Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“ продължава да се развива устойчиво и да отстоява своите академични принципи, ценности и дългогодишни традиции

Общото събрание на МГУ „Св. Иван Рилски“ прие отчета за дейността, представен вчера, 23.03.2022 г. от проф. д-р Ивайло Копрев.

Още 10 дни училищата кандидатстват за безплатната програма “Училища за пример”
21 Март 2022 Заедно в час

Двугодишната програма подкрепя училищните екипи да подобрят управлението и да модернизират преподаването си с фокус върху успеха на всички ученици

Олимпийска шампионка е новото рекламно лице в кандидатстудентската кампания на УХТ

Олимпийската шампионка на троен скок за младежи и девойки Александра Начева е новото рекламно лице на Университета по хранителни технологии в Пловдив за кандидатстудентската кампания 2022/2023.

Дългогодишният преподавател и юрист Масис Хаджолян бе удостоен със званието "Почетен професор на ВСУ "Черноризец Храбър"

С решение на Академичния съвет на Варненския свободен университет, дългогодишният преподавател и юрист доц. д-р Масис Хаджолян бе удостоен със званието "Почетен професор на ВСУ "Черноризец Храбър" за заслугите му в развитието на университета, както и за неговия всеотдаен труд за популяризирането и утвърждаването на имиджа на висшето училище.

Известни спортисти и актьори отново се предизвикват с кауза образование
10 Март 2022 Заедно в час

В онлайн наръчник популярните личности споделят своите съвети за добро физическо и психично здраве

Информационен ден за кандидат-студенти

На 12. март 2022 г. в книжарница и галерия „НБУ В ЦЕНТЪРа“ ще се проведе „Информационен ден за кандидат-студенти“ от 11.00 ч. до 15.00 ч.

Висшистите с педагогика се връщат към работата в училище
8 Март 2022 Заедно в час

Още седмица "Заедно в час" приема кандидати за нови учители - с и без педагогическа правоспособност