Елина Алипиева е големият победител в „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“
21 Май 2019 myPR

Елина Алипиева ученичка в ПЕГ „Йоан Екзарх”, гр. Враца изпревари с една точка своята първа подгласничка Павела Костова, ученичка в ЕГ „Акад. Людмил Стоянов”, гр. Благоевград и грабна титлата „Репортер на EspressoNews“ в четвъртото издание на ученическия конкурс-обучение „Работилница за репортери“.

Да изпратим българските участници в международния финал „Young Car Mechanic“ във Варшава
20 Май 2019 myPR

Тримата ученици с най-високи индивидуални резултати от националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“ 2019 заминават за международния финал „Young Car Mechanic“ във Варшава, Полша.

ERP Academy представя първата магистърска програма по ERP и бизнес софтуер по време на ERP.net Expo 2019
20 Май 2019 AVS Agency

Образователната организация ERP Academy ще представи първата по рода си в България и една от малкото в Европа магистърска програма по бизнес софтуер и ERP по време на „ERP.net Expo 2019: Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“.

Световноизвестният финансов съветник Лари Бийл се срещна със студенти и с бизнеса във Варненския свободен университет

Световноизвестният финансов съветник и инвестиционен мениджър Лари Бийл гостува на дипломирането на бакалаврите и магистрите от факултет "Международна икономика и администрация" на Варненския свободен университет.

ERP Academy и ВУЗФ стартират образователна стипендия за учители
15 Май 2019 AVS Agency

Учителите ще се запознаят с най-новите тенденции в бизнес софтуера, IT технологиите, икономиката, маркетинга, продажбите, финансите и управлението на личните данни

На 18 май ще станат известни победителите в „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“
15 Май 2019 myPR

Градска концертна зала, гр. Враца, ще се проведе официалната церемония по награждаване на ученици, участници в конкурса обучение на EspressoNews - „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“, който се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел.

Приключи вторият етап на академия „Иновация в действие“, предстои конкурсната част
14 Май 2019 Havas PR

Днес кандидатите предават проектите си, финалистите ще бъдат ясни през юни