Новини на агенция

Lavazza обявява победителите за България в бариста състезанието „Моето мокачино“
6 Ноември 2022 Chapter 4 Communicatons

На 2-дневно събитие в София близо 30 баристи от цяла България демонстрираха уменията си и се състезаваха в първото в страната бариста състезание на Lavazza “Моето мокачино”

Емблематични кафета на Lavazza в нови въглеродно неутрални** капсули, съвместими с машини Nespresso*
27 Октомври 2022 Chapter 4 Communicatons

Qualità Oro, ¡Tierra! For Planet, Espresso Maestro Classico, Espresso Maestro Ristretto, Espresso Maestro Intenso, Espresso Maestro Lungo и Espresso Maestro Dek вече се предлагат в алуминиеви капсули, съвместими с Nespresso* машини, които съчетават превъзходния вкус на еспресо с нулево въглеродно въздействие**

Освежаващи коктейли с кафе за лятото
15 Юли 2022 Chapter 4 Communicatons

Лятото дойде и това означава възможно най-много време навън, за предпочитане с приятели и семейството край басейн или просто на открито. Независимо дали сте домакин на коктейл, за да отпразнувате лятото, барбекю в задния двор със съседите си или просто искате свежа напитка, Lavazza разработи нови рецепти за освежаване на българското лято – защото няма нищо по-добро от освежаващо кафе, което да Ви охлади!

Lavazza сервира перфектното кафе ЗА 100-ГОДИШНИНАТА на Централния корт на Уимбълдън
1 Юли 2022 Chapter 4 Communicatons

Lavazza отбелязва единадесета година партньорство с Шампионата, като сервира официалното кафе на Уимбълдън и подновява текущото им партньорство до 2025 г.

Първият Mastercard Innovation Day Bulgaria, посветен на технологиите и ESG алармира за финансовите рискове на екологичната катастрофа
16 Декември 2021 Chapter 4 Communicatons

Mastercard поема не само ангажимент и отговорност в социалната сфера, но и цели да бъде в челните редици на ESG инициативите през следващите години. На първия по рода си Mastercard Innovation Day в България, компанията постави в светлината на прожектора стратегиите на бизнеса през технологии и иновации да се борим заедно с екологични проблеми.

Отличителни и вдъхновяващи рецепти за коктейли с кафе за незабравимо лято!
15 Юли 2021 Chapter 4 Communicatons

Празникът на лятото не свършва, докато се наслаждаваме на топлото време, носим слънчеви очила и напълно забравяме за якетата и палтата.

Отразнувайте лятото с лесни рецепти за коктейли с кафе и професионални съвети за приготвяне на Cold brew в домашни условия
15 Юни 2021 Chapter 4 Communicatons

Последните 20 години значително разшириха вселената на кафето, като от любима освежаваща напитка, то се превръща в хранителен продукт с много приложения, включително създаването на коктейли.