Да изпратим българските участници в международния финал „Young Car Mechanic“ във Варшава
20 Май 2019 myPR

Тримата ученици с най-високи индивидуални резултати от националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“ 2019 заминават за международния финал „Young Car Mechanic“ във Варшава, Полша.

Официално становище на HUAWEI по повод ситуацията с Google

Официално становище на HUAWEI по повод новината, разпространена от агенция Reuters, че “Google временно преустановява бизнес отношенията си с Huawei след обявяването на черния списък на Тръмп“

Turkish Airlines отваря пет пътнически салона в новото Летище Истанбул

С приключването на преместването на новото Летище Истанбул, един от най-значимите проекти в историята на турската авиация, Turkish Airlines ще отвори пет пътнически салона, които ще обслужват пътници бизнес клас, Miles & Smiles Elite Plus & Elite, Star Alliance Gold и Corporate Club.

Оранжеви цени и богато разнообразие от смартфони във VIVACOM
20 Май 2019 myPR

Цели две седмици - до 31 май включително VIVACOM предлага богато разнообразие на смартфони на промоционални оранжеви цени. Потребителите могат да направят своя избор мeжду петнадесет атрактивни модела в различни ценови сегменти в онлайн магазина на телекома.

ERP Academy представя първата магистърска програма по ERP и бизнес софтуер по време на ERP.net Expo 2019
20 Май 2019 AVS Agency

Образователната организация ERP Academy ще представи първата по рода си в България и една от малкото в Европа магистърска програма по бизнес софтуер и ERP по време на „ERP.net Expo 2019: Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net“.

Genesis: Геймърски слушалки на приемлива цена
20 Май 2019 myPR

Стерео безспорно е най – популярната звукова система. Ето защо не е изненада, че освен в киното и музиката тя е широка разпространена и във видео-игрите. Слушалки на Genesis, Neon 350, вършат много повече работа, заради допълнителните функции, които притежават.

Световноизвестният финансов съветник Лари Бийл се срещна със студенти и с бизнеса във Варненския свободен университет

Световноизвестният финансов съветник и инвестиционен мениджър Лари Бийл гостува на дипломирането на бакалаврите и магистрите от факултет "Международна икономика и администрация" на Варненския свободен университет.