Новини на агенция

Air France-KLM e най-„зелената“ авиокомпания в света
18 Септември 2019 О3 PR

Air France-KLM е най-„зеленият“ авиопревозвач в света според годишната класация на компаниите с най-устойчива политика на индекса Дау Джоунс (Dow Jones Sustainability Index). За петнадесета поредна година Air France-KLM е сред лидерите в листа, като тази година си осигури първата позиция във въздухоплаването.

Рестартираме лятото с промо оферти за екзотични дестинации
22 Август 2019 О3 PR

Със специални предложения за екзотични пътешествия от днес Air France и KLM официално дават рестарт на лятото.

Авиокомпания подари на конкурентите инициатива за отговорно летене
1 Юли 2019 О3 PR

Холандската авиокомпания KLM призова всички представители на индустрията да обединят усилия за по-устойчиво бъдеще на авиацията и на света под наслов „Летете отговорно“.

Air France-KLM и верига хотели стартират първата в Европа двойна програма за лоялни клиенти
21 Юни 2019 О3 PR

Air France-KLM Group и най-голямата верига хотели в Европа Accor Group стартират първата в туристическата индустрия на Стария континент двойна програма за лоялни клиенти, обявиха двете компании. Революционният проект Miles + Points ще обедини Flying Blue и Le Club AccorHotels, давайки възможност на лоялната клиентска база на двете компании в целия свят да се възползва от двойна наградна система.

125% скок в продажбите отбеляза AtScale
11 Юни 2019 О3 PR

AtScale – най-новият работодател в българския IT сектор, e отбелязал безпрецедентен ръст на продажбите от 125%  само за  първото тримесечие на 2019 г.

Полетът на Air France между Париж и София празнува 50-годишен юбилей с изложба на Терминал 2
16 Май 2019 О3 PR

Терминал 2 на „Летище София“ се превърна в своеобразна галерия, след като днес подслони изложба с ретро снимки и плакати.

9,4 милиона биосандвичи са били раздадени в облаците през 2018 г.
22 Април 2019 О3 PR

9,4 милиона биосандвичи са били раздадени на борда на самолетите на KLM като част от програмата за устойчиво развитие на компанията за 2018 г.