Wizz Air е в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света
2 Август 2019 M3 Communications Group, Inc.

Wizz Air, една от най-бързо развиващите се авиокомпании в Европа и водещият нискотарифен превозвач в Централна и Източна Европа, е сред десетте най-безопасни нискотарифни авиокомпании за 2019 г. в света, според AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите.

LG ПУСКА APPLE AIRPLAY 2 ЗА ВСИЧКИ THINQ AI ТЕЛЕВИЗОРИ
1 Август 2019 All Channels

LG Electronics (LG) обяви, че Apple AirPlay 2 и HomeKit са вече налични за всич-ки устройства, които разполагат с 2019 AI TV, превръщайки LG в първия световен производител, който поддържа HomeKit. Тези функции на Apple, ще станат дос-тъпни, чрез ъпдейт за всички 2019 LG OLED, NanoCell и UHD телевизори с ThinQ AI функционалност.

Информационни дни за активиране на икономически неактивни лица
31 Юли 2019 Carpe Diem

В рамките на проект „Интеграция в общността“ в община Етрополе се през месец юли в рамките на три последователни седмици се провеждат информационни дни във връзка с възможностите за обучение и заетост на социално уязвими групи.

Активиране на икономически неактивни лица
31 Юли 2019 Carpe Diem

Сдружение с нестопанска цел „Карпе дием“ провежда кампания за активиране на икономически неактивни лица като част от проект „Интеграция в общността“ на община Етрополе.

Кирил Николов-Дизела с ново предизвикателство: 5 планини за 48 часа
31 Юли 2019 myPR

След легендарното Ком-Емине най-награждаваният български планински бегач се опитва да постави рекорд на най-трудния планински маршрут в страната - E4

ПРОЗРАЧНАТА ТЕХНОЛОГИЯ НА LG ЩЕ ВИ ИЗПРАТИ В БЪДЕЩЕТО
30 Юли 2019 All Channels

Новата технология, с която LG променя представите за потребителско изживяване включва прозрачни T-OLED екрани и специален филм, които ще ви накарат да се чувствате, сякаш сте вече в 22-ри век.

Автошкола във Варна застава зад мисията за по-малко жертви на пътя и въвежда нов метод при шофьорските курсове

Автошкола и учебен център „Силви Инс“ гр. Варна ще предлага на своите обучаеми възможност за шофиране при намалена видимост, нощно шофиране и увеличен брой часове за паркиране и междуградско каране.