Новини на агенция

Посрещане на лятото с изданията на НБУ

Вече е лято. Пулсиращото забързано ежедневие започва да отстъпва място на летните емоции.

Топ 10 на най-продаваните книги на Издателството на Нов български университет

Център за книгата представя най-купуваните книги на Издателството на Нов български университет през май 2022 г. Класация Топ 10 се поддържа в сайта Електронен каталог на изданията на НБУ.

„НБУ В ЦЕНТЪРа“ отбелязва рождението на Орхан Памук

Книжарница и галерия „НБУ В ЦЕНТЪРа“ отбелязва 70 годишнината от рождението на турския писател Орхан Памук (07.06.1952 г.).

Нов български университет на Пролетния базар на книгата

Център за книгата представя заглавия на Нов български университет на Пролетния базар на книгата в София. На 15-тото издание участват 130 издатели и над 15 000 книги. Тема на събитието е „Грамотността“. Официалното откриване се състоя днес, 30. май 2022 г., в парка пред Националния дворец на културата

Топ 10 на най-продаваните книги на Издателството на Нов български университет

Център за книгата представя най-купуваните книги на Издателството на Нов български университет през април 2022 г. Класация Топ 10 се поддържа в сайта Електронен каталог на изданията на НБУ.

Представяне на книгата „Лидер в презентациите“ на Християн Стоилков

На 11 май 2022 г. от 18.00 ч. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ ще бъде представена книгата „Лидер в презентациите“ на Християн Стоилков.

Представяне пред българската публика на баската авторка Катиша Агире и книгата ѝ „Изчакай да превали“ на издателство Пламар, преведена от Мария Пачкова

На 28 април 2022 г. от 19.00 ч. в книжарница и галерия „НБУ в ЦЕНТЪРа“ ще бъде представена пред българска публика баската авторка Катиша Агире и книгата ѝ „Изчакай да превали“ на издателство Пламар, преведена от Мария Пачкова.