Н. Пр. Джузепина Дзара стана почетен „Доктор хонорис кауза на УХТ-Пловдив“

Писателят Димитър Недков с академично слово на тържествения Академичен съвет

Представяне на съчиненията на проф. Борис Йоцов

Център за книгата и департамент „Нова българистика“ представят съчиненията на проф. Борис Йоцов на 29. май 2023 г. от 17.30 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Фотоизложба „70 години УХТ“ бе открита днес

В атрактивна фотоизложба Университетът по хранителни технологии представя емблематични моменти от 70-годишната си история.

Италианският посланик Н.Пр. Джузепина Дзара става ,,Доктор хонорис кауза на УХТ – Пловдив“

Нейно Превъзходителство Джузепина Дзара, посланик на Италия в България, ще бъде удостоена с почетното звание ,,Доктор хонорис кауза на УХТ-Пловдив“.

Денят на отворените врати в рафинерията на „Булминт“ посрещна преподаватели и студенти
21 Май 2023 Татяна Белева

Преподаватели и студенти от Химическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ и химици от практиката посетиха Деня на отворените врати в рафинерията на българския частен монетен двор „Булминт“. На събитието, посветено на чествания през месец май професионален празник на химика, присъстваха също любители на науката и служители от други звена на компанията домакин.

Хибриден семинар „Междусекторно сътрудничество в контекста на Европейска гаранция за детето“

На 19. май 2023 г. от 14.00 ч. в книжарница и галерия „НБУ вЦЕНТЪРа“ ще се проведе хибриден семинар „Междусекторно сътрудничество в контекста на Европейска гаранция за детето“ с водещ д-р Галина Маркова и модератор Елица Лингорски.

ВУЗФ предлага нови възможности на студентите за получаване на втора диплома от Coburg University of Applied Sciences and Arts
16 Май 2023 myPR

ВУЗФ и Coburg University of Applied Sciences and Arts, Германия подписаха договор за съвместно сътрудничество