Различни видове механизми за ръчните часовници
11 Август 2022 ProTime

Ако трябва да се избере една част от часовника, за която дори и най-неопитният купувач трябва да знае, тогава определено трябва да се посочи механизма на часовника. Това е сърцето на всеки ръчен часовник и както знаем ние от онлайн магазин Chasovnici-bg.com, щом сърцето спре, спира и останалото. След като прочетете тази статия, ще можете да правите разлика между трите основни типа механизъм на часовника и да изберете този, който ви подхожда най-добре.

ВСУ „Черноризец Храбър“ разширява профила на магистърска програма със социално предприемачество

Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ разширява профила на магистърската програма „Предприемачество“ като поставя акцент върху социалното предприемачество, чрез което компаниите, организациите и отделните личности могат да създават, финансират и внедряват решения за социални, културни и екологични проблеми.

Читателски клуб за ученици: Какво да прочета това лято: 6, 7, 8, 9 и 10 клас

Център за книгата отправя покана към учениците от 6, 7, 8, 9 и 10 клас за среща на 11. август от 16.00 ч. в зоната със сините столчета в Библиотеката на първия етаж в Нов български университет.

ВУЗФ с лятно видео предизвикателство към кандидат-студентите
25 Юли 2022 myPR

Всеки, който се включи в двата конкурса на бизнес университета, може да спечели стипендия за обучение във ВУЗФ

Студенти от катедра „Национална сигурност“ на ВСУ „Черноризец Храбър“ проведоха учебен стаж в АЕЦ Козлодуй

Студенти от трети и четвърти курс на специалностите „Защита на националната сигурност“ и „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ посетиха Атомната централа в Козлодуй в рамките на учебния си стаж.

Kaufland България обяви първо издание на Стипендиантска програма за млади специалисти
25 Юли 2022 Proximity Sofia

Участниците ще могат да се запознаят отблизо с работата на 5 ключови отдела в компанията и да работят по реални бизнес казуси. Освен стипендия, те ще получават месечно възнаграждение и пакет от социални придобивки.