Прием с online тест в УХТ на 26 април

Отложеният от 11 април първи предварителен изпит в УХТ ще се проведе на 26-и април, благодарение на новите технологии и отлично разработения модул за тестове в Платформата за дистанционно обучение на университета.

Нова образователна програма предоставя на студентите в България безплатен достъп до водещия в света ГИС софтуер
8 Април 2020 Monika Donkina

“Learn ArcGIS” има за цел да подпомогне дистанционното обучение на студентите по време на пандемията от COVID-19.

Научният екип на ВУЗФ предложи на Министерски съвет план от мерки за справяне с икономическата криза

Научен екип от професори, доценти и доктори по икономика и финанси на Лабораторията за научно-приложни изследвания VUZF Lab към Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) излезе с план от мерки, с които държавата да се справи с все по-реалната икономическа криза, която предстои заради пандемията от COVID-19.

Ново съдържание във филмовия пакет MAXI за VIVACOM IPTV и TV GO
6 Април 2020 myPR

Видео уроците на издателство „Просвета“ и секция за здравословен живот вече са на разположение на потребителите

Национално състезание търси най-добрите млади автомонтьори в страната
6 Април 2020 myPR

Над 600 ученика от 66 училища в цялата страна взеха участие в първия кръг от националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“, който приключи в началото на месец март.

Какви са спецификите при къртене на армиран бетон
2 Април 2020 PromoPointbg.com

Почти всяко момче в детските си години е „помагал“ редом с баща или дядо докато се забърквала бетонната смес. „Сине, донеси камъчета!“, „Сине, сложи още малко пясък!“. Е, годините на безцелна игра на майстор около домашните строежи приключиха.

Варненският свободен университет разкрива Гореща линия за психологично консултиране за студенти, преподаватели и приятели

От днес – 1 април, на сайта на Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ – www.vfu.bg, е разкрита гореща линия за психологично консултиране на студенти, преподаватели и приятели на Университета.