Близо милион са ползвали безплатните електронни ресурси на издателство КЛЕТ България
2 Юли 2020 Intelday Solutions

Безплатните онлайн ресурси на издателство Клет България достигнаха до близо 1 милион потребители по време на извънредното положение у нас. Само ползвателите на електронно четимите учебници надхвърлят 500 хиляди, а платформата IZZI, за която издателството предостави безвъзмезден достъп, помогна на над 120 хиляди души.

Успешно приключи ПЪРВИЯТ ОНЛАЙН МЕЖДУНАРОДЕН ДЕТСКИ И МЛАДЕЖКИ КОНКУРС ЗА ПЕСЕН И ТАНЦ, организатор: „АРТ ЦЕНТЪР КЪРНОЛСКИ"

Над 270 участника от 50 държави се включиха в Първия Онлайн Конкурс, организиран от АРТ ЦЕНТЪР КЪРНОЛСКИ.

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ започва годишна профилактика на съоръженията си
1 Юли 2020 AMI Communications

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ започва годишния планов ремонт на мощностите си от 1 юли 2020 г. Ремонтните дейности, за които се ангажират допълнително и външни партньори, ще се проведат при най-строги мерки за безопасност предвид пандемията от COVID-19. На всички подизпълнители ще бъдат направени PCR тестове за вируса преди да бъдат допуснати на площадката на централата.

Cartoon Network и Boomerang – акценти за юли 2020 г.
30 Юни 2020 knowbox

Наслади се на любимите си предавания пред юли!

Lidl с обособен кът за детска литература
30 Юни 2020 myPR

Инициативата е в помощ на родителите, които могат да намерят голяма част от заглавията, включени в препоръчителната училищна литература от 1-ви до 4-ти клас

Resideo въвежда гама висококачествени продукти за питейна вода под името Braukmann

Resideo Technologies днес обяви, че въвежда марката Braukmann за свои продукти за питейно водоснабдяване. Продуктите на марката могат да бъдат намерени в повече от 18 милиона домакинства по света и са получили доверието на над 100 000 монтажници.

Air France възстановява полетите до България от 15 юли
25 Юни 2020 O3PR

Air France постепенно засилва своя график за лято 2020 г. и първият полет до София се очаква да бъде на 15 юли.