HUAWEI с над 2 милиона продадени смарт часовници от серията WATCH GT

Huawei обяви, че продажбите на смарт часовниците от серията WATCH GT от обявяването на първия й представител през октомври 2018 до сега, вече надминаха 2 милиона. Това превръща моделите в най-продаваните смарт часовници на компанията на глобално ниво.

Българите са сред най-активните потребители на дигитални услуги за ежедневни нужди в ЦИЕ

79% от потребителите у нас биха предпочели плащане с мобилен телефон, като алтернатива на картата, а 57% биха използвали биометрията, като решение за по-голяма сигурност

Водещи експерти на ВСУ „Черноризец Храбър“ ще обучават млади спортни журналисти и спортисти за справяне с агресията

Водещи експерти на Варненския свободен университет ще обучават спортни журналисти и спортисти да разпознават видовете агресия и зависимости при провеждане и отразяване на спортни събития.

11 млади български филм-мейкъри ще заснемат свои късометражни филми с Huawei P30 Pro

Cinelibri и Huawei обявиха финалистите в първия кръг на Huawei Smartphone Film Festival, в който участниците трябваше да представят своите идеи за късометражни филми под формата на трийтмънт. В този кръг взеха участие над 50 души с много разнообразни идеи и портфолио от реализирани проекти. Разглеждането на трийтмънтите и проектите на участниците беше истинско удоволствие за журито в състав Жаклин Вагенщайн, Крис Захариев, Стаси Айви, Крум Родригес и Лонгруи Циу, а избирането на финалистите – огромно предизвикателство. В крайна сметка журито допусна 11 вместо предвариелно обявените 10 финалисти, и окуражава всички участници да продължат развитието си в областта на кино изкуството.

Ролята на хората и ефективната комуникация в дигиталната ера ще бъде все по-важна за бизнеса
18 Юни 2019 AVS Agency

В ерата на дигиталната трансформация все повече системи са автоматизирани и рационализирани, а необходимостта от хора с добри дигитални и комуникационни умения непрекъснато се увеличава

WWF набира участници за триатлон, посветен на опазването на природата
18 Юни 2019 myPR

Първото по рода си събитие ще се проведе на Деня на Дунав, 29 юни (събота) в района на Русе

Обучават спортни журналисти да разпознават видовете агресия и зависимости

Регионалната агенция за предприемачество и иновации – Варна (РАПИВ), стартира проект „България: Срещу агресията в спорта 2019”, № НПИМД-НЗ-112/2019, Договор 25-00-30/06.06.2019 г.