Направихме Envision Play за дистанционно обучение безплатен!
19 Март 2020 myPR

Въпреки предизвикателствата, вярваме че учебната година година може да завърши успешно

УХТ ОРГАНИЗИРА КОНКУРС ЗА СЛОГАН

Ръководството на Университета по хранителни технологии обяви конкурс за слоган /мото, девиз/ на УХТ.

Хитовата поредица „Треска за злато: Изгубената мина на Дейв Турин“ се завръща с втори сезон по Discovery Channel
19 Март 2020 All Channels Communication

Миналата година ветеранът в търсенето на злато Дейв Турин доказа, че все още има злато в изоставените мини. Този сезон Дейв влага още повече усилия, разширявайки търсенето си за още по-голяма печалба в историческите забравени мини в Монтана. Но дали големият му риск ще се отплати? Или Дейв и екипът му ще се приберат вкъщи с празни ръце? Хитовата поредица „Треска за злато: Изгубената мина на Дейв Турин“ се завръща с втори сезон във вторник, 24 март, от 22:00 часа по Discovery Channel.

Ще му бъде ли отнета титлата на Фюри?
19 Март 2020 sportenmagazin

Световният шампион на WBC Тайсън Хъри може не само да загуби титлата, но и да прекрати кариерата си, както и братовчед си Хю. Причината за това е използването на забранени стимуланти през 2015 г. По онова време те са оправдани да ядат месо от дива свиня, което повишава нивата на нандролон в кръвта им, съобщава „Дейли мейл“.

Международният кларинетен конкурс Сава Димитров се отлага за есента
18 Март 2020 myPR

С над 120 записани участника от над 30 държави правим заявка за топ събитие в света

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ предприе допълнителни мерки, за да гарантира надеждното производство на електроенергия
17 Март 2020 AMI Communications Bulgaria

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ предприе допълнителни мерки за опазване здравето на експлоатационния и ремонтния персонал на централата с оглед заплахата от разпространение на вируса COVID-19.  Така компанията цели да осигури надеждното производство на електроенергия в критичния за страната период на извънредно положение.

Air France KLM намаляват полетите си с до 90% заради COVID-19
16 Март 2020 O3PR

Air France KLM ще ограничи значително летателната си активност заради кризата с глобалното разпространение на коронавируса в следващите няколко дни, намалявайки постепенно предлагането с между 70 и 90%.