Тук-Там Кошер 2020 събира интересни хора, нови идеи и професионални възможности
15 Юли 2020 Тук-Там

На 17 септември второто издание на събитието организирано от Тук-Там — Кошер 2020 ще събере многообразие от хора и идеи на живо и в онлайн среда.

Много добри резултати на редовните приемни изпити в УХТ – общо десет отлични оценки

Много добри са резултатите на кандидат-студентите, които днес държаха редовните изпити по математика и по химия и опазване на околната среда за прием в Университета по хранителни технологии /УХТ/.

СТУДЕНТИ ОТ УХТ ТРУПАТ ОПИТ ВЪВ ВОДЕЩИ ВИНАРСКИ ИЗБИ

Въпреки усложнената епидемична обстановка в страната, свързана с COVID-19, ръководството на УХТ се надява да проведе практиките за студентите си от специалност „Технология на виното и пивото“ в няколко от водещите винарски изби у нас.

България се включва в международен проект на един от най-известните съвременни артисти
1 Юли 2020 Chapter 4

Децата превземат Earth Speakr, интерактивен проект на Олафур Елиасон

Катедра “Информатика” на ВСУ „Черноризец Храбър“ организира „STE(A)M форум – Варна“

Катедра “Информатика” на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ организира „STE(A)M форум – Варна“ за представители на училища в страната и чужбина.

Радвам се, че ситуирахме УХТ в сърцето на Пловдив

С иновативната си акция в сърцето на Пловдив Университетът по хранителни технологии /УХТ/ привлече вниманието на граждани, интелектуалци, представители на местната и държавната власт през уикенда. Стотици младежи се струпаха около шатрата на кандидат-студента на Главната улица, някои взеха категорично решение, че ще продължат развитието си в хранителната или туристическата индустрия. Най-активни в кампанията бяха настоящите студенти и младите преподаватели, които разясняваха, че УХТ залага и на чуждоезиково обучение.

Доцент от УХТ грабна приза за изявен млад учен

Надежда Петкова от катедра „Органична химия и неорганична химия“ участва в 13 проекта за здравословен начин на живот