Channel
11 Април 2019 All Channels Communication

Марти Рани и семейството му дават втори шанс за оцеляване на затруднени семейства в дивата природа на 29-и март от 21:00 ч.

LG OLED TV С ОТЛИЧИЕ iF GOLD ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН
11 Април 2019 All Channels Communication

От общо 16 награди, LG спечели отличия за четири OLED телевизора и уреди, включително SIGNATURE KITCHEN SUITE и LG Objet.

Откриват обновената Детска ясла №1 „Първи юни“ в гр. Търговище

С реализацията на заложените по проекта дейности е осигурена модерна, функционална, здравословна, достъпна и енергийно ефективна материална база на Детска ясла №1 „Първи юни“. Изпълнените строителни работи в детското заведение са на стойност 889 327,28 лв. без ДДС. Обновено е вътрешното оборудване и обзавеждане на обща стойност 61 252,62 лв. без ДДС.