Кои са лекторите на Samodiva Mastermind Summit
13 Юни 2019 3CON

Героите не се раждат, героите се създават! На 27 юни в „Рейнбоу плаза“ ще ви го докажем! Заповядайте на първата по рода си Samodiva Mastermind конференция с 8 международни лектори.

Над 300 души се включиха в инициативата за безопасен интернет „Дигитални скаути“ на Теленор
12 Юни 2019 myPR

Над 300 души се включиха в играта на Теленор „Дигитални скаути: На лов за забавления и знания“, посветена на темата за безопасен интернет.

Покана за b2b Media Awards 2019
12 Юни 2019 myPR

Най-иновативните компании, проекти и предприемачи могат да се включат в петото издание но b2b Media Awards 2019 до края на месеца.

Intracom Telecom открива дъщерно дружество в Италия

Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, официално откри ново дъщерно дружество в Италия. Този стратегически ход е в унисон с ангажимента и твърдите планове на компанията за експанзия на нейните съвременни решения и технологии в Средиземноморския регион. Откриването беше отбелязано на 6 юни в сградата на Посолството на Гърция в Рим.

Kaufland България с десет награди в сферата на маркетинговите комуникации и корпоративната социална отговорност
12 Юни 2019 AMI Communications

Сред тях са Grand Prix и злато от творческия рекламен фестивал ФАРА за кампанията „Свежите Супергерои“, и приз за цялостна зелена политика от Националния конкурс „Най-зелените компании в България“

„Почетен медал“ на МВР за главния изпълнителен директор на VIVACOM Атанас Добрев
11 Юни 2019 myPR

Отличието беше връчено заради ограничаването на телефонните измами при съвместна операция на телекома и вътрешното министерство

Теленор с първа награда за екологичната си политика в конкурса „Най-зелените компании в България“
11 Юни 2019 myPR

Теленор получи първа награда в категория „Телекомуникации“ в тазгодишния конкурс  "Най-зелените компании в България" на b2b Media.