Air France ще лети с променен график до САЩ от 14 март 2020 г.
15 Март 2020 O3PR

От 14 до 28 март френският превозвач планира да продължи операциите си до Атланта, Чикаго, Детройт, Лос Анджелис, Ню Йорк (Международно летище Джон Ф. Кенеди), Сан Франциско и Вашингтон.

Американска делегация посети ТЕЦ „ КонтурГлобал Марица Изток 3“
13 Март 2020 AMI Communications Bulgaria

Експерти от Департамента по енергетика, Държавния департамент и посолството на САЩ в България се запознаха с работата на втората по големина централа в комплекса Марица Изток - ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“. В среща с оперативното ръководство на КонтурГлобал беше отбелязана важната роля на електроцентралата за енергийната независимост и сигурност както и възможностите за внедряването на съвременни технологични решения, насочени към минимизиране на въглеродните емисии.

Отваря врати обновеният магазин на Mr.Bricolage в Пловдив
10 Март 2020 All Channels Communication

Реновираният по френски модел магазин отваря врати на 20 март 2020 г.

Air France и KLM предлагат безплатна промяна на резервации заради коронавируса
9 Март 2020 О3 PR

Опцията за доброволно презаверяване за друга дата е достъпна за всеки валиден билет, издаден от Air France и KLM не по-късно от 31 март 2020 г., за пътувания от 3 март 2020 г. до 31 май 2020 г.

Компютри на колела
9 Март 2020 myPR

Автомобилите отдавна престанаха да бъдат само средство за транспорт. Те са дигитални, автоматизирани, удобни, сигурни, екологични. Технологиите за свързаност и безопасност превърнаха новите модели в истински компютри на колела. В трансформацията на индустрията най-бързо се развива сегментът за превоз на пътници и товари, който от години изпреварва технологично повечето класове автомобили. Откакто е домакин на най-тежките на пътя, TRUCK EXPO се превърна в модерна международна платформа на трансформиращата се автомобилна индустрия.

Часът на Земята 2020 поставя на фокус българските гори
9 Март 2020 myPR

Тази година WWF посвещава глобалната си инициатива на основния съюзник срещу климатичната криза

ОФИЦИАЛНО ПИСМО От името на изложение „ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ГРАНИЦИ“
9 Март 2020 myPR

Във връзка с последните новини относно разпространението на коронавирус и с оглед на предпазването на бъдещо разпространение, се налага промяна надатите на изложението. Новите дати са през следващата година:12-ии 13-имарт 2021 г.