Логопедът и психолог Галинка Чавдарова Ви очаква

Галинка Чавдарова очаква малки и големи!

Nokia 5.3 вече е в България, разполага с няколко нововъведения за своя ценови клас
18 Май 2020 Grayling Bulgaria

Домът на телефоните Nokia, HMD Global, обяви, че Nokia 5.3 е наличен в търговската мрежа у нас на препоръчителна цена от 379 лева.

Супер оферта от VIVACOM - Xiaomi Mi 10 в комплект с безжичните слушалки Xiaomi Mi True Wireless
18 Май 2020 myPR

Сензационният Xiaomi Mi 10 вече е в продажба в магазинната мрежа на VIVACOM в комплект с безжични слушалки Xiaomi Mi True Wireless Earphones.

Теленор организира томбола за 100 безплатни фактури при плащане през приложението MyTelenor
18 Май 2020 myPR

Теленор организира томбола за частните си клиенти на абонаментен план, които платят месечната си фактура през мобилното приложение MyTelenor.

Мимо Гарсия: "Градивната критика е като връх Еверест, а злобният хейт е като Марианската падина"

Мимо Гарсия освен съсъздател на платформата за подкрепа и помощ "Да говорим заедно" е и студент по журналистика в Софийския университет.

Теленор предлага CAT S52 с външна батерия, антибактериален спрей за почистване на екрани и 100 лв. отстъпка в Купи онлайн
15 Май 2020 myPR

Теленор предлага устойчивия смартфон CAT S52 в комплект с външна батерия SWISSTEN Power Bank 10000 mAh и 100 лв. отстъпка при покупка или взимане на лизинг с план Тотал+ 29.99 или по-висок. Клиентите, които изберат онлайн покупка или взимане на лизинг, ще получат и антибактериален спрей за почистване на екрани SPRAY Twice A Day 100 ml. Офертата е валидна до 2 юни, 2020 г.

Таблети с отстъпка до 50 % с план от VIVACOM
15 Май 2020 myPR

За всички, които са пропуснали да си вземат нов таблет, VIVACOM удължава промоцията на таблети с до 50 % отстъпка до края на месец май. В промоцията са включени модели от различни ценови категории и с разнообразни характеристики, а отстъпките важат при сключване на нов срочен договор или подновяване на текущ както и при закупуване на устройството в брой или на лизинг.