Стартира Сезонът на подаръците в сервиза на HUAWEI
16 Декември 2020 All Channels Communication Group

За да изрази своята благодарност към клиентите за техния избор на продукти HUAWEI и тяхната подкрепа, компанията стартира Сезонът на подаръците в сервиза на HUAWEI, който е в сила в периода 16-ти декември 2020 г. – 31 януари 2021 г.

VIVACOM е на 5-то място в света по ръст на приходите от сателитни услуги за бизнес клиенти
16 Декември 2020 myPR

VIVACOM е на 5-то място в света по ръст на приходи от сателитни услуги за бизнес клиенти. Класацията се прави ежегодно от Световната телепорт асоциация и отличава 10-те най-бързо развиващи се оператори по този показател.

С новия Nokia 5.4 не зависите от обстоятелствата
15 Декември 2020 Grayling Bulgaria

Натовареното всекидневие и нарастването на страничните ангажименти изискват телефон, който може да издържи на напрежението. Представяме ви Nokia 5.4 - зашеметяващ, интелигентен и изключително издръжлив

VIVACOM допълва портфолиото си с продуктите на OnePlus
14 Декември 2020 myPR

Първите модели на марката са OnePlus NORD N10 и OnePlus 8Т

Адванс Медиа Груп води разговори с Юнайтед Груп за възможна продажба на Нова
14 Декември 2020 myPR

Адванс Медиа Груп, дъщернo дружество на инвестиционния холдинг Адванс Пропъртис, собственост на братята Кирил и Георги Домусчиеви, води разговори с Юнайтед Груп, водещ доставчик на телекомуникационни услуги и медиа в Югоизточна Европа, за възможна продажба на най-голямата мултиплатформена медия в България - Нова Броудкастинг Груп.

neosat предлага коледна промоция за сателитна телевизия
14 Декември 2020 Wonderland Agency

От коледната кампания могат да се възползват бъдещи и настоящи клиенти

VIVACOM Регионален грант спечели наградата на БДФ за „Най-сполучливо партньорство“
11 Декември 2020 myPR

VIVACOM и Български център за нестопанско право бяха отличени с наградата „Най-сполучливо партньорство 2019“ за програмата „VIVACOM Регионален грант“ в конкурса „Най-голям корпоративен дарител“, организиран ежегодно от Български дарителски форум.