Студенти от България и чужбина бяха отличени в националния конкурс „Млад одитор“ 2019 г.
17 Юни 2019 myPR

Победителите получиха парични награди, стажове и стипендии за обучение, които да използват за продължаващото си образованиe в България

Международната бизнес конференция „Наука и бизнес за интелигентно бъдеще 2019“

Във Варненския свободен университет се проведе Международната бизнес конференция „Наука и бизнес за интелигентно бъдеще 2019“ (Science and Business for Smart Future), организирана за четвърти път от факултет „Международни икономика и администрация“.

Дигитален ресурсен център за проекти в областта на точните науки и изкуството спечели първо място в Академия „Иновация в действие“ 2018/2019
11 Юни 2019 Havas PR

Проект в областта на иновативното образование – дигитален ресурсен център за *STEAM (наука, технологии, инженерство, изкуство и математика) проекти е големият победител в петото юбилейно издание на Академия „Иновация в действие“ 2018/2019.

15 юни е крайният срок за записване за безплатната лятна академия на “Заедно в час”
5 Юни 2019 Заедно в час

Повече от 500 ученици вече се записаха за летните занимания, които ще се проведат в две училища в София

Софийският университет награди HeleCloud за ползотворното им сътрудничество
4 Юни 2019 Intelday Solutions

Днес на официална церемония Факултетът по математика и информатика (ФМИ) на СУ „Св. Климент Охридски“ награди HeleCloud с благодарствен плакет за цялостно ползотворно сътрудничество с факултета и неговия Кариерен център.

ВУЗФ разкрива три нови магистърски програми на бъдещето
3 Юни 2019 myPR

Висшето училище по застраховане и финанси ще открие новата учебна 2019/2020 година с три нови магистърски програми, ориентирани към изграждане на специалисти за професиите на бъдещето – посока, която ВУЗФ следва от години.