Студенти от Педагогическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски” споделят плюсовете и минусите на онлайн обучението
6 Май 2020 Mega Communication Ltd.

Педагогическият факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски” провокира своите студенти и ги подкрепи в създаването на кратък видеоклип, отразяващ тяхното мнение относно онлайн обучението – плюсове и минуси.

НАЦИОНАЛНАТА АКАДЕМИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ към НСНИ обявява първото ОНЛАЙН МОДУЛНО ОБУЧЕНИЕ ЗА БРОКЕРИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. 15 МАЙ - 14 ЮНИ 2020 г.
5 Май 2020 myPR

С включен изпит за валидиране на знания и за получаване на Държавно свидетелество за владеене на професията "БРОКЕР НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ", признато от МОН за издаване на ЕВРОПЕЙСКИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КАРТИ.

Дамите учени имат още 1 месец да кандидатстват за престижната награда „За жените в науката“ от 5000 евро

Новият срок за кандидатстване за 10-ото издание на Националната стипендиантска програма „За жените в науката“ е до 31 май 2020 г.

Чуждоезиковото обучение отвори нов прозорец към света в „облака“ на Варненския свободен университет

В 30 от 445-те виртуални аудитории на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, студенти от различни специалности изучават чужди езици – сред които и редките японски и португалски.

УХТ проведе успешно първия предварителен онлайн изпит

Университетът по хранителни технологии /УХТ/ проведе първия предварителен онлайн изпит за прием на студенти за учебната 2020/2021 година на 26 април 2020 година.

АКТУАЛНИ НОВИНИ ОТНОСНО КАНДИДАТСТВАНЕТО В НЕМСКИ И АВСТРИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТИ В УСЛОВИЯТА НА COVID 19
22 Април 2020 Униконсулт

Как ще се отрази извънредното положение върху кандидатстването на българските кандидат-студенти за зимен семестър 2020/2021 г. в Германия и Австрия? Отговори на тези въпроси дава Униконсулт.

Доц. Христо Спасов: Обучението в УХТ е стратегически правилният избор

На 22 април изтича срокът, в който желаещите да участват в кандидатстудентските сесии на Университета по хранителни технологии в Пловдив могат да подадат документи online - на https://ksk.uft-plovdiv.bg/.