ВСУ„Черноризец Храбър“ и МДЦ „Дентапрайм“ ще подготвят бъдещи дентални асистенти

Центърът за професионално обучение към ВСУ „Черноризец Храбър“ предоставя възможност за получаване на професионална квалификация в сферата на денталната медицина.

Публична дискусия „Демокрация и партии в криза“

Департамент „Политически науки“ и книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ канят на публична дискусия „Демокрация и партии в криза“ на 13 януари 2023 г. от 17.00 ч. Освен на място на деня в НБУ в ЦЕНТЪРа  на ул. „Георги С. Раковски“ 191Б събитието ще бъде излъчено и в Zoom, където всички, които не могат да присъстват, могат да проследят дискусията и да зададат своите въпроси.  

Ученици се обучават за ветеринари по Da Vinci
9 Януари 2023 myPR

Не пропускайте премиерната поредица „Младите ветеринари” по Da Vinci от 14 януари, всяка събота и неделя от 18:30 ч. и вижте как обикновени ученици получават шанс да станат ветеринари.

Информационен ден за кандидат-студенти

На 09. януари 2023 г. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ ще се проведе „Информационен ден за кандидат-студенти“ от 11.00 ч. до 17.30 ч.

Центърът за споделени услуги на Кока-Кола Хеленик е генерален спонсор на Националното състезание по финанси и счетоводство на АИУБ
20 Декември 2022 myPR

За позиция в тазгодишното престижно състезание, с над 20-годишна история, се конкурираха над 200 ученици от 17 гимназии от цялата страна

Разговор за издателската продукция на департамент „Нова българистика“ на Нов български университет

Център за книгата и департамент „Нова българистика“ отправят покана за участие в разговор за издателската продукция на департамент „Нова българистика“ на 22 декември от 17.30 ч. в книжарницата на Нов български университет.

Стартира кандидатстването за престижните награди „За жените в науката“ за 2023 г.
16 Декември 2022 M3 Communications Group, Inc.

Стипендиатската програма на L'Oréal и ЮНЕСКО вече е раздала награден фонд от 165 000 евро на 33 българки учени като признание за техния научен талант