Нови специалности за технолози на английски и френски език в УХТ

Университетът по хранителни технологии /УХТ/ отново поставя на фокус обучението на чужди езици за следващата 2020/2021 учебна година, заяви зам.-ректорът по учебна дейност доц. Христо Спасов.

Телерик Академия приема кандидатури за програмата за подготовка на Java програмисти
24 Юни 2020 myPR

Обучението стартира наесен в малки групи с персонализиран подход на преподаване и фокус върху практически проекти

УХТ с шатра на кандидат-студента в центъра на Пловдив

Университетът по хранителни технологии /УХТ/ кани всички, които искат да продължат образованието си в сферата на хранителната и туристическата индустрия на Главната улица пред община Пловдив.

Петима бяха отличени с големите награди от националния конкурс „Млад одитор“ 2020 г.
19 Юни 2020 myPR

Тържествената церемония по награждаване се проведе вчера в аулата на Висшето училище по застраховане и финанси, които са сред организаторите

Генералният директор на OIV Пау Рока потвърди: УХТ ще получи програмата Master of Science of Wine Management

Университетът по хранителни технологии в Пловдив има необходимата компетентност, експертиза и логистика за обучение и може да развие ключовата магистърска програма Master of Wine Management.

Завършиха предварителните кандидатстудентски изпити в УХТ

Днес приключиха двата последни предварителни кандидатстудентски изпити за прием Университета по хранителни технологии.

Университетът по хранителни технологии партнира на „Клъстер Тракия икономическа зона“ за засилване връзката образование-бизнес

Университетът по хранителни технологии – Пловдив /УХТ/ стана асоцииран член на „Клъстер Тракия икономическа зона“ /КТИЗ/, екипът на който осъществява оперативното ръководство на най-мащабната и устойчиво развиваща се индустриална зона в Източна Европа – Тракия икономическа зона /ТИЗ/.