Eксперт по защита на данните в ЕС е сред новите лектори в ERP Academy
5 Февруари 2020 AVS Agency

Димо Господинов е сред новите лектори в магистърската програма „Бизнес софтуер и ERP платформи“

Участие на студенти по архитектура в XVI издание на межддународния конкурс „Multi Comfort 2020“ на компанията „Sain Gobain“

Студенти на Варненския свободен университет се състезават за благоустрояването на територията на стар индустриален комплекс в Париж. В непосредствена близост ще се проведат олимпийските и параолимпийските игри през 2024 г.

Детективска история за палеонтолози по Da Vinci
27 Януари 2020 myPR

Гледайте „Чудните вкаменелости: Скритите съкровища на природата“ на 2, 9 и 16 февруари

Завърши първият випуск от директори в „Мениджърска академия за училищни директори“
24 Януари 2020 myPR

24 януари, град София – 24 директори бяха отличени за участието си в първата „Мениджърска академия за училищни директори”, организирана от сдружение „Образование България 2030”. Иновативният формат се проведе под патронажа на Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, и с финансовата подкрепа на „Български форум на бизнес лидерите“.

УХТ - кандидатстудентска кампания
24 Януари 2020 ПР агенция Golden Crown

Първите изпити по математика или химия са насрочени на 11 април. Заявление за явяване се подава от 1 до 10 април. Втората възможност е на 6 юни. Заявления ще се приемат между 1 и 5 юни.

Представяне на електронно издание „Годишник „Икономика и бизнес“

Център за книгата и департамент „Икономика“ представят том 3 за 2018 г. на „Годишник „Икономика и бизнес“ на 28. януари 2020 г. от 16.30 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.