PVH EUROPE увеличава ангажираността си за устойчиво бъдеще чрез партньорство с компанията INFINITED FIBER
10 Май 2022 United Partners

PVH Europe, централата на PVH Corp. обявява многогодишно партньорство с компанията за "кръгови" модни технологии Infinite Fiber за повишаване на устойчивостта на продуктите, предлагани в Европа под емблематичните марки собственост на PVH Corp. - Calvin Klein и TOMMY HILFIGER.

Как се създава и управлява ефективно бюджет - безплатен уъркшоп
10 Май 2022 3CON

Компаниите CONSENDO и Contro организират безплатен онлайн уъркшоп за финансова грамотност „Ефективно създаване и контролиране на бюджет“. Обучението ще се проведе на 13 май (петък) от 14,30 до 16,00 ч.

Участниците в уъркшопа ще имат възможност да научат колко е необходимото време за създаване, одобрение и контрол на бюджети, как да съкратят времето, което отделят за тази дейност с до 80%, как да елиминират хартията, която използват с до 90%, как собствениците на бизнес да променят ценовата си политика и още много тактики за изграждане на успешен бизнес.

Всеки участник в уъркшопа освен знания, ще получи и промоционална цена за участие в едномесечното практическо обучение „Управлявай успешно финансите на бизнеса си“, както и отстъпка за услугите на Contro – бизнес софтуер за дигитализация, управление и контрол на фирмени бюджети, разходи и договори.

Информационен ден за кандидат-студенти
10 Май 2022 myPR

На 14. май 2022 г. в книжарница и галерия „НБУ В ЦЕНТЪРа“ ще се проведе „Информационен ден за кандидат-студенти“ от 11.00 ч. до 15.00 ч.

Проведе се първата официална работна среща между представители на Google и българските университети.

GOOGLE Workspace и български университети: Впечатлени сме как ВСУ "Черноризец Храбър" използва технологиите за образование. Опитът може да стане световен.

Студенти с изобретения „за устойчиво и зелено бъдеще“

Над 50 възпитаници от УХТ и ВСУ „Черноризец Храбър“ се включиха в състезание по проект INNOAIR

ВУЗФ организира уебинар с Лиляна Павлова за ролята на Европейската инвестиционна банка за устойчивото развитие на Европа
28 Април 2022 myPR

Уебинарът е част от поредицата специални събития, с които ВУЗФ отбелязва своята 20-та годишнина

Споразумение за сътрудничество между УХТ и Университета „Фан С. Ноли“ в Албания

Зам.-ректорът по учебна дейност и академичен състав на Университета по хранителни технологии доц. д-р Христо Спасов и проф. д-р Димитри Бело, ректор на Университета „Фан С. Ноли“ в Корча, Албания подписаха меморандум за сътрудничество между двете висши училища.