Оранжев петък с огромни отстъпки в магазините на VIVACOM
29 Ноември 2019 myPR

Оранжевият петък в магазините на VIVACOM започва от днес и продължава 5 дни. В магазините на телекома и онлайн на сайта, потребителите могат да се възползват от големи отстъпки на различни видове устройства от портфолиото на компанията.

Нов епизод в понеделник от предаването на Галинка Чавдарова и Мимо Гарсия
29 Ноември 2019 Да говорим заедно

Очаквайте в понеделник, 2-ри декември, новия епизод от предаването на “Да говорим заедно”.

До 300 лв. отстъпка от Теленор при онлайн покупка на избрани смартфони и смарт-аксесоари
29 Ноември 2019 myPR

До 300 лв. отстъпка при покупка на 8 модела смартфони само през онлайн магазина на Теленор ще получат клиентите на оператора между 29 ноември и 2 декември 2019 г. Отстъпка до 200 лв. е предвидена при онлайн покупка в промоционалния период и на 11 модела смарт-аксесоари.

Оранжев петък с огромни отстъпки в магазините на VIVACOM
29 Ноември 2019 myPR

ранжевият петък в магазините на VIVACOM започва от днес и продължава 5 дни. В магазините на телекома и онлайн на сайта, потребителите могат да се възползват от големи отстъпки на различни видове устройства от портфолиото на компанията.

Официална позиция на БАККО
27 Ноември 2019 myPR

В отговор на активната медийна кампания на Филмаутор, целяща да представи в публичното пространство спекулативна и едностранчива гледна точка по казуса с уреждане на правата на филми, включени в програмата на разпространявани от операторите телевизии, БАККО заявява своята категорична позиция.

Първият смартфон в света със 108МР камера Xiaomi Mi Note 10 е в продажба магазините на VIVACOM
27 Ноември 2019 myPR

Сензационният Xiaomi Мi Note 10 вече е наличен в магазините на VIVACOM и онлайн на сайта на телекома на цена от 35.98 лв. на месец с план SMART XL.

Теленор добавя услугата за електронни книги Bookmate към своите дигитални услуги
27 Ноември 2019 myPR

Услугата за четене и слушане на електронни книги и подкасти Bookmate e новото допълнение към дигиталните услуги, които клиентите на Теленор могат да добавят в позиция за дигитални услуги към абонаментния си план Тотал+ или като допълнителен пакет към абонаментен план.