Huawei представи HiAI 2.0, платформа за създаване на все по-богати базирани на изкуствен интелект приложения
15 Ноември 2018 All Channels Communication Group

На третото издание на конференцията Huawei Eco-Connect Europe глобалният бранд обяви премиерата на HiAI 2.0 – отворена платформа, проектирана да улесни развитието на мобилния изкуствен интелект. Най-новото издание на платформата осигурява на софтуерните инженери на Huawei отворена екосистема, която ще им позволи да наблюдават и aнализират техническите характеристики на чипсетите, устройствата и “cloud” приложенията на бранда през HiAI Foundation, HiAI Engine и HiAI Service.

Honor Play в магазините на VIVACOM
14 Ноември 2018 myPR

Актуалният смартфон Honor Play вече е достъпен за българските потребители и идва в празничен комплект със слушалки, спортна бутилка и ринг холдър.

Маркетинг, бизнес и PR експерти питат колко струват комуникациите днес
14 Ноември 2018 Key Experts Group

Отговорът – на 23 ноември на конференция във Велико Търново; вицепремиерът Томислав Дончев и кметът на Велико Търново Даниел Панов откриват събитието с основен акцент върху качеството и истинността на информацията

Цяла седмица - атрактивни оранжеви цени на смартфони във VIVACOM
13 Ноември 2018 myPR

7-дневната оферта на телекома включва разнообразни модели във всички ценови сегменти

8-ма Годишна Конференция на БАККО: Клиентите са във фокуса на индустрията
12 Ноември 2018 myPR

Проект за етичен кодекс за отношенията с клиентите беше представен на 8-мата годишна Конференция на Българската Асоциация на Кабелните и Комуникационните оператори.

Служителите на Теленор България отново дариха кръв
12 Ноември 2018 myPR

Петдесет и двама служители на Теленор успешно дариха кръв в есенната акция за кръводаряване на компанията, от пожелали над 60 души.

8-ма Годишна Конференция на БАККО: Клиентите са във фокуса на индустрията
12 Ноември 2018 myPR

Проект за етичен кодекс за отношенията с клиентите беше представен на 8-мата годишна Конференция на Българската Асоциация на Кабелните и Комуникационните оператори. Учредители на кодекса са Виваком, А1, Теленор и БАККО, но документа е отворен за присъединяване след като се публикува окончателния му вариант на страниците на учредителите и на КРС.