Народно читалище „Проф. Кирил Дженев – 2018“ отбелязва първия си патронен празник

Днес, 10.06.2019 г., най-младото Пловдивско читалище „Проф. Кирил Дженев – 2018“ отбелязва своя първи патронен празник и кани всички свои приятели, жители и гости на град Пловдив на своето мероприятие. Празникът ще започне в 19:00 ч. на сцената на парк „Рибница“ в район „Северен“.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour покори Банско

Вторият концерт на най-мащабното българско музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 е вече факт и само преди дни покори град Банско.

Инициативата „Децата са на всички нас“ насърчава приобщаването и образованието на децата, лишени от родителска грижа
7 Юни 2019 knowbox

Поставя се началото на кампанията „Децата са на всички нас“. Нейната основна цел е да насърчи всички нас като общество да променим своята нагласа към децата, лишени от родителска грижа и като цяло нашето възприятие за благотворителност. Кампанията е инициирана от популярния детски телевизионен канал Cartoon Network и 3 организации с нестопанска цел. Подкрепена е и от 5 национални и регионални телеком и платформени оператори и 6 телевизионни канала.

Актьорът Ивайло Христов раздаде топъл обяд пред болница „Медлайн“

Любимият пловдивски актьор Ивайло Христов се включи в кампанията на Ортодоксалния орден на Хоспиталиерите „Топъл обяд“. Той раздаде храна на нуждаещите се пред болница „Медлайн“.

Air France изхвърля 1300 тона пластмаса от самолетите си до края на 2019 година
7 Юни 2019 O3PR

1300 тона пластмаса за еднократна употреба ще премахне Air France до края на 2019 г. от бода на всичките си самолети, обяви френската авиокомпания.

Денс машини на TRUCK EXPO 2019
7 Юни 2019 myPR

Най-впечатляващите „денс машини“ от балет Велвет ще превземат тунинг зоната на TRUCK EXPO 2019 в събота. Момичетата с перфектни умения в танците ще демонстрират сексапил и чар в миенето на най-желаните стъкла на изложението. Тунингованите камиони, които за първи път застанаха до най-новите модели и технологии на световните производители от всички класове товарни автомобили, ще „танцуват“ в музикалния ритъм на множество красиви ръце.

Колко важна може да бъде една котка?

Петнадесетте финалисти в Първата академия за котки инфлуенсъри бяха официално обявени на специално събитие