Новини на агенция

Ново издание на НБУ: „Киносценарият-написване и пренаписване“ от Светла Христова

Наскоро излезе от печат второ издание на „Киносценарият-написване и пренаписване: Теория и практика“ от Светла Христова.

Икономиката на ХХІ век – корпоративна, национална и международна

Сборник „Икономиката на ХХІ век – корпоративна, национална и международна“ обобщава докладите, представени на едноименната конференция, организирана от департамент „Икономика“ на 27. септември 2017 г. в Нов български университет.

Нов том от Годишника на департамент „Администрация и управление“

На страницата на Издателството на Нов български университет в меню „Електронни издания“ с открит достъп е публикуван Годишника на департамент „Администрация и управление“ за 2019 г.

Ново издание на Нов български университет

През април излезе от печат ново издание на Нов български университет „България, мюсюлманското малцинство и турската пропаганда (1923-1944)“ от Димитър Гюдуров.

Представяне на електронно издание „Годишник „Икономика и бизнес“

Център за книгата и департамент „Икономика“ представят том 3 за 2018 г. на „Годишник „Икономика и бизнес“ на 28. януари 2020 г. от 16.30 ч. в книжарницата на корпус I в Нов български университет.

Ценно изследване за консумативна култура

Сборник „Approaching consumer culture: global flows and local contexts“ е дарен на Библиотеката на Нов български университет неотдавна от доц. д-р Евгения Кръстева- Благоева, която е и негов съставител

Разпечатване на триизмерни модели в Библиотеката на Нов български университет

Семинарът „Разпечатване на триизмерни модели“ ще се проведе на 22 март 2019 г. от 14.30 ч. до 15.30 ч. в залата за екипна работа в читалня „Проф. Иванка Апостолова, д. н.“ на библиотеката