Семейство Флинтстоун се завръща в новата поредица Yabba Dabba Dinosaurs
24 Февруари 2020 knowbox

Любимото на всички семейство от каменната ера се завръща в чисто ново предаване.

Kaufland България представи интерактивна инсталация, посветена на борбата с пластмасата
22 Февруари 2020 AMI Communications Bulgaria

Kaufland България създаде интерактивна информационна инсталация, посветена на борбата с пластмасата. Тя беше показана за първи път по време на най-голямото събитие за иновации в България Innovation Explorer, на което Kaufland е генерален партньор.
Инсталацията представя 360-градусовата глобална стратегия срещу пластмасата REset Plastic на Schwarz Group, която Kaufland прилага, и нейните пет основни направления: REduce, REdesign, REcycle, REmove, REsearch. Чрез нея по време на форума гостите имаха възможност да се запознаят с мерките, които Kaufland предприема в борбата с пластмасата, да проверят своя личен пластмасов отпечатък на годишна база и да рециклират своя пластмасов отпадък.

ОБЩИНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПРИКЛЮЧВА ПРОЕКТ „ИЗГРАЖДАНЕ НА КОМПЛЕКС ОТ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ ЗА ДЕЦА“

Община Велико Търново има удоволствието да покани всички заинтересовани граждани, организации, институции и медии на финална пресконференция по проект „Изграждане на комплекс от социални услуги за деца“ по приоритетна ОС 5 „Регионална социална инфраструктура“ по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020г.

Ясни са вече финалистите на първия ученически конкурс за млади иноватори със зелени идеи, подкрепен от МОН
21 Февруари 2020 Social You

Над 900 ученици от цялата страна се включиха в ученическия конкурс за зелени иновативни идеи „Млад иноватор“. Организатор е инвестиционният фонд с фокус устойчиво развитие и иновации PostScriptum Ventures.

Тол такси - алтернатива ли са на винетките в перспектива
20 Февруари 2020 PromoPointbg.com

Сигурни сме, че по-голямата част от вас са запознати добре с тол системата, която предстои да влезе в сила скоро.

Кои са важните характеристики при покупката на двуместен диван
20 Февруари 2020 PromoPointbg.com

Колкото и да не обичате да пилеете средства в покупката на нови мебели, то рано или късно се налага да отвържете кесията и да наложите корекции на интериора, така че домът ви отново да се превърне в приветливо и уютно място за живеене.

Повишаване на нивото на училищното образование чрез обвързване с европейско гражданство и професионална реализация

На 31.12.2019 Сдружение Знам и Мога официално започна работата си по проект "UP2B - Повишаване на нивото на училищното образование чрез обвързване с европейско гражданство и професионална реализация" финансиран по програма Еразъм+.