Мимо Гарсия: Екстравертност и интровертност в условията на коронавирус

Мимо Гарсия размишлява за случващото се у нас и по света.

#ОставамВкъщи с VIVACOM
16 Март 2020 myPR

10 000 МВ безплатен мобилен интернет и достъп до разнообразно съдържание във VIVACOM Видеотека. 2000 допълнителни мегабайта за всички, които плащат през приложението MyVIVACOM и по този начин ограничават излизането от дома. Най-малките зрители ще могат да учат английски у дома с любимите Disney герои.

Теленор предоставя безплатни данни, минути и дигитални услуги на всички свои клиенти
16 Март 2020 myPR

Във връзка със ситуацията в страната и обявените мерки за борба с коронавируса, Теленор призова всички с „Остани си вкъщи“ и предприема действия, с които да осигури повече възможности за своите клиенти да поддържат връзка със своите близки, да управляват своя бизнес и да получават информацията, от която се нуждаят в ежедневието си.

Магазините на Теленор ще бъдат отворени отново на 16 март
15 Март 2020 myPR

В съответствие със заповедта на министъра на здравеопазването на Република България, Теленор затваря всички свои магазини на територията на цялата страна до 15 март 2020 г. включително.

Платформата за подкрепа и помощ „ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО“ временно преустановява своята дейност с цел ограничаване на опасността от разпространение на COVID-19 (коронавирус) обявиха Галинка Чавдарова и Мимо Гарсия

Платформата за подкрепа и помощ „ДА ГОВОРИМ ЗАЕДНО“ временно преустановява своята дейност с цел ограничаване на опасността от разпространение на COVID-19 (коронавирус) обявиха Галинка Чавдарова и Мимо Гарсия

M3 Communications Group, Inc. ще предоставя безплатни PR услуги на НПО с цел по-добра информираност за коронавируса

Водещата PR компания M3 Communications Group, Inc. обяви, че - отчитайки ситуацията с разпространението на коронавирус, ще предостави услугите на своя специализиран екип за „Кризисни комуникации“ про боно на всяка неправителствена организация (НПО), която има нужда от тях. Това е част от дългогодишната програма за корпоративна социална отговорност на компанията.

VIVACOM започва продажбите на Samsung Galaxy S20, S20+ и S20 Ultra
13 Март 2020 myPR

От днес VIVACOM започва продажбите на най-новите флагмани на Samsung – Galaxy S20, S20+ и първия по рода си S20 Ultra. Моделите Galaxy S20 са първите смартфони в света, които могат да записват 8k UHD видеоклипове с качество като на кино. И трите устойства имат отлични работни характеристики и редица подобрения.