Оранжеви дни с отстъпки на телефони в магазините на VIVACOM
21 Ноември 2019 myPR

Този четвъртък и петък VIVACOM предлага 6 смартфона на промоционални оранжеви цени. Потребителите могат да направят своя избор между различни класове и марки телефони с намаления до 50%.

До 200 лв. отстъпка от Теленор при покупка и лизинг на избрани модели смартфони и смарт - аксесоари
21 Ноември 2019 myPR

До 200 лв. отстъпка при покупка на 13 модела смартфони ще получат клиентите на Теленор при подписване на нов договор с абонаментен план от оператора между 22 ноември и 3 декември 2019 г.

ЛОГОПЕД / ПСИХОЛОГ В ЛЮЛИН ЗА ДЕЦА!
20 Ноември 2019 Да говорим заедно

Галинка Чавдарова е психолог и логопед в Люлин!

5G e пътят към дигитално ускорение на икономиката - бизнесът и държавата са готови да го поемат - стана ясно на годишната конференция на БАККО
15 Ноември 2019 myPR

Министър Росен Желязков посочи, че ангажимент на държавата е да действа бързо и ефективно за облекчаване на строителното законодателство и оптимизиране на тарифа за честотите.

Оранжеви дни с до 50% отстъпки на телефони в магазините на VIVACOM
14 Ноември 2019 myPR

Днес и утре VIVACOM предлага 7 смартфона на промоционални оранжеви цени. Потребителите могат да направят своя избор между различните специфики и ценови категории на устройствата с намаления до 50%.

Британско посолство и сдружение „Тук-Там” създадоха Алумни клуб на българите, завършили университет в Обединеното кралство
14 Ноември 2019 Тук-Там

На 12-ти ноември 2019 г. в резиденцията на британския посланик в София Британско посолство и сдружение „Тук-Там”, най-голямата общност на българи с образователен и професионален опит в чужбина, поставиха началото на клуб, обединяващ випускници на британски университети. 

Теленор продължава с обучения по дигитална безопасност за родители
14 Ноември 2019 myPR

Теленор продължава с безплатните обучения по дигитална безопасност за родители „Деца, смартфони и смартродители” със срещи с родители от Бургас и Варна.