ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО се завръща на 7-ми октомври!
27 Септември 2019 Да говорим заедно

Как най-правилно да възпитаваме детето или доброто съотношение между санкцията и наградата?! На 7-ми октомври ще обяснява Галинка Чавдарова, логопед в Люлин.

Теленор подобрява сигурността на дигиталните си канали и въвежда единна парола за достъп
26 Септември 2019 myPR

Клиентите на Теленор ще ползват една и съща парола за достъп за дигиталните канали на оператора – мобилното приложение MyTelenor, интернет портала MyTelenor и електронния магазин Купи Онлайн.

Мимо Гарсия : "Играта на играчките" е метафора за изоставените хора
21 Септември 2019 Да говорим заедно

Студентът по журналистика и ко-създател на платформата за подкрепа и помощ ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО Мимо Гарсия написа статия в личния си сайт https://www.mimo.bg по повод детския анимационен филм "Играта на играчките".

VIVACOM и TIDAL поставиха официално начало на партньорството си със зашеметяващо парти
20 Септември 2019 myPR

С грандиозно парти в кино студио „Бояна“ беше обявено официално партньорството между VIVACOM и TIDAL. На партито присъстваха над 400 души- журналисти, популярни личности, музиканти, продуценти, режисьори.

Теленор стартира предварителни поръчки за iPhone 11
20 Септември 2019 myPR

От днес Теленор започва предварителни поръчки за новите iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max. Официалните продажби започват от 27 септември.

Галинка Чавдарова, логопед в Люлин, и Мимо Гарсия, студент по журналистика, се завръщат за втори сезон!
19 Септември 2019 Да говорим заедно

Галинка Чавдарова, логопед в Люлин, и Мимо Гарсия, студент по журналистика, отново ще бъдат водещи на авторското им предаване, продуцирано от платформата за подкрепа и помощ ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО. Двамата ще продължат да помагат на деца и родители в търсене на щастливата комуникация.

Motorola ONE Zoom с впечатляваща четворна камера – вече в магазините на VIVACOM
19 Септември 2019 myPR

Новият Motorola - ONE Zoom ще се прeдлага от утре в магазинната мрежа на VIVACOM, както и онлайн на цена от 29.98 лв. на месец в комбинация с план Smart L+.