Huawei FreeBuds 3 вече са налични и в атрактивен червен цвят
5 Февруари 2020 All Channels Communication Group

От началото на февруари на българския пазар Huawei FreeBuds 3 вече се предлагат и в атрактивен червен цвят, за най-смелите, и за тези, които със сигурност искат да се отличат и подчертаят личния си стил. Те идват специално за месеца на любовта и са оригинален подарък за всеки любим човек в живота ви.

МИМО ГАРСИЯ: ПЛЮЙ МЕ, УЧИТЕЛКО ЛЮБИМА!
3 Февруари 2020 Да говорим заедно

Коментар на Мимо Гарсия във връзка със случилото се в Пазарджик.

ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО ОСЪЖДА СЛУЧИЛОТО СЕ В ПАЗАРДЖИК
3 Февруари 2020 Да говорим заедно

Платформата за подкрепа и помощ ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО категорично осъжда случилото се в училище „Професор Иван Батаклиев“, град Пазарджик.

До 75% отстъпка на оптичен интернет за бизнес клиенти от VIVACOM
3 Февруари 2020 myPR

До края на февруари VIVACOM предлага до -75% по-ниски цени за всички бизнес клиенти на оптичен интернет със скорости от 300 Mbps, 500 Mbps и 1 Gbps.

Международните изложения Светът на мебелите и Техномебел вече са самостоятелни формати
3 Февруари 2020 Inter Expo Center

Основните предпоставки: възможност за прецизиране, възходящите тенденции, нарастващият интерес към посещение и участие на фирми от България и чужбина

Теленор предоставя отстъпка от 50 лв. за Huawei P smart Pro при връщане на старо устройство
3 Февруари 2020 myPR

Отстъпката от 50 лв. може да бъде комбинирана със стойността на ваучера за покупки от магазините на Теленор, получен при връщане на старо устройство.

Мимо Гарсия - "Реших да допусна ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО за мен публично с надеждата всеки да добие сила да проведе личен разговор с душата и сърцето си!"
3 Февруари 2020 Да говорим заедно

В днешния епизод на предаването, продуцирано от платформата за подкрепа и помощ ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО, МИМО ГАРСИЯ признава, че е девствен и желае да остане такъв… Той и ГАЛИНКА ЧАВДАРОВА анализират обществените стереотипи, разясняват колко вредни са клишетата и мотивират хората да приемат себе си.