ВУЗФ и проф. Ричард Вернер със съвместна магистърска програма, която преобразява икономическото образование
20 Ноември 2023 myPR

Висшето училище по застраховане и финанси отново стъпва на сцената на образованието с иновация и ангажимент към високите стандарти

Преподаватели от ВСУ „Черноризец Храбър“ представят изследванията си за архитектурата на България през втората половина на XX век

Книгата „Архитектурни образи – МЕТАМОРФОЗИ“, в която автори са водещи преподаватели от катедра „Архитектура и урбанистика“ на Варненския свободен университет, ще бъде представена в Дома на архитекта във Варна на 21.11.2023 г., от 17:30 ч.

Отваряеми мостове от спагети ще правят участниците в IX издание на Национално състезание за креативни умения "Varna Spaghetti Engineering"

Деветото издание на Националното състезание за креативни умения "Varna Spaghetti Engineering" ще се проведе на 18 и 19 ноември 2023 г.

Джордж Кремлис: ВСУ "Черноризец Храбър" е първият в Европа, който разработи магистърска програма по кръгова икономика

Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" удостои Джордж Кремлис - почетен директор на Генерална дирекция „Околна среда“ на Европейската комисия, с почетното звание Доктор Хонорис Кауза на ВСУ "Черноризец Храбър".

Среща разговор: „Приложни чужди езици за администрация и управление (на английски и втори чужд език)“

На 20. ноември 2023 г. от 15.30 ч. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ (ул. „Г.С. Раковски“ 191Б) ще се проведе разговор на тема „Приложни чужди езици за администрация и управление (на английски и втори чужд език): Възможности и предизвикателства“.

Публична дискусия „Какво ни казват резултатите от местния вот?“

Департамент „Политически науки“ и книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ канят на публична дискусия „Какво ни казват резултатите от местния вот?“ на 17 ноември 2023 г. от 17.00 ч. Освен на място на деня в НБУ в ЦЕНТЪРа на ул. „Георги С. Раковски“ 191Б събитието ще бъде излъчено и в Zoom (следете за връзка https://www.facebook.com/NBUintheCenter), където всички, които не могат да присъстват, могат да проследят дискусията и да зададат своите въпроси.

Информационен ден за кандидат-студенти: 18. ноември 2023 г.

На 18. ноември 2023 г. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ ще се проведе „Информационен ден за кандидат-студенти“ от 11.30 ч. до 15.30 ч.

Careershow