СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ ТЪРСЯТ ВИЗИЯТА НА БЪДЕЩЕТО

Руският курорт Сочи е домакин на международната конференция NEXT 75, която ще събере световноизвестни учени, включително Нобелови лауреати и предприемачи, с представители на младежки организации от 5 континента в диалог за бъдещето на планетата. 
Събитието ще се проведе на 16 декември (сряда) от 14,00 часа както онлайн, така и офлайн в новата зала „Атом“ на „Росатом“ в Сочи. Конференцията е част от програмата за отбелязване на 75-ата годишнина на руската атомна индустрия.

Доклад проследява развитието в образователната система в България
10 Декември 2020 myPR

Под надслов „Адаптиране или истински промени“ бе публикувано новото издание на проучването от Сдружение „Образование България 2030”

Научно-популярни филми подкрепят българското образование по време на дистанционното обучение
10 Декември 2020 Заедно в час

Допълнителният тв пакет “Глобус” на Булсатком подкрепя каузата на фондация “Заедно в час” с дарение за всеки активиран пакет през 2021 година.

Третото издание на програмата по дигитален маркетинг на Телерик Академия: 100% онлайн и с прием до февруари 2021 г.
24 Ноември 2020 myPR

Вечерното обучение е с практическа насоченост, а лекторите са изявени експерти с опит в Telerik, Progress, Chaos Group, Hop Online, Mediapost Hit Mail

Лабораторията към ВУЗФ VUZF Lab организира кръгла маса на тема „Външна търговия и пандемия“
23 Ноември 2020 myPR

Дискусията ще се проведе онлайн на 2 декември от 10,30 часа

Академизъм, изкуство и индустрия трансформират реалността в Европейската нощ на учените
23 Ноември 2020 Mega Communication Ltd.

Центърът по растителна системна биология и биотехнология координира събитията за Пловдив, финалните прояви са от 26 до 28 ноември

Учени от академичните среди и представители на индустрията обединяват усилията си, за да повишат осведомеността и да открият нови перспективи за наука, изкуство и образование в тазгодишното издание на проекта „K-TRIO 4 – Европейска нощ на учените 2020“

Доц. д-р Красимир Тодоров е новият декан на академичната програма на ВУЗФ
17 Ноември 2020 myPR

Експертът и преподавател по корпоративна и стратегическа динамика, стратегическо управление, стратегии и бизнес моделиране във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) доц. д-р Красимир Тодоров е новият декан на академичната програма на бизнес университета.